Перейти до змісту

Аватар - новый фильм Джеймса Камерона

claustrophobia

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Головне правильно подати товар, щоб продавався. Значить в камерона і продюсерів хороший маркетинг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне правильно подати товар, щоб продавався. Значить в камерона і продюсерів хороший маркетинг.

а чим погано? розглядаючи "Аватар", як якісний високотехнологічний блокбастер не позбавлений сенсу та ідеї, то по-моєму нам продають якісний товар...массовий, але якісний. якшо не подобається, то дивіться дешеве B-movie де маркетингом і не пахне. для порівняння - не думаю, шо ви будете у захваті, коли замість якісного взуття придбаєте галімий ширпотреп, який за місяць розлізеться.

пс таке враження, що успіх Аватара дратує багато кого

пспс такі товари (гарно розрекламовані) кожен з нас купує щодня - це не стосується кіно, так шо не нада відхрещуватись ;)

і ще +1 Кемерону. його команда створила нові технології розробки спецефектів, які будуть зараз на розхват, як свіжі пиріжки. їх будуть використовувати найближчі роки і у тих фільмах, про які ви ще так голосно будете кричати "о це круто! це шедевр!", але навіть не задумаєтесь чия це заслуга ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку є хоч один 3Д кінотеатр?

Так, я в танку, в кіно останній раз був в 1995-му :)

В Адреналіні відкрили вроді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 20 січня будуть Аватар показувати в Адреналін сіті ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 20 січня будуть Аватар показувати в Адреналін сіті ?

до 27 січня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не слух: десь біля 1 лютого(+- пару днів) в Адреналін мають привести Аватар для показу в 3Д. Поки домовляються, а чи домовляться?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорят, вчера 3D-зал не работал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не слух: десь біля 1 лютого(+- пару днів) в Адреналін мають привести Аватар для показу в 3Д. Поки домовляються, а чи домовляться?...

доведеться знову йти :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорят, вчера 3D-зал не работал?

вчора я ходив на 3Д - в ауті був.

- я думав, що 3Д це щось інше ніж те що побачив... Декілька разів реально відхилявся)).

Але голова була ще десь пів години тіпа там в мультіку))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звідки така інфо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо заре не в 3D крутять???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо заре не в 3D крутять???

:D вже неодноразово говорилось, шо в звичайному кінозалі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звідки така інфо?

Від працівників офісу Адреналін)). Просто дорого загинають за 3Д - тут відповідно теж були б ціни на квитки офігеть. Тому, трохи почекають, ціна впаде, і квитки дешевші будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті самі співробітники "Адреналіна" відхрещуються і кажуть, що показів будь-яких повнометражних фільмів взагалі поки не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Житель Тайваня скончался после просмотра в 3D-кинотеатре нового блокбастера Джеймса Кэмерона "Аватар". Прямо из кинозала 43-летнего мужчину увезли в больницу, где он и умер, несмотря на все усилия врачей.

Медицинские эксперты установили, что причиной смерти зрителя стало кровоизлияние в мозг. Врачи также отметили, что этот пациент ранее неоднократно жаловался на высокое артериальное давление. По мнению специалистов, его самочувствие резко ухудшилось от сильных эмоций во время просмотра картины с впечатляющими спецэффектами, сообщает ИА "Росбалт".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільм супер! Не знаю що курив автор рецензії яку тут викладади раніше. Я намагався троха почитати її але многа букф та мало смислу там побачив. Дивлячись фільм намагався щось побачити з тїєї рецензії - не побачив. Просто хороший фільм. Тре просто на перегляд іти тверезим та не накуреним і все здасться набагато простішим.... Отримув задоволення від перегляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сюжет простий. Але подача, графіка, пейзажі, оформлення - супер! Вчора пішов в "Адреналін", трошки померз - але нітрохи не шкодую! Вражень позитивних чимало.

Такий фільм якщо й дивитися удома - то в HDTV 1080p форматі, і на екрані від 50 дюймів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik про сюжет 100% згіден.

Але ж там зовсім нема того що написано у рецензії. Уявіть цей фільм без цього злого вояки, от якби він метелики бігаф фоткав та квітки збирав.... комедія..... А та тітонька пілот - з рецензії я думав що вона по вечорах буде їсти яйця побитих чоловіків - а ні, нормальна тітка пілот.... Ну вчені теж нормальні - вони бувають злі і добрі, як без них. Короч на ту рецензію можно накатати з точністю до навпаки рецензію.

Єдиний мінус помітив (правльніше сказати не помітив) - тема цицьок не розкрита :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдиний мінус помітив (правльніше сказати не помітив) - тема цицьок не розкрита :D

Смотрите на ДВД...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я хочу поїхати в Київ на "Аватар" в 3D форматі.

Був у заграничних 3D-кінотеатрах - вражає, особливо в діснейленді, там всі стільчики обладнані ще й вібрацією, і деякими іншими ефектами. Але то показувалися всякі короткометражки-демки, а тут - ціла епопея. Думаю, буде видовищно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, також є таке бажання. Проте думаю, що 2.5 години 3Д без підготовки нереально винести. Треба спочатку кілька короткометражок подивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні був на Аватарі на 12 годину, під кінець сеансу пропало світло в залі прождавши годину нічого не змінилось, адміністрація тільки кивала плечима. Прийшлось забрати гроші й ідти до дому, фільм не оставив ніякого враження :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а яка ситуація зараз з квитками? можна перед сеансом прийти купити чи раніше треба йти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а яка ситуація зараз з квитками? можна перед сеансом прийти купити чи раніше треба йти?

як я ходив зал був повний на 10%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як я ходив зал був повний на 10%

Мабуть люди знали, що світло пропаде ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...