Перейти до змісту

Чи робили ви прививки своїй дитині/дітям?

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Угу, так почитай что-нибудь историческое, может, удивишься, что ещё немногим больше ста лет назад туберкулёз (чахотка) был неизлечимой болезнью. И поищи статистику, сколько туберкулёзников в тубдиспансерах было не привито.

половина болезней (оспа например) пропали только от того,что существенно улучшился жизненный уровень человека, а не от того что делалась вакцинация, а наша страна щас жрет что попало и живет коекак вот и задыхается от туберкулеза, Украина одна из лидеров в этом плане, несмотря на всеобщую вакцинацию

• Відповідей 120
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
половина болезней (оспа например) пропали только от того,что существенно улучшился жизненный уровень человека, а не от того что делалась вакцинация

Натура́льная ооспа (чёрная оспа).

В конце XVIII века английский врач Эдвард Дженнер изобрёл прививку от оспы на основе вируса коровьей оспы, которая была привита в Европе массово.

В Америке, Азии и Африке оспа держалась ещё почти двести лет.

В XVIII веке от натуральной оспы в России умирал каждый 7-ой ребенок.

В XX веке вирус унес жизни 300—500 миллионов человек.

В конце 1960-х оспа поражала 10-15 млн непривитых людей.

В 1967 г. ВОЗ принимает решение об эрадикации натуральной оспы с помощью массовой вакцинации человечества.

Последний случай заражения натуральной оспой естественным путем был описан в Сомали в 1977 г. В 1978 г. зафиксирован и последний случай лабораторного заражения.

Официально об искоренении оспы было объявлено в 1980 г. на Ассамблее ВОЗ, чему предшествовало соответствующее заключение комиссии специалистов, вынесенное в декабре 1979г.

Натуральная оспа — первое и пока единственное инфекционное заболевание, побежденное с помощью массовой вакцинации.

Да, уровень жизни? Не смешно? ;)

Опубліковано
половина болезней (оспа например) пропали только от того,что существенно улучшился жизненный уровень человека, а не от того что делалась вакцинация

Натура?льная ооспа (чёрная оспа).

В конце XVIII века английский врач Эдвард Дженнер изобрёл прививку от оспы на основе вируса коровьей оспы, которая была привита в Европе массово.

В Америке, Азии и Африке оспа держалась ещё почти двести лет.

В XVIII веке от натуральной оспы в России умирал каждый 7-ой ребенок.

В XX веке вирус унес жизни 300—500 миллионов человек.

В конце 1960-х оспа поражала 10-15 млн непривитых людей.

В 1967 г. ВОЗ принимает решение об эрадикации натуральной оспы с помощью массовой вакцинации человечества.

Последний случай заражения натуральной оспой естественным путем был описан в Сомали в 1977 г. В 1978 г. зафиксирован и последний случай лабораторного заражения.

Официально об искоренении оспы было объявлено в 1980 г. на Ассамблее ВОЗ, чему предшествовало соответствующее заключение комиссии специалистов, вынесенное в декабре 1979г.

Натуральная оспа — первое и пока единственное инфекционное заболевание, побежденное с помощью массовой вакцинации.

Да, уровень жизни? Не смешно? ;)

ок, с оспой убедил,я воспользовался информацией из фильма *вся правда о прививках* НО, я еще раз повторюсь, я НЕ ПРОТИВ прививок ВООБЩЕ, я против тех прививок которые завозятся к нам в страну и самое главное КАК они завозятся и КАК хранятся, для меня эти мнимые 2% это очень МНОГО, и живый примеры родни и знакомых,пострадавших от наших прививок для меня НАМНОГО страшнее мнимых последствий болезней,которыми уже давно никто (или почти никто) не болеет

Опубліковано

коротше

шукаю людину,яка допоможе вирішити проблему з прийомом дитини в садочок в звязку з небажанням робити прививки,а без прививок в садочок не беруть, всі питання в приват
Опубліковано

...я воспользовался информацией из фильма *вся правда о прививках*...
Жаль, что народ так ведётся на всякие псевдо-научно-документально-исторические фильмы и свято верит всему тому, что в них пытаются навязывать :)

По теме, одна знакомая также ищет способы, чтобы малую отправить в садик... а не берут, ибо она приверженка твоей точки зрения относительно прививок. :unsure:

• 4 тижня потому...
Опубліковано
По теме, одна знакомая также ищет способы, чтобы малую отправить в садик... а не берут, ибо она приверженка твоей точки зрения относительно прививок. :unsure:

