Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А ось відносно "вода згорає"... З етого мєста поподробнєй!

Запроста! Знайди нормальну горілку (непальонку) і запали. Горить синім пламєнєм :)

І вода згорає?

Тоді треба було щось і про електроліз написати... ;)

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щодо заправок, УкрНафта і Мавекс вроді одне ціле, тому якість пального можна припустити однакове. Якщо не так то поравте.

Опубліковано

shalldone, не лякай людей. Цей твій один не з Росії часом? (nothing personal, але бадяжать там більше) Проблеми з розкладом бензина в основному спостерігаються влітку, коли ефірні фракції, якими підіймають октанове число неякісних бензинів швидко випаровуються.  

А на напівпустому баку їжджу постійно, від конденсату спасає 100 грамм чистого спирту в бак  - вода в спирті розчиняється і згорає. 

Один із України. Не пам"ятаю де, або на форумі автоюа або на форумі лачетті комюа.

Во-во, про ефірні фракції вроді шось писали. Чого ж я лякаю, ти теж :rolleyes:

Писали також, що коли мало бензину, то набагато швидше бензонасосу ахтунг. В лачетті, але напевно це стосується і всіх. Це не мої слова, читав таке... Якщо неправда по твоєму, то

пошукаю першоджерело і дам ссилку.

Ну і питання моє, чому в Росії бадяжать більше?

Опубліковано

Запрвляю свого коника (жигулика) на ОККО - 92 бігае нормально Укрнафта кака машина за 100км зїла укрнафти 12-13 літрів ось і висновок а ОККО 7-8 літрів ----- Радять Лукойл спробувати машинка буде жвавіша, спробую відпишусь...Доречі біля ТАМ-ТАМ права колонка ближча до ТАМ-ТАМ кажуть набагато якісніший бензін ніж на інщій колонці - сам робітник казав )))

Опубліковано
Доречі біля ТАМ-ТАМ права колонка ближча до ТАМ-ТАМ кажуть набагато якісніший бензін ніж на інщій колонці - сам робітник казав )))

І ти в це віриш? :)

Опубліковано

Хто на ОККО (Конякіна, Рівненська) заправлявся останні пару днів, шо там чути про якість бензину?

Я на ОККО на Рівненській брав 92. Хвайний бензин.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Запрвляю свого коника (жигулика) на ОККО - 92 бігае нормально Укрнафта кака машина за 100км зїла укрнафти 12-13 літрів ось і висновок а ОККО 7-8 літрів ----- Радять Лукойл спробувати машинка буде жвавіша, спробую відпишусь...Доречі біля ТАМ-ТАМ права колонка ближча до ТАМ-ТАМ кажуть набагато якісніший бензін ніж на інщій колонці - сам робітник казав )))

Фігня. Однаковий бензин в одній і у другій.

Опубліковано

Та не може бути! Там же ж різні резервуари до кожної колонки і, більше того, від різних виробників бензин в тих резервуарах =)

Опубліковано

Сразу скажу, все не перечитывал. Поделюсь опытом и советом.

Более 50 тыс. км проехал на ВОГ-овском 95-м бензине. Несколько лет заправлялся только у них. Свечи не менял ни разу. Проблем с топливом или даже нареканий не было ни разу. Можете верить, можете нет.

Всем, кто живет в Луцке советую заправляться на Киевской возле автозавода. Там заправляется большинство автомобилей директората ВОГ (самая близкая заправка к офису). Так что с качеством там все ок. Попробовали бы они набадяжить, Еремеев им быстро уши оторвал бы. Да и не для того миллионы в рекламу вкладывают, чтобы потом вот так просрать их на бадяге. :)

Опубліковано

Та не може бути! Там же ж різні резервуари до кожної колонки і, більше того, від різних виробників бензин в тих резервуарах =)

Я працюю в цій системі, і знаю про доставку абсолютно все! Резервуар там один! А різні виробники - це брєд. Такого ніколи не було і ніколи нам не дозволяли такого робити!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сразу скажу, все не перечитывал. Поделюсь опытом и советом.

Более 50 тыс. км проехал на ВОГ-овском 95-м бензине. Несколько лет заправлялся только у них. :)

Не пробував 95-й, а ось після 92-го довелось чистити свічки, мити форсунки, щей РХХ  "накрився" зразу після того. Заправка на Конякіна (на ОККО якраз заїхав бензовоз).

Опубліковано

то щось я не допетраю.

з постів вище виходить що на всіх заправках бензин однаковий?

щось мало віриться. як таке можливо, коли автівка їздить по різному на різних АЗС?

Опубліковано

то щось я не допетраю.

щось мало віриться. як таке можливо, коли автівка їздить по різному на різних АЗС?

не однаковий. АНП і укрнафта торгують мозирьским 95-м, і дрогобицьким дизелем. По якості нижчі. ВОГ - білоруський дизель і румунським або польським 95-м, плюс присадки. Відповідно якість і вища

Опубліковано

Пшла в мене зміна бензину. ОККО, але 95-тий. Заправляюсь на Рівненській. В порівнянні після ВОГовського - моментально додалася динаміка розгону.

Опубліковано

чомусь останным часом на 95 Лукойлі краща динаміка ніж 95 ОККО.

заправляюсь на обох на Рівненській

Опубліковано

то щось я не допетраю.

не однаковий. АНП і укрнафта торгують мозирьским 95-м, і дрогобицьким дизелем. По якості нижчі. ВОГ - білоруський дизель і румунським або польським 95-м, плюс присадки. Відповідно якість і вища

це все то так, але на одній і тій ж АЗС буває різний бензус. це як прокоментуєте?

вони що постійно постачальників змінюють?

Опубліковано

to voldf в основному компанії мають 2-3 постачальників бензину. І якість між ними відрізняється. Але тут вискакує такий варіант, шо начальник АЗС може сам "бадяжити", десь в когось перекупить, чи може не вистачає для обліку, то ллє з одної бочку в другу. Тут варіантів купа.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Це таки точно, постійно заправляюсь на ОККО по Конякіна.

І один раз проїжджаю на баку процентів 10 менше, раз більше.

Тяга завжди хороща, а от з недоливом мабуть точно мутять.

Опубліковано

Голосувалку обнулити б, якщо можливо, і робити це періодично. Ато з початку теми вже достатньо часу минуло і ситуація на заправках з пальним точно мінялась.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

через рік порівняємо хто на якому велосипеді їздить чи де бере сіно для коняки

P.S. ситуація з бензином починає підза..бувати

Опубліковано

сьогодні зранку на київській заправився WOG (subaru) почала гудіти коли газ в полік, якшо не газувати то нічо так не гримить але і не їде. Я взагалі розчарувався і в ОККО і інших. ГУАНО На...хоча атмосферний зубрік хаває все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...