Перейти до змісту

Строковик розстріляв караул нацгвардійців у Дніпрі – п’ятеро загиблих

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, sasha2008lk сказал:

Ну для нього це інтимне питання видно :D Не відповів.  Просто оцінювати дідівщину не бачивши її, це як оцінювати і описувати смак якогось екзотичного фрукта, якого ніколи сам не пробував :D

Він так все оцінює

З висоти свого домашнього бункера

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 449
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

8 годин тому, Mr.X сказано:

Якби я так з мамою поговорив, мене би батько знайшов, навіть якби я служив на підводному човні - і відпиздив би так, що сама страшна дідовщина була би квіточками в порівнянні.

А ти хотів щоб він Шилера ,Гьоте ,Канта цитував? В нас РККА - Рабочє Крєстьянская Красная Армія, діти з більш менш заможних сімей туди не йдуть. Тай потім на контракт також інтелігентів з Києва немає. Також і військові вищі інститути. Я вже будучи капітаном ,був в відпустці в Луцку, батько саме на Промені гнав самогонку…. І я почав цю тему. Що на срочці зрозуміло ,там місце народження і місце проживання таке як Київ чи Одеса з Харківом практично не зустрічається, а вище льотне училище? Одні смт і село, або обласні центри ,дуже рідко і те з родини військовослужбовців. ЖОДНОГО корінного киянина чи одесита. І на абітурі ,при силі силенній дітей ,з конкурсом 10 чол на місце ,були тільки Конотопи, Жмеринки, Бердичіви, Арцизи, Мерефи….. Я питаю - а за твою пам’ять ( строкова 2 роки в ППО в Ленінградській обл, і 5 років Йєйску ) були з Москви діти з тобою? Той каже - все було пояскравіше , але з Москви ні там ,ні в Краснодарі з Москви нікого не було. На строковій взагалі пів роти було ТУРК ВО- вони півроку російську розмовну вчили…. Було пару чоловік  з Москви на абітурі в ЙВВАУЛ.Я кажу - як так? Тож  одне з самих престижних військових училищ ссср? Він саме слоїк трухляк повний міняв… поставив його і так плечима знизав - і каже голосно - РККА! Щоб були кадри ,будь де ,їм треба спочатку платити ,а потім вимагати старанність і професіоналізм. А тут тотальне нерозуміння взагалі - грошей немає ні на що. Рабсила - зольдати. Ломати віники з дерев і мести щодня територію. Або забирати з тої мізерної зарплати солдат гроші і купувати тряпки, швабри ,вапно ,моюще….. або своїми силами робити ремонт в казармах. І при цьому нач тилу в всіх вч живе ,як при зарплаті в десятку баксів. Я був свідком ганебного випадку в 2001 , коли в Сієра Леоне, при організованому купані, в океані, тверезий ,втонув молодий прапорщик.  Через три дні його знайшли місцеві на побережжі. Половину. СЦУКА хочеться зараз кричати в усю горлянку - він пролежав в морзі ( місцевому африканському) 2 місяці. Командиру окремого загону на його запити приходила одна телефонограмма - по цій статті коштів не передбачено! Офіцери по 150, прапорщики - сержанти по 60 доларів , і за готівку  цивільні ПАРівці бічкрафтом завезли тіло в Україну. 

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В доповнення ,щоб поржать ,ще додам що в мене в Харкові на абітурі( збори поступаючих в вищі учбові військові заклади ,термін 2 неділі) був пацик, ну копія Андрейка Мацевка. Ну копія! Такий самий кугут в деталях! Той самій чубчик і ззаду той самих хвіст коня. Той самий парус замість носа, тільки зуби ще трохи більше зверху. На запитання кожного - а ти сам звідки? , дуже з інтонацією і роздільністю кожного слова відповідав - я приїхав до Вас поступати із міста Іванофранцююйзька! Потім вияснилося, що там до Івано-Франциско кілометрів 40 з його села. З першого дня медкомісії поїхав додому.

