Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
37 минут назад, Віталій СК сказал:

Якщо вони були в мінусі, а зараз взагалі залишились без роботи через карантин, то де ж вони будуть брати харчі?

Навіть не уявляю. З кредитки викачані всі гроші, споживчий кредит в банку, дві покупки в знайомих з оплатою частинами, в мене в борг до зарплати, не тільки в мене і це лише те що знаю. Зате на авто на роботу з роботи (авто не своє, але ж заправляти треба), стрижка в барбершопі, одеколон >700грн, кабакі і т.д. Затримка по зарплаті на пару днів - трагедія, а карантин... хз...

• Збентежений 1
Опубліковано
1 час назад, Ukrainec сказал:

Я б не вірив в це, бо нашим людям вірити не можна ;) 

- "грошей нема, я на авто збираю!"; 

Трохи не так.

В українців є три стадії безгрошів'я:

1. немає грошей;

2. взагалі немає грошей;

3. пора міняти долари.

Опубліковано
36 минут назад, Waver сказал:

другий буде дуже яро та злосно це все спростовувати з кулаками чи майже визиваючи на дуель

Яка дуель, я тебе прошу. Як будеш мати час, зайди в профіль до АгентСміта і почитай його пости. Завжди було цікаво чи він тільки в інтернеті такий сміливий. Вже - ні.

• +1 1
Опубліковано

МОЗ повідомляє:

В Україні зафіксовано 145 випадків коронавірусної хвороби COVID-19

За даними ЦГЗ, станом на 22:00 25 березня в Україні 145 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав. За добу виявлено 32 нові випадки.

• Cумний 2
Опубліковано
58 хвилин тому, nickel сказано:

тому не має значення дипломований хтось лікар чи біолог чи просто статтю на Вікі прочитав.

я просто написав,що для мене є значення,можу я свою думку мати і донести ії до громади?Що тут такого?А взагалі то я думаю,що треба замяти,я ж розумію ситуацію-всі на взводі,хоча більшість і стримується.

• Дякую! 1
Опубліковано

кажуть що від завтра в нас надзвичайна ситуація. на виїздах блокпости і штрафи за відсутність масок рукавиць і дезинфектора в авто.
Оце заживемо)

Опубліковано (змінено)
13 minutes ago, Dima4s said:

кажуть що від завтра в нас надзвичайна ситуація. на виїздах блокпости і штрафи за відсутність масок рукавиць і дезинфектора в авто.
Оце заживемо)

Панікьор! (с) @Waver )))

Перекривати сполучення між містами та обмежувати рух громадян не будуть, як і перевіряти наявність рукавичок та антисептика.

Pavelix апіріділ)

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
12 минут назад, Dima4s сказал:

Оце заживемо)

2 минуты назад, Michaylo сказал:

ДЕ У ЛУЦЬКУ ТА НА ВОЛИНІ РОЗМІСТЯТЬ БЛОК-ПОСТИ. ПЕРЕЛІК

https://www.volynnews.com/news/all/de-u-lutsku-ta-na-volyni-rozmistiat-blok-posty/

" Перекривати сполучення між містами та обмежувати рух громадян не будуть, як і перевіряти наявність рукавичок та антисептика."

з тоі статті..

Опубліковано
59 хвилин тому, Waver сказано:

І ще один...

Тільки, у цього якась своя особлива місія )))

Хлопці, може вам зробити окрему закриту групу (палату)? Всі будуть заняті та завжди, так би мовити, при ділі: Один буде викладати свої високі думки на рахунок різних заговорів, другий буде дуже яро та злосно майже з кулаками чи визиваючи на дуель - це все спростовувати, а третій в той час буде по трохи підливати масла розводячі паніку та час від часу нишком тролити щоб вогонь не згасав...)))

І тебе в ту ж палату. Будеш пояснювати всім, що паніки в Америці немає.

• Дякую! 2
  • Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, Pavelix сказано:

з тоі статті.

Просто люди путають надзвичайний стан та надзвичайну ситуацію.І це нормально,я сам вдень спочатку прочитав різницю в термінах,а потім жінці розповів.Вона сказала-*вах!*,як ти все знаєш,такий розумний!!:D

• Ха-ха 1
Опубліковано
10 хвилин тому, Pavelix сказано:

" Перекривати сполучення між містами та обмежувати рух громадян не будуть, як і перевіряти наявність рукавичок та антисептика."

з тоі статті..

побачимо як воно буде. мені це сказали пару годин тому, можливо щось і змінилось. Влада крутить як хоче тим карантином...

Опубліковано
2 хвилин тому, Dima4s сказано:

Влада крутить як хоче тим карантином...

Та ні,там різниця.Ось,якщо коротко.https://www.unian.ua/society/10931078-nadzvichayna-situaciya-i-nadzvichayniy-stan-golovni-vidminnosti.html

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Гліцерин 98% в аптеках продається чи де його в Луцьку шукати?

кокретно в Луцьку не знаю, а так, на любому сайті, який торгує рідинами для електронних сигарет і їх составляючими

• +1 2
Опубліковано
12 хвилин тому, nickel сказано:

Я по роботі дуже добре знаю цю лікарню,облазили ії з веру до низу.Це бувша обкомівська лікарня,там не головний лікар,а начмед(підпорядковуються обл.лікарні)Якщо зроблять все по розумному,то це вихід .Дуже добре все сплановано,зроблено на совість.Моя думка-це єдине правильне рішення,зробити там лікарню для коронавірусних хворих.

• +1 1
Опубліковано
В 23.03.2020 в 20:41, Ukrainec сказал:

мати в мене теж в суботу "віджгла": розповідає, що дуже їй захотілося гарбуза і вона без нього жити не може, вирішила на привоз сходити, а так як той був закритий, то ще на Варшавку заскочила )))) І з таким здивуванням розповідає, що все закрито! То пішла в якийсь магазин і затарилася якоюсь єрундою. 

Я був в шоці від її подачі! :huh:

Лайфхак _ як затримати маму вдома. Не дякуй. ;)

• Ха-ха 6
Опубліковано
6 хвилин тому, romanc сказано:

https://www.volynnews.com/news/all/u-volynianyna-ekspres-test-vyiavyv-koronavirus/

кто у вас там в Куршавелях отдыхал?

Варіантів небагато: Івахів, Мартиняк, Палиця. Модерн та Тигрес здається не в тих кругах.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...