Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 25.04.2024 в 20:16, Electronshik сказав:

Не всі. Є і ті, хто поїхав цілком законно.

А зараз їх всіх під один гребінець.

І основне те що влада своїми діями прямо порушує законодавство.

А це вже правовий нігілізм, і якщо так далі піде, то не буде жодної впевненості у правовій системі держави. 

Розкажи про тих хто законно? Призивного віку законно . 

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 25.04.2024 в 20:56, Alex S сказав:

по факту ті хто там був до 22, і ті хто має троє дітей, і ще якісь льготи

• +1 2
Опубліковано
В 25.04.2024 в 20:56, Alex S сказав:

Як мінімум ті,хто виїхав до 24,02 .22.

Крім того було і досі ще дещо є,що дозволяє законно виїхати.

З однієї сторони новий закон наче відштовхує декого з вихавших.

З другої просто підштовхує ВСІХ вихавших визначитися.

Прийшов час для рішення 

Тож ті,хто ВЖЕ обрав для себе змінити громадянство- тим цей закон нічого і не рішає.

Але походу є досить великий відсоток,хто хоче повернутися- от на них і розраховано,підштовхнути їх ВЖЕ.

Як казав колись один кривавий тиран,але ніде правди діти, геніальний політик ,,,Щоб об'єднатись , треба спочатку розмежуватись,,..

І це таки правильно в буремній ситуації.

Опубліковано
On 4/25/2024 at 8:21 PM, volks said:

Давай ще медведчуківських пропагандонів сюди притягнем, коли вони правильні речі говорять.

Ну запропонуйте альтернативу. Бо хаяти всі можуть..

Опубліковано
On 4/25/2024 at 8:56 PM, Alex S said:

Ті, в кого троє+ дітей.

Хто виїхав до початку війни.

Хто по догляду за інвалідом.

Цілком законно?

Опубліковано
В 25.04.2024 в 21:36, Nokian сказав:

Як мінімум ті,хто виїхав до 24,02 .22.

Крім того було і досі ще дещо є,що дозволяє законно виїхати.

З однієї сторони новий закон наче відштовхує декого з вихавших.

З другої просто підштовхує ВСІХ вихавших визначитися.

Прийшов час для рішення 

Тож ті,хто ВЖЕ обрав для себе змінити громадянство- тим цей закон нічого і не рішає.

Але походу є досить великий відсоток,хто хоче повернутися- от на них і розраховано,підштовхнути їх ВЖЕ.

Як казав колись один кривавий тиран,але ніде правди діти, геніальний політик ,,,Щоб об'єднатись , треба спочатку розмежуватись,,..

І це таки правильно в буремній ситуації.

по юванту вже ходять, роздають флаєри чи тобі 60+ і не страшно?

• +1 1
Опубліковано

Ще раз.

Я не про тих хто виїхав. Я про законність рішення. В нас йдуть шляхом революційної доцільності. Це дуже небезпечно. Бо потім можна цей принцип застосовувати всюди. І тоді вже ніякої довіри не буде. Її і так вже мало, але буде ще менше.

On 4/25/2024 at 9:36 PM, Nokian said:

Підштовхнути до чого? До відмови від громадянства? Чи всі так думають що вони почнуть повертатися?

І ще щодо тих хто виїхав.. Вже по статистиці людей за 40 приблизно в 4 рази більше ніж тих кому 20+. А це вже демографічна катастрофа.

І виштовхувати з українського громадянства ще й не один десяток тисяч українців що за кордоном є м'яко кажучи не розумно.

Опубліковано
В 25.04.2024 в 22:04, Electronshik сказав:

Ті, в кого троє+ дітей.

Хто по догляду за інвалідом.

Цілком законно?

Ну кому ти бубниш?? Дядь… , Троє плюс( як для мене то іпануиійша норма закону) дітей  , як і фіктивні шлюби з каліками бабами , багатодітними одиначками - це більшість фікція . Інваліди батьки це також все піздьошш. Йде все до того , що їх лишають консульської підтримки. Це означає, що треба йди в центр міграції і вивчати норми отримання біженцем громадянства нової держави. Бо термін твого паспорту спливає і … в принципі ти ніхто. 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

До них ще тисячі ,, волонтьорів ,, які тупо сьєбали, а були на обліку в ДПСУ.., тисячі работніків що сьєбали по спискам ,, Шляху,, і ,, Зернової угоди,, , що також були на обліку . Сьєбали - і уй з вами. Вважаєте держава робить з ними не правильно, лишаючи громадянства?

