Перейти до змісту

Рибалка на р.Стир

Grekus

Рекомендовані повідомлення

Також знайомі рибаки казали, що риби в районі міста майже нема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 878
  • Створено
  • Остання відповідь

Луцькводоканал однозначно (

там ті труби вже давно

і територія закрита ... ну була раніше, зараз не знаю..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці картинки на tsn.ua треба відправити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ловить хто головня на вишню? чув що бере, хоча для мене це екзотика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вишня ще зеленою була як ловили, черешню купляли і в бій. Почекай ще трохи, достигне і вперед)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора після роботи, настрій гавно, спін в руки і до стиру.

біля води благодать, повний штіль, тільки риба гуляє.

думаю поганяю попера, а то ще не замочував.

за годинку часу вийшло замочить двома невеличкими окуньцями, люблю покльовки на попери, ух ефектні.

переді мною жерех бив, кидав кастмастера, без результатно(((

post-1436-0-31086700-1435127572_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на личинку хруща ловив хто? я колись пробував, але результату не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на личинку хруща ловив хто? я колись пробував, але результату не було.

отож відповідаю. посидів з восьмої біля замку. на личинку були слабенькі потяжки, разок добряче сіпануло, але без результату. морожену падьонку зметало з гачка швидко і майже непомітно. вчепилася одненька густера. дрібненька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а взагалі як ловлять білу рибуна стиру? на донку?на фідера? чи в проводку на поплавочну (маю заморожену паденку+скоро буде вишня)-поділіться досвідом будьласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а взагалі як ловлять білу рибуна стиру? на донку?на фідера? чи в проводку на поплавочну

й на донку, й на фідер, й в проводку.

найрезультативніше в плані кількості та "трофейності" - фідер. насадка копана одноденка, опариш, кукуруза, перловка. прикормка з великими фракціями. головне правильно підібране місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки звідти. оскільки вчора рибалки не було, а сьогодні зорі сходилися, скочили в новостав. я збирався упіймати жереха - головня на спінінг, а товариш мав вишню, опариш + я підігнав морожених комах. оце ж побродив я годинки дві, поговорив з рибаком - той взяв підлящика грам 300 на поплавок опариш. вертаюся до товариша, а той каже що вишні з"їв, а клює на комах. я орендував вудку, бо він не справлявся з верховодкою на опариш. за пів години витяг дві густери грам по сто і соменя з пів кіло. отже бере на морожену чудасію, лише потрібно втікати за місто. правда в толіка гачок був менший ніж зазвичай ловлю я на комах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отож розкажу про ловлю на стирю.мав з собою донку та поплавочу для Стиря.прибувши типу на перспективне місце прикормив (пшениця) та позакидав оснастки--ловив виключно на морожену паденку,як на донці так й на поплавку.так як з донкою друга ловля то особо й не бачив покльовок,так само як і в проводку на поплавок.помучивчись пару годин так вирішив пройтись з вудкою в пошуках іншого місця по берегу закидаючи в проводку,не пройшло й 5 хв як першого красавця витягнув--думаю то голавль (це мій перший улов білої риби на стирю) адреналіну купа риба гарно клюнула й гарно впиралась)))

потім після того шуму мало що брало екзеплярчики набагато п поменше,й ще бог зна що за риба може підкажете що саме наловив?думаю голавль та густерра маленька.фото нажаль одне.Тепер марю слідуючим вікендом--буду знову там,але паденка вже закінчується(

post-8530-0-07418900-1436299469_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В якому районі ловили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В якому районі ловили?

в Маневицькому районі,поблизу Колок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Риб до полішуків поплив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Риб до полішуків поплив

Тобто до нас з вами)))

Сьогоднішня вилазка в районі Рованців. Було пару досадних сходів рипа явно за кіло на вишню. Ще взяв маленьку на грам 200 мурену але втопив)

post-23702-0-13908900-1436349583_thumb.j

post-23702-0-33957100-1436349589_thumb.j

post-23702-0-82515200-1436349597_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

херасє!

Херасє 4 рази вудку обривало, наверх підніму, побачу потім як дасть - і сижу поводка в*яжу)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді аццкій сотона :)

антиоффтоп: я хочу на день рибака в ніч суботи на Прип'ять на лискура....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

херасє!

Херасє 4 рази вудку обривало, наверх підніму, побачу потім як дасть - і сижу поводка в*яжу)))

Капець, ще раз херасє!!! ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б також з задоволенням на Прип*ять зганяв но ніяк не виходить. НХНЛ тобі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

херасє!

це все на вишню, ятак зрозумів. а на воблера не пробував в тому районі голавліка половить???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б також з задоволенням на Прип*ять зганяв но ніяк не виходить. НХНЛ тобі.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це все на вишню, ятак зрозумів. а на воблера не пробував в тому районі голавліка половить???

Пробував, але маю тільки юзурі 44, салмо хорнет і усамі - на них не брало. Ти давай краще думай та на окуня якось виберемось)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Дуже хотілось поїхати на рибалку в Тростянець, було куплено наживку та прикормку. Но в останній момент виявилось шо тесть який мав поїхати у Вільхівку, і там не було де присісти 3 чоловікам. То вони розвернулись та поїхали в Тростянець. В 15.00 вони були у Вільхівці, і вже в 17.00 були вже в Тростянці. Сіли на дамбі. Я звонив то вони до вечора суботи зловили кілька карасів і одного карпика до кіло. Сторож прийшов коли було вже темно за 3 чоловіка заплатили 200 гр. Но про це в іншій темі. Так як в них не було результату то вирішив поїхати на старицю Стиру в Жидичин. Був на місці в 07.30 то як на мене ше темнувато. Закинув кілька удок на живця. Коли вже розвиднилось то поставив ше 5 кругів. Шкода шо обмаль живця, активність щуки була нормальна. На поплавочну було зловлено 1 щучку на пів кіло та окуня, і кілька покльовок не реалізованих. І на кружок 3 покльовкі, одна результативна на грам 600. Живця зловити було дуже важко, заважав постійно дощ. Навіть десь в 11.00 приблизно небо потемніло, на дворі стало як вночі, аж дивно. Троха гриміло та блискало, но це навіть не заважалота не лякало. В 13.00 вирішив їхати бо вже під плащем чув шо фудболка мокра. Фото не робив, хто знає таку рибу як щука то уявляє яка вона в розмірі, ну точно не трофей. А так рибку закоптили, була на вечерю нам з дітьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...