Перейти до змісту

Аватар - новый фильм Джеймса Камерона

claustrophobia

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Головне правильно подати товар, щоб продавався. Значить в камерона і продюсерів хороший маркетинг.

Опубліковано
Головне правильно подати товар, щоб продавався. Значить в камерона і продюсерів хороший маркетинг.

а чим погано? розглядаючи "Аватар", як якісний високотехнологічний блокбастер не позбавлений сенсу та ідеї, то по-моєму нам продають якісний товар...массовий, але якісний. якшо не подобається, то дивіться дешеве B-movie де маркетингом і не пахне. для порівняння - не думаю, шо ви будете у захваті, коли замість якісного взуття придбаєте галімий ширпотреп, який за місяць розлізеться.

пс таке враження, що успіх Аватара дратує багато кого

пспс такі товари (гарно розрекламовані) кожен з нас купує щодня - це не стосується кіно, так шо не нада відхрещуватись ;)

і ще +1 Кемерону. його команда створила нові технології розробки спецефектів, які будуть зараз на розхват, як свіжі пиріжки. їх будуть використовувати найближчі роки і у тих фільмах, про які ви ще так голосно будете кричати "о це круто! це шедевр!", але навіть не задумаєтесь чия це заслуга ;)

Опубліковано
В Луцьку є хоч один 3Д кінотеатр?

Так, я в танку, в кіно останній раз був в 1995-му :)

В Адреналіні відкрили вроді

Опубліковано

не слух: десь біля 1 лютого(+- пару днів) в Адреналін мають привести Аватар для показу в 3Д. Поки домовляються, а чи домовляться?...

Опубліковано
не слух: десь біля 1 лютого(+- пару днів) в Адреналін мають привести Аватар для показу в 3Д. Поки домовляються, а чи домовляться?...

доведеться знову йти :D

Опубліковано
Говорят, вчера 3D-зал не работал?

вчора я ходив на 3Д - в ауті був.

- я думав, що 3Д це щось інше ніж те що побачив... Декілька разів реально відхилявся)).

Але голова була ще десь пів години тіпа там в мультіку))

Опубліковано

а звідки така інфо?

Опубліковано

а шо заре не в 3D крутять???

Опубліковано

а шо заре не в 3D крутять???

:D вже неодноразово говорилось, шо в звичайному кінозалі

Опубліковано

а звідки така інфо?

Від працівників офісу Адреналін)). Просто дорого загинають за 3Д - тут відповідно теж були б ціни на квитки офігеть. Тому, трохи почекають, ціна впаде, і квитки дешевші будуть.

Опубліковано
Житель Тайваня скончался после просмотра в 3D-кинотеатре нового блокбастера Джеймса Кэмерона "Аватар". Прямо из кинозала 43-летнего мужчину увезли в больницу, где он и умер, несмотря на все усилия врачей.

Медицинские эксперты установили, что причиной смерти зрителя стало кровоизлияние в мозг. Врачи также отметили, что этот пациент ранее неоднократно жаловался на высокое артериальное давление. По мнению специалистов, его самочувствие резко ухудшилось от сильных эмоций во время просмотра картины с впечатляющими спецэффектами, сообщает ИА "Росбалт".

Опубліковано

Фільм супер! Не знаю що курив автор рецензії яку тут викладади раніше. Я намагався троха почитати її але многа букф та мало смислу там побачив. Дивлячись фільм намагався щось побачити з тїєї рецензії - не побачив. Просто хороший фільм. Тре просто на перегляд іти тверезим та не накуреним і все здасться набагато простішим.... Отримув задоволення від перегляду.

Опубліковано

Сюжет простий. Але подача, графіка, пейзажі, оформлення - супер! Вчора пішов в "Адреналін", трошки померз - але нітрохи не шкодую! Вражень позитивних чимало.

Такий фільм якщо й дивитися удома - то в HDTV 1080p форматі, і на екрані від 50 дюймів.

Опубліковано

Yarchik про сюжет 100% згіден.

Але ж там зовсім нема того що написано у рецензії. Уявіть цей фільм без цього злого вояки, от якби він метелики бігаф фоткав та квітки збирав.... комедія..... А та тітонька пілот - з рецензії я думав що вона по вечорах буде їсти яйця побитих чоловіків - а ні, нормальна тітка пілот.... Ну вчені теж нормальні - вони бувають злі і добрі, як без них. Короч на ту рецензію можно накатати з точністю до навпаки рецензію.

Єдиний мінус помітив (правльніше сказати не помітив) - тема цицьок не розкрита :D

Опубліковано
Єдиний мінус помітив (правльніше сказати не помітив) - тема цицьок не розкрита :D

Смотрите на ДВД...

Опубліковано

а я хочу поїхати в Київ на "Аватар" в 3D форматі.

Був у заграничних 3D-кінотеатрах - вражає, особливо в діснейленді, там всі стільчики обладнані ще й вібрацією, і деякими іншими ефектами. Але то показувалися всякі короткометражки-демки, а тут - ціла епопея. Думаю, буде видовищно.

Опубліковано

Ага, також є таке бажання. Проте думаю, що 2.5 години 3Д без підготовки нереально винести. Треба спочатку кілька короткометражок подивитись.

Опубліковано

Сьогодні був на Аватарі на 12 годину, під кінець сеансу пропало світло в залі прождавши годину нічого не змінилось, адміністрація тільки кивала плечима. Прийшлось забрати гроші й ідти до дому, фільм не оставив ніякого враження :(

Опубліковано
а яка ситуація зараз з квитками? можна перед сеансом прийти купити чи раніше треба йти?

як я ходив зал був повний на 10%

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...