Перейти до змісту

Нові тарифи ДГ з 01.12.2009

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо заяву, то щось тут підозріло! Мабуть якісь умови договору зміняться крім оплати і напевне не на користь користувача. Тому раджу звернути на це увагу.

Або розраховано на лінивців, які не підуть писати заяву;

Або на тих хто навіть і не здогадується про такі зміни (як приклад на ОГО одна моя знайома 11 місяців користувалася тарифом минулого року 512+, і не підозрювала про можливість безкоштовної зміни).

Незнання золото! - але питання для кого.

Економія по ширині каналу для Провайдера :0056: .

• Відповідей 248
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Адміністратори
Опубліковано
Якщо заяву, то щось тут підозріло! Мабуть якісь умови договору зміняться крім оплати і напевне не на користь

Для змін умов договору підписуються додаткові угоди і додатки.

Заява ж про перехід на новий тариф змінює умови договору лише в питанні тарифу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В Новий рік з новим тарифним планом і зі старою швидкістю! ;-) Вибачайте за офтоп.

Нарешті я став "Королем трафіку", але від цього тільки назва на сторінці статистики змінилась, швидкість 3,5 Мбіт/с залишилась. Модем зав"язується на 4096 kbps / 992 kbps. Перепробував варіанти: брідж і роутер - результат той самий.

У всіх нормально відбувся перехід на новий тарифний план? Чи то тільки мені так пощастило?

• Адміністратори
Опубліковано
В Новий рік з новим тарифним планом і зі старою швидкістю! ;-) Вибачайте за офтоп.

Нарешті я став "Королем трафіку", але від цього тільки назва на сторінці статистики змінилась, швидкість 3,5 Мбіт/с залишилась. Модем зав"язується на 4096 kbps / 992 kbps. Перепробував варіанти: брідж і роутер - результат той самий.

У всіх нормально відбувся перехід на новий тарифний план? Чи то тільки мені так пощастило?

Глянув на серваку. Все ок.

http://lm.lutsk.ua/speedtest

глянь швидкість до лм, не дуже адекватно але всеж. нє то завта на порту глянем.

або шукай в себе.

Опубліковано

нажаль, не мав змоги відповісти раніше, тож відписуюсь зараз:

http://lm.lutsk.ua/speedtest - 3500-3600 Кбіт/с

ftp://ftp.lm.lutsk.ua - 420-430 Кбайт/с

торенти - 420-430 Кбайт/с

модем зав"язується так, як і раніше на 4096 kbps / 992 kbps. Перевірив лінію, всі з"єднання спаяні. Варіант з налаштуванням пк відкидаю, оскільки вдома десктоп і ноут, на одному ХР, на іншому 7.

Можливо в когось є якісь думки з цього приводу? Сподіваюсь, що в понеділок зможу зв"язатися з підтримкою і вирішити цю проблемку.....

Доречі, змінював тариф неодноразово, але завжди були проблеми зі зміною швидкості. ;)

Опубліковано

у меня вопрос по-поводу сообщений от администрации ... при запуске авторизатора меня ставят в известность что есть сообщение - нажимаю "посмотреть" - нечего не появляется, а на странице статистики пункта с сообщениями нету... че делать? че мне писали? Оо

• Адміністратори
Опубліковано
нажаль, не мав змоги відповісти раніше, тож відписуюсь зараз:

http://lm.lutsk.ua/speedtest - 3500-3600 Кбіт/с

ftp://ftp.lm.lutsk.ua - 420-430 Кбайт/с

торенти - 420-430 Кбайт/с

модем зав"язується так, як і раніше на 4096 kbps / 992 kbps. Перевірив лінію, всі з"єднання спаяні. Варіант з налаштуванням пк відкидаю, оскільки вдома десктоп і ноут, на одному ХР, на іншому 7.

Можливо в когось є якісь думки з цього приводу? Сподіваюсь, що в понеділок зможу зв"язатися з підтримкою і вирішити цю проблемку.....

Доречі, змінював тариф неодноразово, але завжди були проблеми зі зміною швидкості. ;)

Зараз цих проблем нема.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Да я читать умею. Я просто за людей рад что имеют класный нет.

Значит и до нас со временем доберутся, как каналы розширят.

Странно одно, смотрю как бы каналы ночью загружены максимум на 25%. Чего людям не дать доп скорости ночью и брать за ето пару грн. Такая возможность была (хоть и на тарифном плане помегабайтном).

Я б на ночь ставил закачку и скорость нормально и провайдер не страдает.

Опубліковано

говорили тысчу раз - вопрос к продажникам... но они борду не читают..

можно было бы попросить админов телефончик того кто решает .. и попытаться договориться..

Опубліковано

А де взагалі в інтернеті можна переглянути існуючі тарифи "Домашні мережі"? Раніше на сайті "Фотакому" була така інформація. Зараз на сайті "Датагруп" бачу тарифи лише ADSL :-(

Знову всі питання до продажників?

• Адміністратори
Опубліковано
Знову всі питання до продажників?

Ну, можеш до директора звернутись. Адміни не займаються маркетингом, рекламою. Не в їх компетенції доносити до людей інформацію про продукт. Що не ясно?

Опубліковано

Наскільки я розумію, сама ДатаГруп історично не надавала послуги доступу в інтернет через локалку типу "домашні мережі". І лише купивши місцевих провайдерів, вирішили не відмовлятись від цієї послуги в тих містах, де її уже пропонували. Тоді як там, де подібної послуги не було, її не створювали. А так як корпоративні вимоги такі, що в групи повинен бути лише один єдиний корпоративний сайт, то інформацію про домашні мережі можна дізнатись тільки в місцевих менеджерів. А тарифи АДСЛ в ДатаГруп максимально уніфіковані по всій країні.

Можливо я помиляюсь, але таке моє бачення... :)

Опубліковано
До речі, вам не здається, що новий авторизатор занадто шустренько рахує? :)

да є таке <_<

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Товарищи администраторы, подскажите, пожалуйста, есть ли возможность провести телефонный номер от "Датагруп" по адресу: ул. Конякина 9а, и туда же интернет по АДСЛ? Где можно подробно посмотреть тарифы на интернет, на проводку телефонной линии, сроки исполнения, текущие акции итд.?

З.Ы. сорри, если оффтоп, но реально надо подсказка.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а, это тарифы на инет в Ровно кажется, лучше не смотреть на тарифы по другим городам, это сильно печалит (((

он известный как мгновенный интернет

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...