Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Невже правда?

"Звільнив Ужгород – звільнить і Мукачево": у мережі потролили Тищенка, який втік від війни на Закарпаття

У Києві об'явився нардеп-"слуга" Микола Тищенко. У перші дні війни він, попри заборону керівництва Верховної Ради України, втік на відносно спокійне Закарпаття, де його бачили у ресторанах

Повернення "мужнього" народного обранця викликало насмішки у мережі. Українці висміюють "хоробрість" Тищенко, як можуть

За даними ЗМІ (https://www.obozrevatel.com/ukr/politics-news/zvilniv-uzhgorod-zvilnit-i-mukachevo-u-merezhi-potrolili-tischenka-yakij-vtik-vid-vijni-na-zakarpattya.htm?utm_source=Telegram&utm_medium=channel&utm_campaign=subscription), на Закарпатті Тищенко відсиджувався в оздоровчо-рекреаційному комплексі "Косино", де вартість номерів складає близько 10 тисяч гривень за добу. При цьому, знайшовши гроші на проживання, Тищенко ганьбився вимогами годувати його безкоштовно - як "біженця"
(Обозреватель)

image.thumb.png.1a6ac5e3726713d1f582e8e1bdf12273.png

• Ха-ха 4
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Заминированая трасса в Бородянке. Противотанковые мины тм62 взрывателями.  Такую взорвали метрах в 700, побелка посыпаласть а казарме.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Nana сказал:

на Закарпатті Тищенко відсиджувався в оздоровчо-рекреаційному комплексі "Косино", де вартість номерів складає близько 10 тисяч гривень за добу

Бомжара какой-то, у нас есть нормальные комплексы с номерами по 1к евро, Перлина Карпат, Деренивська купель... правда беженцы все заняли

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 2
Опубліковано
19 хвилин тому, weldermaster сказано:

Чому підвисає форум? Борда на старому движку? 

ніт, стара проблема, та що і була, але, хотілось би почути "ікспєрдний варіант" на рахунок "старого двіжка" ;)

Опубліковано
20 хвилин тому, igrok сказано:

Який *двіжок* витримає,як одне і теж по 4 рази постять?

Теплий і ламповий phpbb

Опубліковано
35 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

В Бєлгороді щось сталось з нафтобазою

https://www.instagram.com/p/Cbywu1romhN/

То, мабуть, знов людський фактор.

https://www.facebook.com/100002177283898/videos/pcb.4955767797839081/1262483720945992

Привіт тим, хто не вірив, що минулого разу теж наші ракети були.

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

Шось у мене дежавю, як  із багатоповерхівками після першої чеченської війни.

Коли наші бомбонули десантний корабель то було у всіх новинах, це ж наша вдала операція.

А тут мовчать...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Губер бєлгородський заявив, що дві наші вертушки зайшли і є таке відео:

https://t.me/censor_net/10692

Ще одне:

https://t.me/OstanniyCapitalist/6802

Змінено користувачем Віталій СК
  • Ха-ха 1
Опубліковано
20 часов назад, weldermaster сказал:

Який тоді пропонуєте варіант? Тинятися далі? Як писали вище, армії стільки чоловіків не портібно, бо озброєння на всіх не вистачає.

По друге, Європа вічно кормити наших жінок з дітьми не буде. Моїй сказали що три місяці і далі вільна. Звільняй жилплощадь і йди на вільні хліба. І так у всіх буде. Багато жінок з дітьми вертаються назад. Халяви там не має. Виплати там мінімальні. Курам насміх. Єдине продукти дешевші.

На перший час надали підтримку,а далі так.Треба пристосовуватися до нових умов.

На мою думку,треба з кимось гуртуватися.Звісно,краще з подругою,кумою,ріднею.Тоді затрати на житло можна розділити .

Наприклад,мої орендують невеличку охайну 2х кімнатну квартиру біля торгового центру за 900 злотих + послуги.

У нас квартири дорожче можуть бути.

