Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 хвилина тому, Black Overlord сказано:

Ні, сам Поліщук сказав, що не спрацювала.

Ну значить файно випустили, що радари не помітили, або просто заснули за моніторами

Опубліковано
Только что, charlie сказал:

Ну значить файно випустили, що радари не помітили, або просто заснули за моніторами

Думаю, тут спрацювала приказка про вовків. В нас тривога майже кожну добу, по декілька раз. А тут вовки ракети - і всі сплять.

• +1 4
Опубліковано
1 хвилина тому, Black Overlord сказано:

Думаю, тут спрацювала приказка про вовків. В нас тривога майже кожну добу, по декілька раз. А тут вовки ракети - і всі сплять.

Ну луцький напрямок мали моніторити краще, бо ...

• +1 1
Опубліковано
12 годин тому, Zheny@ сказано:

Спойлер

Мені набільше цікавить як зараз Кузьмук, Юлька інші піздюльки? Ті хто розпродав армію. Піаряться з автіками ? Як би зараз був в нагоді той підрозділ ,що був на червоного Хреста… Закрив би разом з ппо все небо Волині ,якщо не пів Зах України. 

• +1 4
Опубліковано
Спойлер

Бульба їбуча, приїдете ви ще на Світязь і в Хмельницький …. Вас розірвуть ті люди на дрантя . Це розцінюється як точно така сама країна агресор. А який там вже літак чи чия там ракета  - японська, американська ,польська - то нікого не іпе.

• +1 5
Опубліковано

Маленька перемога, звільнили ми білоруса і без змоги затруднення, депортуємо його в білорусію, якщо в двох словах, то допиздівся, тепер в нього синє око і хуйовий настрій. Завтра те чмо рано їде додому , я йому ще підсрачника дам щоб швидше долетів до кордону.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

Интересно, если б коалиция снабдила б местных в Сирии большим количеством противотанкового оружия, была бы тогда армия в рф?

Опубліковано
2 минуты назад, case_l сказал:

@Invoker він шо йобнутий був і це все підтримував?

Це чмо, як сьорбне пива то з нього починає лізти рюцкій мір, коли тверезий то сидить під одіялом на ліжку і клацає в телефоні, боїться вийти на кухню навіть. Но і то вчора це опудало получило аванс, пішло за пивом, випило пару бутилок і получило по хняпі від мене,  бризгнуло добре, потім була поліція і це все було на телефон знято. В кінці кінців хлопці з поліції  зрозуміли корінь конфлікта і забрали його на комісаріат, а потім як вияснилось оце опудало було в білорусі в якійсь подобі юнармії шо в росії є , але то в білорусії. Ну і після цих всіх фактів, після збору показань всіх жителів хостела його депортували, дали 48 годин на те щоб залишив Польщу, і вліпилили заборону на в"їзд, хз на скільки правда.

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • +1 4
Опубліковано

Пишуть:

Цитата

Мені здається стало зрозуміло чому в багатьох містах вранці не було сирен. Русня походу спершу запускає хибні цілі по типу безпілотників Ту-141, ППО не світить своє місце розташування і за хибними цілями випускають реальні крилаті ракети. Тактика США, щоб завалити ППО Саддама на першому етапі війни, також схожу схему використовували у Карабаській війні.

Опубліковано
5 хвилин тому, case_l сказано:

ні

Слухала виступ їхнього військового - вони самі на пороховій бочці якби сидять.. Хіба, каже, після прямого виступу Зе перед урядом трохи щось зміниться.. Десь на днях планується пряме відеозвернення.

Опубліковано
3 хвилин тому, Nana сказано:

Слухала виступ їхнього військового - вони самі на пороховій бочці якби сидять.. Хіба, каже, після прямого виступу Зе перед урядом трохи щось зміниться.. Десь на днях планується пряме відеозвернення.

не зміниться, лише поранених візьмуть на лікування

Опубліковано

До речі,хто що думає про сьогоднішню зустріч хуйла і лукашенка?

продавить хуйло,щоб той армію свою підключив чи не продавить?

Опубліковано
2 годин тому, Lisovic сказано:

Це журналісти придумали про бомби

2 годин тому, Black Overlord сказано:

Значить журналізди дурненькі.

чому дурненькі? хайп - ловлять, їм - похуй що деякі люди вірять... Тримайте себе в руках, паніка - найкращий друг ворога.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...