Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Президент не здійснює безпосереднього управління військами і не планує операції, спеціально пройшовся почитав закони. Хоча це і так було зрозуміло. Роль Зеленського  полягала в тому, щоб дати наказ на оборону, мобілізацію і тд. Тому як на мене, Арестович таки знову ляпнув лишнього, з цілком прозорою метою. А яким боком офіс президента до ведення бойових дій? Тут навіть придумати не можу.

• +1 4
Опубліковано (змінено)
13 часов назад, Zheny@ сказал:

Duversant ?

12 часов назад, igrok сказал:

10 часов назад, nickel сказал:

Ікос почав шити літнє тактичне взуття.

Ніде нічого нема, хіба б/в в такому стані, що під час активного користування тиждень проживуть. Геть журбинка. І з дохлого кацапа не знімеш - бо вони в такій херні ходять, що стидно навіть дивитися. І взагалі, я їбу, куди всі ті тисячі і десятки тисяч одиниць амуніції західної допомоги ідуть, якщо навіть ссошникам приходиться побиратись.

Змінено користувачем Рядовий Паляниця
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
19 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

Ніде нічого нема, хіба б/в в такому стані, що під час активного користування тиждень проживуть. Геть журбинка. І з дохлого кацапа не знімеш - бо вони в такій херні ходять, що стидно навіть дивитися. І взагалі, я їбу, куди всі ті тисячі і десятки тисяч одиниць амуніції західної допомоги ідуть, якщо навіть ссошникам приходиться побиратись.

Надеюсь, что на фронт. А берцы нужны уже сотням тысяч...

Я пока на месте поношу и свои старые брцы и кроссовки... но командование говорит экипироваться по возможности самим.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Nana сказал:

Зараз закидають тапками) але запитаю. Мої зараз в містечку під Варшавою. Сусід по під'їзду, поляк років 50-ти, запитав: а чому ваш президент не хвалить Азов, що вони так гарно воюють?

А поляк то порохобот.

Змінено користувачем webmaster
Опубліковано
2 минуты назад, romanc сказал:

Надеюсь, что на фронт. А берцы нужны уже сотням тысяч...

Та вже бачив тероборону в моднявенькому прикиді. Хоча, тим, хто на місцях, спокійно можна і в кросівках ходити.

• +1 4
Опубліковано

а чому не можна звернутись до командування тероборони з проханням передати амуніцію в ЗСУ, під відео-запис журналістів

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Marshall сказал:

а чому не можна звернутись до командування тероборони з проханням передати амуніцію в ЗСУ, під відео-запис журналістів

На це треба мати багато вільного часу, якого, на жаль, геть нема.

Опубліковано (змінено)
48 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

Та вже бачив тероборону в моднявенькому прикиді. 

Спробуй зайти в драмтеатр і запитати там. В мене колега брату дещо там брала (коли чули що він вже на передовій, то давали). 

Нажаль не в одному чаті вже читала що в військоматі кажуть збиратись за свій кошт. Але також кажуть що після відправки по місцю призначення за 3-4 дні на місці видають те що відсутнє (принаймні бронежилети і каски).

Змінено користувачем natalka)
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, natalka) сказал:

Спробуй зайти в драмтеатр і запитати там. В мене колега брату дещо там брала (коли чули що він вже на передовій, то давали). 

Нажаль не в одному чаті вже читала що в військоматі кажуть збиратись за свій кошт. Але також кажуть що після відправки по місцю призначення за 3-4 дні на місці видають те що відсутнє (принаймні бронежилети і каски).

Военкомату как бы пофиг, им до части довезти живого надо, в повестке с собой иметь сухпай на день, клм, белье и рыльномыльное.

Опубліковано
2 часа назад, Рядовий Паляниця сказал:

С олх ответил что есть 1200 и 1500 зеленые новые, но вес 1,8

Опубліковано

Питання до експертів: чи має право квартировласник в Україна отак от на рівному місці підняти вартість оренди житла з 300 дол до 1000 дол? Ясно, що комунальні сплачуються окремо. На підставі того, що зріс попит, тобто - багато переселенців. Сім1я військовослужбовця (ССО) з 3х чоловік. Чи можна якось законодавчо урегулювати ситуацію? Все ж таки військовий стан в країні. Чи ніяк?... Друзі з Чернівців питають поради..

Опубліковано (змінено)
39 минут назад, Nana сказал:

Питання до експертів: чи має право квартировласник в Україна отак от на рівному місці підняти вартість оренди житла з 300 дол до 1000 дол? Ясно, що комунальні сплачуються окремо. На підставі того, що зріс попит, тобто - багато переселенців. Сім1я військовослужбовця (ССО) з 3х чоловік. Чи можна якось законодавчо урегулювати ситуацію? Все ж таки військовий стан в країні. Чи ніяк?... Друзі з Чернівців питають поради..

Де-юре має, то його власність, а морально ні.

Військовослужбовці ще може й мають зараз чим сплатити, а ось ті що тепер безхачтенки- ні.

Выход искать дешевле. Сослуживец умудрился за 4 дня найти квартиру в пригороде за 6000.

Зараз можна кемпера пригнать и растаможить, дешевле будет, чем снимать.

