Перейти до змісту

WorldOfTanks

R01and

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

игра зачарувала-але чім кращій танк тім більший"-",але воно того варто.Вже потратив 70 гр,набрав добра и слотів маю 12,на новорічні знижки на преміум:smile-zachot:

• Відповідей 182
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Коли все ок-20-48 fps,ping 50-80.І ідуть ривки fps падає і ping росте,відяха шумить трохі в процесі гри,знизив відеонастройкі.Не пойму за що братися,як бухій їздиш і тупиш:rolleyes:

Опубліковано

Єдине, що дратує, що дуже довго треба проходити і розвиватися до нормальних танків, хочеться трохи швидше б.

Доречі, хтось купує золото?

Опубліковано

Єдине, що дратує, що дуже довго треба проходити і розвиватися до нормальних танків, хочеться трохи швидше б.

Доречі, хтось купує золото?

Он диви SPQR вже 70 грн потратив на прокачку віртуального танка)

Опубліковано

Пробували разом з друзями грати,всі "ДГ",і у одній грі були-у всіх лаги одночасно і ні теж ідуть:(

Опубліковано

Доречі, а хто і де поповнює гру?

Бо я дивлюся на офіційному сайті там за 2 ВМЗ зараховується на рахунок 500 золота, а пробував на кардшопі — показало тоже що буде 500, але на рахунок впало 526 золота за ті самі 2 ВМЗ. Це тільки в мене такий прикол, чи то так має бути?

http://cardshop.com.ua/games/#games

20110301-brnu-202kb.jpg

Хелп новічкам! :)

• Адміністратори
Опубліковано

Пробували разом з друзями грати,всі "ДГ",і у одній грі були-у всіх лаги одночасно і ні теж ідуть:(

Є проблемка.

Нажаль її вирішення не в моїй компетенції. :(

Але, мої Київські колеги, запевнили що уже найближчим часом проблему вирішать. Так як знають де і чому.

Причому вирішать кардинально, ще 10 гіг в Луцьк :)

Достало. Ще на КВ можна грати, він повільний. А от на А-20 при швидкості 50 км, фіг зна де вспливеш після лагу :)

Опубліковано

Достало. Ще на КВ можна грати, він повільний. А от на А-20 при швидкості 50 км, фіг зна де вспливеш після лагу :)

Арта - саме то ;)

Опубліковано

Арта-да,як її тяжи ненавидять коли неждано-негадано плюшка прилітає і знімаю як не третину то вбиває.Класно і прямою наводкою в місті гасати:smile-zachot:

Опубліковано

Достало. Ще на КВ можна грати, він повільний. А от на А-20 при швидкості 50 км, фіг зна де вспливеш після лагу

Ухтижблін! А я думаю, шо за тєлєпорт - сидиш в кущах, вирішив чуть висунутись, а тут БАБАХ - через паро сєкунд посеред поля стоїш і по тобі в пять стволів фігачать.

Опубліковано

Достало. Ще на КВ можна грати, він повільний. А от на А-20 при швидкості 50 км, фіг зна де вспливеш після лагу

Ухтижблін! А я думаю, шо за тєлєпорт - сидиш в кущах, вирішив чуть висунутись, а тут БАБАХ - через паро сєкунд посеред поля стоїш і по тобі в пять стволів фігачать.

Нашяльнике! Эт тибя арта кроет! :)

Опубліковано

Даже на начальных, даже если ты еще на М2 или Pz или будь то Т26 или БТ2. Завсегда в кустах тебя может ждать СУ18 :)

Опубліковано

Сьогодні лаги вже у всіх,матюжиться народ.Що не обновлення то гірше і гірше:(

В мене теж є камікадзе,правда VK3001(P)

• Адміністратори
Опубліковано

Сьогодні лаги вже у всіх,матюжиться народ.Що не обновлення то гірше і гірше:(

В мене теж є камікадзе,правда VK3001(P)

Лаги на серверах ігрухи після сьогоднішньої профілактики.

Перевіряв з 4х операторів, + народ з рїзних країна каже, лагає так само. :(

Опубліковано

Мож це вспишкі на сонці ковбасять ір-технології:rolleyes:.Все на сьогодні,як небудь взяв подвійний опит і ну його в .опу:angry:

Опубліковано

Даже на начальных, даже если ты еще на М2 или Pz или будь то Т26 или БТ2. Завсегда в кустах тебя может ждать СУ18

а если я на Лтрахторе на первом уровне, где арты нет тиаритичски?

ЗЫ хотел сказать спасибо Датагруп, но когда появились в чате записи:

"У меня одного так лагает?"

-"НЕТ!"

-"НЕТ!"

-"НЕТ!"

-"НЕТ!"

передумал.

Опубліковано

Адміни признали,що лаги в них на серваку,вибачались працюють

ЗІ:я вже період камікадзе пройшов,качаю ИС

• Адміністратори
Опубліковано

Навіть сайт і форум ледь шевеляться.

Видно у них ус на одному сервері :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...