Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, Black Overlord сказано:

вагітної з Маріуполя

Поясню - їхні новинні канали подали це як постановку. Тобто - що вона підставна була, і не було ніякого бомбардування. Бачила сьогодні ту "новину"(( 
Шкода дівчину - таке пережила, а тепер ще й читай ту гидоту((

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
1 минуту назад, Nana сказал:

Поясню - їхні новинні канали подали це як постановку. Тобто - що вона підставна була, і не було ніякого бомбардування. Бачила сьогодні ту "новину"(( 
Шкода дівчину - таке пережила, а тепер ще й читай ту гидоту((

Я це знаю, але всерівно, які вони їблани, реально тупикова гілка еволюції.

Змінено користувачем Black Overlord
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)

Треба тим мамашам пояснити, що вони дуже помиляються. Мирний житель не може встромити ніж в спину кацапському солдату. Він його обов'язково встромить, якщо буде така можливість.

Змінено користувачем volks
  • Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано

1. ПЕРЕСТАНЬТЕ волонтерити лише заради того, аби волонтерити, жертвуючи робочим часом: якщо у вас зараз є робоче місце, і там є робота – то це і є ваш основний рубіж оборони Батьківщини!

2. Поважайте, ба навіть боготворіть, підприємців та бізнес, який пробує стабільно працювати в цих умовах: вони зараз хребет економіки!

3. Подолайте у собі почуття провини вижившого (це оте «чому я в теплі, якщо інші на передовій»): не можуть всі люди, особливо чоловіки, піти на фронт. Якщо так станеться, то вже за 48 годин армія почне здаватися ворогу через голод! Кожен має своє місце у цій війні і кожен має вести оборону на своєму рубежі!

4. Продовжуйте обертати гроші: заплатіть рахунки, заплатіть податки, замовте випічку у вашої знайомої, як ви це робили до війни, зробіть манікюр, стрижку у барбершопі, купуйте продукти у тому ж магазинчику, як і раніше, заплатіть за квартиру, оплатіть заняття з терапевтом, з тренером йоги і так далі. Старайтеся тримати оборот коштів максимально можливим і це буде ваш вклад у боротьбу! І це нормально!

5. Підприємці, при найменшій можливості, тримайте бізнес відкритим! Особливо на Заході України, де загрози війни мінімальні. Це дуже критично зараз.

6. Тим, хто виїхав за кордон: шукайте роботу і негайно приступайте до неї. Ваші пожертви на армію і перекази в Україну, навіть мінімальні, будуть дуже цінними для нас!

7. Окремо звертаюся до ІТ-шників: зараз ви чи не єдиний працюючий канал валюти в Україну. Та й вцілілий сектор економіки у цілому. Тому вже сам факт, що ви працюєте – це сильний вклад у перемогу! Маєте можливість евакуюватися за кордон – окей, зробіть це. Але не припиняйте роботу на наші українські компанії і не припиняйте сплачувати податки в Україні!

8. Всіх, хто каже, що як то так можна працювати/торгувати/робити манікюр/ходити в спортзал/пекти торт/навчатися, коли в країні війна – посилайте услід за рускім карабльом.

Кожен раз, коли вам стане боляче і нахлине почуття провини «чому я не там», повторюйте: «Я працюю! Це моя боротьба! Це мій рубіж оборони моєї Батьківщини! Я не здам його і здамся сам(-а), бо моя Україна – понад усе!»

• Дякую! 1
  • +1 8
Опубліковано

Ніби все правильно написано, але гризе так шо ппц, не буду говорити скільки віддав грошей чи зібрав речей в Україну, але скажу чесно шо це не допомагає заспокоїтись.

Болить мені Україна.

• +1 6
Опубліковано
3 минуты назад, Nokian сказал:

8. Всіх, хто каже, що як то так можна працювати/торгувати/робити манікюр/ходити в спортзал/пекти торт/навчатися, коли в країні війна – посилайте услід за рускім карабльом.

