Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Ну , таке я роблю --- паштет+масло+обсмажена морква в блендер і вихордить бомбезна намазка . Але в хлібі я себе обмежив , так що цей варіант не підходить =)

Балувана Галя :D може тоді з гречкою, не знаю, експерементуйте і діліться ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Хе-хе . Просто нема ідей , якби з овочами використати -- було б супер =)

Зараз якраз сезон починається --- кабачки , цвітна капуста і т.п.

Вчорашня вечеря -- смажені кабачки зі шматочком мяса =)

Люблю , коли кабачки товсті і соковиті --- ріжу кільцями 1,5-2 см , обсмажую , досолюю і перчу , крапля сметани і готово =)

KlWrk.jpg

oF8MW.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіх з пятнецею. Балували себе на Олени. Шашличок з овочами та карасі в сметані. Як кажуть діти ссмммакотта.

Всім гарного настрою, ну і скороченого робочого дня.

post-6067-0-62993100-1433491123_thumb.jp

post-6067-0-53001900-1433491131_thumb.jp

post-6067-0-20911300-1433491141_thumb.jp

post-6067-0-74756300-1433491148_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашній ТИРАМІСУ з домашнім бісквітом, з домашнім сиром маскарпоне з домашніх зібраних власними руками вершків! Див, фото. - сир готовий (1етап) і тірамісу (2 етап). бісквіт не зафотала.. звичайний в круглій формі, потім порізала на "Савоярді" )))) ггг.... паличками.

Кава еспрессо з кофеварки, коньяк "Закарпутський" - 3 стол. ложки. Був учора ввечері.

post-2595-0-59595000-1433773283_thumb.jp

post-2595-0-48010900-1433773367_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-26756-0-03721600-1433936172_thumb.jpost-26756-0-00776700-1433936191_thumb.jpost-26756-0-20186100-1433936208_thumb.jpost-26756-0-91351100-1433936226_thumb.j доброго дня усім, я сфоткала дві вечері ( позавчора і вчора ) і виставляю фото, ну і мій шедевр- тортик, чоловік сказв, що смакота.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-26756-0-03721600-1433936172_thumb.jpost-26756-0-00776700-1433936191_thumb.jpost-26756-0-20186100-1433936208_thumb.jpost-26756-0-91351100-1433936226_thumb.j доброго дня усім, я сфоткала дві вечері ( позавчора і вчора ) і виставляю фото, ну і мій шедевр- тортик, чоловік сказв, що смакота.

а що це, що це у Вас на вечерю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-26756-0-03721600-1433936172_thumb.jpost-26756-0-00776700-1433936191_thumb.jpost-26756-0-20186100-1433936208_thumb.jpost-26756-0-91351100-1433936226_thumb.j доброго дня усім, я сфоткала дві вечері ( позавчора і вчора ) і виставляю фото, ну і мій шедевр- тортик, чоловік сказв, що смакота.

а що це, що це у Вас на вечерю?

на першому фото молода картопля зелений шпаргель і салат, на другому фото смажене мясо на кістці білий шпаргель і з зеленого листя салат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-26756-0-03721600-1433936172_thumb.jpost-26756-0-00776700-1433936191_thumb.jpost-26756-0-20186100-1433936208_thumb.jpost-26756-0-91351100-1433936226_thumb.j доброго дня усім, я сфоткала дві вечері ( позавчора і вчора ) і виставляю фото, ну і мій шедевр- тортик, чоловік сказв, що смакота.

а що це, що це у Вас на вечерю?

на першому фото молода картопля зелений шпаргель і салат, на другому фото смажене мясо на кістці білий шпаргель і з зеленого листя салат.

Сподіваюсь, біле - це якийсь вершковий соус, а не майонез.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не вживаю майонез взагалі, це спеціальний соус до шпаргеля.

шпаргель, я так розумію спаржа. де брали? і рецепт соусу був би доречним... мені дежу цікаво!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не вживаю майонез взагалі, це спеціальний соус до шпаргеля.

шпаргель, я так розумію спаржа. де брали? і рецепт соусу був би доречним... мені дежу цікаво!

шпаргель це і є та сама спаржа, привозять напряму з Німеччини, а соус куплений спеціально до шпаргеля, але можна і до інших страв. ось фото соусу post-26756-0-23722900-1433969747_thumb.j але чоловік сказав, що його можна зробити самому, завтра напишу рецепт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скромный ужин : салат с курицей , яйцом , помидорами , огурцом и салатом латук , кабачком и разной зеленью ! Заправленный соевым соусом и сметаной !

post-442-0-96767900-1434046090_thumb.jpg

post-442-0-05613300-1434046109_thumb.jpg

ВКУСНЯПА !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я сьогодні навидумував!! )) Чихохбілі!! Да, я не спєц,але.........