5CA069BF-3BD7-42EC-989C-A41E1C9C04FB.jpeg

• Ха-ха 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 годин тому, MANJAK11 сказано:

та піздабол він і в африці піздабол, або не розказує, що було потім, бо його або пиздили діди, або свої ж, за те, що діди весь призов заїбали за одного довбойоба

14 годин тому, Alex S сказано:

Вадім, при всіх понтах, не красіво так. Роками дядька, в якого голова біла і дорослі діти дуже багато разів за останні роки обзивати пиздаболом . Ну може трохи накручує своє кіно, може трохи фантазує, але то є його бачення того, що робиться навколо нього. Це твоє з ним ком юніті, майже те ж саме коло спілкування. Варшавський ринок. Чай афігєнний,той що атошник заварює,той що ,там де валютчики стоять , сотік що по святам розливається під закуску і ті самі хармани ,що плетуться про одного з другим. Не треба. Хіба може щось по роботі перейшов. Тоді кровна вражда.:) . В мене там двоє друзів, що працюють років вже з 20 плюс, сцука ,захожу як буваю там до них, почесати язика за когось - то в них свята справа. Знають все і про всіх. Від міжнародної дипломатії ,до в кого жінка плять.  Хоча знають що мені воно нах не треба від слова взагалі. І рахую тільки свої.Може то професійне, але якщо цікаво ,то регулярні його обзивання мені не подобаються. Знаєш, я тобі так скажу - був би він по життю лунь і пиздун - не мав би він бізнесу , хати в Філіпінах і тих дітей що має. 

З ким ти говориш,людина ображена на мене вже років 10.

В його армії видно не навчили ,,На ображених хух ложать і воду возять,

Або він цього так і не зрозумів,.

Тому й досі голосує за різних Ляшків та Зєль пітарасів.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Nokian сказано:

З ким ти говориш,людина ображена на мене вже років 10.

В його армії видно не навчили ,,На ображених хух ложать і воду возять,

Або він цього так і не зрозумів,.

Тому й досі голосує за різних Ляшків та Зєль пітарасів.

Не знаю Віть які там коти між вами пробігли, але ви і я з вами не діти.Скоро відчуваю сам дідом стану. Просто так збоку не красиво. Він так само в дурнях не ходив і безтолковим його назвати неможна.Вигляд збоку.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він просто неврівноважений.

Ведеться на зачіпки,як маленька дитина 

В армії, справжній,якраз і вчать витримці та правильній реакції.

Я з ним ,які і деякими персонажами ПУБЛІЧНО тут не спілкуюсь,поки не вибачаться- публічно.

Може це їм не дає спокою,бо вони мене весь час цитують,просять відповіді.

Навіть не мають гордості,чи розуму,чи ще чого  просто не згадувати мене.

• Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Nokian сказал:

Я з ним ,які і деякими персонажами ПУБЛІЧНО тут не спілкуюсь,поки не вибачаться- публічно.

Навіть не мають гордості,чи розуму,чи ще чого  просто не згадувати мене.

Ти зараз не те саме робиш, не зачіпаєш людей, які тебе в даний момент не чіпали? Ти будеш чекати вибачень довго, аж поки не зрозумієш, що ти нічим не кращий за тих, кого тут щойно згадав. А коли зрозумієш, то разом прийде і розуміння, що тебе, по великому рахунку, і не ображали, а сказали правду.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Nokian сказано:

може це булінг?

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А прикольно - поливати постійно брудом людей та їх вибір, називати, м'яко кажучи, "нерозумними", відносячи свою персону до вигаданої однодумцями "еліти нації". Приплітати усе це до ледь не кожного посту.

У результаті чого отримати цілком логічне ставлення, сісти на це образитись й чекати вибачень.

Браво! Аплодую стоячи! :0016::sm110:

• Дякую! 3
  • Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Werwolf777 сказал:

А прикольно - поливати постійно брудом людей та їх вибір, називати, м'яко кажучи, "нерозумними", відносячи свою персону до вигаданої однодумцями "еліти нації". Приплітати усе це до ледь не кожного посту.

У результаті чого отримати цілком логічне ставлення, сісти на це образитись й чекати вибачень.

Браво! Аплодую стоячи! :0016::sm110:

10+ поставив би

На жаль, можна тільки один

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, Alex S сказано:

Не собачтеся на політичні теми ,прошу!

