Перейти до змісту

Хто знає форумчанина Mazafaka

hunter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Человек-редіска, судячи по вчинкам.

хм, редіска?, всього-навсього редіска?, то кого тоді "шаріком надувним протизаплідним" називати, я спеціально для Мазафаки новий термін придумав.

і ти теж не вгадав думайте далі

здаюсь :D

треба Історію України знати і все буде понятно

Опубліковано

1. Мазафака рєдісканіхароший человєк.

2. Герой топіка лічность сказочная, ака Кащей Бессмєртний.

3. Каждий уважающий себе форумчанин должен тут відписатись, собственно що і роблю.

4. Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили? Це мені нагадало древній анек про те, чому важко вершити акт любві на Красной Площаді...

Опубліковано
Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили?

100%))) і не хочеться, а всерівно сюди тягне))))))))

отже, є віртуальна борда пошани і борда догани :D на борді догани великими літерами вписуємо нік Мазафака (сцуко, лічность)

Опубліковано
Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили?

100%))) і не хочеться, а всерівно сюди тягне))))))))

отже, є віртуальна борда пошани і борда догани :D на борді догани великими літерами вписуємо нік Мазафака (сцуко, лічность)

де? де? де? ця віртуальна борда пошани і борда догани покажіть мені бо дуже цікаво !!!

Опубліковано

Та напишіть вже заяви в міліцію, всі кого кинув Мазафака. Хай вже їм займуться компетентні органи. Більше заяв - більше шансів що найдуть.

А найдуть, то буде наука для інших таких ділків, а то зараз багато хто думає якшо розвести по інету то не найдуть.

Опубліковано

щось невідать героя, мабудь, зі столиці ніяк не виїде...

а може він собі клонів постворював в кожному місті України

я навіть здогадуюсь хто його клон на борді

Опубліковано

Ок...давайте тоді всіх кого кінув ибираєм день дзвоним..до цього чєла з аукро ...і пиши заяву..а там хай розбераються....

Опубліковано

щось невідать героя, мабудь, зі столиці ніяк не виїде...

а може він собі клонів постворював в кожному місті України

я навіть здогадуюсь хто його клон на борді

от нашо ти пі_диш ???

це я по приколу сказав до твоєї уваги

а такіми дєлішками як займається мазафака я не занімався не занімаюсь і заніматися не буду того шо мені моя репутація дорогша

за якісь там нечесно відмиті гривникі

Опубліковано

Ок...давайте тоді всіх кого кінув ибираєм день дзвоним..до цього чєла з аукро ...і пиши заяву..а там хай розбераються....

+1 треба координатора єдиного

Або знайомого юриста напрягти, щоб по-братньому, безоплатно допоміг (типу, прецидент і реклама йому).

А він нехай вже контактує з постраждалими і юридично грамотно оформить. Тим паче, юрист в курсі різних підводних каменів.

Опубліковано

Так написати всім кого він кинув, заяви, чим більше заяв тим більше шансів шо за нього візьмуться компетентні органи, і тим більше шансів що в нього з'явиться багато часу для обдумування своєї чесності.

Так і що його шукати, адреса в Рокинях відома, адресу батьків тоже знають, було б бажання.

я вам людину здавати не буду але точно скажу що він не з луцька і не з рокинь просто частеньно сюди навідується

чи просто дає пароль іншим своїм знайомим хто в ділі і хто тут десь проживає

це шо, банда МАЗАФАКА? :D

Опубліковано

Так написати всім кого він кинув, заяви, чим більше заяв тим більше шансів шо за нього візьмуться компетентні органи, і тим більше шансів що в нього з'явиться багато часу для обдумування своєї чесності.

Так і що його шукати, адреса в Рокинях відома, адресу батьків тоже знають, було б бажання.

я вам людину здавати не буду але точно скажу що він не з луцька і не з рокинь просто частеньно сюди навідується

чи просто дає пароль іншим своїм знайомим хто в ділі і хто тут десь проживає

це шо, банда МАЗАФАКА? :D

ну незнаю хоча можливо бо коли я купляв у ньго вінта то по телефону мені відповідали різні голоси

1 раз він продав вінта а другий раз коли хотів купити у нього флешку то він просто не прийшов на зустріч і десь пропав

Опубліковано

Щось мені підказує, що нічого ви робити не будете.

Якби було бажання повернути гроші, то вже давно або заїхали б в гості з дебелими парубками або накатали заяву в мєнтовку, а у вас дальше 3,14дьожі діло не піде.

Лох - это диагноз на всю жизнь (с) народна мудрість.

Опубліковано

Починайте вже щось робить, бо як показала практика на думку громади челу пофігу, тому або пишіть заяву в міліцію, або збирайтесь гуртом і навідайтесь додому до нього. Бо розмови тут мабуть ні до чого не приведуть.

п.с. якщо цей Криштапюк з Рокинь, то мабуть десь недавно туда приїхав, бо корінні Рокинці щось його не знають...

Опубліковано

Починайте вже щось робить, бо як показала практика на думку громади челу пофігу, тому або пишіть заяву в міліцію, або збирайтесь гуртом і навідайтесь додому до нього. Бо розмови тут мабуть ні до чого не приведуть.

п.с. якщо цей Криштапюк з Рокинь, то мабуть десь недавно туда приїхав, бо корінні Рокинці щось його не знають...

Кине когось відразу взнають

Доречі Санчес точно не клон того мазафакера, купляв в одного і іншого - різні люди.

Опубліковано

він там в "приймаках" так сказать, через те і незнають.

Опубліковано

А є якись бохх, котрий ТУПО закриє цю тему?

тупий кидок як у 90-х хвілює всю борду, і тема, блін, апається (гг, я зараз тіко шо апнув), форумчани, будьте поважними: зможете допомогти пострадалому - допоможіть, для цього є пм. Позором уже заклєймілі, косточкі перемили, може переключимось а мистецтво, нє?

А то останнім часом всі купляють і продають, а за остальне забули, ну, я теж. ;)

Опубліковано

хлопці це ж маразм, тема створена 20 липня (кідалово сталось ще раніше), сьогодні у нас вже 12 серпня, вже майже місяць мазафака водить вас довкола носа, незнаю чи є взагалі у людей таке терпіння! (дій ніяких, тільки пусті образи та здогадки) ЗІ 6 сторінок повної ерунди

Опубліковано

Мля, хлопци, не так троха ви робите...

Нах, дійсно тут Сантабарбару сценарієм розписувати? Береш дівчинку свою знайому(треба щоб був підвішений язик) вона набирає його з "лєвого" телефону і, каже: що(придумаєте історію, ви і так багато про нього я бачу знаєте інфо) мол, бачились з тобою/сиділи в барі/їхали в маршрутці/вчились разом - я взнала твій телефон і хочу ду-у-у-же побачитись в барі/в дома в себе/в сауні ---приходить він на зустріч - береш його так за воротнічок..і об коліно...або просто забираєш мобільний/цепочку/гроші/кальцо...

Бо так не робиться!

А я кажу: так зробіть! Взагалі робіть щось! :mdr:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...