Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Крученики в вершковому соусі.

Рецептик:

1. Беремо корейку (в мене було 1.2 кг), ріжемо на відбивні, відбиваємо, солимо перчимо, спеція до м'яса

2. Для начинки: беремо декілька печариць, ріжемо смажимо з часничком. Варимо 2 яйця ріжемо, тремо на тертку 100 гр твердого сиру., сіль перець.

3. Завертаємо начинку, викладаємо на деко поливаємо вершками 20%. (200 гр.) посипаємо тертим пармезаном.

4. Ставимо в духовку на 40 хв.

Під бутилочку зубровочки пішло супер:-)

post-15132-0-39239300-1426920696_thumb.j

post-15132-0-01291700-1426920703_thumb.j

post-15132-0-94958700-1426920708_thumb.j

post-15132-0-09188400-1426920715_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я хочу дерунів з грибами. З домашньою сметаною. Посипаних зеленим окріпчиком. Ммммм. Смакота. От тільки зробити нікому, прийдеться самій на кухню йти))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вечірком побалував своє сімейство, шашличком та грибочками-гріль. Ну і до цього всього зварив макарончиків італійських, аль-денте :_02:

Прості рецептики:

1. Шашлик. Корейка, сіль, перець, лимонний сік, спеції до м'яса, трішки олії.

2. Грибочки, спеції, соєвий соус, оливкова олія, часник на 2 годинки промаринувати.

Всетаки весна прийшла, треба починати готувати на мангалі.

post-15132-0-23236800-1426963019_thumb.j

post-15132-0-83850100-1426963025_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на вечерю рагу:

- Курячий бульйон з четвертини

- 2 грудинки, на кубики і обжарити

- цибуля порей обжарити

- 1 кг замороженої суміші "Овочеве рагу" (доречі в Там Тамі 20 грн кг, всі решта суміші вже по 60+, це напевне минулорічний залишок)

Тушкувати це все залите бульйоном 30 хв (спеції за смаком).

post-15132-0-92774400-1427047475_thumb.j

post-15132-0-32241900-1427047483_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не получається дотримуватись посту, усі хочуть м"яса. Отож, запечені з чорносливом та цибулькою курячі гомілки та печена картопля з часничком.

post-7249-0-29078800-1427104550_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запік вчора на вечерю фаршировані яблука (більше лопнуло збоку :( )

post-4-0-88742400-1427104970_thumb.jpg

і продовжуючи тему фарширування

декілька тижнів назад фарширував цибулю і шампіньйони

post-4-0-53389200-1427104984_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tanichka, напишіть, будь ласка, рецепт картопляної запіканки

Та нічого особливого. Картоплю натерла на велику тертку, додала яйце та трішки муки, посолила-поперчила. Розділила на 2 частини. Спочатку кладеться перша частина, на неї попередньо обжарена терта морквинка+цибулинка+гибочки. Зверху другу частину картопельки і в духовку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже зварився свіженький борщик з квашеної капусти з грибочками (пісний). Буде на Вечерю.

post-26843-0-93464300-1427113505_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший раз робила хінкалі. Не у всіх вийшли ідеальні складочки, один розварився, але загалом всі оцінили :)

Тепер думаю, нащо ліпити пельмені - з'їв один-два хінкалі і ситий :)

Фото завжди не встигаю зробити((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми вечеряємо печеними сирниками в висівках під вишневим варенням і запиваємо свіжим березовим соком:

Sas7V.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

позавчора готувала, але тільки сьогодні добралась до компа, щоб скинути фото

курочка запечена в пиві, гречка і морква по-корейськи

post-10815-0-69556500-1427537467_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, за бажанням старшенької, вперше робив пасту "Карбонара":

pRqvT.th.jpg

Рецепт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ніхто не дописує. Не їсте, не готуєте?

Сьогодні, тобто вже вчора, вечеряли печеним індичим м'ясом, маринованим в травах, картоплею по-селянськи, також в травах, з соусом песто, гірчицею і свіжими овочами.

O6WnK.th.jpg OIMU.th.jpg tCUeh.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт усім! Була на виїзді на роботі, потім хрестини, а от вчора у чоловіка було день народження. А так як в принципі не святкували і не було коли за тими роз"їздами готувати, то відсвяткували дуже скромно разом із сім"єю сестри. Отож дещо зі столу.

1. Сосиски з сиром в листковому тісті

2. Гріночки з французькою гірчицею

3. Курячі гомілки у гірчично-медовому соусі з сушеними сливками (не купляний чорнослив, а домашні)

4. Мариновані огірочки з часничком та укропом

5. Картопелька у шубі бекона та сметанному соусі

та ще пару страв, які не встигла сфоткати.

post-7249-0-90357700-1427793225_thumb.jp

post-7249-0-82268900-1427793273_thumb.jp

post-7249-0-12930400-1427793299_thumb.jp

post-7249-0-57808300-1427793306_thumb.jp

post-7249-0-85220500-1427793323_thumb.jp

post-7249-0-27843900-1427793381_thumb.jp

post-7249-0-72356300-1427793419_thumb.jp

post-7249-0-79419300-1427793452_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій коханий захотів печену рибку у соусі, а я дикого рису і ось яка вийшла вечеря

Рецепт в студію! Що за рибка! Який соус?

соус з пакетика куплений, це такий в сухому порошочку , фото потім виставлю, розбавляла і взбивала з вершками, а рибка може бути люба, у моєму випадку було філе тріски, заливаєте цим соусом. в духовку, попередньо нагріту, 180 градусів на 15-20 хвилин і смачного, а дикий рис купую завжди у Німеччині, набагато дешевший , чим на Україні, готується майже так само, як і звичайнй білий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люблю хороші макарони , купував , в основному італійські , але ціна зараз просто ппц . :_03:

В магазининах теж 400г нормальних від 25 грн

Згадав , що можна робити домашні . Вручну не хотілось , погуглив і купив недорогу лапшерізку

В принципі , задоволений , тільки багато борошна на кухні розсипано :_07:

З другогої спроби розібрався з машинкою :_07:

Як я зрозумів , тісто можна готувати з запасом і ховати в холодильник , що я і робив , приготувавши домашню лапшу на вечерю і на сніданок

Фоток не робив .

Плюс те , що лапша натуральна виходить , без всяких там домішок .

Ціна кілограма такої лапші десь 30 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім привіт! зіскучився за вами, ви такі всі круті стали(у хорошому розумінні) і це супер!!А я ось по простому:каркошка+грудинка,все смачно вийшло, малій не давали, бо занадто жирне.

Блін забув я згадав що вже місяць в холодильнику "томиться"сухе червоне - ух як пішло!!перед жирненьким!!!

post-23661-0-99959400-1427912232_thumb.j

post-23661-0-98303900-1427912255_thumb.j

post-23661-0-93979800-1427912266_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пістна картопля тушена з грибами, морквою та цибулькою, пістний грибний суп - смачні вийшли. Тесть казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...