Змінено користувачем romanc
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
2 часа назад, Рядовий Паляниця сказал:

На олх отетил что есть, 1200 амеры бу и 1500 новые немецкие, но вес 1,8кг

Опубліковано
30 хвилин тому, Nana сказано:

Ця сфера державою ніяк не регулюється, власник може робити що хоче, особливо якщо він г**дон. Але якщо є договір, то можна трохи підпортити солодке життя. По перше, при наявності договору, власник має платити податки від суми вказаної в договорі, по друге договір має термін дії згідно якого фіксується ціна на даний термін, тому можна пригрозити судом, але боюсь що тільки пригрозити. В США деяких штатах дуже суворе законодавство яке майже завжди на боці орендарів, у нас на жаль ні.

І ще одне: в будь-якому договорі є форс-мажор, на даний момент це військовий час, тобто в будь-який момент можна розірвати договір з ініціативи будь-якої сторони.

• Дякую! 1
Опубліковано
3 часа назад, Рядовий Паляниця сказал:

Можу спробувати порішати на Ікосі, якщо ще є потреба.

Опубліковано
6 минут назад, nickel сказал:

А там подошва наполненая или пустотелая?

Опубліковано
5 минут назад, romanc сказал:

А там подошва наполненая или пустотелая?

Не знаю. Шукав брату. Через двох людей вийшов на власника, але тоді шили лише осінні, а літні були в розробці. На днях через цей ланцюжок повідомили, що запустили в роботу літнє взуття і можна замовити. Знаю що шкіра натуральна і ціна біля 1000 грн

Опубліковано
21 минуту назад, romanc сказал:

На олх отетил что есть, 1200 амеры бу и 1500 новые немецкие, но вес 1,8кг

Трохи заважкі, знайти важкі прості берці не проблема. Проблема знайти щось легке, зручне і довговічне, таке, щоб у ньому можна було б їздити на пікапі і не чіплятись взуттям за сусідні педалі. Щоб після дня активного ходіння не хотілося відрізати собі ноги, щоб не мучитися. Прості берці нам видали зразу, правда, за півтора тижня їх використання я геть замудохався. 

Я то собі отакі був заказав з Німеччини за 160 євро, вже прийшли, потестив - легкі і зручні, правда, трішки затеплі. Вага, якщо не помиляюсь, десь 1.2кг.

Спойлер

signal-2022-04-09-213755_001.thumb.jpeg.3f4ef1114092b62a2497e4c1ddd60adc.jpegsignal-2022-04-09-213755_006.thumb.jpeg.ef1d572d042f4a4e77c5bffb5314b330.jpegsignal-2022-04-09-213755_009.thumb.jpeg.6e6a0c49c442dd80b0b0f31f1785ccfa.jpeg

А от напарник провтикав, а зараз ніде нічого йому не можна знайти. Теж йому приходиться з дойчленда замовляти, тиждень-два вже потерпить.. Я просто думав, можливо, в нас реально щось купити - бачу, що ні.

9 минут назад, nickel сказал:

Я до них дзвонив, лише чорні залишилися. А такий колір не підходить. Казали, кроси військові в них за тиждень будуть.

• +1 1
Опубліковано
On 08.04.2022 at 22:41, Bliksss сказано:

В чому прикол? пальне - з рашки, літаки - кацапські, країна - типу дружня.

Спойлер

Це вчора так дипломантів мокші евакуйовували. Їх вже іноземці авіатори називають морська авіація, бо літають ,в більшості ,тільки над морями….1AC5B311-6814-4109-AE19-CFD79B145B69.thumb.jpeg.0fcce65ea7d834a567132c6af178be6e.jpeg

• Подобається 1
  • Ха-ха 5
  • +1 1
Опубліковано
7 минут назад, Alex S сказал:
  Показать контент

Це вчора так дипломантів мокші евакуйовували. Їх вже іноземці авіатори називають морська авіація, бо літають ,в більшості ,тільки над морями….1AC5B311-6814-4109-AE19-CFD79B145B69.thumb.jpeg.0fcce65ea7d834a567132c6af178be6e.jpeg

Але ж вантажний волга авіа чи якось так в Угорщину пропустили чи то інше?

Опубліковано
3 часа назад, Рядовий Паляниця сказал:

Та вже бачив тероборону в моднявенькому прикиді. Хоча, тим, хто на місцях, спокійно можна і в кросівках ходити.

Ще про тероборону. Був оце в місцях, де були бойові дії. Мужики реально хто в чому, з одним розмовляв, стоїть в резинових чоботях, бронік на фуфайку вдягнутий, каже, разом з каскою затрофеїв в москалів. Калаш теж трофейний, спочатку в більшості мисливські карабіни були. Розповідає, як в кацапа від пострілу голова, як кавун розлетілася, каже, що не думав, що таке можливе в реалі. Тобто, люди реально воюють і в них практично все, що є, це, або трофеї, або куплене за власні кошти. Іхав вчора до нас на захід, реально на блокпостах стоять морські котікі - все на них новеньке, все круте, з іголочки. Ще й вийобисті такі: а хулі ти так спішиш, а куди ти їдеш, бля, а чо ти такий секретний. При тому, що всі документи в наявності. Просто, пацани, походу нудяться в тилу, скучно їм.

• +1 9
Опубліковано
3 хвилин тому, Arden сказано:

Hide contents

Але ж вантажний волга авіа чи якось так в Угорщину пропустили чи то інше?

Спойлер

Волга Днєпр. Не чув про Угорщину. Чотири під арештом. Один в Канаді, три в ФРН.

Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Волга Днєпр. Не чув про Угорщину. Чотири під арештом. Один в Канаді, три в ФРН.

На дня по флайтрадару летів з масквабада в Угорщину. Потім ще Орбан хвалився, що отримав пальне для аес від кцп, походу цей літак і привіз.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...