Курка обжарюється, потім окремо смажиться цибуля,а потім болгарський перець додається, я додав домашній перець маринований!! що набагато смачніше( для мене) потім помідори кусочками і це все (разом)на невеликий вогонь, на довго під закритою кришкою! в кінці часник і зелень,ще раз закриваємо кришкою і Бомба!!

Я реально фанатік спагетті, можу їсти їх кожен день, але тут вони реально в тему!!

Вибачаюся, багато фото, але і нюансів багато,хочеться по максимуму передати!!

post-23661-0-62313200-1434053532_thumb.j

post-23661-0-65676300-1434053567_thumb.j

post-23661-0-23681200-1434053578_thumb.j

post-23661-0-60938700-1434053607_thumb.j

post-23661-0-68926100-1434053626_thumb.j

post-23661-0-03949600-1434053640_thumb.j

post-23661-0-54288100-1434053654_thumb.j

post-23661-0-69420400-1434053668_thumb.j

post-23661-0-42336700-1434053682_thumb.j

post-23661-0-19349900-1434053695_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже два тижні: і сніданок, і обід, і вечеря) Наїдаюсь на цілий рік)

Бачу не потовчена полуниця))моя дружина так любить, я люблю потовкти виходить типу йогурт! Ммм...Сьогодні не купував, якось кожен день троха занадто!! і по фінансам і по моралі(потрібно робити перерив)щоб не надоїла!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сезон салатів з свіжих овочів. А стандартні в укранській кухні заправки для них (сметана/олія/майонез) уже приїлися. Тому готував сьогодні вінегрет - мабуть, самий популярний соус для салатів у європі. Фото робити не став, майже однорідна темно-коричнева маса.

Варіантів соусу є декілька. Я робив по такому рецепту, лише без цедри лимону та базиліку. Бальзамічний оцет можна знайти не в кожному магазині. Купив на пасажі за 45 грн. (Balsamico di Modena I.G.P. Acentino 500 ml). В Сільпо такої ж ємності найдешевший 75 грн. Діжонську гірчицю брав звичайну ТМ Торчин. Збивається гарно вручну в любій невеликій скляній баночці з металевою кришкою, що закручується.

Смачно!

P.S. Здається, це саме той соус, яким я колись цікавився. Можливо, лише без гірчиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суботу захотілось стейка --- замаринував невеличкого

cPy9f.png

В неділю "невеличка" котлета зі смаженими кабачками

4z76.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ за стейк, бо так просто не можу подивитися на таку смакоту :_07: Ех щеб спагетті до цього всього ммм.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готую "зелені" оладки.

Якщо комусь цікаво:

Дрібно нарізаємо різну зелень ( в мене укроп, шпинат, зелена цибулька), додаємо яйця, трішки кефіру і борошно, сіль-перець за смаком.

Смажити як звичайні оладки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готую "зелені" оладки.

Недавно, заскочивши до батьків в гості, мама пригостила таким блюдом, тільки в основі була білокачанна капуста. Я був не голодний, але з'їв всю тарілку. Смачна штука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох! захотів смаженої картопельки,да щей з м"ясцем(бочком) та цибулькою!!

Отож, нарізав бочка + чибуля, потім карторпля, і на сковорідку,усе смажиться ОКРЕМО!! до картошки даю цибулю не багато(приблизно за 10хвилин до готовності)потім багато цибулі до м"яса, усе смажиться-не тушеться(великий вогонь).Потім до картошки часник і укроп(не багато) під кришку і не на довго і м"ясо також щоб "дійшло". Фото погані(( і багато, вибачте, спішив! А і салат))) полюбому.(помідори+огірок).

post-23661-0-61065000-1434744934_thumb.j

post-23661-0-74400700-1434744963_thumb.j

post-23661-0-46153100-1434744977_thumb.j

post-23661-0-35558200-1434744997_thumb.j

post-23661-0-57982500-1434745006_thumb.j

post-23661-0-80835200-1434745039_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наша овочева вечеря:

- смажені кабачки з часником

- цвітна капуста в сухарях та в клярі

- салат з огірка, капусти, помідора та зеленої цибулі

любимо майонез, тому вже декілька років готую його власноруч

post-10815-0-96072500-1434810883_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готую "зелені" оладки.

Недавно, заскочивши до батьків в гості, мама пригостила таким блюдом, тільки в основі була білокачанна капуста. Я був не голодний, але з'їв всю тарілку. Смачна штука.

можна ще робити з помідором та обов"язково м"ятою.

Готую "зелені" оладки.

Недавно, заскочивши до батьків в гості, мама пригостила таким блюдом, тільки в основі була білокачанна капуста. Я був не голодний, але з'їв всю тарілку. Смачна штука.

можна ще робити з помідором та обов"язково м"ятою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...