Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Вспів, приємна дівчинка в супорті нажала на чарівну кнопочку і в аккаунті зявилось 1ОГО.

Елки, да как ты смог на сайт зайти я в течении дня н могу залогинится чтобы хотябы увидеть 1ОГО )

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

"...вот такая дребедень целый день..."

1. XML parse error

XML:

2. DB Error: no database selected

Code: 2013

Description: Lost connection to MySQL server during query

SQL: SELECT ss.id, ss.alias, ss.path, ss.c_img, ss.panel, ss.contract, ss.card, ssd.name FROM sites_structure ss, sites_structure_desc ssd, sites_structure_access ssa WHERE ss.site_id='1' AND ss.parent_id='0' AND ss.hidden=0 AND ss.status=1 AND ssd.section_id=ss.id AND ssd.lang_id='1' AND ssa.section_id=ss.id AND ssa.user_group_id IN (0) ORDER BY ss.position ASC

DB Error: unknown error

Code: 1114

Description: The table 'sites_stat' is full

SQL: INSERT INTO sites_stat (ip, site_id, lang_id, section_id, str_field) VALUES ('82.207.121.121', '1', '1', '61', 'login_login_groovy,/,,,/login_login_groovy/,61,Авторизацiя,priocom,Авторизація,,,Логін, пароль, символи, доступ, ім\'я,,Авторизація в системі')

писец, национальный оператор, блин.. не могут watchdog'ов наставить чтобы стучало кому следует в случае проблем

Опубліковано

Сьогодні в саппорті порадили звернутися завтра...

бум пробувати регулярно.. вдається дойти до моменти DSL-доступ - і при натисканні де вибір майбутнього тарифного плану - думає і вилітає помилка авторизації та 404...

Опубліковано

Так само, через раз -

1. XML parse error

XML:

але проскочив.

Пробуйте сьогодні до 24.00 бо завтра знов суткі тра чекати буде.

Опубліковано

Мдауж....і до .....і після......і........ :D

Скільки ж абонентів по Україні вже змінили тарифну модель а скільки ще залишилось.

Хай наступний герой відпишеться сюди.. :friday:

Опубліковано

сейчас уже авторизироваться на сайте не могу - ошибка, а днём свободно заказал ого2+ (правда ого 4 и 8 не было в списке, но мне и не нужно). До этого был ого 1

Опубліковано

І в мене така ж картина

1. XML parse error

XML:

DB Error: unknown error

Code: 1114

Description: The table 'sites_stat' is full

SQL: INSERT INTO sites_stat (ip, site_id, lang_id, section_id, str_field) VALUES ('91.124.53.100', '1', '1', '61', 'login_login_groovy,/,,,/login_login_groovy/,61,Авторизацiя,priocom,Авторизація,,,Логін, пароль, символи, доступ, ім\'я,,Авторизація в системі')

Хоча вчора поп"яні після полювання залогінився з першого разу (15.12.08 після 00:00), пошастав там, подивився на ті тарифи і вирішив не спішити, а на тверезу голову сьогодні змінити.... Не виходить щось.... на тверезу бошку :(

Опубліковано

Могу посоветовать позвонить или еще лучше зайти в тот отдел. в котором оформлялся договор. Так быстрее будет :(

Опубліковано
Могу посоветовать позвонить или еще лучше зайти в тот отдел. в котором оформлялся договор. Так быстрее будет :(

Уявляю що буде, коли армія тих,що не змогли авторизуватись на сайті прийде в телеком :(

Опубліковано
Скільки ж абонентів по Україні вже змінили тарифну модель а скільки ще залишилось.

Хай наступний герой відпишеться сюди..

Ну от, 16.12.08 після 01:00 сайт УкрТела запрацював ніби. Тариф вдалось змінити. Ура. :(

Опубліковано

Тариф 8 Мбіт активувався. Швидкість завантаження відповідає тарифу :(

З 16.12.2008 по логiну/номеру [email protected] активовано тарифний план ОГО! 8+ !

Служба повiдомлення ВАТ 'Укртелеком'.

Опубліковано

Сьогодні з -надцятого разу додзвонився в саппорт, а перед тим чудом зайшов на сайт Укртелекома, але не було вибору тарифного плану. Після 10-хвилинної розмови з'явилися тарифні плани - обрав необхідний і тепер о 24.00 - 24.10 чекатиму на покращення :(

Респект Укртелекому!

Опубліковано

Зайшов о 8.00 та дізнався що логін пароль з ОГО! картки не підходять. Виявилось там моя стара реєстрація з часів користування Відкритим доступом. Реєстрацію скинули, заново зареєструвався, тарифних планів ніяких нема ....А зараз вже всеодно - Sites_stat table is full знову... :D .....лольно..

Опубліковано

Цікаво відбувався перехід. Рівно в 00.00 обірвався інтернет, після чого не загружалась ніяка сторінка крім сайту УТК. Всі мої спроби якось вплинути на ситуацію були марними і після дзвінка в службу підтримки де мені порадили почекати якийсь період часу в 00.45 я пішов в люлю. Сьогодні зранку все працює ось на таких швидкостях (Тариф 1+)

post-2292-1229413791.jpg

Опубліковано

Вдалося змінити тарифний план вчора десь в 23:30.

Антивірус вони використовують Trend Micro, в нас він корпоративний, можу сказати - дуже хороший антивірус, от як він буде працювати в Укртелекомі?..

Опубліковано

ось тарифи Датагруп

ADSL

№ п.п. Тариф план платеж, грн Трафик Гбайт Скорость, Кбит/с

1 Эконом 65 6,5 без ограничений!

2 Стандарт 100 без ограничений! 512

3 Оптимальный 150 без ограничений! 1024

4 Домашний 200 без ограничений! 2048

5 Премиум 400 без ограничений! 4096

Тільки тарифи за підключення варто порівняти:

1. Укртелеком підключення 1 грн і ніяких подарунків

взято тут http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/tariff/

2. Датагруп 120 грн вебкамера в подарунок (100 грн ціна їй )

взято тут http://www.datagroup.ua/retail/ua/tariffs/price_inet/adsl/

Аверс http://www.avers.tv/tariff.php

Візор http://www.internet.lutsk.ua/prices.php

інтересно які Різдвяні подарунки нам "подарує" Аверс та Візор

Опубліковано

Саппорту респект..... при переході аплоад не піднявся.... один дзвінок, з першого разу.... і тепер все ок!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...