Перейти до змісту

Ласка, з поповненням!

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щиро дякую.

Оскільки в пологовому карантин, то татусі та близькі знову проявляють свою фантазію під вікнами, щоб потішити породіль.:)

Сніг стає полотном для творчості :D

post-2742-1266510774.jpg post-2742-1266511008.jpg

Опубліковано

Хай росте крепким як горілка,проворним як козак,прудким як чайка,мудрим як гетьман.

Vivat "тут має бути ім'я малечі"

Опубліковано

І я приєднуюсь до побажань! :) І бажаю мамі-героїні скоріше повернутись додому, щоб сім'я нарешті воз'єдналась і щасливо, і здорово жили-поживали та добра наживали!

Опубліковано
Ласка знову стала мамою - на цей раз знову синочок! :)

Мої вітання! Хай росте крепкий, мудрий і щасливий! А батькам - довгих літ, щоб радіти за свою дитину.

Зі. Я тут ні при чому :)

з достовірних джерел стало відомо, що новонародженого Ласковича назвали... Ярославом

ти в певнений, що ні при чому???

Опубліковано

Прийміть щирі вітання та бобажання всього найкращого, Малятку та Мамі на щастя й на радість!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А я, хоча і пізно, ---- ЗДОРОВ"Я, ЗДОРОВ"Я, ЗДОРОВ"Я, ЗДОРОВ"Я, ЗДОРОВ"Я, ЗДОРОВ"Я!!!!!!! Нащадкові, татові, і МАМІ!

Народження дитини- це диво. (Сам бачив двічі) . Мамі респект і +1 :0011:

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Ось так швидко і непомітно промайнув рік... але скільки всього неповторного у ньому було для вас: і перше "ма-ма" і перші кроки і перший зубчик і перший гудзь на лобі і перша книжка(добре якщо не пошматована, а лише переглянута) :)

Ваш перший, такий важливий ювілей!

Нехай буде вам море радості від такого маленького Бонуса(зі слів мами), нехай росте здоровий вам на втіху :0074:

Опубліковано

Щиро дякую за вітання, а Caprichos за теплі слова!!! :_10:Кому, як не вам знати ціну того першого року.

P.S. Уявила, як форумчани читають перелік нових повідомлень, а тут знову: Ласка, з поповненням. Напевно думають: Шо? Опять? :_07:

Опубліковано

Ага, я так і подумав. Зайшов ще раз привітати, а заодно і згадав перший рік свого батьківства... Швидко час летить...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...