Lexx_Giant Опубліковано 25 Червня, 2009 в 05:44 #101 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 05:44 Не думав, що у нас в місті стільки сосісів з консольними багажниками....Нічого толково.. але їх реально дофіга.. Звертає народ увагу на вісі вели, а якщо сосіс їде...... то зразу підвищена увага... ))
Yarchik Опубліковано 25 Червня, 2009 в 06:32 #102 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 06:32 Не думав, що у нас в місті стільки сосісів з консольними багажниками....ІМХО, багажник, як одну з ідентифікуючих ознак, ниніжній держатель велосипеда міг і зняти - тому варто придивлятися і до тих двупідвісів, які й без багажника. По-моєму, логіка алгоритму має бути така:begin- if синя рама, марка джайнт, на байку не difoto then бити в морду;- if синя рама, інша марка з конкретно видною назвою на рамі then пропускати;- if рама будь-якого кольору, будь-яка марка з конкретно видною назвою на рамі then пропускати;- if рама будь-якого кольору, назви на рамі не видно (є ймовірність того, що зафарбована) then зупиняти до з'ясування обставин.end
Trix Опубліковано 25 Червня, 2009 в 06:50 #103 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 06:50 - if синя рама, марка джайнт, на байку не difoto then бити в морду; в мене синій джайнт з консольним багажником, але не двопідвіс бідний b0rg
Zevs_Isver Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:02 #104 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:02 у Ди же ещё тормоза дисковые гидравлические?тоже признак и снять непросто
Dr.Martenz Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:49 #105 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:49 доволі свіжа фотка з багажником, правильним сідлом і без рожокі ще одна ознака: з вигляду маленькі передні зірки з металевим захистом чорно-срібного кольорузвертайте увагу на амортизатор, з таким точно більш велосипедів немаєдо речі, сьогодні ніхто на авторинку не був? мені здаеться, що спихнути його можна лише там
difoto Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:52 Автор #106 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:52 Был утром на авторынке, вел не нашел. Но спросил продавцов б/у велов. Сказали, что они только свои продают, но про мой велик слышали Переспросили название, цвет и т.д.
Адміністратори kmd Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:58 Адміністратори #107 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:58 Замінив фотку в першому пості.
la20 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:59 #108 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 07:59 - if синя рама, марка джайнт, на байку не difoto then бити в морду; А якщо я не знаю difoto? Пізніше: тепер знаю по фотці.
max Опубліковано 25 Червня, 2009 в 10:51 #109 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 10:51 Мудило не знает, с кем связался. Відібєш почки? Поломаєш ноги? Лішіш зрєнія? А слабо дотумкати що при грамотному адвокатові попадеш ти? (тіки не надо писати брєд типу - ті хто крадуть вжліки не юзають інет, не пісяють, не можуть щось продати щоб поставити таких як ти на місце) ... Таких ретроскутів в луцьку мабуть штук 10 всього і візуально їх вирізнити можна набагато легше. але досі ніхто скут не бачив. Якщо не секрет твій знайомий за скіки він його брав і де? (самому такі подобаються)
Plum Опубліковано 25 Червня, 2009 в 11:22 #110 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 11:22 Мудило не знает, с кем связался. Відібєш почки? Поломаєш ноги? Лішіш зрєнія? А слабо дотумкати що при грамотному адвокатові попадеш ти? (тіки не надо писати брєд типу - ті хто крадуть вжліки не юзають інет, не пісяють, не можуть щось продати щоб поставити таких як ти на місце) ... Підозрюваних в нанесенні тілесних ушкоджень буде пів борди, і ще більше буде людей, які дадуть желєзне алібі кожному, хто попаде під підозру у справі А що це ти так заочно заступаєшся за того виродка, що спер вєл в Ді? На всякий випадок скажу -- якщо цей пост читає людина, причетна до викрадення цього велосипеда -- краще просто тихенько лиши його десь на видному місці і забудь, як страшний сон.
max Опубліковано 25 Червня, 2009 в 11:37 #111 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 11:37 А що це ти так заочно заступаєшся за того виродка, що спер вєл в Ді?Один факт того що людина сперла вєлік не робить її виродком (хоча, може в нас різні розуміння цього слова, "виродок" як на мене це найстрашніша образа)Я нікого не виправдовую, просто не розкидуйтесь так образами На всякий випадок скажу -- якщо цей пост читає людина, причетна до викрадення цього велосипеда -- краще просто тихенько лиши його десь на видному місці і забудь, як страшний сон.Ну що, що? Знову пАнти? Слухай, я от чогось думаю що коли діфото побачить кого сь на тому вєліку, він максимум ввічливо запитає звідкі він (це максимум).Я не розумію нашо цей цирк з погрозами, вроді ж не малі діти?