Опубліковано
On 4/25/2024 at 10:04 PM, Electronshik said:

чим ті, що виїхали 23.02 відрізняються від тих, що виїхали 25.02?

• +1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 22:02, Electronshik сказав:

Ну запропонуйте альтернативу. Бо хаяти всі можуть..

Альтернативу чого? Чергового "експерта"?

Опубліковано (змінено)
В 25.04.2024 в 22:35, Alex S сказав:

До них ще тисячі ,, волонтьорів ,, які тупо сьєбали, а були на обліку в ДПСУ.., тисячі работніків що сьєбали по спискам ,, Шляху,, і ,, Зернової угоди,, , що також були на обліку . Сьєбали - і уй з вами. Вважаєте держава робить з ними не правильно, лишаючи громадянства?

Правильно було б зробити ставку на тих, кому там дуже важко, мови не знають, роботи немає, пільги прикручують.

А так могли б тут дати житло в кого розбомлене, хто орендував допомогти матеріально, дати якісь гроші на перший рік два. Ну і вже хер з ним зробити відстрочку на рік, два і можливо частина "дрогне" і приїде.

А так знаю таких, там мову не в чуть в надії що сюди повернуться, але тут немає куди повертатись, немає роботи, і грошей за що знімати житло. Там є робота і дають житло безкоштовно, але так довго не буде.

Змінено користувачем MACCEN
  • Ха-ха 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 22:46, case_l сказав:

А чим відрізняєшся ти сьогодні , 25.04 - від тебе ж післязавтра 27.04 ?

• -1 1
Опубліковано
В 25.04.2024 в 23:13, MACCEN сказав:

Правильно було б зробити ставку на тих, кому там дуже важко, мови не знають, роботи немає, пільги прикручують.

А так могли б тут дати житло в кого розбомлене, хто орендував допомогти матеріально, дати якісь гроші на перший рік два. Ну і вже хер з ним зробити відстрочку на рік, два і можливо частина "дрогне" і приїде.

А так знаю таких, там мову не в чуть в надії що сюди повернуться, але тут немає куди повертатись, немає роботи, і грошей за що знімати житло. Там є робота і дають житло безкоштовно, але так довго не буде.

Слухай…, я не можу всього тобі розказати. Бо йде війна. Ще якийсь час тому я часто мотався з та до України. Іноді поїзд, частіше автобус.Майже щомісяця. Два рази бачив( автобусом) як зняли дядів і одного в браслетах кудись повезли.

Порушення правил перетину кордону. То було НА вʼїзді. І де я тільки не був в Європі , навіть невеликі нп,- це сотні , тисячі і мільйони наших українців за паспортом. ВСІ вони - сімʼї з чоловіками. В дуже багатьох випадках виглядають ,з виду ,вони більше на чоловіків , що зараз служать. Чув про цифру в 7 лямів людей. Вірю і не сумніваюся в 3 лями чоловіків, з цих семи. Це ті хто був з грошима, це ті хто заробляв, це переважно РУСКАЯЗИЧНИЄ украінци, це насамперед Харькаф, Днєпр, Адєсса, Запорошьє , область і тд і тп. Особисто моя думка - приняв рішення сьєбати- сьебав і забув про цей паспорт і цю країну. 

• +1 2
Опубліковано

Знаю людей ,котрі в перший день виїхали а Польщу ,побули там три місяці ,повернулися назад, працюють тут.

Спочатку було страшно, що за це засуджувати.

Тепер кожен має шанс зробити вибір.

Опубліковано
В 26.04.2024 в 00:53, Nokian сказав:

Знаю людей ,котрі в перший день виїхали а Польщу ,побули там три місяці ,повернулися назад, працюють тут.

Спочатку було страшно, що за це засуджувати.

Тепер кожен має шанс зробити вибір.

