Tanichka Опубліковано 20 Березня, 2015 в 12:05 #1826 Опубліковано 20 Березня, 2015 в 12:05 Картопляна запіканка з грибами (шампіньйони) та сметаною
Zalepok44 Опубліковано 21 Березня, 2015 в 06:55 #1827 Опубліковано 21 Березня, 2015 в 06:55 Крученики в вершковому соусі. Рецептик: 1. Беремо корейку (в мене було 1.2 кг), ріжемо на відбивні, відбиваємо, солимо перчимо, спеція до м'яса 2. Для начинки: беремо декілька печариць, ріжемо смажимо з часничком. Варимо 2 яйця ріжемо, тремо на тертку 100 гр твердого сиру., сіль перець. 3. Завертаємо начинку, викладаємо на деко поливаємо вершками 20%. (200 гр.) посипаємо тертим пармезаном. 4. Ставимо в духовку на 40 хв. Під бутилочку зубровочки пішло супер:-)
lanima Опубліковано 21 Березня, 2015 в 17:33 #1828 Опубліковано 21 Березня, 2015 в 17:33 А я хочу дерунів з грибами. З домашньою сметаною. Посипаних зеленим окріпчиком. Ммммм. Смакота. От тільки зробити нікому, прийдеться самій на кухню йти))))))
Zalepok44 Опубліковано 21 Березня, 2015 в 18:39 #1829 Опубліковано 21 Березня, 2015 в 18:39 Сьогодні вечірком побалував своє сімейство, шашличком та грибочками-гріль. Ну і до цього всього зварив макарончиків італійських, аль-денте Прості рецептики: 1. Шашлик. Корейка, сіль, перець, лимонний сік, спеції до м'яса, трішки олії. 2. Грибочки, спеції, соєвий соус, оливкова олія, часник на 2 годинки промаринувати. Всетаки весна прийшла, треба починати готувати на мангалі.
Zalepok44 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 18:04 #1830 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 18:04 Сьогодні на вечерю рагу: - Курячий бульйон з четвертини - 2 грудинки, на кубики і обжарити - цибуля порей обжарити - 1 кг замороженої суміші "Овочеве рагу" (доречі в Там Тамі 20 грн кг, всі решта суміші вже по 60+, це напевне минулорічний залишок) Тушкувати це все залите бульйоном 30 хв (спеції за смаком).
Zalepok44 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 18:37 #1831 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 18:37 Все закінчилось моє готування, теща вернулася з села.
bublik007 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 18:43 #1832 Опубліковано 22 Березня, 2015 в 18:43 Все закінчилось моє готування, теща вернулася з села. То годуйте тещу
Tanichka Опубліковано 23 Березня, 2015 в 09:55 #1833 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 09:55 Не получається дотримуватись посту, усі хочуть м"яса. Отож, запечені з чорносливом та цибулькою курячі гомілки та печена картопля з часничком.
Zevs_Isver Опубліковано 23 Березня, 2015 в 10:04 #1834 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 10:04 запік вчора на вечерю фаршировані яблука (більше лопнуло збоку ) і продовжуючи тему фарширування декілька тижнів назад фарширував цибулю і шампіньйони
Dorothy Опубліковано 23 Березня, 2015 в 10:14 #1835 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 10:14 Tanichka, напишіть, будь ласка, рецепт картопляної запіканки
Tanichka Опубліковано 23 Березня, 2015 в 12:01 #1836 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 12:01 Tanichka, напишіть, будь ласка, рецепт картопляної запіканкиТа нічого особливого. Картоплю натерла на велику тертку, додала яйце та трішки муки, посолила-поперчила. Розділила на 2 частини. Спочатку кладеться перша частина, на неї попередньо обжарена терта морквинка+цибулинка+гибочки. Зверху другу частину картопельки і в духовку.
