KentUA Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 07:46 #2526 Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 07:46 Так монтер все одно безкоштовно прийде міряти лінію, хіба ні? Це вже той, хто буде в залізі на місці колупати, то цей виклик платний.
jack74 Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 08:23 #2527 Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 08:23 ну правильно. Тобто, якщо проблема в лінії, то монтер буде безкоштовний. Хоча його парафія ДО коробочки в хаті/квартирі, тобто, до кінця того дроту, який заводиться з вулиці/під'їзду. Далі по хаті/квартирі, це вже не його зона обслуговування. А налаштування комп'ютера - зрозуміло, що це ваша проблема, тобто це вже за гроші. Хто ж його знає, що ви там можете намутити Тобто, я ж кажу - ДСЛ горить, значить інет має бути. Якщо інета все-одно нема - ковиряйте комп. ...хоча.... завжи є виключення з правил не раз було так, що вони в себе типу "нічого не робили" і інет з'являвся А було що просто декілька раз рестартанув модем (без дзвінка в укртелеком), і інет теж починав працювати. Тобто, ситуації різні... Але щоб отак зразу "оформляємо 55 грн.", мені ще ні разу не було. Ну... хто його знає, мож в них новий менеджер в Києві з'явився, Ахмєткою наставлений, і вони просувають в життя ще один напрямок заробляння
romaxa11 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:18 #2528 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:18 Проблема, пропав нет від укртелекому. Почав шукати контакти Волинського відділеня. На офсайті їх немає. Є один телефон гарячої лінії по якому 10 хвилин йде якась муть, що нервішки здають. Дайте будь-ласка контакти інтернет відділу. Дякую
grunge27 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:25 #2529 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:25 Всі заявки приймаються виключно через централізований Call-центр: 0 800 506 800
Saddy Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:28 #2530 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:28 воно то так, але додзвонитися туди завжди нуу дуже важко. беруть на ізмор.
romaxa11 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:30 #2531 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 11:30 Дякую. Сервіс анріал.
vasya83 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 15:58 #2532 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 15:58 чого ви всі гоните на укртелеком, в мене всі проблеми завжди вирішувались швидко і я завжди знав в чому причина, в ті роки коли була місцева телефонна підтримка взагалі супер було, впав інтернет на старенькому аналоговому модемі в 3 ночі подзвонив черговому і хвилин черзе 20-30 проблема була вирішена, через київ звичайно набагато довше все вирішувати, але якправило 1-2 повторних дзвінки і все вирішується. а хто не знає закону Ома та інших фізичних законів як дописувач зверху, поясню дротовий інтернет це куча кабелів, і їм з Києва не видно в якому місці їх бульдозер порвав а в якому злодії відкопали і скомуніздили дечяток метрів, абож монтери з датагруп як в моєму випадку пошкодили, майстер прийшов і оперативно переключив на іншу вхідну телефонну лінію в будинку в знайомої відмінусували недільну плату від місячного платежу, через те що сусіди по спареному телефону неправильно лінію підключили і 7 днів телефон працював а інтернету не було і т.д і т.п. добивайтесь свого і будете щасливі П.С. Download Master наприклад витягує більше ніж 5 Мб (5120 біт = 640 кілобайт в секунду завантаження) дуже часто він видає більше 7 сотень в секунду а це майже 5,7-6 Мбіт/с а для тих хто взагалі в танку, подумайте про стан комунікацій, чим вони гірші тим більше втрат на лінії передачі, тим більше якщо у вас не цифрова а стара аналогова лінія телефону то там і мріяти забудьте про нормальний стаціонарний нет від телекому
Witiok Опубліковано 27 Березня, 2015 в 17:15 #2533 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 17:15 ну правильно. Тобто, якщо проблема в лінії, то монтер буде безкоштовний. Хоча його парафія ДО коробочки в хаті/квартирі, тобто, до кінця того дроту, який заводиться з вулиці/під'їзду. Далі по хаті/квартирі, це вже не його зона обслуговування. А налаштування комп'ютера - зрозуміло, що це ваша проблема, тобто це вже за гроші. Хто ж його знає, що ви там можете намутити Тобто, я ж кажу - ДСЛ горить, значить інет має бути. Якщо інета все-одно нема - ковиряйте комп. ...хоча.... завжи є виключення з правил не раз було так, що вони в себе типу "нічого не робили" і інет з'являвся А було що просто декілька раз рестартанув модем (без дзвінка в укртелеком), і інет теж починав працювати. Тобто, ситуації різні... Але щоб отак зразу "оформляємо 55 грн.", мені ще ні разу не було. Ну... хто його знає, мож в них новий менеджер в Києві з'явився, Ахмєткою наставлений, і вони просувають в життя ще один напрямок заробляння Тупо глючить DHCP їх. Тижня 2 тому пропав інет на роботі. А вдома все ОК(PPoE). Для тесту перемкнув вдома на DHCP( колись робив, це точно)-немає інету. на роботі не було логіна/пароля для підключення, ДСЛ світить. Ретельно пару раз перевіряв налаштування, звіряв з інструкцією з офсайті. Сигнал-шум ОК. Пише макс швидкість 10 мбіт а реальна 320 кбіт(десь так приблизно). ADSL status Up а інета нема- це Huawei hg532е.