Нормально ви так пристроїлися. Манікюр і спортзал ? 

Опубліковано

Добрий вечір, Волинь.

Хочу заспокоїти волинян, які сьогодні о 14.15 побачили інформацію, що у небі в районі Цуманської громади щось трапилось. За попередньою інформацією, у повітрі був зафіксований безпілотний об’єкт. Військові знешкодили його, спрацювавши на випередження.

Нагадую волинянам та мешканцям області про заборону літальних апаратів на території Волині.

Відповідаю на питання, чому не спрацювала «повітряна тривога». Тому що ніякої загрози населенню не було. 

До зв’язку.

Погуляйко

• Дякую! 1
  • Збентежений 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Хакери Anonymous заявили, що зламали та виклали в мережу базу даних Роскомнагляду. У відкритому доступі тепер доступні 340 тисяч файлів, пов'язаних із діяльністю федерального органу РФ, відповідального, зокрема, за моніторинг, контроль та цензуру російських ЗМІ

Загальний обсяг архіву становить 526,9 Гб. У ньому містяться дані до 5 березня 2022-го включно.
https://t.me/uaobozrevatel/27344

Довідка:
Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнагляд, рос. Роскомнадзор) — федеральний орган виконавчої влади Росії у веденні Мінкомзв'язку Росії. Виконує функції цензури відносно засобів масової інформації та інтернету, подібно колишньому Головліт'у СРСР.

Змінено користувачем Nana
  • +1 4
Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Судячи з того як віджимають Панцирі, то вирішили самі небо закрити

Це не РПГ, там є система "свій-чужий", не так все просто.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Black Overlord сказано:

Хоч в когось совість проявилася.

це ще срср-овські офіцери.  Честь мундиру.

• +1 1
Опубліковано

У Маріуполі почалися міські бої – «Азов»

Захисники міста не дають закріпитись ворогу та постійно його контратакують. Знищено 2 танки, 1 БПМ, 2 вантажівки та близько 80 чоловік ворожої піхоти.

• +1 8
Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Честь мундиру

Вчора американський астронавт теж відмовився від нагороди - якийсь орден чи що, яку йому раніше вручив мєдвєдєв. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Рузьких - знову на*бали

Авиакомпания Turkish Airlines ограничила продажу билетов россиянам в третьи страны

Тобто, прилетиш ти до Туреччини, а далі - х*й, хіба в Емірати, та десь в Азію. В Америку, та Европу - х*й.

Цитувати

Авиакомпания Turkish Airlines начала уведомлять билетных агентов в России о том, что приостанавливает продажу билетов на полёты из Турции в третьи страны. Об этом сообщили в Ассоциации туроператоров России (АТОР).
Такие меры будут действовать с 10 марта и до дальнейшего уведомления. 

Например,  нельзя приобрести билеты по маршруту Мадрид — Стамбул — Мадрид или Стамбул — Нью-Йорк.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано
31 хвилин тому, Nana сказано:

Вчора американський астронавт теж відмовився від нагороди - якийсь орден чи що, яку йому раніше вручив мєдвєдєв. 

Його звати Скотт Келлі, літав чотири рази в космос . Крайній раз був командиром екіпажу на МКС майже рік. Повернув свій орден поштою з листом в рос консульство з листом - можете вручити його якійсь російській  матері , сина якої ваш президент послав на вірну смерть.

• +1 6
Опубліковано
46 хвилин тому, Zheny@ сказано:

це ще срср-овські офіцери.  Честь мундиру.

Спойлер

9BB8F401-2D57-4342-A395-157D99156238.thumb.jpeg.9e0f6b351fab5e924f7aaed6a4b31eea.jpeg

Це все залежить від людини. Час тут нідочого. Як воно ото по кцп - калірований хахол? То він . Командуючий 6 повітряною армією кцп. Цей генерал впс ставить постановку завдання тим, хто бомбить Суми, Чернігів і Київ. Родом з Чугуєва, батьки обоє українці. Кажуть любить співати п’яний українських пісень.

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...