Len4ik Опубліковано 23 Березня, 2015 в 12:25 #1837 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 12:25 Вже зварився свіженький борщик з квашеної капусти з грибочками (пісний). Буде на Вечерю.
sashulya Опубліковано 23 Березня, 2015 в 12:29 #1838 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 12:29 у нас холодец застывает на ужин
talja Опубліковано 23 Березня, 2015 в 16:48 #1839 Опубліковано 23 Березня, 2015 в 16:48 Перший раз робила хінкалі. Не у всіх вийшли ідеальні складочки, один розварився, але загалом всі оцінили Тепер думаю, нащо ліпити пельмені - з'їв один-два хінкалі і ситий Фото завжди не встигаю зробити((((
lanima Опубліковано 24 Березня, 2015 в 19:38 #1840 Опубліковано 24 Березня, 2015 в 19:38 Ми сьогодні пекли пироги з маком.
vaz75 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 18:57 #1841 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 18:57 Ми вечеряємо печеними сирниками в висівках під вишневим варенням і запиваємо свіжим березовим соком:
milana Опубліковано 28 Березня, 2015 в 10:11 #1842 Опубліковано 28 Березня, 2015 в 10:11 позавчора готувала, але тільки сьогодні добралась до компа, щоб скинути фото курочка запечена в пиві, гречка і морква по-корейськи
vaz75 Опубліковано 28 Березня, 2015 в 17:28 #1843 Опубліковано 28 Березня, 2015 в 17:28 Сьогодні, за бажанням старшенької, вперше робив пасту "Карбонара": Рецепт
vaz75 Опубліковано 30 Березня, 2015 в 21:32 #1844 Опубліковано 30 Березня, 2015 в 21:32 Щось ніхто не дописує. Не їсте, не готуєте? Сьогодні, тобто вже вчора, вечеряли печеним індичим м'ясом, маринованим в травах, картоплею по-селянськи, також в травах, з соусом песто, гірчицею і свіжими овочами.
Tanichka Опубліковано 31 Березня, 2015 в 09:18 #1845 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 09:18 Привіт усім! Була на виїзді на роботі, потім хрестини, а от вчора у чоловіка було день народження. А так як в принципі не святкували і не було коли за тими роз"їздами готувати, то відсвяткували дуже скромно разом із сім"єю сестри. Отож дещо зі столу. 1. Сосиски з сиром в листковому тісті 2. Гріночки з французькою гірчицею 3. Курячі гомілки у гірчично-медовому соусі з сушеними сливками (не купляний чорнослив, а домашні) 4. Мариновані огірочки з часничком та укропом 5. Картопелька у шубі бекона та сметанному соусі та ще пару страв, які не встигла сфоткати.
Garfild Опубліковано 31 Березня, 2015 в 11:34 #1846 Опубліковано 31 Березня, 2015 в 11:34 мій коханий захотів печену рибку у соусі, а я дикого рису і ось яка вийшла вечеряРецепт в студію! Що за рибка! Який соус?соус з пакетика куплений, це такий в сухому порошочку , фото потім виставлю, розбавляла і взбивала з вершками, а рибка може бути люба, у моєму випадку було філе тріски, заливаєте цим соусом. в духовку, попередньо нагріту, 180 градусів на 15-20 хвилин і смачного, а дикий рис купую завжди у Німеччині, набагато дешевший , чим на Україні, готується майже так само, як і звичайнй білий.
Mykola81 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 06:35 #1847 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 06:35 Люблю хороші макарони , купував , в основному італійські , але ціна зараз просто ппц . В магазининах теж 400г нормальних від 25 грн Згадав , що можна робити домашні . Вручну не хотілось , погуглив і купив недорогу лапшерізку В принципі , задоволений , тільки багато борошна на кухні розсипано З другогої спроби розібрався з машинкою Як я зрозумів , тісто можна готувати з запасом і ховати в холодильник , що я і робив , приготувавши домашню лапшу на вечерю і на сніданок Фоток не робив . Плюс те , що лапша натуральна виходить , без всяких там домішок . Ціна кілограма такої лапші десь 30 грн
yura-patriot Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 18:17 #1848 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 18:17 Усім привіт! зіскучився за вами, ви такі всі круті стали(у хорошому розумінні) і це супер!!А я ось по простому:каркошка+грудинка,все смачно вийшло, малій не давали, бо занадто жирне. Блін забув я згадав що вже місяць в холодильнику "томиться"сухе червоне - ух як пішло!!перед жирненьким!!!
sanbOK Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:54 #1849 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:54 Насмажив картоплі та курячих крилець
bodia88888 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:33 #1850 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:33 Пістна картопля тушена з грибами, морквою та цибулькою, пістний грибний суп - смачні вийшли. Тесть казав.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.