Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 хвилин тому, x9teen88 сказано:

можливо, з просоння звук двигуна здався занадто голосним.

Спойлер

Але ж ти хитрий і вухатий.:) З народження чи може профдіяльність- музикант, співак?

• Ха-ха 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 минуты назад, x9teen88 сказал:
  Скрыть контент

можливо, з просоння звук двигуна здався занадто голосним. але хіба ж то вглиб, скільки там до того Луцька летіти з білоруського кордону... ну хай 150 км, то для умовного су-35 в якого макс швидкість 2700 км/год (згідно вікіпедії), ну аж максимум хвилин 5. чи 5 хвилин то багато для знаходження ворожого літака в повітряному просторі? є експерти?

Спойлер

Я не експерт, але спробую виказати свою думку логічно. Літак, це є досить великий об'єкт з великою площею відображення на радарі. Іншими словами, побачити його простіше. Летіти на низькій висоті пілоту буде важче, бо треба тоді знати місцевість і летіти у темряві то ще важче, бо прилади то є добре, але і візуальний огляд ніхто не відміняє. Летіти на висоті то це все одно що оголосити про себе. Все ж таки в нас ппо існує і працює, на чому рашисти вже добре впевнились засмічуючі нашу землю своїм металоломом та тілами своїх пілотів.

Крилата ракета може летіти набагато швидше. Вона може маневрувати з набагато різкішими маневрами, бо немає живого пілота який не винесе ці перевантаження при маневруванні. Крилата ракета як правило летить на низькій висоті, і тому засікти її важче. Ну і ракета то є одноразовий виріб і не треба робити кучу наворотів для захисту пілотів, тощо. Тобто ракета буде дешевше у використанні. Інша справа у кількості ракет, але я думаю що на превеликий жаль у рашистів їх ще вистачає. срср був без штанів але з ракетами і міг робити на заводах паркани з гарматних стволів. Надіюсь моя аналогія зрозуміла. 

Хтось тут писав що треба коригувальник. Нащо, якщо є супутникова навігація? І мішень нерухома?

Опубліковано
11 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Повідомлення на форумі vwbus.club:

Screenshot_20220311-154054_Chrome.thumb.jpg.71f79307a82fe35299f7ad234a3cd158.jpg

Думаю не з Придністров'я, а з моря.

Не втопився ,а повісився.

Опубліковано
Спойлер

казали Алекса не тегати, тому відпишу так: не проф, просто з народження дуже хороший слух. пару років назад як їздив на заробітки і нам тест слуховий проводили, то теж дивувались, ще питали чи я часом не наугад нажимав, бо занадто тихі звуки чув. ну і плюс сон дуже поганий... але він мабуть зараз у всіх такий

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, x9teen88 сказано:

занадто тихі звуки чув

Це називається аудіограмма, саме точне визначення гостроти слуху. І закосити якщо глухий не можливо. Професійна хвороба авіатехніка.

• +1 2
Опубліковано
Спойлер

Не хочу вступати в суперечки, але щодо авіаракет з великою дальністю.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Х-55

https://ru.wikipedia.org/wiki/Х-101

Люди, які живуть недалеко Франківська, теж кажуть, що до них ракети летіли з південного сходу. Хз, може то масове у всіх помутніння.

Опубліковано
Спойлер

не зрозуміло тільки, як він до нашого неба не поміченим (без тривоги) добрався і цілим вибрався

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

Амери рахують втрати і озвучили втрати кцп в доларах. В день кцп війна обходиться в 20 млрд щодня. За баранів мова не йде . Логістика і втрачена техніка.

• +1 1
Опубліковано
Спойлер

"Відповідав раніше, пост був більше години" - маєш на увазі, що попередньо насипали з неба перешкод? зрозумів

Опубліковано (змінено)

Мы там по Горыни сплавлялись на байдарках(.

Над Сарнами

Screenshot_20220311-164519_Maps.jpg

Змінено користувачем romanc
Опубліковано

За Чорнобиль стрьомно. 

Чого ті європейці і все НАТО такі сцикливі? Бачать же, що дідок не має ходу назад, тому тільки підвищуватиме ставки. Валити їх всіх по максимуму потрібно, і закривати завісою жорсткою на кілька десятків років всю країну, щоб спокій був у світі.

• +1 5
Опубліковано (змінено)

@Alex S Тепер буде наука і робота на десяток років вперед.

Розвивати ППО, купляти сучасні літаки і т.д. І нафіг нада те ссикливе нато.

Головне зараз перемогти...

Змінено користувачем WebTraveller
  • Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано
2 минуты назад, WebTraveller сказал:

@Alex S Тепер буде наука і робота на десяток років вперед.

Розвивати ППО, купляти сучасні літаки і т.д. І нафіг нада те ссикливе нато.

Головне зараз перемогти...

Шведы к нам примкнут, а не к НАТо

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...