тут немає такого, на форумі лише 1-2 небайдужих до того юзера, не буду показувати пальцем

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, alexvvv сказано:

тут немає такого, на форумі лише 1-2 небайдужих до того юзера, не буду показувати пальцем

При чому тут байдужість чи не байдужість. Я людину бачив раз в житті, купував телефон на подарунок. Солідного віку ,інтелігентний з виду чоловік.( не як більшість торгашів тіліпонами)Більше не зустічася. Тіліпони не губляться і не ломаються. Збоку не красиво, коли це йде роками, тим паче між знайомими немолодими вже чоловіками.  І додам, що форум цей ділиться ,або на дуже класних людей або на безтолкових молодих стартапепів. Були в мене ньюанси тут не раз,коли он лайн по будівництву ,і мастєр і фламастєр ,років 25 з роду, а на справі угандошив і матеріал ,і зарплату за це взяв …. І я заплатив ,бо жалко дурачка, хтось другий краще на гроші кидає. Я потім з другим майстром перероблював. Всі хто старші і активні, і тут давно - хороші люди. А взагалі ,роки з 2 тому той форум мені зробив дуже багато, змінив моє життя на краще ,завдяки порадам і знайомству 2 х людей. Активних юзерів.  Бо спілкування в приват ,ніхто не відміняв.Але я автобіографію не пишу ,тому нінада дальше…. Прошу просто між постійними і відкритими до реального спілкування людей, на публіці ,не кидатися гімном. От і все.

• Подобається 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, Basil сказано:
Цитувати

"У мене жахливий був стан, настрій. Злість, несправедливість. Я вже просто терпів за ними, терпів, терпів і…", — наголосив Артемій Рябчук.

На уточнювальне запитання слідчого: "Втомився терпіти?" — підозрюваний військовослужбовець Національної гвардії відповів: "Так…".

Слідчі встановили факти позастатутних відносин у в/год №3021 Національної гвардії

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, sergkots сказано:

Слідчі встановили факти позастатутних відносин у в/год №3021 Національної гвардії

Цитувати

Як і обіцяв, максимально інформуватиму стосовно просування в службовому розслідуванні щодо обставин та причин надзвичайної події за участю військовослужбовців НГУ в Дніпрі.
Який план дій, можна детально почитати тут: https://bit.ly/3348LUh
Отже, новин маю декілька. Перша. Представниками комісії проведено анкетування особового складу частини №3021 НГУ. Вже до початку ґрунтовного аналізу анкет, яке от-от розпочнеться, можу сказати, що комісією виявлено факти позастатутних відносин. Отримані матеріали будуть скеровані ближчими днями до ДБР.
Закликаю журналістів чітко зрозуміти, що виявлені факти позастатутних відносин не свідчать про мотиви розстрілу. Мотиви досі невідомі нам, і іх з’ясовуватиме ДБР в рамках досудового розслідування. Завдання службового розслідування, що проводить МВС - з’ясування морально-психологічного клімату в колективі, перевірка процесів добору та підготовки кадрів, дотримання порядку проходження військової служби тощо. Ми крок за кроком встановлюємо обставини, пов’язані із відхиленням від правил та маємо вжити заходів для унеможливлення повторення подібних надзвичайних ситуацій.
Друге. Комісією виявлено порушення порядку та організації несення служби, що і призвело до трагедії. Порушено порядок доступу до кімнати зберігання зброї. Зафіксовано відсутність контролю за замиканням ставниці для зброї, яка мала б бути належно замкнута. Також викликає питання якість інструктажу перед вступом до наряду і нехтування медичним забезпеченням військовослужбовців – низка медикаментів в аптечці була відсутня.
І до хороших новин. Госпіталізовані військовослужбовці, слава Богу, одужують. Частину з них вже виписано з реанімації.
Вже наприкіцні цього тижня частина членів комісії повернеться з Дніпра для більш ґрунтовної доповіді.
Триматиму в курсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Basil А по чесному - наскільки зараз розповсюджена дідовщина? Те що ти бачиш, чуєш. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, sergkots сказано:

наскільки зараз розповсюджена дідовщина? Те що ти бачиш, чуєш.

можу щиро признатись, у нас в ТЦК (колишньому військоматі) її немає. ;)

Змінено користувачем Basil
  • Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слідство розглядає три версії масової стрілянини на підприємстві "Південмаш" у Дніпрі - нестатутні відносини, психічне захворювання підозрюваного нацгвардійця та диверсію.

Цитувати

Про це заявив директор Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов у середу, 9 лютого, інформує пресслужба ДБР. 

"Перша основна - це скоєння підозрюваним злочину через нестатутні відносини. Друга - скоєння підозрюваним злочину через те, що він страждає на психічне захворювання, перебував у стані афекту. Третя - скоєння підозрюваним злочину за дорученням інших осіб, недержавних організацій для дискредитації системи правоохоронних органів в Україні, дестабілізації правопорядку в країні", - наголосив він.

