Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Британские шпионы использовали приложение для гей-знакомств, чтобы отслеживать российских солдат

Британские спецслужбы помогали отслеживать вторжение России в Украину посредством шпионажа за российскими военными в довольно необычных источниках

Данные, полученные из этих источников, убедили британцев, что Путин планировал полномасштабное вторжение в Украину

Способствовало этому прослушивание сообщений, которыми обменивались на таких сайтах, как ВКонтакте, а также… приложения для гей-знакомств Grind.

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

Трохи гумору

Спойлер

Я вчора в групі побачив, сцука був день скорботи , неможна сміятися, я не міг сліз втримати від побаченого….Як з самопалу Василь по москалям готувався стріляти. Як він взагалі живим лишився?

• Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)

@Рядовий Паляниця,

Спойлер

Колись німці свастику малювали кругом. Тепер рашисти малюють літеру z. Цікаво чому латинську z? Чому не якусь ять, було б скрєпно.

Ось тільки результат може бути такий

image.png.0490fdf3003065abd6091b0f33afa3fc.png

Так депортували німців після поразки рейху. 

Змінено користувачем Electronshik
  • +1 2
Опубліковано
2 часа назад, Профессиона́л сказал:

Мене вже Арестович бісить. кожен день:

Нащо ти його дивишся? Це продукт для кацапів.

Опубліковано
8 хвилин тому, Electronshik сказано:

@Рядовий Паляниця

Hide contents

Так депортували німців після поразки рейху. 

Я б сьогоднішнім посібникам і прихильникам хуйла набивав ту Z на лобі

Опубліковано
8 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Я б сьогоднішнім посібникам і прихильникам хуйла набивав ту Z на лобі

Спойлер

DB3B7A5F-A7CB-4BDA-8926-45F5E2BF5210.jpeg.9574fd655d92c917174abdf526544bee.jpeg

Так залупа краща.

• Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано
13 хвилин тому, Alex S сказано:
  Показати прихований контент

Так залупа краща.

це якийсь фотошоп.

Звідки це?

Опубліковано
1 година тому, Nana сказано:

415 млрд долларов, и этой суммы «почти достаточно», чтобы компенсировать потери.

Саме головне, щоб всі кошти пішли в потрібне русло, а не кишеньки.

Опубліковано
1 хвилина тому, NeoN сказано:

в потрібне русло

Я думаю, ця війна багато що змінить в суспільстві і в кожному з нас- і в простих людях, і в не простих, і в політиках в тому числі.. Інакше просто не повинно бути. Не має права бути. 

Опубліковано
1 хвилина тому, Nana сказано:

Я думаю, ця війна багато що змінить в суспільстві і в кожному з нас- і в простих людях, і в не простих, і в політиках в тому числі.. Інакше просто не повинно бути. Не має права бути. 

Має змінити!

Але в мене відчуття дежа вю.

Щоб не було як в 2004 і 2014.

• +1 3
Опубліковано (змінено)

Тоді все ж не було стільки крові і сліз, як зараз... Не було такої одностайності в суспільстві. В кінці кінців - не було такої масштабної всесвітньої підтримки.. Якщо зараз ми (і вони - влада і ті, хто біля влади) все профукаємо, то... гріш нам всім ціна...

Я раніше ніколи не була палкою прихильницею Зеленського. Але зараз він веде себе дуже гідно. З гордістю слухаю його всі звернення. І дуже приємно,  що весь світ йому симпатизує. Але поряд з цим, думаю, навіть кожен з наших біженців повинен пам'ятати, що там - в Польщі, в Німеччині і т.д. вони також представляють нашу націю...

Змінено користувачем Nana
Опубліковано
14 хвилин тому, Nana сказано:

думаю, ця війна багато що змінить в суспільстві і в кожному з нас- і в простих людях, і в не простих, і в політиках в тому числі.. Інакше просто не повинно бути. Не має права бути. 

На 99,9% впевнений, що не змінить.

• Збентежений 1
  • +1 3
Опубліковано
17 минут назад, Nana сказал:

Так думали в 1991 і в 2004 і в 2014

Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

На 99,9% впевнений, що не змінить.

Надіємося на краще, як завжди, а чекаємо... Просто чекаємо.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Не будемо розводити демагогію. Скажу коротко: треба починати з себе. Суспільство - це я і ти, і він, і той, і та.. Якщо кожен почне з себе, тоді можна про мріяти про Державу.. 

Опубліковано

До речі.. Хтось щось чув про долю шуфрича? Десь на ТБ промайнуло, що його відпустили.. Це правда?

Опубліковано
16 минут назад, deluxkangoo сказал:

Так думали в 1991 і в 2004 і в 2014

Ну, тоді повномасштабних війн не було. І такої ситуації, що реально хочуть знищити народ.

Опубліковано
4 хвилин тому, Nana сказано:

Не будемо розводити демагогію. Скажу коротко: треба починати з себе. Суспільство - це я і ти, і він, і той, і та.. Якщо кожен почне з себе, тоді можна мріяти і про Державу.. 

Опубліковано
15 хвилин тому, Рядовий Паляниця сказано:

Ну, тоді повномасштабних війн не було. І такої ситуації, що реально хочуть знищити народ.

Тобто, раніше за той народ особливо не переймались, а тепер раптом вдруг почнуть?

Опубліковано
1 hour ago, NeoN said:

Саме головне, щоб всі кошти пішли в потрібне русло, а не кишеньки.

З огляду на те скільки бидла поїхало на захід і за кордон на лексусах і.т.д. дуже сумніваюсь.

вони ж повернуться, а вони не токарі чи муляри...

• +1 7
Опубліковано
1 година тому, Nana сказано:

А це залежить не від влади а від нас - будемо і далі мовчки терпіти уродів та запроданців біля кормушки, то буде все так само як і було.

• +1 5
Опубліковано (змінено)

У нас десятиліттями плекався філіал рузького міра.  Купа гнилі навколо,  які змалечку в тому всьому виховані.  І вони будуть помітно заважати будувати нормальне справедливе суспільство.  Хоча маємо хороші шанси на старті провести кілька важливих реформ (суди,  прокурори,  поліція),  щоб закласти фундамент нового суспільства. 

Змінено користувачем Unknown
  • Подобається 1
  • +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...