Yarchik Опубліковано 25 Червня, 2009 в 11:46 #112 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 11:46 Один факт того що людина сперла вєлік не робить її виродком (хоча, може в нас різні розуміння цього слова, "виродок" як на мене це найстрашніша образа)Макс, як людина, яка ще ні разу не мала з тобою конфлікту, переконливо раджу тобі припинити обговорення, котре стосується гіпотетичної особистості злодія, а не факту крадіжки і ходу пошуків велосипеда. Я не є палким шанувальником Діфото, але зі співчуттям ставлюся до його втрати. Я думаю, ти усвідомлюєш, що цей велосипед для нього був значно дорожчим, ніж для нас з тобою. Я не знаю скільки він вклав в нього коштів і сил - але, знаючи притаманний йому фанатизм, переконаний, що в байку він залишив частинку своєї душі. Так що хоча б з тих міркувань, що в людини неприємність (не хочу казати - біда) - перестань флеймити.Соррі.
VeryFate Опубліковано 25 Червня, 2009 в 12:55 #113 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 12:55 Плям і Ярчек - Ваша реакція праямолінійно дорівнює вашому вихованню та культурній освіті. Харош гнать на Макса, шукаєм велік і не 3,13здимо куйні. Ді шукаєм двохколісного друга, злодія вже шукають проблеми.
Venom Опубліковано 25 Червня, 2009 в 14:35 #114 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 14:35 Плям і Ярчек - Ваша реакція праямолінійно дорівнює вашому вихованню та культурній освіті. Харош гнать на Макса, шукаєм велік і не 3,13здимо куйні. Ді шукаєм двохколісного друга, злодія вже шукають проблеми.+1 Тільки Maxу теж досить флеймити в темі.Якби вкрала людина, яка зараз катає на велі, то мона було б 100% поставити діагноз (навіть не маючи спеціальної освіти) - виродок, дЕбіл. Купив чувак вел за копійки, заядлим велосипедистом не являється (оскільки зрозумів би реальну ціну байка). Якби людина усвідомлювала, що велосипед крадений - через 2 дні не виїхала б світитись по Луцьку.Навряд чи хтось буде бити морду тому, кого побачить на цьому байку. Максимум - зупинить, викликавши Ді, мінімум - проведе до місця дислокації, попередньо знову ж таки повідомивши Діфото.Вибачте за флейм. Поїхав знову на прогулянку в той район. Роботу работать нуна,а не 3,14... разговоры разговаривать.
snight Опубліковано 25 Червня, 2009 в 17:05 #115 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 17:05 Можна я профлеймлю, а взамін проїдусь ше раз 40-ковим?Плям і Ярчек - Ваша реакція праямолінійно дорівнює вашому вихованню та культурній освіті. Харош гнать на Макса, шукаєм велік і не 3,13здимо куйні.Ді шукаєм двохколісного друга, злодія вже шукають проблеми.Так от їх виховання і культура точно на порядок вища ніж в декого...Поїхав.
Expert Опубліковано 25 Червня, 2009 в 17:52 #116 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 17:52 Да, я считаю моральным уродом любого, кто способен вот так вот украсть велосипед.
