Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
9 минут назад, Waver сказал:

Ну з особистими авто це зрозуміло, бо в більшості людей це майже всі їхні заощадження вложені в свій єдиний автомобіль… а торгаші та перекупи? Більшість з них давно не самі бідні люди, і в час війни тримати гроші вкладені в авто для бізнесу немає смислу, тим більше коли втікають… чому би не розпродати хоч за те що дають чи хоч би за те що взяв? Жадібність наживи?

Продать официально сейчас нельзя, только "по-техпаспорту", даже по доверенности нельзя. А это уже минус 20-50% от рыночной цены.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
4 минуты назад, paksivatova сказал:

Тим паче,що він завтра не виїде за кордон і нову не прижене 

А для кого він її має приганяти? Під час війни краще сидіти в умовному доларі чим купляти машини.

• +1 1
Опубліковано
45 хвилин тому, Waver сказано:

Як на мене, то краще синиця в руках ніж журавель у небі..  Але, значить, з їхньої сторони ця вся ситуація (читай війна) виглядає ще не так і погано…  інших думок на рахунок цього поки не маю.

Спойлер

Мені взагалі так бачиться…, що якби в Польші сталося таке лихо як в нас, ми б так не поступили з біженцями як вони. Інших думок поки не маю.

• +1 4
Опубліковано

Несподівано таке прочитати на рашка-каналі:

ВСУ не владеет техникой, с которой была произведена атака Белгородской нефтебазы

Речь идет о двух вертолетах Ка-52

По словам губернатора региона Вячеслава Гладкова пострадавших в результате пожара нет

Возможно такой ценой российское государство хочет призвать больше патриотов для «защиты» нашей земли?

Опубліковано

У Ка-52 досить характерний силует.

Я скільки не дивився це гарне відео, так і не побачив, що у гвинтокрила є 2 гвинти.

Чому всі вирішили що це Ка-52, хз.

• +1 8
Опубліковано
1 час назад, Waver сказал:

Як на мене, то краще синиця в руках ніж журавель у небі..  Але, значить, з їхньої сторони ця вся ситуація (читай війна) виглядає ще не так і погано…  інших думок на рахунок цього поки не маю.

Гонщики в основному з західної України, де не йдуть бої і авто на продаж у відносній безпеці. Тому немає змісту продавати дешевше, принаймні поки що. В мене знайомий гонщик на початку війни був якраз за кордоном, то не повернувся. Виїхала до нього дружина з дітьми і волонтерять у Варшаві.

В мене зараз схожі запитання в голові крутяться по квартирах. Варто зараз продавати квартиру, поки є наплив біженців? Чи після війни ціни будуть вищі?

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

В мене зараз схожі запитання в голові крутяться по квартирах. Варто зараз продавати квартиру, поки є наплив біженців? Чи після війни ціни будуть вищі?

квартиру зараз не продати - реєстри закриті

• +1 3
Опубліковано
2 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

та й відео явно не з Бєлгорода... навіть враження, що колись уже його бачив

бачив відео, на якому купа народу на вулиці знімають як відлітають гелікоптери на фоні палаючої нафтобази. Всі - нормально вдягнені (тобто не повибігали на вулицю в чому було), більшість - молодь. Питання, де їх стільки взялось на вулиці, саме в тому місці і в такий час? Союзмультфільм.

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
3 минуты назад, Werwolf777 сказал:

квартиру зараз не продати - реєстри закриті

Та продають, але мені б так не хотілося

"Через неможливість укласти угоду під час війни покупці купують квартири за довіреністю, укладають попередні договори або оформлюють заповіт на покупця, пояснює АФНУ. Такі операції не захищені юридично, зазначив Юрій Піта, президент Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України."

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

"Через неможливість укласти угоду під час війни покупці купують квартири за довіреністю, укладають попередні договори або оформлюють заповіт на покупця, пояснює АФНУ. Такі операції не захищені юридично, зазначив Юрій Піта, президент Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України."

ну, в даному випадку - ризикує покупець, продавець - отримав гроші і досвідос...

• +1 1
Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Та продають, але мені б так не хотілося

Думаю, якось в найближчі місяці мають відновити

Хоча б для облестей, де немає бойових дій

Щодо цін: думаю, що після війни просядуть, оскільки купівельна спроможність буде зовсім не та...

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, Alex S сказано:

Та то ті собаки брехливі вже не знають що брехати… Бо всі кацапури знов бухають і нєгадуют - гдє наше ПВО.?!! Где наші доблесниє істрібітєлі??! 

