Перейти до змісту

Довге волосся у чоловіків

Forever Autumn

Як Ви ставитесь до довгого волосся у чоловіків? Чи носите самі?  

183 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розкажіть будь ласка про ваше ставлення до чоловіків з "повышенной мохнатостью".

Чим є довге волосся в чоловіка для вас? Якщо самі носите, розкажіть, що вас спонукало до цього кроку. Якщо ставлення негативне: також обгрунтуйте.

Зрозуміло, що волосся на голові (зараз знайдеться купа розумників, котрі почнуть уточнювати, де саме волосся і т.п.)

Любі чоловіки та шановна кількісна меншість (жінки), прокоментуйте будь ласка вашу думку.

Якщо якісь пункти в голосувалці бажаєте додати/забрати - пишіть. Зауваження приймаються.

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Подправь голосовалку, поставь нейтральные варианты - "Я жінка" и "Я чоловік", иначе не будет работать - т.к. по правилам движка форума голосовать нужно в обеих пунктах...

Опубліковано

Іва, пресує за дєвучку теж голосувати. а я тіко за сібя можу

А ващє я лояльно ставлюсь, аби чисте було. хоча сам коротко стрижусь, часом навіть голив голову

Іва, а перший женскій голос "за"- твій?:)

Опубліковано

днина волоса - фигня.

волосы должны быть ухожены. не обязательно прилизаны, или каждый день на укладку. а чистыми, хотя бы...

надо дать возможность мульти-выбора...

Опубліковано

Ходив патлатим дуже довго. рік тому обридло і постригся. зрозуміш шо для мене то дико і знову потрошки відрощую хеір :)

ще по ходу варто зробити голосовалку "як ви ставитеся до коротких зачісок у жінок" :)

А закиди щодо свого волосся чув тільки від гопів.

Опубліковано
днина волоса - фигня.

волосы должны быть ухожены. не обязательно прилизаны, или каждый день на укладку. а чистыми, хотя бы...

+1

Тільки уточнення ! Дуже страшне видовище - довге волосся з лисиною :D

Опубліковано

Tarzanych, класс! :) Впринципі тобі прикольно і так, і так. З довгим в тебе більш романтичний образ, тобі ще лати і меч - і будеш лицар Круглого Столу. Я сам носив довге ще в школі, за що мене постійно сношали директор і завучі, які були ще людьми старої закалки і вважали, що учні повинні виглядати стандартно (хоча я на них не ображаюсь). Далі носив хаєр в університеті всі курси, після випускного постригся, але через 4 роки знов відростив і зараз знов ношу :) Так мені якось комфортніше.

Опубліковано

Яка різниця, аби до лиця :)

Я взагалі людина ідейна, тому не думаю про такі матеріальні цінності до тих пір поки вони не начинають заважати, тому стайл міняється приблизно раз в 2 місяці :D

Опубліковано

ношу относительно длинные волосы (как для мужчины)...

согласен с теми кто пишет - главное чтобы были ухожены! Это факт!!!

Добавлю от себя, что это героизм ходить с длинными волосами... сколько с ними хлопот...порой думаешь....взять бы и побриться.... но всегда что-то останавливает....

Опубліковано

Мені особисто зовсім не подобається коли мужик патлатий,але це зовсім не впливає на відношення до людини.Головне не зовнішнє,а внутрішнє

(бути людиною). Але довге волосся теж можна розуміти по різному.Одному 9 см це ще вже довге,а другому 20 см ще коротке.

Опубліковано

Forever Autumn ну ти гониш

Голосувалка для чоловіків

Терпіти не можу, коли у особи чол. статі на голові волосся довше 4мм

Відношусь лояльно, але сам не ношу.

Якось не звертав на це уваги взагалі

Носив хаєр в молодості. Зараз - це для мене тільки приємні спогади.

До цих пір ношу довге волосся

Хвоста не ношу, але моє волосся довше, ніж 5мм :)

Я - жінка

Опубліковано

Swit01-14.jpg

Один из них - ursa :)

Несколько лет так ходил, потом постригся. Иногда хочется снова отрастить, но понимаю, что больше не прёт :)

Отношение к "патлатым" - нормальное. Как уже говорилось, главное - что у человека внутри.

Опубліковано

в мене довге волосся, хотів його мати ше з дитинства, коли став нефором, то тоді почав відрощувати волосся :)

зараз ношу і радуюсь, воно в мене десь по плечі

до ursa (по-моєму ти зліва) ти був схожий на Пола Гілберта :)

Опубліковано

ну в мене волосся і не довге і не коротке. До плечей ще не дітсає, але намотати на палець можу вже два повних оберта

До того ж воно в мене в'ється, і якщо помити і витерти насухо рушником, то получаються "локони-пружинки" :0024:

Висушуватись феном і укладувати волосся не люблю, мені більше до душі "в міру творчий безлад". Ніякими гелями/мусами не користуюсь, лише шампунь і вода :)

Як на мене, довге волосся не йде зовсім худим хлопцям, бо вони тоді починають виглядати як чахоточні, особливо якщо осанка "комп'ютерна" і сутулі плечі. Ну але знову ж таки -- головне щоб охайне було, чисто вимите, а не жирне і смердюче. Ще не розумію, коли хлопці фарбують волосся. ІМХО це перебор, лишається ще помаду на губи і вазилін в задницю :0024:

P.S. Терпіти ненавиджу дреди! ФУУУУУУУУУ!

Опубліковано

Відростив патлики зразу після армії,але коли почав купатись в 25-градусні морози,то волосся миттєво перетворювалось на бурульки.Прийшлось підстригти.Зараз стрижусь майже на лисо і розумію,що коротке волосся мати чоловікові практичніше,ніж довге.

Опубліковано

Отношение скорее позитивное. Ибо сам слегка патлатый:)

Однако принципиального значения не имеет.

Опубліковано
коротке волосся мати чоловікові практичніше,ніж довге.

Я раніше завжди стригся досить коротко, і лише з рік тому вирішив трошки попатлатіти :)

Але літом в мене не вистачило терпіння, і я обстригся. І тоді я помітив, що трішки патлатим літом бути краще, ніж стриженим -- менше нагрівається голова від сонця. Після того як я постригся, в мене почались головні болі після буквально кількох хвилин перебування під сонцем (шапки/керпки/бейсболки ношу вкрай рідко, від них в мене чолова чухається :)). Та і зимою з довгим волоссям практичніше -- тепліше (якщо, звісно, не купатись в 25-градусний мороз ;))

Опубліковано

Вау, не думала, що Ваша світла голова самостійно здатна на таке геніальне рішення.

В голосувалці участі не брала, оскільки сама її створювала.

Думка. Патлатих (чисте і здорове волосся) просто абазяю... Колись це було просто візуальна "любофф", а тепер бачу, що це просто розкованіші та вільніші люди, котрі не бояться, що на них якось не так подивляться, котрі не трясуться над власним іміджем. З такого досвіду коротко-прекоротко стрижені чоловіки складають таке легеньке враження таких, котрі насильно намагаютьс ятримати себе в рамках. Ось :)

Женя, як підказали, так і зробила.

З.І. "Я й без плану гоню" (С)

Опубліковано

Три рази відрощував і три рази стригся :) Було і панком і як хош :) Саме довше на шо хватало терпіння - відростити нижче лопаток, а потім шось як переклинило і пішов постриг... Зара зачіска досить коротка... як знов шось найде то відрощу назад :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...