Slavco Опубліковано 25 Червня, 2009 в 18:48 #117 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 18:48 Да, я считаю моральным уродом любого, кто способен вот так вот украсть велосипед.просто украсть, ИМХО
ZaZik Опубліковано 25 Червня, 2009 в 19:49 #118 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 19:49 Є таке хлопське питання: який УНІКАЛЬНИЙ ідентифікатор цього велосипеда (колір, багажник і інші частини (точніше їх наявність і колір) це фактично ніяк не доводить, що велосипед саме той) за допомогою якого власник зміг би довести що саме ЦЕЙ "велик" належить саме йому. (№ рами, документи)? ІМХО якщо номер рами не вказаний то доводити щось ....
ursa Опубліковано 25 Червня, 2009 в 20:17 #119 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 20:17 Только собирался спросить, многие ли имеют записанный на бумажке номер своей рамы? По поводу документов... Байк собирается вручную на протяжении длительного периода времени, постоянно что-то меняется, на новое и бывшее в употреблении... Что должно быть указано в документах в этом случае? Или после каждой замены компонентов нужно переделывать документы? Хранить чеки и расписки от продавцов? Делать детальные фотографии после каждой модернизации? Единственная более-менее постоянная составляющая байка - рама. И номер её, конечно, стоит знать. Но вот как быть с навеской? Никаких новостей пока нет?
Shkoder Опубліковано 25 Червня, 2009 в 21:20 #120 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 21:20 ursa, насчет номера рамы - это интересно. я у себя на раме не нашел, хотя байк далеко не самый левый.. может он внутри каретки спрятан и я задумался о том, реально ли застраховать байк на некую сумму денег и дорого ли обойдется контакт.. небось процентов 8-10 накрутят в год.. завтра попробую и доложу. а вообще, бдительность байкеров даже немного пугает. большинство по городу ездит настроженно, зыркает по сторонам, как будто украсть чего хотят и присматриваются к каждому байку.
ursa Опубліковано 25 Червня, 2009 в 21:42 #121 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 21:42 ursa, насчет номера рамы - это интересно. я у себя на раме не нашел, хотя байк далеко не самый левый.. может он внутри каретки спрятан Хм. Посмотрел оба байка. Одна рама - BerGaMont, вторая - совершенный noname. На обеих рамах номера выбиты на кареточном узле, снизу, с левой стороны, как бы по окружности.
Sub_Sys Опубліковано 25 Червня, 2009 в 21:55 #122 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 21:55 По-моєму, логіка алгоритму має бути така:begin - if синя рама, марка джайнт, на байку не difoto then бити в морду; - if синя рама, інша марка з конкретно видною назвою на рамі then пропускати; - if рама будь-якого кольору, будь-яка марка з конкретно видною назвою на рамі then пропускати; - if рама будь-якого кольору, назви на рамі не видно (є ймовірність того, що зафарбована) then зупиняти до з'ясування обставин. end Синя рама, марка джайнт, на байку не Ді - бити в морду, пропускати
MrVes Опубліковано 26 Червня, 2009 в 00:08 #123 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 00:08 а вообще, бдительность байкеров даже немного пугает. большинство по городу ездит настроженно, зыркает по сторонам, как будто украсть чего хотят и присматриваются к каждому байку.І не тільки ... сам сьогодні двічі ловив себе на тому, що зиркаю на вели ...
Plum Опубліковано 26 Червня, 2009 в 03:37 #124 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 03:37 Я ще в вівторок звернув увагу, що байкери катають містом як укурені -- в такій собі повільній тихій задумчивості В мене, нажаль, вчорашній вечір випав з рейдів, я зараз на Світязі. Що стосується мого виховання -- воно мені не дозволило б будь-що вкрасти. А людей які крадуть замість того щоб заробити я (думаю що цілком заслужено) вважаю виродками і готовий відбивати їм руки. І приблизно так само я ставлюсь до людей, які злодіїв покривають або захищають. В топіку про крадіжки в маркетах я казав, що інколи дуже шкодую, що в нас не панують закони шаріату. Стосовно унікальних особливостей вкраденого байка -- не забувайте про вилку з нестандартно великим ходом зі штоками нестандартного гірчично-жовтого кольору.
Shura Опубліковано 26 Червня, 2009 в 04:26 #125 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 04:26 а вообще, бдительность байкеров даже немного пугает. большинство по городу ездит настроженно, зыркает по сторонам, как будто украсть чего хотят и присматриваются к каждому байку.что вы хотели?я в Киеве каждый велосипед пристально рассматриваю...у вопроса национальный масштаб, так сказать...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.