з 18 травня у всіх буде вибір то точно :)

Опубліковано
В 26.04.2024 в 01:11, MACCEN сказав:

з 18 травня у всіх буде вибір то точно :)

До 18-го травня ще 3 тижня, а ТЦК вже геть подурів.

Опубліковано
On 4/25/2024 at 10:31 PM, Alex S said:

Ну кому ти бубниш?? Дядь… , Троє плюс( як для мене то іпануиійша норма закону) дітей  , як і фіктивні шлюби з каліками бабами , багатодітними одиначками - це більшість фікція . Інваліди батьки це також все піздьошш. Йде все до того , що їх лишають консульської підтримки. Це означає, що треба йди в центр міграції і вивчати норми отримання біженцем громадянства нової держави. Бо термін твого паспорту спливає і … в принципі ти ніхто. 

Я підтримую це вищенаписане.

Для мене неважливо як виїхали ті люди. Це можна і треба розбирати окремо, а не одним махом.

Для мене важливо те, що держава робить кроки які суперечать і законодавству і Конституції. І людей, які штурмують консульства в принципі можна зрозуміти, бо коли послуга оплачена, а тобі держава нагло в очі говорить що х..й тобі а не те, що ти очікував, відчуваєш себе дурнем.

Зробіть закон, пропишіть прямо у Конституції, що держава буде позбавляти громадянства тих, хто не бажає виконувати свої обов'язки по захисту країни, і це буде чесно та логічно. І тоді це зніме багато питань, щодо того хто є справжнім громадянином. І не треба буде закривати кордони, тримаючи людей як у клітці.

А зараз.. дійсно багато людей за кордоном підуть у центри міграції щоб отримати можливість стати громадянином іншої держави. Поки це не відчується, але матиме серйозні демографічні наслідки потім. Вже зараз говорять про демографічну катастрофу, яка нас чекає, то навіщо її поглиблювати?

Бачу висновки поки такі: 1. Держава тебе наїбе та кине. 2. Все, що говорить можновладець є брехнею, до тих пір поки факти не доведуть протилежне.

Ці висновки в мене були і раніше, і зараз тільки зміцнились

• Подобається 2
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
On 4/25/2024 at 10:46 PM, case_l said:

Нічим.

On 4/25/2024 at 11:05 PM, volks said:

Альтернативу чого? Чергового "експерта"?

Ну не вірю, що ви не дивитесь нічого! 

Я не кажу що треба беззастережно вірити тому що там розказують! Але ж в людини розум для того і потрібен щоб вона критично мислила. І вміла оцінювати інформацію, яку подають! Бо виглядає це так: не читав, але засуджую..

До рашистів це не відноситься, там усілякі скабєєви та вечірні мудозвони з'їли їм мозок начисто.

Чи може я не побачив, і наші арестовичи та телемарафони зробили те ж саме?

• +1 1
Опубліковано
В 26.04.2024 в 08:14, Electronshik сказав:

Але ж в людини розум для того і потрібен щоб вона критично мислила. І вміла оцінювати інформацію, яку подають! 

Щоб потім розказувати, що нас обманули , що нам вливали у вуха?

Навіть цей Береза(згідно твого опису) щось там травить про порушення владою Конституції.

Нагадаю, що згідно Конституції, захист Вітчизни є обов'язком. Не добровільним правом, а обов'язком.

Але ж зручніше згадувати про Конституцію лише коли тобі потрібно. 

Тому дякую, але ці всі "експерти" йдуть курсом корабля.

• +1 2
Опубліковано
В 26.04.2024 в 08:33, volks сказав:

Щоб потім розказувати, що нас обманули , що нам вливали у вуха?

Навіть цей Береза(згідно твого опису) щось там травить про порушення владою Конституції.

Нагадаю, що згідно Конституції, захист Вітчизни є обов'язком. Не добровільним правом, а обов'язком.

Але ж зручніше згадувати про Конституцію лише коли тобі потрібно. 

Тому дякую, але ці всі "експерти" йдуть курсом корабля.

photo_2024-04-26_09-10-44.jpg

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Бачу ви мене не зрозуміли.

Ок, спробую пояснити по іншому.