если в медицинской карте написано,что ребенок здоров,то не брать в садик,могут только ссылаясь на нехватку мест,иначе они нарушают закон,тогда судиться.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Старшій робили все "як полагається". Тільки ніхто тоді не розказав, від чого ростуть аденоїди? Чому хворіють кор"євою краснухою з температурою 40 після прививки від корі і краснухи? Ще ні один не сказав зі Спортивної, що це від прививок! Чи можна робити щеплення при діатезі? Другій дитині відмовились з роддому, БЦЖ не було, гепатит відмовились, по секрету сказала дитяча сестра, що правильно, негативний вплив на печінку з 3 дня народження.Шок? Дитина почуває себе нормально, з усіма контактує, нема переляканих. Хворіли на кашлюк обоє, мала перенесла в 10 разів легше, старша 5р кашляла просто жах довго і важко, ясно, вона ж з прививкою!! Але їй не ставили діагноз, так як і можна дитині з прививкою? Стільки бумажок треба писати! Тільки дільнична порадила зробити ще одну прививку від коклюшу: щоб легше перенести! Я її запитала, чи знає вона, що у всіх прививках є ртуть,як консервант. Ви знаєте, що сказав дитячий лікар? "А СКІЛЬКИ там тої ртуті!!" МИ тут страдаєм, куди подіти лампи, які містять пари ртуті, а прививки зі ртуттю - нармально.

А в садочок все просто, ми не робимо прививок, написали відмову, але треба трошки допомогти матеріально. Фінансування садочків не дуже хороше! Всі задоволені!!У нас просто дуже хороший садочок.

А особисто для однієї гнівної форумчанки напишу, що є такі "чесні" мами, які привили своїх діток від усього! Вони приводять чесно свої чада у садок з бронхітами, з грипами, з температурою, та навіть з вітрянкою(просто без зеленки, щоб не так видно було), бо їм треба на роботу!! А ліки від кашлю, від ... дасть вихователь. А від цього не прививають...

P.S: тільки нерозумний приймає ліки ,які приписав лікар, не читавши попередньо інструкцію. А ви читали інструкцію до вакцини??

Опубліковано

із профілю:

alekmir

28 років

Чоловік

Я її запитала, чи знає вона, що у всіх прививках є ртуть,як консервант.

істєрічка... потрібен

d88d31b522eec20415768c8092ab62a9.jpg

Опубліковано
істєрічка... потрібен

Видно, поки чоловіка рядом немає, то жінка дорвалася до акаунту :)

Прийде власник, а його акк вже в РО або в бані :)

Опубліковано
....та навіть з вітрянкою(просто без зеленки, щоб не так видно було), бо їм треба на роботу....

А с ветрянкой даже смешно заморачиваться, ведь она у детей проходит намного легче и быстрее, чем у взрослого. Я думал, что это каждый знает.

Ааа, ещё про зелёнку - если ветрянка в разгаре её видно без всякой зелёнки, а последствия (то есть прыщики) видно ещё долго. Но болезнь то уже не заразна и врачи спокойно дают справку в садик.

Опубліковано

Моїй старшій скоро 7 років - всі прививки, всі проби манту. Десь з трьох років почались проблеми з кашлем, набігався я тоді по цих алергологах, платних-безплатних педіатрах, навіть ренген робив, щоб впевнитись що нічого немає. Бабла було викинуто неміряно, а кашельне проходив і ніхто нічого конкретного сказати не міг, плюс лімфовузли постійно збільшені і під час того всього її чітко за графіком якась перелякана медсетра валила живодайні прививки і фігашила манту. Єдиний хто знав від чого лікувати то відомий заслужений лікар Виговський - той завжди лікував аденоїди і виписував дорогущі хитрожопі лікарства які були тільки в його аптеці. Всіма лікарствами ми майже повністю знищили імунітет. Дитина хоч і була з вигляду міцна і загоріла але майже постійно бліда, потім ми зупинильсь з усіма лікарями і з прививками також і вже дякувати Богу маємо хоч рік перепочинку. Малому ці уроди хіба встигли дати бцж в роддомі, від всього решта ми пішли в отказуху, нема дурних. Весна покаже хто де сра... .

А тепер на рахунок знайомих і дуже офігітельних педіатрів, які все знають, і як наш президент, в автарітєті в уважаємих людей і вони горою за прививки. Можливо якісь теоретичні знання їм дозволяють це стверджувати, але що ці Тамари Іванівни і Люсі Карпівни мають спільного з технологією виробництва, зберігання і транспортування прививок. Яким чином вони розписються в якості таких складних біомедичних препаратів? А хто взагалі гарантує їх якість? Наш МОЗ, чи може ВООЗ (він недавно пандемію гарантував, та нажаль зірвалося). За їх якістю дуже складно вести контроль, а ще якщо вони робляться на експорт в відсталі куточки землі, то й подавно. За все заплачено, відкати взяті, тільки потрібно всю цю фігню проколоти в наших дітей. Це щось типу гарантувати якість бульбулятора, хоча ніхто толком не знає що воно за таке.

