Перейти до змісту

Чи можете ви вдарити жінку?

Tolik_lt

Чи можу я вдарити жінку?  

562 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 248
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Зі сторони емоцій, "як людина в принципі дуже емоційна" Підтримую Bit'a

Але логічно подумати, то егоїстично-цинічний Толік правий. :)

Легше від того що вліпиш плюху, не стане. А от поїздити по мізках а потім з хати вигнати. :)

Опубліковано

наскільки я розумію, то в даній темі малось на увазі саме жінку як істоту жіночої статі, а не як дружину.

Опубліковано

жінку як істоту жіночої статі

:)

Думаю, а дай гляну в гуглі шо то таке істота, і ось що перше дало мені

"Тая істота, якая жыве за кошт другога арганізма, называецца паразітам, а тая жывёла альбо чалавек, у якіх жывуць гэтыя паразіты, называюцца іх гаспадарамі."

Опубліковано
наскільки я розумію, то в даній темі малось на увазі саме жінку як істоту жіночої статі, а не як дружину.

при потребі - запросто. чим вона не людина? чи має особиві привілеї?

Опубліковано

при потребі - запросто. чим вона не людина? чи має особиві привілеї?

Триндєц, це яка ж така потреба?

А взагалі: мужиг, навіть жінок не боїшся

• Адміністратори
Опубліковано

Ой, хлопці...ну отпи*дите ви баришню, що, волосся на грудях рости почне?

Чи роги повідвалюються від отдачі?

А якщо на "отпи*дите ви баришню" і все стане наоборот? :)

Гиии :)

Опубліковано
А якщо на "отпи*дите ви баришню" і все стане наоборот?

Ром, це ж не геометрія - доведення від супротивного..)))))

А ті хто люблять руками..ем..."побавитися", як правило з рукою і залишаються)))))))))

Опубліковано

Навіщо бити? Можна зробити жінці боляче не завдаючи ударів при цьому. Наприклад заламати руку.

Зазвичай жінці дружині достатньо попередження, мол якщо будеш продовжувати робити те-то - вдарю. Особливо коли намагається вплинути на мене фізично, читай перевірити хто сильніше. Але до перевірки ще не доходило.

Чи зміг би вдарити навмисно, кулаком, в обличчя? Напевно так, але тільки в стані афекту, типу "застав на гарячому". Пост-фактум - швидше ні ніж так.

Не дружину - ні, хіба що долонею по попі, ніжно.

Тому певно другий пункт.

Опубліковано
якшо ваша дружина чи дівчина побл*дує

Как говорил один мудрец "В этих случаях мне помогает топор.......ну порубить дрова-успокоиться"

Опубліковано

народ, народ. агов!

питання не стоїть "чи будете ви лупашити жінку ногами задля власного задоволення",

а "чи дозволять ваші моральні принципи вдарити особу жіночої статі", хіба не?

так що таваріщі

і

попрошу вчитатись в запитання а вже потім клацати кнопки.

Опубліковано

народ, народ. агов!

питання не стоїть "чи будете ви лупашити жінку ногами задля власного задоволення",

а "чи дозволять ваші моральні принципи вдарити особу жіночої статі", хіба не?

так що таваріщі

і

попрошу вчитатись в запитання а вже потім клацати кнопки.

Перечитав, переклав на російську (другої мови не знаю), подумав, поспав, ще раз подумав і все-рівно не можу придумати причину, по якій я зміг вдарити жінку. А в тебе до цього ще й потреба є. Краще своє "агов" до себе спрямуй. Агов Козьма, якщо ти можеш вдарити жінку, то це з тобою щось не так, з твоїм вихованням, світосприйняттям, духовними цінностями. Якось так.

Опубліковано

Незабувайте що тема в підфорумі Еротоманія, можливо топікстартер в цьому ракурсі питання поставив?

Єссі придивиться до голосування,то можна помітити,що цей ракурс там тоже отображон

Опубліковано
Агов Козьма, якщо ти можеш вдарити жінку, то це з тобою щось не так, з твоїм вихованням, світосприйняттям, духовними цінностями. Якось так.

тобто якщо воно буде гнути матюки, від яких вуха в*януть, ставитись до тебе як до тварини і взагалі поводити себе м*яко кажучи погано (приклад - мати-алкоголічка), причому що слова не будуть давати ефекту - ти будеш:

1. відвернешся і підеш (тоді під неї попаде хтось інший)

2. будеш терпіти і казати що нене - бо то жінка (пряма дорога до підкаблучника)

?

Опубліковано

тобто якщо воно буде гнути матюки, від яких вуха в*януть, ставитись до тебе як до тварини і взагалі поводити себе м*яко кажучи погано (приклад - мати-алкоголічка), причому що слова не будуть давати ефекту - ти будеш:

?

А якого лихого адекватному чоловіку мати з такою, як ти написав, взагалі якісь зносини?

Опубліковано

?

То ти ще й на маму руку підняв би? З тобою чим далі тим цікавіше.

Опубліковано
А якого лихого адекватному чоловіку мати з такою, як ти написав, взагалі якісь зносини?

а якого лихого розводяться через рік?

То ти ще й на маму руку підняв би? З тобою чим далі тим цікавіше.

ти йому про одне а він все одно про своє. важко з такими спілкуватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...