Jump to content

McDonalds in Lutsk

yurkkkin

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Мені не подобається їсти пластмасову їжу :)

В Києві щоб перекусити надаю перевагу "Пузатій хаті" -- і смачніше, і ситніше, і дешевше, ніж в макдональдсі. Та й комфортніше там набагато, ніж в макдональдсі.

Не розумію фанів Макдональдса. В Штатах це одна з найдешевших закусочних, куди ходять тільки найбідніші верстви населення. Зате в нас він позиціонується як афігеть модний (майже) ресторан для всієї родини.

у нас давно есть что-то вроде бигмачной, находится на сороковом напротив самолета, называется Мадагаскар. там делают совершенно отличные чизбургеры и гамбургеры, быстро и сравнительно недорого. мак-меню скопировано чуть менее, чем полностью

Не розумію фанів Макдональдса. В Штатах це одна з найдешевших закусочних, куди ходять тільки найбідніші верстви населення. Зате в нас він позиціонується як афігеть модний (майже) ресторан для всієї родини.

кто тебе такое сказал? кроме реклам "тратата йа це люблю"

Мені не подобається їсти пластмасову їжу :)

В Києві щоб перекусити надаю перевагу "Пузатій хаті" -- і смачніше, і ситніше, і дешевше, ніж в макдональдсі. Та й комфортніше там набагато, ніж в макдональдсі.

Оу єєє) Борщик в Пузатій Хаті класний) Оселедецю та салатів правда чомусь мало кладуть)

+1 пузатой Хате!,но Макдоналдс наверно хочется всем =-) Спросил у друга от куда такая инфа ,вот что отписал : портсити (то есть там там - обостроять з 2 сторон як ТРК Киев) - и макдака тоже впихнуть... еремеев це держить в планах и дуже усердно бореться шоб ця йо**на шаурма була в луцьку.

Як ми плавно вміємо перейти від запитання "буде чи ні у нас McDonalds?" до нищівних каментів і Особистого ставлення.

:horse:

Як на мене, то найкращим місцем під, власне, сам заклад, а також Макдпайв була б ділянка, що знаходиться біля "Проміня" через дорогу від "Фелічити". Центр, розвязка, наявність поруч університету - гарантовано рентабельний проект.

Щодо асоціацій, то McDonalds у мене викликає позитивне ставлення. Правда не в харчовому плані, а як місце "зустрічей" у Львові на парковці. Там заключається більше ділових угод чим в самому крутому бізнес-центрі.

P.S. Мені наприклад їхнє морозиво подобається B)

найкращим місцем під, власне, сам заклад, а також Макдпайв була б ділянка, що знаходиться біля "Проміня" через дорогу від "Фелічити"

Ти пропонуєш знищити пам'ятник, фонтани і ускладнити і без того складне перехрестя точкою продажу харчових відходів?

Михайло Сергійович проти

grush.jpg

і я з ним солідарний

Михайло Сергійович, думаю, не проти

Там і так потрібно міцні нерви мати, щоб вдень проїхати. Складне нерегульоване перехрестя, машин море, а порядку ніякого, і дорога вузенька. Добав туди в'їзд/виїзд макдрайву і це буде повна дупа.

• Адміністратори

На цій ділянці(по ліву сторону від вул.Яровиця в напрямку набережної), помоєму, вже давно запланований будинок. По деяким даним, це має бути один чи кілька 100 квартирних будинків.

Я була у Варні 8 рокуів тому. Це Болгарія, портове місто. 361418 жителів (за даними Вікепедії). Так там штук 5 тих Макдональдсів. І народу повно, в основному туристів.... Глобалістичне явище... Конктінг піппл :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...