timoha2010 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 17:26 #2534 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 17:26 Тупо глючить DHCP їх. Тижня 2 тому пропав інет на роботі. А вдома все ОК(PPoE). Для тесту перемкнув вдома на DHCP( колись робив, це точно)-немає інету. на роботі не було логіна/пароля для підключення, ДСЛ світить.Щось я не розумію ваших рокіровок. якщо вдома ви працюєте по РРРоЕ , то як ви хотіли підняти сесію по DHCP?і аналогічно - на роботі підняти сесію РРРоЕ ? Так нізя.
Witiok Опубліковано 27 Березня, 2015 в 17:31 #2535 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 17:31 ні. Я колись підключався і по DHCP і по PPoE вдома( не одночасно, звісно). Але чомусь зараз переключивсши на DHCP підключення не відбулося.(відключили можливість?). Та то й не суттєво. працює хоч якосьна роботі DHCP працювало з дня підключення 3 дні. Потім "все пропало", телефонували в УКТ кажуть "неправильне з*єднання з телефоном"(все там правильно, спліттер підключено вірно), згодом визнали проблему на своїй стороні. РРоЕ не піднімав - не було реквізитів . Укт на даний момент займається вирішенням проблеми
LSD Опубліковано 27 Березня, 2015 в 20:13 #2536 Опубліковано 27 Березня, 2015 в 20:13 питання:чого ви всі гоните на укртелекомвідповідь:а для тих хто взагалі в танку, подумайте про стан комунікацій, чим вони гірші тим більше втрат на лінії передачі, тим більше якщо у вас не цифрова а стара аналогова лінія телефону то там і мріяти забудьте про нормальний стаціонарний нет від телекомуа хто не знає закону Ома та інших фізичних законів як дописувач зверху, поясню дротовий інтернет це куча кабелів, і їм з Києва не видно в якому місці їх бульдозер порвав а в якому злодії відкопали і скомуніздили дечяток метрів, Знають, мусять знати і мусять реагувати. Кабельний провайдер повинен це контролювати. І вони на рівні якому можуть забезпечувати якість забезпечують. Але є і проблеми. Вимоги до нету постіно ростуть а телеком невстигає за тенденціями (ще одна відповідь на питання)
vasya83 Опубліковано 28 Березня, 2015 в 22:01 #2537 Опубліковано 28 Березня, 2015 в 22:01 Знають, мусять знати і мусять реагувати. Кабельний провайдер повинен це контролювати. І вони на рівні якому можуть забезпечувати якість забезпечують. Але є і проблеми.Вимоги до нету постіно ростуть а телеком невстигає за тенденціями (ще одна відповідь на питання)Вимоги треба інколи стримувати і близько з рівнем можливостей і не плакати що на краю світу де навіть ворони вже розвертаються інтернет нестабільний,менше кабелів з телеграфних стовбів тирити треба і своєчасно рахунки за послуги телекому платити треба.спочатку економічно дорости треба до рівня західних країн а потім вже вимоги ставити на їхньому рівні, і гнати на державного провайдера.я це до того що перш ніж щось вимагати треба самому щось для того зробити, наприклад не тратити місяць другий всім селом на бухло а потратити ці гроші на прокладання нових кабелів телефонних.