Також Сухачов сказав, що підозрюваний раніше повідомив, що скоїв злочин на ґрунті нестатутних відносин, що виражалося у систематичному зневажливому ставленні та цькуванні.

За словами директора ДБР, підозрюваний спростував застосування до нього фізичного насильства з боку інших військовослужбовців і командирів. Під час обстеження у нацгвардійця Рябчука не виявили тілесних травм, він був тверезим, стверджують правоохоронці.

"Підозрюваний пояснив, що безпосередньо під час скоєння злочину він перебував у такому емоційному стані, як затемнення свідомості, злість, що обмежувало його свідомість та усвідомлення тих дій, які він вчиняв. Зазначені обставини перевірятимуть під час проведення психолого-психіатричної експертизи", - сказав директор ДБР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Nokian сказал:

7 часов назад, Nokian сказал:

На ображених хух ложать і воду возять

Віть, ти або хрестик зніми або труси вдягни

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 08.02.2022 в 21:00, Alex S сказал:

Вадім, при всіх понтах, не красіво так. Роками дядька, в якого голова біла і дорослі діти дуже багато разів за останні роки обзивати пиздаболом . Ну може трохи накручує своє кіно, може трохи фантазує, але то є його бачення того, що робиться навколо нього. Це твоє з ним ком юніті, майже те ж саме коло спілкування. Варшавський ринок. Чай афігєнний,той що атошник заварює,той що ,там де валютчики стоять , сотік що по святам розливається під закуску і ті самі хармани ,що плетуться про одного з другим. Не треба. Хіба може щось по роботі перейшов. Тоді кровна вражда.:) . В мене там двоє друзів, що працюють років вже з 20 плюс, сцука ,захожу як буваю там до них, почесати язика за когось - то в них свята справа. Знають все і про всіх. Від міжнародної дипломатії ,до в кого жінка плять.  Хоча знають що мені воно нах не треба від слова взагалі. І рахую тільки свої.Може то професійне, але якщо цікаво ,то регулярні його обзивання мені не подобаються. Знаєш, я тобі так скажу - був би він по життю лунь і пиздун - не мав би він бізнесу , хати в Філіпінах і тих дітей що має. 

я просто дуже не люблю брехунів, особливо тих, хто брешуть в очі. В принципі, ти правий, зі сторони то не гарно виглядає, але маємо те що маємо. Як ти кажеш, голова біла, я вже писав, до декого зі старістю приходить мудрість, а до декого старість приходить одна. А на рахунок, мати не мати бізнес, то це в нас не складно було, як здаєтся на перший погляд, то зараз гайки позакручували по самоє нібалуйся, а ще років з 10 назад, торгуй скільки влізе і щоб просрати бізнес, то треба було або геть тупим бути, або щоб обставини в житті склались ну зовсім невдало. Тому, особисто для мене, наявність бізнесу, ну зовсім не показник. Його ж за язик ніхто не тягне хєрню писати, часом щось і толкове пише, але все рідше і рідше. Ну то таке

• Дякую! 1
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 hours ago, Alex S said:

От чогоооо, на який буй ви весь час приплітаєте політику? Люди ! Прокиньтесь ,висерете! Вас ці підари натравлюють між собою ,а ви як кріпаки чубитеся між собою! Всі вони однією мірою мазані - всі злодії і брехуни! Невже не можна їх не помічати?! Навіщо ви обзиваєте один одного за якихось зюзіків з хуюзіками. Пани радіють ,в холопів чуби тріщать. НІДЕ в цивілізації люди прості не цікавляться так політикою як в Україні. Бо до самої сраки вона їм! Говорять про спорт, про секс ,про науку! Бля … слів немає! Не собачтеся на політичні теми ,прошу!

Офтоп, звичайно, але ти походу не бачив (або не пам'ятаєш) цей форум в 2014-му. Через ті мега-теми і такі ж срачі борда і почала дохнути, дофіга активного люду тупо махнули рукою. От ця дурка з політотою в кожній темі звідти і пішла, бо тоді реально була вона скрізь, хочеш ти цього чи ні. Накали страстєй були - ух! Ото кого дістало - пішов, кому було по кайфу - залишився. Ну і дехто за звичкою ще пише.

