Перейти до змісту

Проблема з нетом (з Пінгом)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 230
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Адміністратори
Опубліковано
особисто в мене проблема наблюдаєтся десь з суботи

Я ж кажу, що це віруси в мережі. Роутер-шлюз тут ні до чого.

Опубліковано
особисто в мене проблема наблюдаєтся десь з суботи

Я ж кажу, що це віруси в мережі. Роутер-шлюз тут ні до чого.

Так,проблема з пінгом продовжується далі.

Serega, що ж тоді з цим робити (з вірусами в мережі),є якісь ліки від цього? Бо працювати із-за таких обставин в неті дуже погано. Вже теж задовбався ті сторінки перезагружати по надцять разів підряд.

Опубліковано

А можно ли позакрывать вообще внутренние сети (в подъездах, домах), изолировав тем самым компы друг от друга и оставив только доступ в инет и к ФТП?

Или ничего не изменится всё равно?

Опубліковано

ursa втратять багато клієнтів. (можуть втратити)

Дітвоар заради той мережі (і халяви між сусідами) підключалася..

Опубліковано

Тогда меня отключите от этой детворы, плиз - я всё равно не пользуюсь сеткой :)

serega, есть ли такая возможность?

Опубліковано

В мене аналогічна ситуація і то вже не перший тиждень (10.32.0.7*) Пінг пропадає і стали набагато більші затримки чим були раніше, сторінку щоб відкрити потрібно по пару раз обновляти. Думаю це проблеми або з обладнанням ДГ а бо з їхньою пропускною спроможністю. Тому як клієнтів збільшилось і це не лише домашні мережі ай АДСЛ а пропускна спроможність залишилась такою самою. Потрібно переходить на ОГО а то вже починає дратувати така ситуація з наданням послуг, і це невраховуючи що в мене стабілно пропадає з пятниці до вівторка інет, бо в них щось з обладнням.. ДГ втрачає свою репутацію.

Опубліковано

А не може случаєм адміністрація по ел.почті розіслати прохання\наказ :) перевірити користувчів свої компи на віруси.Ну мож ще як попередити побільше народа,навіть блокнот у обміник закінути,де хто до цих пір ще так просить залити якесь кіно.

• Адміністратори
Опубліковано

Деякі навіть на дзвінки не реагують. Не те що на листи.

• Адміністратори
Опубліковано

Я б здав ыззадоволенням.

Та ніякого на те права немаю. До того ж є процент тих що отримали заразу випадково і просто не вміють боротись з нею.

Я формую списки і віддаю в службу моніторингу мережі. Вони будуть телефонувати до людей і слізно простити користуватись антивірусними програмами.

Опубліковано

В мене також якась фігня сталась.

Через 20-30 хвилин, може через годину пропадає нет на декілька хвилин.

Буває шо сайт в браузері відкривається, але через цмд не пінгується взагалі. У внутрішній мережі проблем нема, там 10.33.0.1, ше він якійсь комп пінгував все гут ( з ДГ приходили), а от з виходом назовні якійсь граблі і на його нет буці глючило і в мене...

Неясно шо то робити з цим ділом.

Опубліковано
Тогда меня отключите от этой детворы, плиз - я всё равно не пользуюсь сеткой :)

serega, есть ли такая возможность?

Мережа на тупих свічах. Нічого там не ізолюєш. Ідеологія ДМ.

Опубліковано

Але ж адміністрація ДГ давно попереджала (ще 29.01.2008):

Всем: Шановні користувачі послуги «Домашня мережа»!

У зв’язку з високою вірусною активністю в мережі Інтернет та з метою запобігання зараження Вашого комп’ютера рекомендуємо встановити антивірусне програмне забезпечення на Вашому комп’ютері. Для швидкої перевірки операційної системи можна використовувати програму cureit, що знаходиться за адресою: ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe

Абоненти, за ІР - адресами яких буде зафіксована вірусна активність, будуть тимчасово відключені з метою нерозповсюдження комп’ютерних вірусів в мережі та захисту інших абонентів. Після проведення відключеним абонентом вищевказаних профілактичних заходів, необхідно зателефонувати за номером: 78-00-03 для поновлення послуги.

То чому ж не відключають тих, хто розводить вірусів у себе і цим самим заважає усім нам?

Опубліковано

В мене на АДСЛ 10.52.... якось виправилась ситуація! А як можна дізнатись хто ще є членом моєї мережі, на адсл вроді ж не багато людей!

• Адміністратори
Опубліковано

дивлячись з чим порівнювати. кілька тисяч - це мало чи ні, як для села Луцьк?

Опубліковано

помойму добігає до кінця місяць, мб лагі із за того що всі хочуть викачати весь "інет" ? (шоб трафік "не погорів")

думаю ситуація стабілізується в неділю :)

• Адміністратори
Опубліковано

Не вгадав. Ця проблема вже в минулому. Хай хоч закачаються, роутер і зовнішній канал прожує і не подавиться.

Опубліковано
Але ж адміністрація ДГ давно попереджала (ще 29.01.2008):
Всем: Шановні користувачі послуги «Домашня мережа»!

У зв'язку з високою вірусною активністю в мережі Інтернет та з метою запобігання зараження Вашого комп'ютера рекомендуємо встановити антивірусне програмне забезпечення на Вашому комп'ютері. Для швидкої перевірки операційної системи можна використовувати програму cureit, що знаходиться за адресою: ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe

Абоненти, за ІР - адресами яких буде зафіксована вірусна активність, будуть тимчасово відключені з метою нерозповсюдження комп'ютерних вірусів в мережі та захисту інших абонентів. Після проведення відключеним абонентом вищевказаних профілактичних заходів, необхідно зателефонувати за номером: 78-00-03 для поновлення послуги.

То чому ж не відключають тих, хто розводить вірусів у себе і цим самим заважає усім нам?

Хочу прокоментувати!

Річ у тім, що абонента відключать ЛИШЕ ВІД ІНЕТА, а не від сітки.. Існуючі тріпаки преспокійно бомбитимуть сітку по всіх доступних портах!

Ставте будь-який (NET) Iternet Security і бачитимете звідки і хто вас бомбить. А далі 78-000-3 і розказуєте - яка Ір вас намгається хакнути (атакувати) .

Підтверджуючи це показаннями log-файлів програми!

Опубліковано

Что интересно, как правило из внешних адресов, в первую очередь мы пингуем яндекс, а не яху... Я вот заметил особенность, что при возникновении проблемы забугорные сервера пингуются без проблем, а русские или украинские нет. А бывает еще такой вариант, что пинг проходит на любые сервера, а сайт не грузиться... Короче дивный зверь пасется у нас в сети...

Сеть 10.33.0...

Опубліковано
помойму добігає до кінця місяць, мб лагі із за того що всі хочуть викачати весь "інет" ? (шоб трафік "не погорів")

думаю ситуація стабілізується в неділю :)

Читай тему спочатку в деяких людей вже інет по 2 тиждні глючить, то по твоїм словам всі починають з середини місяця : "викачати весь "інет" ? (шоб трафік "не погорів") ". ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...