Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

тільки що здивувався коли побачив що по волі чистять сніг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@CosmoPilot Київ-Чоп завжди чистили добре, траса міжнародного значення. Проблеми там тільки в конкретні, аномальні снігопади, коли техніка вже не справляється.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Harddriver сказано:

@CosmoPilot Київ-Чоп завжди чистили добре, траса міжнародного значення. Проблеми там тільки в конкретні снігопади, коли техніка не справляється.

Я коли 14 січня їхав в Сарни також думав що Ягодин-Київ буде почищена (

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Harddriver сказано:

@CosmoPilot Київ-Чоп завжди чистили добре, траса міжнародного значення. Проблеми там тільки в конкретні, аномальні снігопади, коли техніка вже не справляється.

Той кусок траси, що від Дубно до Львова, майже скрізь йде через села, і імхо, там вітру мало де розгулятись.

Тоді як через Горохів, цілими кусками дорога йде через поле і нічим не захищена.

Але ж йому не тільки до Львова доїхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@CosmoPilot свіже з фб:

Цитувати

Як культурно сказати я х..ю? Я шокована? Але я не шокована, я власне, х.їю. 
Це траса Київ-Чоп вночі. Бачите трасу? Я ні. Міжнародна траса. В дубенському напрямку отака. 
В Рівному якість доріг і тротуарів теж бачили всі. Повторюватись не буду.
 Тепер про конкуренцію, дружбу і цирк на грьобаному дроті. 
МіськШЕУ виграло тендер на 64 мільйони на обслуговування міських доріг, ось недавно, перемігши у боротьбі за тендер кого? Облавтодор канєха)). Ті впоруються з обласними дорогами, чого ж ще на місто не попретендувати? Смішно? Та ясно, що смішно, бо ніякого змагання не було. 
А тепер, дякуючи облавтодору за формальну участь у тендері, МіськШЕУ бере участь у іншому. 
ШЕУ, яке стогне через брак людей і техніки, подало заявку на тендер з обслуговування доріг державного і місцевого значення в межах області. На два тендра — на 110 і на 40 мільйонів відповідно. Сьогодні в обід на прозорро "запеклі" торги. Тіпа запеклі, тіпа торги. 
Це змова. Очевидна і відверта. Два сракоруких підприємства, які з року в рік змагаються за бюджетні гроші, б'ючи рекорди сракорукості завалюють зимові сезони, садять своїх директорів в хороші тачки і годують відкатами свору голодних сракоруких чиновників, будуть торгуватися. Я б сміялась, якби не було так шкода тих грошей, які платять, тягнучись дрібні підприємці, і які могли б допомогти реанімувати місцеву медицину. 
Чувакі з облавтодора і міськшеу, ви хоч повбивайте там одне одного на торгах. Артісти, блін.

Світлина від Інни Білецької.

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще свіже, вже сьогоднішнє, але  Луцьк-Ковель:

Цитувати

Автодорога Луцьк - Ковель, обережно ожеледиця.

Світлина від Сергея Похи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Луцьк-Львів 07.02.17

Цитувати

Viktor Fedosiuk

9 год. · 

Вчора /7.02.2016/ їздив до Львіва нанововідремонтованою трасою. Що прикро вразило - до Горохова дорога була вкрита льодом і не посипана піском, не кажучи про сіль... А от галичани здивували - на їхній частині все було чисто, видно, що вчасно, і почистили від снігу, і посипали сольовою сумішшю. Гума у мене хороша, зимова, а довелось до Горохова, а потім і до межі Волинської області, їхати з швидкістю 40км/год. Якби авто не повний привід, було б ще гірше. А от у підлих львівяків, суха, чиста поверхня, можна було вільно рухатись 120. Сніг, наскільки мені відомо у понеділок не падав. На Волинському відрізку зустрівся тільки один нещасний трактор з плугом, а на Львівському відрізку - мінімум дві нові вантажівки, котрі сипали сольову суміш. Отож питання - Хто винуватий у такій ситуації на трасі Луцьк-Львів? Агов, Пане-Брате Іване Мирка! Звертаюсь до Тебе, бо маю надію що за адресою!

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часа назад, Dream сказал:

Ще свіже, вже сьогоднішнє, але  Луцьк-Ковель:

ппц - в новинах писали - ДТП через несправність гальмівної системи

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Saddy в фоток здається що там нікого не зачепило, а лише сам з'їхав в кювет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Dream це трапилося вчора зранку, я там проїжджав, бавив вже наслідки - нікого не зачепило, фура злетіла з дороги, головку трохи вивернуло, причіп злетів з сідла.

той участок в останні дні досить небезпечний - я про нього тут писав.

тут ще звідти

п.с. про дтп маршрутки не надибав ніде ні фото, ні інформації.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто їздив трасою на Володимир-Волинський. Як там дорожня обстановка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нікак, обстановкою важко назвати

почищена вкрай погано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

дорога зараз дуже слизька, особливо на переходах, світлофорах, поворотах. як доказ три ДТП за 20 хвилин по вул. Ветеранів через недотримання інтервалу та дистанції (задні авто в'їхали в попередні).

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

На залізничному переїзді на Карпенка-Карого, перед розвилкою на Лідавську, знову повісили знак "Стоп", який зняли десь півроку тому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набережна перекрита, МНС, поліція. Хто знає що сталось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 годин тому, sirgo сказано:

Набережна перекрита, МНС, поліція. Хто знає що сталось?

Я знаю. Величезна машина МНС (повна води) не розрахувала з розворотом, 2 правих колеса з"їхали на землю за тротуаром, трохи нахилилась (добре, шо не поїхала в кювет і не перевернулась). От її і витягували. Поліція просто перекрила дорогу на час роботи.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго вечора, панове. заглянув на петиції луцька і знайшов ось яку https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/825 думаю це правильно буде її підтримати. можете розказати іншим водіямпора вже щось робити з цим нашим автодором, хоч якось його контролювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Світлофор біля " Край" "Нова лінія", якщо рухатись з мосту на вул. Чернишевського, повісили зелену стрілку ну ніби вправо можна.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В якому стані дорожне покриття на Володимир? Просто х... чи дуже х...? На яких ділянках найбільша дупа? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, yu2007 сказано:

В якому стані дорожне покриття на Володимир? Просто х... чи дуже х...? На яких ділянках найбільша дупа? 

Шоби прямо геть фігова я би не сказав, на Нововолинськ гірша, але спішити не варто, бо є і дуже погані місця. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, Ha3aP said:

Шоби прямо геть фігова я би не сказав, на Нововолинськ гірша, але спішити не варто, бо є і дуже погані місця. 

Скільки часу закладати на дорогу від Луцька до Володимира (від центра до центра)? Ну щоб підвіску не попсувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, yu2007 сказано:

Скільки часу закладати на дорогу від Луцька до Володимира (від центра до центра)? Ну щоб підвіску не попсувати.

В цілому дорога з ямами, але вони не великі і на 90 км/год. пролітаєш, є пару ділянок і пару ям великих. Погана дорога за пару км. від Затурець, потім в ямі за Маньковим і за Микуличами. Але треба постійно дивитись на дорогу. По часу розраховуй  на півтори години на дорогу.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, yu2007 сказано:

Якщо ями не пролітати, а проїжати на невеликий швидкості та дотримуватись швидкісних режимів то година 20, півтори точно.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від Володимира до Нововолинська дороги взагалі нема 18 км їхав 1 годину. В порівнянні з дорогою від Луцька до Володимира здається пеклом

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...