Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене сьогодні супчик з молодого півника і традиційно кекс до чаю.

Лежить в холодильнику торба чорної редьки, що з нею люди роблять? :) Бо я знаю тільки про ліки від кашлю.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Лежить в холодильнику торба чорної редьки, що з нею люди роблять?

Натріть на тертці, добавте терте яблуко і терту моркву з олійкою.

Опубліковано
Лежить в холодильнику торба чорної редьки, що з нею люди роблять?

Олесю!

На "Тірамісу" до тебе я не втрапив, тож мушу повідати, що робити з редькою. Слухай!

1. Натри редьки.

2. Натри хріну.

3. Спробуй трішки одного, потім - трішки іншого.

4. Доведи (або спростуй) прислів'я "Хрен редьки не слаще".

:)

Опубліковано

Олесю!

На "Тірамісу" до тебе я не втрапив, тож мушу повідати, що робити з редькою. Слухай!

1. Натри редьки.

2. Натри хріну.

3. Спробуй трішки одного, потім - трішки іншого.

4. Доведи (або спростуй) прислів'я "Хрен редьки не слаще".

:)

Нє, ну я не настільки iron lady, ти шо :D .

Опубліковано

А нам дружина вчора спекла смачнющий "Мад'ярський" тортик! :_23:

(ввечері будуть фото).

до ранку його вже майже не лишилося.

Опубліковано

А нам дружина вчора спекла смачнющий "Мад'ярський" тортик! :_23:

(ввечері будуть фото).

до ранку його вже майже не лишилося.

Да-да... я помітила, що мишки в холодильнику завелися і тортик майже весь з"їли :)

Опубліковано

4158537wtw.jpg

А я сьгодні вичитала ДУЖЕ простий рецепт рулетиків з гарбуза.

Натерти гарбуз, посипати цукром і закрутити листкове тісто!

Але вже й смачні штучки вийшли!

Опубліковано

а ми сьогодні на вечерю бігоса задєлали. вірніше ми його задєлали ще вчора, але їли сьогодні бо його треба на другий день їсти щоб настоявся. він тоді сік пускає і ковбаса пропітує капусту копченим запахом.

а треба просто стушити квашеної і сирої капусти і додати копченої ковбаси (домашньої) , ми додали ще пару печериць. можна підсмачити сметаною і дати спецій.

Опубліковано

вчера вот были пироги с черникой, яблоками, красной и черной смородиной, булочки с изюмом, а на утро был хлеб из хлебопечки. Остапа понесло))

Опубліковано

Голубці. Маминого приготування. Ех, у мене такі не виходять... :0026:

Трішки не в тему, але нагадали голубці..

Довелось мені з колегою вечеряти з японцем. Він захотів поїхати в етнічний ресторан. А ще такий нюанс говорить тільки англійською. Приїхали, підійшла дівчинка, робимо замовлення, він замовляє борщ (знає слово) і хоче замовити страву, але не може пригадати назву. Ну і говорить: "юкреніан спешил фуд", "лайк а сусі", "лайк а футомаке" і показує пальцями бочечку. Я фіг його знає, дивлюсь на колегу. Думаю кабздєц якийсь, шо може бути схоже на суші. Я чогось почав думати на кусок рису з рибою зверху. А він не може вгомонитись, типу ну япона мать юкреніан фуд... юкреніан фуд.

Спільними зусиллями доперли шо то голубці. Просто декілька днів назад він був в Донецьку чи Дніпрі і там прикололись. Попросили повара акуратно розлізати голубці бочечкою, поставити як роли, полили зверху сметаною і дали йому палички.

Ну от так виходить шо наші голубці мають спільне далеке коріння з стравою японської кухні :)

Опубліковано

Я в Чорногорії попросив принести щось смачне місцеве. пацанчик запропонував блюдо "сарма". пробую українською чи англійською вияснити що це. офіціант лише зміг пояснити, що воно з м'ясом.я погодився. мені принесли два голубці:)

Коли пацанчик спитав чи смачно,відповів що так,і що в нас це називається голубці. він старанно повторив два рази: го-лу-бці

Опубліковано

...

Ну от так виходить шо наші голубці мають спільне далеке коріння з стравою японської кухні :)

Блін, а мені після твоєї історії захотілось саме суші. :) Треба все-таки освоїти цей кулінарний шедевр в домашніх умовах.

Опубліковано

GOODMAN, і скажи, що все з'їв, і не встиг сфоткати! Ага!

Наступного разу спробую, але не обіцяю biggrin.gif

Zheny@ просив сфоткати пєльмєшкі з лосося.

Почну з початку, може когось зацікавить. На фарш: пузєля і хвостова частина рибки, юкроп, цибуля, вершкове масло, сіль і спеціїpost-8911-0-33107500-1321973172_thumb.jp

процесpost-8911-0-62682500-1321973538_thumb.jp

результат post-8911-0-55717900-1321973718_thumb.jp

Обов'язково: тісто має бути дуже тоненьким!

Всім смачного! :0111:

P.S. Ну і звичайно, пєльмєшкі не їдяться "на сухо"!

Опубліковано

а ми завтра будем готувати голубці з картоплею, яку треба потерти і відцідити сік. можна трохи манки , спеціїї, як завжди. тушити.

дуже смачно наступного дня їх розігрівати на пательні, коли капустка підсмажиться зі шкоринкою і полити домашньою сметаною.

Опубліковано

А мене ввечері дружина нагодувала смачнющим червоним борщиком, з сметаною. На додачу з сальцем і цибулькою, солоним огірочком і вся ця смакота не насухо! :)

Опубліковано

почастую согодні гостей печеним лососем.

риба чиститься від луски, кладеться на фольгу. поливається сумішшю лимонного соку та оливкової олії 1:1 з сіллю. в брюхо кладеться гілочка базиліку (якщо немає - сушений добавляється в суміш). закривається фольга.

запікається при 200С годину. за 10 хв до закінчення фольгу можна відкрити.

Опубліковано

поливається сумішшю лимонного соку та оливкової олії 1:1 з сіллю. в брюхо кладеться гілочка базиліку (якщо немає - сушений добавляється в суміш)...

Я недавно підсів на дві програми по ТВ, хоча взагалі не сильно поважаю телебачення. Так от одна з них Мастер-шеф.

І там дядько (який ніби входить в топ250 поварів) дуже скривився коли до червоної риби додали лимон. Ніби як лимон більше іде до річкової риби щоб приглушити привкус і запах. А до лосося лимон не додається ні в маринаді ні в обробці перед жаркою, так як в нього приємний оригінальний автентичний смак.

Звичайно кожен дро готує так як йому смакує, але така собі думка в голос :)

  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

А ну, господиньки, хваліться, що будете готувати, крім олів'є та оселедця під шубою, на новорічний стіл? Бо мене хвантазія підводить :D Думаю про крученики, ніколи їх сама не готувала. Ну і хочеться ще щось, сама не знаю що :) .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...