Так намагаються відбрехаттся, що своїх військових назвали ваєннимі прєступнікамі.

IMG_20220401_231411.jpg

Змінено користувачем volks
Опубліковано
1 хвилина тому, Werwolf777 сказано:

Думаю, якось в найближчі місяці мають відновити

Хоча б для облестей, де немає бойових дій

Щодо цін: думаю, що після війни просядуть, оскільки купівельна спроможність буде зовсім не та...

А мені здається що ніт, буде як машини просіли.Хіба в Харкові просядуть ,з Черніговом ,трохи.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано

@Alex S Українці це генетично споріднений етнос для поляків, який дуже легко піддається асиміляції і їм потрібні наші працівники, це значно краще чим різного роду сірійці, яких приймає європа.  

• +1 5
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

маю - зовсім протилежну думку, буде дефіцит нерухомості не тільки у великих містах, багато людей - вже вирішили після закінчення війни не повертатись, наприклад з Луцька до Харкова, Києва. Особливо ті - хто втратив житло, або хто зміг бізнес перевезти сюди.

Не всі ж хочуть жити в Польщі на правах біженця.

Подорожчає нерухомість - однозначно, принаймні - на перших порах.

Змінено користувачем Bliksss
  • Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
26 хвилин тому, Electronshik сказано:

У Ка-52 досить характерний силует.

Я скільки не дивився це гарне відео, так і не побачив, що у гвинтокрила є 2 гвинти.

Чому всі вирішили що це Ка-52, хз.

image.thumb.png.64e63acd1c12369b4d8612e7b232ca6f.png

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

@Alex S Українці це генетично споріднений етнос для поляків, який дуже легко піддається асиміляції і їм потрібні наші працівники, це значно краще чим різного роду сірійці, яких приймає європа.  

Ти гамерику не відкрив. Я кажу про ставлення до жінок і дітей в лиху годину. І сроки. Ти приютив би вдома в себе польку з двома дітьми, а сам пожив би на дачі , поки в них війна ? І твої всі сусіди з знайомими так саме зробили б? Чи відкривби якби мав бізнес громадську  для поляків біженців столову, безкоштовну? За власний кошт?

• +1 7
Опубліковано

То поки машини і квартири не просіли, тому що люди ще мають надію і гроші. Не кажу про велике падіння, але на деякий час, думаю, ціни трохи просядуть.

А взагалі дуже цікаво прочитати й твої роздуми щодо подальшого, Алекс.

• +1 1
Опубліковано
7 минут назад, Bliksss сказал:

маю - зовсім протилежну думку, буде дефіцит нерухомості не тільки у великих містах, багато людей - вже вирішили після закінчення війни не повертатись, наприклад з Луцька до Харкова, Києва.

Головне не перестаратися. Щоб не вийшло що в Варшаві буде дешевше чим в Луцьку.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

А взагалі дуже цікаво прочитати й твої роздуми щодо подальшого, Алекс.

То довгий пост бо накипіло, і чую різні думки але вони на диво всі однакові в суті. Маю спати ,бо в мене ще робота в ніч. Але не спиться ніфіга. І різниця 2 год назад, ти не заснеш :D?

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

Ти приютив би вдома в себе польку з двома дітьми, а сам пожив би на дачі , поки в них війна ?

А чому ні? До тих квартир що я маю відношення - безкоштовно живуть біженці, а в Києві - орендаторам відмінили плату, аби жили.

5 хвилин тому, Alex S сказано:

а сам пожив би на дачі , поки в них війна ? І твої всі сусіди з знайомими так саме зробили б?

одна знайома з Луцька так і зробила, на жаль - сумний досвід отримала, зараз цим питанням відповідні служби (не комунальні) займаються.

Родичка - безкоштовно поселила в новобудові біженців, мало бути 3-є, потім почали морозитись на телефонні дзвінки, прийшли - а там вже 10 чоловік, намагались не пустити в квартиру, боялись, що поставлять на облік у військоматі... Довго вагалась що робити, але, послухала мене і сказала - на виїзд.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Alex S сказал:

То довгий пост бо накипіло, і чую різні думки але вони на диво всі однакові в суті. Маю спати ,бо в мене ще робота в ніч. Але не спиться ніфіга. І різниця 2 год назад, ти не заснеш :D?

Сьогодні Бєлгород може спати спокійно? )))

Змінено користувачем weldermaster
  • Ха-ха 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...