Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

Думала - інопланетяни.. Виявляється - добровольці із США... Екіпіровочка)

Спойлер

image.thumb.png.f6bda1a166599551fd15e0970735b071.png

Опубліковано
22 часа назад, Рядовий Паляниця сказал:

Цікаво, що здається, ракети летіли з півдня. Принаймні, я вискочив на балкон, сильний звук був над будинком і ніби я побачив ракети. Звісно, це може бути спросоння, але все ж таки.

Спойлер

У Генштабі Збройних сил України повідомили, що на світанку 11 березня ворожі війська з бомбардувальників завдали ударів крилатими ракетами містам Луцьк, Дніпро, Івано-Франківськ.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Дослівно: "Щодо діяльності повітряної компоненти ворога. Стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС ПКС РФ застосовані крилаті ракети повітряного базування по об’єктах на території України у містах Луцьк, Дніпро, Івано-Франківськ.

До завдання ракетного удару залучалось не менше шести літаків Ту-95МС, які здійснили пуск не менше 10 крилатих ракет".

Спойлер

Алекс,от як все закінчиться-розкажи нам,як то так можливо,щоб 6 літаків-бомбардувальників собі літали над нами(де відносно спокійно),і ні тривоги,ні реакціі,ні дій,нічого...

Опубліковано
4 хвилин тому, paksivatova сказано:

Алекс,от як все закінчиться-розкажи нам,як то так можливо,щоб 6 літаків-бомбардувальників собі літали над нами(де відносно спокійно),і ні тривоги,ні реакціі,ні дій,нічого...

їм не треба прямо над нами летіти

• +1 3
Опубліковано
1 час назад, case_l сказал:

їм не треба прямо над нами летіти

Они могли ракеты запускать над Черным морем еще.

• +1 2
Опубліковано
58 хвилин тому, romanc сказано:

Nexta написала, что взрывы в Мукачево слышали.

правда, чи так як у нас вчора?

вчора навіть людей раніше додому відпустили, сказали бути готовими бігти в украття і взагалі - обіцяли складну ніч.

Інфа, нібито - походила з ОДА.

задовбали панікери

Опубліковано

мене в цій ситуації найбільше харить оце " мені сказали, що ...." . Хто?  "приходив на роботу знайомий знайомого, сьома вода на киселі, і казав, що краще в ці вихідні в Луцьку не лишатися!". Чого? " Бо... " ХЗ.

Казав, казали, на заборі написали..

В сусіда на хліві написано "ХУЙ", а насправді там він дрова тримає.

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)

Спойлер

По Мукачеву - під час сирени хтось запустив дрони, їх відстрілювали, були не вибухи, а постріли. Інфо достовірна

Змінено користувачем Sh_Ok
Опубліковано
28 минут назад, Zheny@ сказал:

мене в цій ситуації найбільше харить оце " мені сказали, що ...." . Хто?  "приходив на роботу знайомий знайомого, сьома вода на киселі, і казав, що краще в ці вихідні в Луцьку не лишатися!". Чого? " Бо... " ХЗ.

Як показав досвід,якщо має щось статися-про це наперед не кажуть)

Опубліковано
54 хвилин тому, Zheny@ сказано:

смузі розлиті, маскувальні сітки сплетені, кацапські сайти блокуються, мітки вже не ставляться, флешмоб по їх пошуку затих... народу скучно чекати. 

• Ха-ха 2
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Sh_Ok сказал:

Скрыть контент

По Мукачеву - під час сирени хтось запустив дрони, їх відстрілювали, були не вибухи, а постріли. Інфо достовірна

Тиктокеры или корректировщики. Правильно делают, что отстреливают

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано

@paksivatova

Спойлер

Ту-95 - це гвинтові нешвидкісні літаки. Вони працють так, щоб не входити в зону ураження. Тут дехто каже, що Луцьк бомбили вільнопадаючими бомбами. Хз, батько був на місці авіаудару і бачив обломки ракет, та й ураження таке, як від ракет.

• +1 3
Опубліковано

Интересно, москалей не смущает, что у них статьи только о погибших вышем  офицерском составе? Если командование передохло, то подчиненного мяса уже нет...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Zheny@ сказал:

Після вчорашньої паніки на кордоні з Білорусією, я зрозумів, що не знати ситуацію, або розказувати фейки, можуть, навіть дуже знаючі люди.Треба сидіти на дупі рівно, фільтрувати інформацію, що надходить, та робити те, що треба.

Як кажуть:

Спойлер

2423198275_shevron-zberigajte-spokij.jpg

Змінено користувачем Рядовий Паляниця
  • Дякую! 2
Опубліковано

А я сьогодні задумався трохи про інше. В нас зараз і близько не ті жертви і руйнування як в часи другої світової війни. І я не розумію як можна було влаштовувати ці пісні і пляски на дєнь пабєди. Це ж реально танці на кістках були.

Опубліковано
2 минуты назад, volks сказал:

А я сьогодні задумався трохи про інше. В нас зараз і близько не ті жертви і руйнування як в часи другої світової війни. І я не розумію як можна було влаштовувати ці пісні і пляски на дєнь пабєди. Це ж реально танці на кістках були.

Старенькі родичі, яких я ще застав, казали, що в перші десяток-другий років після війни, їх і не було.

• +1 6
Опубліковано

@deluxkangoo

Спойлер

, воно Вам треба те знання?

Прочитайте Волинь ньюз на цю тему та заспокойтеся.

Нащо підкидати ворогам зайву інфу для аналізу?

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

В Торонто стогодні офіційно арештували Ан 124 Волга Днепр . Екіпаж готують до депортації .

• Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано (змінено)
18 минут назад, Рядовий Паляниця сказал:

@deluxkangoo

Скрыть контент

Спойлер

Змінено користувачем deluxkangoo
  • Дякую! 1
Опубліковано

Шановні,

Спойлер

харе це обговорювати! Якщо вже так не терпиться то пишіть на більш захищених ресурсах! Ви що, думаєте що рашисти тупі валянки? І не вміють моніторити інтернет, для вилову потрібної інформації? Вміють і добряче!

То нах..я давати їм ще додатково інфу!

Зав'язуйте з цим!

Ми живемо по законах військового часу в умовах війни, не забувайте по це!

• +1 3
Опубліковано (змінено)

@deluxkangoo , видали, будь ласка, де мене процитував. Або @Zheny@, видали те повідомлення.

Змінено користувачем Рядовий Паляниця
  • Дякую! 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...