OlgaAlterEgo Опубліковано 25 Березня, 2014 в 16:36 Поділитися #1251 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 16:36 Прошу рецепт (у тих хто сам готував) справжніх, польских фляків (у нас кажуть- рубець). Складники і приготування в принципі мені відомі, та всеодно не виходить так, як готують його у польских ресторанчиках. Може там є якийсь секрет? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
I-Com Опубліковано 25 Березня, 2014 в 17:19 Поділитися #1252 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 17:19 секрет простий як дверідовести до кипіння і кипятити раз 5-7 по 10-15 хвилин - після чого зливати водупотім після цієї процедури - кипятити годин 5потім порізати і ще раз кипятити годин 2ну а далі обжарка тушка сметанка цибулька і буде БОМБА - що ваші польскі ресторанчики ще позаздрять ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
searcher Опубліковано 26 Березня, 2014 в 08:49 Поділитися #1253 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 08:49 Прошу рецепт (у тих хто сам готував) справжніх, польских фляків (у нас кажуть- рубець). Складники і приготування в принципі мені відомі, та всеодно не виходить так, як готують його у польских ресторанчиках. Може там є якийсь секрет?Найпростіший спосіб купити в Польщі готові, продаються в поліетиленовій упаковці по 900 гр і виглядають як ковбаса. Вміст упаковки довести до кипіння, додати приправ за смаком (майоран, перець, сіль), хоча можна вживати і без приправ, бо вони там вже є. З варінням і зливанням води в Польщі вже ніхто не заморочується і в барах-ресторанах використовують саме такі, або є ще просто відварені і готові до подальших кулінарних фантазій.Інший спосіб описав I-Com, але він трохи не точний.Рубці (яловичий шлунок) варять кілька разів, кожен раз доводячи до кипіння і зливаючи воду, доти, поки рубці не втратять неприємний запах, останній раз коли вони вже будуть без специфічного запаху їх варять доти поки не стануть м'якими (2-3 год). Потім їх ріжуть соломкою і зажарюють з мукою на вершковому маслі, тут треба слідкувати, щоб масло не підгоріло. Потім все це додають до попередньо звареного на яловичині бульйону і додавши приправи (лавровий листок, майоран, мускатний горіх, духм'яний горошок, чорний перець) варять ще 30 хвилин. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:04 Поділитися #1254 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:04 Вибачаюсь, але ці "рубці" в поліетилені можна назвати усім, чим хочете, але не фляками. Це як домашній бульйон порівнювати з мівіною. Якщо вже купувати готові, то шукати в польських маркетах просто заморожені і вже відварені-нарізані рубці, їх не потрібно потім виварювати, тільки дотушкувати і довести до смаку.Рубці (яловичий шлунок) варять кілька разів, кожен раз доводячи до кипіння і зливаючи воду, доти, поки рубці не втратять неприємний запах, останній раз коли вони вже будуть без специфічного запаху їх варять доти поки не стануть м'якими (2-3 год). Потім їх ріжуть соломкою і зажарюють з мукою на вершковому маслі, тут треба слідкувати, щоб масло не підгоріло. Потім все це додають до попередньо звареного на яловичині бульйону і додавши приправи (лавровий листок, майоран, мускатний горіх, духм'яний горошок, чорний перець) варять ще 30 хвилин.А от це-смакота. Я ще додаю моркву і цибульку, іноді тушкую з сметаною, не зажарюючи мукою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:19 Поділитися #1255 Опубліковано 26 Березня, 2014 в 11:19 Ok! без ніякого лишнього.Кх..., а на задньому плані (3-тє, 4-те фото)?. Пан бойкот не підтримує?ПС. Кожен обирає те, що бажає... (сам придумав)І по темі. Ми ще добавляємо гриби. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 27 Березня, 2014 в 19:13 Поділитися #1256 Опубліковано 27 Березня, 2014 в 19:13 Сьогодні з дочкою (давно просить, хоче готувати) готували котлету по-київськи: Ось рецепт: http://smachno.stb.u...usk-11-chast-1/ http://smachno.stb.u...usk-11-chast-2/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 20:16 Поділитися #1257 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 20:16 Стейк з гарніром. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 21:18 Поділитися #1258 Опубліковано 5 Квітня, 2014 в 21:18 Стейк з гарніром.Незнаю чому, але картошка (а також там я колись піцу показував) то якийсь колір зелений! повірте картофан золотистого кольору, чи фотік такий, чи що? не знаю, але напевно фотік так "іскажає"колір.(((((((((( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 6 Квітня, 2014 в 07:55 Поділитися #1259 Опубліковано 6 Квітня, 2014 в 07:55 Стейк з гарніром.Незнаю чому, але картошка (а також там я колись піцу показував) то якийсь колір зелений! повірте картофан золотистого кольору, чи фотік такий, чи що? не знаю, але напевно фотік так "іскажає"колір.