Змінено користувачем Ko3bMa
  • +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, Alex S сказано:

От чогоооо, на який буй ви весь час приплітаєте політику? Люди ! Прокиньтесь ,висерете! Вас ці підари натравлюють між собою ,а ви як кріпаки чубитеся між собою! Всі вони однією мірою мазані - всі злодії і брехуни! Невже не можна їх не помічати?! Навіщо ви обзиваєте один одного за якихось зюзіків з хуюзіками. Пани радіють ,в холопів чуби тріщать. НІДЕ в цивілізації люди прості не цікавляться так політикою як в Україні. Бо до самої сраки вона їм! Говорять про спорт, про секс ,про науку! Бля … слів немає! Не собачтеся на політичні теми ,прошу!

Трохи не так.

Не треба профанацій .

В цивілізованому світі люди не говорять про політику НА ПЕРШИЙ ПОГЛЯД 

Так само шахісти ,точніше гросмейстери  не говорять між собою про хід партії ,бо вони її бачать наперед НА ДЕСЯТКИ ХОДІВ 

Там міністр МВС,котрий покривав депутата,САМ ПОДАЄ  у відставку ,бо знає що партія програна ,хоча ще лише середина гри..

І це розуміє і самий простий народ,тому й не говорить.

В нас  генпрокурор може тричі поновлюватися ,судді, чиновники теж.

Люди говорять ,бо кругом НЕСПРАВЕДЛИВІСТЬ,а втирають про ,,,кінець різних епох,,

Що їм ще залишається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, MANJAK11 сказано:

на рахунок, мати не мати бізнес, то це в нас не складно було, як здаєтся на перший погляд, то зараз гайки позакручували по самоє нібалуйся, а ще років з 10 назад, торгуй скільки влізе і щоб просрати бізнес, то треба було або геть тупим бути, або щоб обставини в житті склались ну зовсім невдало.

Скільки років ти торгуєш на одному місці? На своїй точці?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Nokian сказано:

Трохи не так.

Не треба профанацій .

В цивілізованому світі люди не говорять про політику НА ПЕРШИЙ ПОГЛЯД 

Так само шахісти ,точніше гросмейстери  не говорять між собою про хід партії ,бо вони її бачать наперед НА ДЕСЯТКИ ХОДІВ 

Там міністр МВС,котрий покривав депутата,САМ ПОДАЄ  у відставку ,бо знає що партія програна ,хоча ще лише середина гри..

І це розуміє і самий простий народ,тому й не говорить.

В нас  генпрокурор може тричі поновлюватися ,судді, чиновники теж.

Люди говорять ,бо кругом НЕСПРАВЕДЛИВІСТЬ,а втирають про ,,,кінець різних епох,,

Що їм ще залишається.

9 годин тому, Ko3bMa сказано:

Офтоп, звичайно, але ти походу не бачив (або не пам'ятаєш) цей форум в 2014-му. Через ті мега-теми і такі ж срачі борда і почала дохнути, дофіга активного люду тупо махнули рукою. От ця дурка з політотою в кожній темі звідти і пішла, бо тоді реально була вона скрізь, хочеш ти цього чи ні. Накали страстєй були - ух! Ото кого дістало - пішов, кому було по кайфу - залишився. Ну і дехто за звичкою ще пише.

То ТОЛКУ з того бубніння, толку з тих страстєй…? НЕ ГОВОРЯТЬ люди білі про політику ,не говорять! Говорять часто тільки від 50 ти десь років з народження американці.  Ті що народжені в Америці.Бо всі їх канали ,особливо супутникові ,дуже тісно зав’язані на політику. Зовнішню політику США. І показують тільки те ,що хочуть бачити американські глядачі. Прийом їжі це в них культ. Дуже ,по нашим міркам ,дуже довготривалий процес. Їдять неспішно ,говорять ,запивають колою, і там  довго чешуть язика. Когда я єм я глух і нєм - ніхто в дитинстві їм не казав. Говорять про спорт, про їх нацзбірні, про якогось режисера, про якогось актора гвалтівника, про гучні судові справи які йшли роками , і про країни ізгої ,які вони підари ,і як вони не хочуть демократизуватися. Більшості з них відкрий політичну карту світу і попроси показати Швейцарію чи Ємен з Іраном - половина буде довго пальчиком водити …. Про політику зовнішню з призвіщами не говорить ніхто…. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...