Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене сьогодні печінка індича в сметані з цибулею, та молода картопелька. І огірочок зелений.

Облизався разів з п"ять, було б фото облизався разів з двадцять(давайте фото) :_07:

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну я сьогодні відірвався!!бо завтра вихідний день.Значить так, порізав філе,і напхав сиром і пормідором +приправи.

Я називаю це "ГАРМОШКА"!! І ще запік картошку, і ще зробив салат.

Це справді надзвичайно смачно і просто. Дякую за нову страву)

Правда, робила трохи по-іншому. Зробила надрізи у філе, натерла травами-приправами і в мультиварку на годину. М"яско стало м"яким і добре просочилося.

За цей час майже спеклась картопля, тоді м"ясо відправилось в духовку, вже з помідором, часником та сиром у надрізах. І, звісно, салат зі свіжих овочів.

post-6229-0-16001900-1431247359_thumb.jp

Опубліковано

Сьогодні дружина на вечерю приготувала зелену страву по власному рецепту =))

Картопляне пюре з перетертими в блендері шпинатом, петрушкою і зел. цибулею. На смак і вигляд :0123:

vpwyb.jpg

Опубліковано

Ну я сьогодні відірвався!!бо завтра вихідний день.Значить так, порізав філе,і напхав сиром і пормідором +приправи.

Я називаю це "ГАРМОШКА"!! І ще запік картошку, і ще зробив салат.

Дякую за рецептик, вчора таке ж заварганив, але з курячим філе. Зфотати не встиг: страва розчинилася у шлунках родини.

Сьогодні на базарі знайшов кабачки і стушив рагу з кабачка, капусти, помідорів, моркви, цибулі під картопляну пюрешку.

kbArQ.th.jpg

Опубліковано

Стейк із шинки!(це мої досліди,що краще?шия,корейка чи шинка) сьогодні так:замаренував шинку в приправах і трішки соєвого соусу, не солю(бо сіль вбирає всі соки) потім великий вогонь,щоб м"ясо жарилося а не парилося(при подачі солю) а ще у фольгу замотав щоб ця шинка доготувалася, а після цього стає м"яка!!

Висновок: шинка не для стейків!! дуже жорстка!

post-23661-0-56258300-1431716038_thumb.j

post-23661-0-09250400-1431716047_thumb.j

post-23661-0-93204400-1431716055_thumb.j

post-23661-0-04718700-1431716074_thumb.j

Опубліковано

Ну что ж, и я решила сделать по вашим рекомендация знаменитую "гармошку"))))).Только не приправки добавляла, а замариновала телятинку в соусе из горчицы, лимонного сока, соевого соуса, оливкового масла. Ну а дальше все как обычно, соль, перец, помидор, сыр, чеснок. Так просто и так вкусно!Хотя...что ж там не вкусного то))).

post-2519-0-66262100-1431771824_thumb.jppost-2519-0-99227800-1431771840_thumb.jp

Опубліковано

Значить так, вже було,але конкренто не ділився)) Отож.

Лаваш натирається майонезом з часником і затирається сиром,потім кладу смажене філе(курка) кусочками,потім обов"язково капуста і імбирь(чу-чуть) для себе ще гірчиці,бо так люблю)) і все це завертає дружина, а потім на сковорідку гріль!

PS: гірчиця тільки "Американська" реально вона саме то!!

post-23661-0-79519500-1431808276_thumb.j

post-23661-0-22132900-1431808286_thumb.j

post-23661-0-18334600-1431808304_thumb.j

post-23661-0-98241400-1431808313_thumb.j

post-23661-0-20806600-1431808324_thumb.j

post-23661-0-51414200-1431808332_thumb.j

post-23661-0-57866000-1431808354_thumb.j

post-23661-0-23389100-1431808391_thumb.j

Опубліковано

Фарширована картопля, суп гороховий і салат буряковий з часником і майонезом.

Гороховий? Суп?На-ніч?Ризиковано!!! :_07:

Опубліковано

Гороховий? Суп?На-ніч?Ризиковано!!!

Хто засталяє їсти на ніч? Зготували щоб завтра після роботи не спішити.

Опубліковано

Гороховий? Суп?На-ніч?Ризиковано!!!

Хто засталяє їсти на ніч? Зготували щоб завтра після роботи не спішити.

А тема як зветься, а? :_07::_12:

Опубліковано

Курячі гомілки, тушковані: спочатку вони легко обжарюються з мукою, потім цибуля і морква(багато),потім воду(кип"ячену) і приправки, а майже в кінці сливкі.а потім + будь який гарнір! ідеально картошка пюре,хоча і з рисом,гречкою також бомба!!

PS: підливка рулить!

post-23661-0-55183100-1432151390_thumb.j

post-23661-0-56056700-1432151416_thumb.j

post-23661-0-43852600-1432151459_thumb.j

post-23661-0-04230900-1432151468_thumb.j

post-23661-0-10884300-1432151494_thumb.j

Опубліковано

yura-patriot,блюдо дуже просте і в той же час дуже складне в моменті послідовності приготування, завжди робив трошки інакше, але зрозумів, завдяки Вам, що робив певну помилку-воду потім, кип'ячену, і від мене- Гарячу-зовсім інший смак буде. Ну і сливеи спообую.

Дякую за ''рацуху'''

Опубліковано

yura-patriot,блюдо дуже просте і в той же час дуже складне в моменті послідовності приготування, завжди робив трошки інакше, але зрозумів, завдяки Вам, що робив певну помилку-воду потім, кип'ячену, і від мене- Гарячу-зовсім інший смак буде. Ну і сливеи спообую.

Дякую за ''рацуху'''

Будь ласка!,від себе скажу, що для мене якихось конкретних правил в приготуванні їжі не їснує, просто потрібно пробувати постійно і ніколи не жаліти(якщо навіть і не виходить) це краще аніж вечорами десь пиво хляти в гинделику, я розумію що до супер блюд ще треба вчитися і вчитися, але я не "парюся" цим, поки що виходить ну так не погано,смачно, може і не зовсім гарно,але це цікаво. Ех! ще б трішки більше часу і хороший фотік :)

Вчора готував тестю на ДН. З шиї. Вспіли до грози. Просто не передати, як кажуть діти СМАКОТА...

Не треба з самого ранку так! блін тепер шашлик з голови не виходить, на таке потрібно ввечері після вечері дивитися щоб не мучитися :_07:

Опубліковано

yura-patriot, завдяки Вам,

Треба мінус поставити! бо негарно написано завдяки Вам! Тьфу!! тільки на "ти"! мене звати Юра :_07:можна Юран, Юрок,Юрік,Юрка!ну і офіційно Юрій ))

Опубліковано

Перший раз у цьому році обсмажив кабачок! є люди(як моя мама) що люблять робити одним слоєм,смаженинй кабачок+ майонез з часником+помідор.Мені подобається: смажиться тонким пластом кабачок, а потім (у три слої), кабак,майонез,помідор(так три рази) усе зверху накідаю зеленню(петрушка,кріп) Блін-це дуууже смачно!!

Фото додаю:

post-23661-0-87290300-1432498996_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...