((((((((((Та нормальні фото, картошка як картошка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Varvara Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 14:08 Поділитися #1260 Опубліковано 7 Квітня, 2014 в 14:08 А у нас вчора була лазанья)) Дуже сподобалося)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenmix Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:26 Поділитися #1261 Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:26 гороховий суп з тушонкою)) http://www.gotovim.ru/recepts/soups/goroh/32200.shtml Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:47 Поділитися #1262 Опубліковано 10 Квітня, 2014 в 12:47 Сабджі з замороженої суміші і чапаті (хліб за 20 хвилин) на сніданок і обід на роботу) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 09:03 Поділитися #1263 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 09:03 Лаваш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:37 Поділитися #1264 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:37 Дуже гарно і апетитно виглядає(лаваш) яби даже сказав блюдо з лаваша, ану рецептік розкажи Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:44 Поділитися #1265 Опубліковано 12 Квітня, 2014 в 12:44 Робив так як писало: Нам необходимо:лаваш армянский тонкий 1 шт.кефир 2 стаканаяйцо 1 шт.зеленьсыр твёрдый 500 гр.Приготовление:Лаваш разрезать на 8 равных частей. Взбить яйцо, добавить кефир,перемешать. Зелень мелко порубить. Сыр натереть на тёрке. Взять лист лаваша,смочить полностью в кефире,немного отжать и выложить в форму для запекания. Поверх тонким слоем равномерно распределить сыр, затем зелень. Далее повторяем процедуру пока не закончится лаваш. Последним слоем будет сыр и зелень. Ставим в духовку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 14 Квітня, 2014 в 18:50 Поділитися #1266 Опубліковано 14 Квітня, 2014 в 18:50 Це Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 17:50 Поділитися #1267 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 17:50 Починаю готувати рибку в соєвому соусі з травами і салат з кальмара Фото згодом ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:20 Поділитися #1268 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:20 Фух, приготував Отже філе риби "талісман" замариноване в соєвому соусі з трав'яними приправами (1 годину), запечене в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів (35 хвилин + 10 хвилин на грилю в духовці). Ну і салат з обжарених кальмарових туб, салату, вареного яйця, і все це добро заправлене олією з кісточок винограду. Рис традиційно з соєвим соусом Було смачно, чесно! Фото усього процесу нижче Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nesterukkk Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:30 Поділитися #1269 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:30 а я поп"ю йогурт з булочкою я студент Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:39 Поділитися #1270 Опубліковано 16 Квітня, 2014 в 19:39 а я поп"ю йогурт з булочкою я студент Я теж Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:20 Поділитися #1271 Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:20 Праздничные куличи не пеку, потому решила сделать кексики для детей. На вечер еще запланировано фондю из фруктов и шоколада.Пока кексики)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:44 Поділитися #1272 Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:44 Arven Rivendell, які апетитні кексики!!! А рецептиком не поділишся? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:58 Поділитися #1273 Опубліковано 19 Квітня, 2014 в 11:58 Arven Rivendell, які апетитні кексики!!! А рецептиком не поділишся? Да конечно, рецепт очень простой. У меня 10 формочек для кесов, т.е. в 2 захода я пеку 20шт, для такого количества нужно 3 стакана муки, 5 яиц, чуть 300-400 г сметаны( я не выливаю всю пачку 400 гр, немного остается), 1 ч. л. соды гашенной усусом,пачка маргарина 250 г, стакан сахара, ванилин. Смешиваем сахар и яйца, добавляем сметану, гасим соду и быстренько перемешиваем, добавляем растопленный в микроволновке маргарин, затем муку. Я все взбиваю потихоньку блендером, насадкой венчиком, потому комочков нет, но думаю и вручную не будет.Выпекаются 30мин, где то при температуре 180-200, зависит от духовки. Силиконовые формы смазывать не нужно ничем. А украшение подсмотрела в утреннем шоу на Новом канале, растопила шоколадку, макала в нее кексик и сыпала посыпку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:23 Поділитися #1274 Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:23 Бубліки з фаршем, ми в сім"ї називаємо "бублєноси" )) або міні піца. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:52 Поділитися #1275 Опубліковано 25 Квітня, 2014 в 18:52 Дозвольте пані та панове написати рецепт(незнав реакцію, а то б раніше написав) змочуйте бубліки в молоці це обов"язково хвилин 15-25 при цьому перемішуйте постійно(кожних 5хв.бо зліпнуться) поки "конкретно" не розм"якнуть, а потім напихайте фаршем(заправленим, сіль+приправа+ну і ідеально терта цибуля) +майонез+сирр! ну і не довго в духовці 20-25хв. залежить від духовки.Смачного! забув,солодкий чай "ОБЯЗАТЯЛЬНО"!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.