І треба пам'ятати,що ми поїхали в світи від війни,а не на курорт-тому й умови можуть дещо чи кардинально відрізнятися від тих,в яких звикли жити.

• +1 4
Опубліковано (змінено)

В бєлгородських пабліках палає. Деякі навіть починають шось підозрювати

Спойлер

1793215678_2.thumb.jpg.1a7ac2e84d098886def9129fd227a468.jpg8301521_3.thumb.jpg.3ec9dfc373f5415b744c9ddca17b6672.jpg

1096639153_1.thumb.jpg.e6efce09ec2b4af0787e23fd66c8d6fe.jpg

Але "нас там нєт"))

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 2
  • +1 5
Опубліковано
31 хвилин тому, WebTraveller сказано:

В бєлгородських пабліках палає. Деякі навіть починають шось підозрювати

То не тільки в бєлгородських, сьогодні на росії скрізь таке

Спойлер

1111111111111.thumb.jpg.b42f0c04e4146b9ab2c072fe7eb37edf.jpg

• Ха-ха 2
  • +1 4
Опубліковано
4 минуты назад, Werwolf777 сказал:

скотина готує підгрунтя, щоб м'ясо у військомати побігло

Я думаю, що якби вони "самі себе", то явно не по нафтобазі. А по житловим будинкам.

Щоб м"ясо налякати

• +1 2
Опубліковано (змінено)
3 годин тому, WebTraveller сказано:

Я думаю, що якби вони "самі себе", то явно не по нафтобазі. А по житловим будинкам.

Щоб м"ясо налякати

Та пох.. Треба донести москалям. Що для них одинаково фігово. Або це наша вертушка і в них дирявий кордон, або це їхня - і повторюється 99-ий рік.

Змінено користувачем volks
Опубліковано
16 хвилин тому, volks сказано:

Та пох.. Треба донести москалям. Що для них одинаково фігово. Або це наша вертушка і в них дирявий кордон, або це їхня - і повторюється 99-ий рік.

кому там доносити...

• +1 3
Опубліковано (змінено)

@Alex S а санкції боїнга обійшли якимось макаром? Бо з твоїх слів я так зрозумів що якщо раз в місяць спеціально навчені людина з флешкою не оновить щось там в боїнгах, то вони не повинні запускатися. А вроді літають аерофлотовські боїнги з реєстрацією російською.

Змінено користувачем vampirich
  • +1 1
Опубліковано
48 хвилин тому, vampirich сказано:

боїнги з реєстрацією російською

Так піратське ПО,якщо якийсь торент заблокують,чи програму-то на інший перейдеш,чи переставиш,чи плюнеш на це.А в повітрі ваші дії?

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:

.А в повітрі ваші дії?

Ем.. а які мої дії мають бути? Я ж не літаю. Я тільки питаю яким чином наіпали санкції. Не думаю що по для боїнга з кейгенами на торентах лежить

• +1 3
Опубліковано

На Ізюмському напрямку противник продовжує контролювати Ізюм  та утримувати понтонні переправи через річку Сіверський Донець з метою забезпечення ведення наступальних дій. 

Опубліковано
В 31.03.2022 в 11:21, Marshall сказал:

тобто ти вважаєш що ці люди які вивозять десятки і сотні мільйонів доларів заробили їх чесно сплативши всі податки 

прикол в тому, що податки вони усі оплатили, правда податки з вкрадених грошей. це ж як курва марченко говорила: "мой муж жертвует на благотворительность", ну да спочатку спи*див а потім трохи від того пожертвував. благодійник хєров

• +1 1
Опубліковано
7 годин тому, Werwolf777 сказано:

скотина готує підгрунтя, щоб м'ясо у військомати побігло

скоріше готує якусь западляну для використання ТЯЗ, адже він по своїх законах може її застосувати у випадку нападу на ра шку

тьху  тьху....

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
Спойлер
6 хвилин тому, Alex S сказано:

Хіба будуть своїх алкашів на сєвєра возити і бити їх

А хто возити буде?І у пілотів тирса в голові,вони то знають,що на відрі з гайками прийдеться летіти.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...