Знайшов я в неті одну статейку Інтервю з бувшим створювачем вакцини

ясно, що цей чувак може бути вплетений в темні справи на рахунок

КОМУСЬ ВИГІДНО, ЩОБ СЬОГОДНІ УКРАЇНСЬКІ ДІТИ НЕ БУЛИ ПРИВИТИМИ. ЗАВДЯКИ ЦЬОМУ ЧЕРЕЗ КІЛЬКА РОКІВ БАТЬКИ ТИХ ДІТЕЙ ВИМУШЕНІ БУДУТЬ КУПУВАТИ СВОЇМ ДІТЯМ ЛІКИ В ЗНАЧНО БІЛЬШИХ КІЛЬКОСТЯХ, НІЖ ЯКБИ ДІТИ БУЛИ ПРИВИТИМИ. І ЛІКИ ТРЕБА БУДЕ КУПУВАТИ НЕОДНОРАЗОВО.
але щось мене засталяє бачити раціональне зерно в його словах.
Опубліковано

Дуже шкода, що форумчани такі однобокі. Інтернет, пошта, бізнес, діти - все на двох. Мені не потрібно ховатись, щоб сюди писати. По-моєму, нікого не образивши, висловити свою точку зору властиво тільки невеликій кількості людей. А про вітрянку так, ви праві, просто поясність 1 чи 4 річному малюку, що в дорослих вона проходить важче, просто все тіло почешеться 3-6 днів-ночей, та й все. Скільки ви знаєте дорослих, що хворіли на цю страшну для них хворобу?

P.S: істерія буває у тих, хто не знає, що робити. Я ж знаю.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Прежде чем зделать прививку своему ребёнку будьте объективнее.

И не учавствуйте в развитии хитрой структуры фармацевтии. :smile3:

Опубліковано

Прежде чем зделать прививку своему ребёнку будьте объективнее.

И не учавствуйте в развитии хитрой структуры фармацевтии. :smile3:

прежде , чем Заделать ребенку прививку, подумайте - а не врежется ли в него завтра самолет?!

Опубліковано

ТО ви мою історію зацініть. Ми зробили свої доці першу прививку в місяць, заодно і обстежувалися планово. Нам не казали, що треба прийти в два, в три самі подзвонили і сказали прийти в певний вівторок чи в середу. заодно і мали зробити привику. Через день подзвонили і сказали не приходити, бо немає вакцини, і мали подзвонити. чрезе два тижні дружина ще раз набрала і запитала. що там з прививкою. відповіли. що не не має. Отже мої доці вже скоро 5 місяців а ми були лише раз на медогляді, а прививку чекаємо з другого місяця.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

щановні мами прошу вашої поради. Доні вже 3 місяці поки що ми не робили жодної прививки, а зараз пропонують від туберкульозу. Потрібна вона чи ні?

Опубліковано

щановні мами прошу вашої поради. Доні вже 3 місяці поки що ми не робили жодної прививки, а зараз пропонують від туберкульозу. Потрібна вона чи ні?

Шановні модератори, прошу видалити мої дублюючі пости. Нет тормозить(((

Опубліковано

Шановні мами прошу вашої поради. Доні вже 3 місяці поки що ми не робили жодної прививки, а зараз пропонують від туберкульозу. Потрібна вона чи ні?

Опубліковано

У мене двоє дітей - доньці 16, сину 4. Робила їм усі щеплення. Звичайно, зважаючи на стан здоров'я - щоб не було соплів-кашлів і т.п. Все переносилось більш-меньш нормально.

На підтримку щеплень можу сказати, те що знаю з свого досвіду. Донька побувала в багатьох дитячих таборах відпочинку (в т.ч. і в "Артеку", і "Молодій гвардії"), так от без картки щеплень з відміченими там ВСІМА щепленнями, її б ні в один з таких закладів не пустили б. Тож вибирайте самі - як далі буде жити ваша дитина.

Опубліковано

якщо відмова від щеплень буде масовою, то нас не тільки в Європу не будуть пускати але і в Росії ми будемо не бажаними гостями - нікому не потрібні потенційні рознощики хвороб 

Опубліковано

А СПИД к нам вроде из благополучной и здоровой Европы и Америки пришел.

Дитині 2 роки і 3 місяці,поки нічо не кололи.Постійно працюємо над зміцненням імунитету-здорове харчування(ні солодкому,жареному,мясному тощо),щоденні обливання холодні і контрастні,побільше на свіжому повітрі(парк,ліс,дача),лягаємо в 21.00 встаємо о 6.00.

Кароче пока не дьоргаємся,тим більше щеплення гарантій від хвороби не дають.

Опубліковано

За рік зробили з прививок тільки БЦЖ, від решти відмовились. Багато хто робить це щеплення ще в роддомі.

Опубліковано

А СПИД к нам вроде из благополучной и здоровой Европы и Америки пришел.

А в Америку і Європу із "благополучної" Африки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...