Інша ситуація, ви, наприклад хочете продати машину. І вже все підготували, оформили віддали документи і тут вам кажуть у віконці, що згідно якоїсь там постанови уряду, яку вчора по п'яні написали, ви тепер маєте отримати тавро на лоба чи щось інше (в кожного своя фантазія) інакше ви ніц не отримаєте і можете йти нахєр.

Ви звичайно починаєте обурюватись, казати як так, а вам відповідають: да ось так! 

А завтра наприклад по постанові уряду візьмуть та націоналізують вашу нерухомість. А хулі, нащо вам вона потрібна, якщо ви вже будете на війні?   

І що тоді ви будете казати? Чи революційна необхідність у всіх вас замінила логіку?

Те, що зробив уряд називається правовий нігілізм. Нажаль тут немає юристів, які б це більш докладно та зрозуміло пояснили.

Треба було прийняти закон, який це регулює. Тоді б це що робиться мало хоча б законний вигляд. А так це виглядає помстою. А то ви виїхали, ну то ми вам зараз зробимо "веселе" життя. Ефект буде прямо протилежний!

P.S. Я не за кордоном, якщо що. І мені взагалі то пофіг на тих, хто туди виїхав. Я просто не бажаю щоб наша держава все більш перетворювалась на подобу наших ворогів: росіян та білорусів. До того що зробив наш уряд додумалась тільки білорусь, у жадобі дістати тих, хто не згоден з владою лукашенка. І як ми всі ржали, дивлячись на полювання на чоловіків, що робили росіяни під час мобілізації. А тепер якось не смішно..

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 3
Опубліковано
В 26.04.2024 в 08:08, Electronshik сказав:

Я підтримую це вищенаписане.

Для мене неважливо як виїхали ті люди. Це можна і треба розбирати окремо, а не одним махом.

Для мене важливо те, що держава робить кроки які суперечать і законодавству і Конституції. І людей, які штурмують консульства в принципі можна зрозуміти, бо коли послуга оплачена, а тобі держава нагло в очі говорить що х..й тобі а не те, що ти очікував, відчуваєш себе дурнем.

Зробіть закон, пропишіть прямо у Конституції, що держава буде позбавляти громадянства тих, хто не бажає виконувати свої обов'язки по захисту країни, і це буде чесно та логічно. І тоді це зніме багато питань, щодо того хто є справжнім громадянином. І не треба буде закривати кордони, тримаючи людей як у клітці.

А зараз.. дійсно багато людей за кордоном підуть у центри міграції щоб отримати можливість стати громадянином іншої держави. Поки це не відчується, але матиме серйозні демографічні наслідки потім. Вже зараз говорять про демографічну катастрофу, яка нас чекає, то навіщо її поглиблювати?

Бачу висновки поки такі: 1. Держава тебе наїбе та кине. 2. Все, що говорить можновладець є брехнею, до тих пір поки факти не доведуть протилежне.

Ці висновки в мене були і раніше, і зараз тільки зміцнились

Це ж зробили для людей, тепер ЄС всім видасть паспорти і все в них буде ок. А сюди вже приїдуть як іноземці, і все теж в них буде добре, не будуть знати що таке війна їхні діти, а ті що знали забудуть за роки перебуваючи там.

• +1 1
Опубліковано

В нас як подивитись роблять все як там тільки з запізненням, вже і телеграм думають заблокувати, і електронні повістки скоро теж будуть справа часу, або можна роздавати і магазинах, прийшов за хлібом прямо там виписали, можна і великих і організувати зразу ВЛКа.

Опубліковано

Навіють не читаю пояснення 

Що за маячня, Держава,держава,держава ,закон, закон.....бла,бла,бла.

Та кому назуй той закон буде завтра потрібен,якщо не стане держави?.

А результат цієї всієї мандьожі та ниття дуже конкретний- різко знижує віру та бажання українців захищатися 

Для рашки абсолютно неважливо,роблять це деякі українці свідомо,чи не усвідомлюючи ,керуючись уявленнями про закон,справедливість і ТД.

Важливо ,що корисні та електричні ідіоти в кінцевому підсумку працюють на перемогу рашки.

І якщо вже Байден сказав,що свобода важливіша за демократію- то пора трохи прикрити рота,якщо не розумієш наслідки.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...