Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

З такоіі овсянки класне печиво получаєтся.

Не пробував незнаю,але коли її залити кипятком і почекати 10 хв,додати столову ложку масла,смакота ще та)

Треба спробувати печиво.Дякую за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запечена скумбрія. Вчора за містом готована, а доїдаємо ще й сьогодні.

Скроплена лимоном, натерта спеціями, начинена обільно укропом, буквально з грядки і помідорчиком.

post-2742-0-74511700-1373574589_thumb.jppost-2742-0-11948500-1373574600_thumb.jppost-2742-0-58747500-1373574606_thumb.jp

Мммммм.............Смакота, скажу я вам, та ще й під Морошу на повітрі.

А сьогодні вчорашня з димком пішла на ура під охолоджене Газела Віньо Верде :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Dima4s, ням-ням-ням :)

Сьогодні готуватиму фрітатту :)

Фритатта с овощами и картофелем

Ингредиенты:

яйца — 4 шт

сливочное масла, маргарин или оливковое масло — 2 ст.л.

картофель — 240 гр

шампиньоны — 45 гр

луковица — 1 шт

болгарский перец — 1/2 шт

помидор — 2 шт

шинка — 1 стак

сыр — 1/2 стак

чеснок — 1 зубчик

Приготовление:

1. Картофель почистить и разрезать на четыре части. Если Вы порежете картофель мелко, он быстрее приготовится.

2. Положить картофель в кастрюлю с подсоленной едва кипящей водой. Варить до готовности, приблизительно 20 минут. За это время приготовить остальные ингредиенты.

3. Приготовить грибы. Промыть, очистить от кожуры (по желанию) и мелко нарезать. Приготовить лук. Почистить и мелко порубить.

4. Перец разрезать на две части, вырезать серединку и семена. Мелко порубить. Мелко порезать шинку. Натереть сыр на терке. Мелко порезать помидоры. Когда картофель будет готов, слить воду и мелко порезать.

5. Растопить 1 с.л. сливочного масла/маргарина/оливкового масла в сковородке. Жарить картофель на среднем огне, пока он не зарумянится. Убрать из сковородки. Растопить оставшееся сливочное масло/маргарин в сковородке, добавить овощи и шинку и готовить на среднем огне приблизительно 8 минут.

6. Разбить яйца в миску и слегка взбить, так чтобы белок и желток смешался.

Добавить соль и перец по вкусу. В сковородку добавить картофель и выдавить чеснок. Сверху влить яйца. Готовить 20 минут на слабом огне. Поставить сковородку на гриль приблизительно на 3 минуты.

7. Внимательно следите, чтобы фритатта не подгорела. Убрать с огня, посыпать тертым сыром. Поставить обратно на гриль, чтобы сыр растопился. Нарезать порционными кусками и подать на стол горячей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тушана шпарагувка))) морква, олія, шпарагувка, спеції, зелень, в сковорідку і тушити))) потім сметани додати і ще 5 хв., готово)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, что на Борде немало любителей латте и капучино, но приготовить его в домашних условиях....... Совсем не сложно при наличии дома элементарного "френч пресса". ))))))

Вот тут мануалка -

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тушена картопля з лисичками в казані. Хотів зробити фото, але зі звуком апетитніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гамбургер! Якщо у двох словах то -

1)бочок тонко нарізаємо - жаримо до сріблястого кольору та крусткох шкоринки але щоб не сухий був;

2)філе свинини - нарізаємо на стейки і маринуємо у спеціях орегано, зери, солі, перцю і ін. + оливкова олія + лимон або лайм;

3)робимо любий сосус із сметани (противник майонезів) (робив - сметана, петрушка, цибуля синя, сіль, перець, оливкова олія, сік лиону)

4)булочки зі кунжутом розрізаємо;

5)берем листя салату або салат айсберг (останній не пробував, та не зміг купити, хоча хтів саме його);

6)Нарізаємо кубиками чевроний болгарський перець + трохи перцю чілі;

Ну вроді як всі комплектуючі :) готові.

Включаємо духовку і розігріваємо до 180град.

Далі - на сковорідку (я використувую стейкову) ллємо оливкову олію і розігріваємо її сильно

Викладаємо п.2 на сковорідку (30сек з кожної сторони), кладемо на бляшку стейки і в розігріту духовку на 7хв.

Беремо дошку, викладаємо п.6,, сипимо сіль, поливаємо оливковою олією.

Виймаємо стейки і кладемо на дошку з болгарським перцем, обмочуємо, крутимо мясо в цьому перці, і хай полежить кілька хвилин.

Тепер беремо: половинку п.4-кладемо на нього п.1-кладемо п.5-обмазумо п.3- кладемо товстенький кусень стейка, ще раз листя салату, ще раз соус і зверху булка!

:)

+ пиво хайнекен.

(с) ідея взята із різних телеперадач Джемі Олівера і ще якоїсь бабці )

Якщо знайдете серію передачі Олівера що описує саме приготування стейків схоже як я написав, напишіть сезон і серію ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1)бочок тонко нарізаємо - жаримо до сріблястого кольору

ого! :_07:

БгааАА)))) да, да - до золотистого ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приготувала ікру з баклажан ось за цим рецептом http://elladkin.livejournal.com/448759.html

Ммм, ото смакота! Пробу зняла ще з гарячої :0111:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...