hyrurg Опубліковано 28 Березня, 2015 в 22:09 #2538 Опубліковано 28 Березня, 2015 в 22:09 V Europi DSL-Internet majzhe usiudi, koschtue 25-40Euro za misiaz. pri Schvidoksti 16Mb. Jakist zviazku chasto prosto herova, tak scho ne nijte. Bagatiom provaideram do Ukrtelekoma sche oj jak daleko..
laser Опубліковано 29 Березня, 2015 в 20:00 #2539 Опубліковано 29 Березня, 2015 в 20:00 останні дні інет шось взагалі жопа. сайти туплять, але спідтест міряє тарифні 4 мбіти. скайп робить, аська - ні... торенти помоєму качали навіть.можна було б спихнути на дощ і скрутки, але б тоді геть ДСЛ падав би і нічого не було, а тут якась дурня незрозуміла.сьогодні був в подруги - ситуація аналогічна.є в когось схожі симптоми?
Saddy Опубліковано 29 Березня, 2015 в 20:03 #2540 Опубліковано 29 Березня, 2015 в 20:03 є в когось схожі симптоми?є, і ще пінг став дуже високий.
fotlav Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:10 #2541 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:10 Не можу зрозуміти на якому я тарифному плані.В платіжці за телефон вказано інтернет від Укртелеком ТП /Легкий/ без ПДВ 46,59гр. за лютий.Але ж на сайті http://ukrtelecom.ua/services/customers/internet/about?bannerтакого тарифу як ТП /Легкий/ не має, лише є тільки для Луцька тарифні плани як «П’ятірка» «Десятка» «Двадцятка»
jack74 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:31 #2542 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:31 "Легкий" був раніше. Тепер він - архів.
Jack Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:38 #2543 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:38 Укртелеком (Ахметов) продав напевно обладнання 3G MTC нас попередили про перехід на новий support від MTC.
jack74 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:53 #2544 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 13:53 , А можна зрозуміліше?
fotlav Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 14:19 #2545 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 14:19 "Легкий" був раніше. Тепер він - архів.jack74 дякую якраз цього чомусь я не найшов.тобто виходить тариф /Легкий/ тепер це той самий тариф тільки з новою назвою «П’ятірка» чи не так?і судячи з того посилання яке ви дали як я розумію з квітня швидкість підвищиться а вартість майже не змінитися. Легкий (з 01.03.2015) 59,90 грн. до 5 Мбіт/сЛегкий (з 01.04.2015) 65,00 грн до 10 Мбіт/с
jack74 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 14:37 #2546 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 14:37 ні, не так. В тебе той тариф, який і є - Легкий, тобто той, на який ти тоді включився. А от коли ти перейдеш на новий, от тоді і буде "пятірка" чи "десятка", чи щось інше.
fotlav Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 14:57 #2547 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 14:57 Легкий, тобто той, на який ти тоді включився. А от коли ти перейдеш на новий, от тоді і буде "пятірка" чи "десятка", чи щось інше.виходить що і тариф Легкий як і тариф П'ятірка поки що за однією ціною, тому напевно і сенсу немає щось мудрувати з змінами.
jack74 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:19 #2548 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:19 Якщо для Луцька (бо ж там тарифи/швидкості різні для різних населених пунктів), то да...І то, "Легких" там два. Дивись табличку по даті - з 1-го березня один (типу "П'ятірка") і з 1-го квітня інший (типу "Десятка")
fotlav Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:35 #2549 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 15:35 І то, "Легких" там два. Дивись табличку по даті - з 1-го березня один (типу "П'ятірка") і з 1-го квітня інший (типу "Десятка")Так як раз я з цим теж не можу розібратися, це що провайдер буде вирішувати коли з тарифу Легкий буде перекидати чи на тариф П'ятірка чи Десятку
jack74 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 16:18 #2550 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 16:18 Ні. Це ЗАРАЗ який в тебе. Я ж не знаю, коли ти підключився... На який тоді підключився, такий і маєш зара.А тепер ти можеш зайти на управління своїм тарифом і обрати той, який хочеш.Якщо ще там не реєструвався, то зареєструєшся, перейдеш в "вибір майбутнього тарифу" і там побачиш, які тобі доступні.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.