Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

сьогодні

post-8911-0-83927200-1355171491_thumb.jp

а с чем форелька, или просто маринованная??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

сьогодні

post-8911-0-83927200-1355171491_thumb.jp

Яка класна ідея з дерев"яними шпажками під рибу! От вік живи - вік учись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а с чем форелька, или просто маринованная??

просто посолена і поперчена, а на дно налив стакан білого вина і замотав дечко у фольгу. 40 хв на 180 градусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

img2012121.jpg

Щоб не загадити тарілку то так з'їм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох же ці чоловіки!.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

студентські будні ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рецептик пирога у студію, будь ласка, а то так апетитно виглядає... Ням-няма :)

Пробник. Пиріг з курятиною"Курник"

Інгредієнти:

-листкове тісто

-куряче філе

-печериці

-цибуля

-морква

-приправи

-твердий сир

-сметана

-яйце

Цибулю з морквою трішки пасеруюмо. До неї додаєм порізане філе шматочками, гриби та сметану(приправи) так тушкуємо 30-35хв

Тісто розкачуєм (повинно бути дві частини) по розміру вашої посудини в якій буде запікатись.

Начинку викладаємо в середину. Натираємо сир на начинку та накриваємо другою частиною тіста.(робим ножем декілька отворів щоб не здувалось) Зверху змазуємо збитим яйцем.

І в духовку на 40хв (температуру регулювати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Одне із сьогоднішніх блюд: вищезгаданий мною Жовтохвіст, цього разу з грибним соусом під G7 Reserva Chardonnay

post-2742-0-53074900-1357733081_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закінчення зимових свят post-8911-0-18057900-1358707646_thumb.jp post-8911-0-44518500-1358707775_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закінчення зимових свят

Чи все ж таки День народження?

ВІТАЮ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи все ж таки День народження?

2 в 1 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За мною почало ходити бажання спробувати приготувати щось з азіатської кухні.

Ролли крутити вже навчився, сьогодні спробую зробити смажений рис з перчиком, грибами і морквою.

Знаю, що просто, але мені цікаво :)

Потім спробую погратись з рисовою і гречаною локшиною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вперше спробувала простий рецепт конвертиків з сиром Дуже швидко, просто і смачно! А з кавою - просто бомба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колбаски захотелось....Дачный вариант..

Сорь за качество.

EZMkH.jpg

TQBUE.jpg

Sqo3w.jpg

rR5tA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у нас сьогодні пироги з капустою-яйцем, маком і сушеною полуницею. А вчора були деруни з м'ясом і шарлотка яблучна)))

На мене іноді находить))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене сьогодні різотто з грибами. Вечеряю, не зважаючи що вже пізня година :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картопля жарана сматочками з спечаною ковбасою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я сьогодні готувала запечену картопельку)

на бляшку: змазати олії, нарізати шматочками картоплі, та щедро полити майонезом + викласти підсмаженийй фарш (любий, у мене був свинний) + багато пісмаженої цибулі, зверху знов викласти картоплю. полити майонезом і трішки добавити кип'яченої води, щоб картопля не була сухою. і відправляємо в духовку на 1-1,5 год, коли буде допікатись натерти зверху голандськи сиром!!! страва дуже ситна, багато не з'їсиш))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра спечу піццу! Маю класний і простий рецепт, піца, як із піццерії))

Потрібно:

50гр дріжджів + 2 ч.л. цукру - окремо розчинити.

в окрему миску: - 2 ст.муки,, 1 ст. теплої води, 1ч.л. солі, 2 ст. л. олії

замісити і додати дріжджі, тісто має бути не густе

Бляшку змазати олією чи смальцем і тонко викласти тісто, яке має підходити 30 хв(але може не підходити, просто піцца тоді буде тонша), тоді зверху викласти начинку (будь-яку), зверху майонез, зелень і в духовку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картопляне пюре, морква по-корейськи, і злегка тушковані овочі :)

Хотів зліпити вареники з грибами, але якийсь трошки втомлений під вечір зробився, що вирішив обійтись без замішування тіста і прибирання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора були вареники з сиром і з картоплею/мнясом)))

А на сніданок оладки з родзинками і яблуками))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у нас сьогодні м’яско з картоплею, квасолею та грибами у горщиках.

М'ясо (у нас була свинина і яловичина) великими шматками обсмажується на сковорідці до золотистої скоринки. Потім злегка підсмажуються грибочки та цибулька. Квасоля попередньо замочується та трохи відварюється. На дно глиняного горщика кладеться м’яско, потім шар картоплі, трохи моркви, потім квасолю, а зверху грибочки. Заливається (трохи більше половини) добре підсоленим бульйоном зі спеціями. Тушкується хвилин 40.

Варіацій цієї страви може бути безліч. Можна додати чогось більше, або менше, а щось замінити. Головне, що виходить смачно і ситно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Спік сьогодні на вечерю ось таку рибку :)

IMGP3349JP_6319588_7127159.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера готовил филе судака с овощами - просто сказка....фото нет.....не до этого было..но рецепт взят тут http://www.youtube.com/watch?v=gywyOfYtcEI

Прикол в наличие имбиря в овощах и вынимания косточек из перца чили.....

Рыба просто сказка, я купил два судака - вышло меньше кило - ужин на двоих с головой!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...