Перейти до змісту

Убийцы оффисного времени, часть 2

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 324
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

аааааааааааа, на 3 години заліп

Хєрасє, я пів ночі сидів, вище 8 місця не піднявся і більше 1000 з копійками не назбирував. Мене якось розбивали на менші частини.

Опубліковано

Мене якось розбивали на менші частини.

там є такі зелені колючі "бомбочкі".

кидаєш в неї матерію "w" її розриває, і вона розбиває когось великого, якщо в нього попасти.

я не ділився більше чим на 2. але в топі скучно, якщо не підлітати до бомб, то тобі нічого зробити не можуть і ти не за ким не вгонешся))

Опубліковано

вчора ввечері, хвилин 40, просидів в топі (7-5 місця) з ніком "Путин-хyй" в російському регіоні, сьогодні ж з "путин-хуйло" добрався лише до 8

Опубліковано

Мене якось розбивали на менші частини.

там є такі зелені колючі "бомбочкі".

кидаєш в неї матерію "w" її розриває, і вона розбиває когось великого, якщо в нього попасти.

я не ділився більше чим на 2. але в топі скучно, якщо не підлітати до бомб, то тобі нічого зробити не можуть і ти не за ким не вгонешся))

ти псих )))

Опубліковано

мля, я 2 дня тренувався. голова аж болить від напряга...

сьогодні повезло: дотягнув до 1200 очей десь, і вийшов в топ навіть

X6N9.png

Опубліковано

Я спочатку підкормлювала українців, а потім вже і сама спробувала під нашим стягом пограти. Це, звісно, не перше місце, але Україна в трійці =)

knOwcREkIUU.jpg

Опубліковано

гра з ніком Ukraine це як на супер hardi. більше 2600 не набирав :(

кацапи роблять абсолютно все аби тебе з’їсти :_07: аж прямо відчуваєш як очі кров’ю наливаються

Опубліковано

гра з ніком Ukraine це як на супер hardi. більше 2600 не набирав :(

кацапи роблять абсолютно все аби тебе з’їсти :_07: аж прямо відчуваєш як очі кров’ю наливаються

Гуртом потрібно. Згадайте народну мудрість.

Опубліковано

от гади, змарнили гру своєю популярністю, вже серваки лагають від наплив користувачів,

ще й якийсь авнокодер запилив статтю на хабр, як ботів-рабів створювати

Опубліковано

Та є вже давно і боти, і боти-камікадзе, і аддони корисні. Людей зараз дійсно дуже багато, але може пощастити потрапити на свіжий майже пустий сервак, тоді в лідери вибратись - раз плюнути.

А на рахунок ніку Ukraine - то часом грати може бути легше, бо свої завжди своїх виручать ;)

До речі, не бачила, чи тут хтось постив іншу гру цих же розробників: http://cursors.io/ - така собі командна гра з людьми, яких не знаєш, і з якими не можеш толком спілкуватись.

Опубліковано

третій день гри... пора зав'язувати, бо я почав матюкатись сильно голосно…

dinijL08bmM.jpg

tT90wfgk49s.jpg

да, на телефоні був ще такий рекорд (на сьогодні 65536 уже). але вже грати не цікаво:

X86HcGPl5j4.jpg

Опубліковано

agar.io

бавився на сервері Europe, нік power2222, був максимум четвертим в топі,

загалом маса позитивних емоцій, особливо коли великі кульки починають затискати меншу між собою і створюється інтрига кому ж то дістанеться.

Або коли ти ловиш кульку яка розділилась, а потім вона об'єднується і стає більшою за твою і вже не ти ловиш її - а вона тебе)))))

Або коли від твоєї кульки всі шарахаються в різні сторони)))

Власне коли досяг топу, то якийсь інтерес до того пропав.

Опубліковано

Хто пам'ятає таку гру?

1.jpg

Раніше була в ICQ, шукаю таку саму, або щось схоже, колись дуже любив зі своєю дівчиною грати, але потім вона кудись зникла...

• 8 місяців потому...
Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

Я щось не можу зрозуміти принцип, коли появляється новий рядок:huh:,і ще, я так думаю треба "унічтожать" спочатку один колір,потім другий і т.д. Поки півтори години тю-тю:) щось не виходить.

Опубліковано
2 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Я щось не можу зрозуміти принцип, коли появляється новий рядок:huh:

Все просто.

Є кількість кольорів. Стільки ж дається кульок-пострілів. Коли ти вистріляв всі кульки " в холосту" (жодну пару не вибив) (вибиваються по 3 і більше).

Додається один рядок.

Потім ти вибиваєш зовсім один колір. І додається не 1 а більше рядків. Поки не лишиться 2 кольори а потім один.

Весело :)

Опубліковано
42 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Все просто.

Є кількість кольорів. Стільки ж дається кульок-пострілів. Коли ти вистріляв всі кульки " в холосту" (жодну пару не вибив) (вибиваються по 3 і більше).

Додається один рядок.

Потім ти вибиваєш зовсім один колір. І додається не 1 а більше рядків. Поки не лишиться 2 кольори а потім один.

Весело :)

56c33cc55c71c_-1.thumb.jpg.098f2ec8a54ba

30хв. робочого часу

затягує

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...