Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

https://psyfactor.org/lib/behterev2.htm

Італія в цих справах рулила ще 800 років тому.

І

Ага. Он воно що.

То стільки людей від самонавіювання помирає.

Тепер то все стало на свої місця

• Ха-ха 3
Опубліковано
43 хвилин тому, Nokian сказано:

https://psyfactor.org/lib/behterev2.htm

Італія в цих справах рулила ще 800 років тому.

І

Почитав ваші пости і не можу зрозуміти,то у вас такий панічний страх,чи вся справа в бізнесі?Ви себе заспокоюєте,чи хочите,що б ми вас заспокоїли,що то все *фігня*?.Це тіпа як у Ільфа і Петрова?

" Он побежал за
Остапом, позорно улыбаясь и выгибая стан.
-- Что же будет? -- бормотал он, забегая то с одной, то с
другой стороны. -- Ведь я не погибну? Ну, скажите же, золотой
мой, серебряный, я не погибну? Я могу быть спокоен?
Ему хотелось добавить, что у него жена, дети. Серна, дети
от Серны и еще от одной женщины, которая живет в
Ростове-на-Дону, но в горле его что-то само по себе пикнуло, и
он промолчал.
Плачевно подвывая, он сопровождал Остапа до самого
вестибюля." :D

• Ха-ха 2
Опубліковано
6 минут назад, igrok сказал:

Почитав ваші пости і не можу зрозуміти,то у вас такий панічний страх,чи вся справа в бізнесі?Ви себе заспокоюєте,чи хочите,що б ми вас заспокоїли,що то все *фігня*?.Це тіпа як у Ільфа і Петрова?

Так навпаки ж

У нього ніякої епідемії не існує. То всьо всесвітня змова.

А короновірус те саме, що й звичайний грип. А люди пачками в Італії мруть від самонавіювання.

І головне забув. Карантин в нас ввели, щоб Коломойський тихенько собі приватбанк повернув

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Які ще вам потрібні докази, що це є на5 % епідемія , А на  95%  МАСОВИЙ психоз.

І що  місцеві влади  і центральна влада ПО РІЗНОМУ використовуютьцю ситуацію .

Чому в Луцьку не так , як у Вінниці?

Робимо усе, щоб не допустити спалахів COVID-19 на території Вінниці.
Вчорашні рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій:

Зважаючи на численні звернення вінничан  - з умовою дотримання епідправил, - відновлюємо роботу:
 -СТО
 -автомийок 
 -магазинів мобільного зв'язку (за винятком магазинів побутової техніки)
 -ветклінік та магазинів зоотоварів.
https://www.vmr.gov.ua/Lists/Actual/ShowNews.aspx?ID=1155

Тільки не треба мені закидати  мій власний інтерес..

Я не маю найманих працівників, а що  говорити про зарплату працівникам, що не ходять на роботу?

За що вони мають жити?

Хто врятує від банкрутства  тисячі і десятки тисяч підпримств по Україні.

Ну і хто їхні активи скупить по дешевці.

Після того, як Аваков ,,подумає,,

Змінено користувачем Nokian
  • -1 1
Опубліковано

Так ти тільки за магазини мобільного зв"язку переживаєш?)) Ну то всьо ясно))

А мийки і СТО у нас і так працюють.

Вет-клініки теж працюють.

А без нового телефона можна і кілька місяців потерпіти

• Дякую! 1
  • Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)
1 час назад, paksivatova сказал:

Після посту радника Авакова - самого міністра пост вже всі читали?

Хто там казав,що за демократію переживати наразі не варто?

Щось мені здається, після закінчення цієї історії багато що забудуть повернути на місце

Я казав, і досі так думаю, і чим більше дивлюсь на Італію тим більша моя переконаність. Влада чи не вперше зробила щось випереджаючи події, а не доганяючи втікаючий поїзд. Можливо тому й складається враження, що заходи занадто жорсткі, не відповідають ситуації. Але щоб відігнати такі думки, достатньо знову поглянути на Італію.

А забудуть повернути, нагадаємо.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 4
  • +1 1
Опубліковано

Ну і чому майже при такій кількості заражених , в Німеччині померло  в 100 раз менше, ніж в Італії?

Чому в нас тоді мають ці цифри рівнятись на Італію, а не на Німеччину?

Колись в народі ходив мем, що нашому народу треба німця з батогом.

Кількість заражень коронавірусом у Німеччині за останню добу зросла на 2705 випадків, до 16 662.

Про це з посиланням на дані федерального Інституту Роберта Коха повідомляє Spiegel, передає "Європейська правда".

Університет Джона Хопкінса (JHU), що базується в американському місті Балтімор, повідомив про 19 848 інфікованих людей.

Інститут, який враховує лише дані, передані в електронному вигляді з федеральних земель, і оновлює свій список один раз на день, зареєстрував на цей час 47 смертей, а JHU - 68 смертей.

Нагадаємо, напередодні Баварія стала першою федеральною землею Німеччини, яка вводить суворі обмеження на пересування людей для боротьби з поширенням коронавірусу.

З суботи залишати власну квартиру жителям Баварії дозволено лише за поважних причин. До них належать добирання на роботу, здійснення покупок, відвідування лікаря та аптеки, допомога іншим, відвідини "партнерів по життю", а також спорт і пересування на свіжому повітрі - але лише ізольовано або з людьми, з якими живе особа. 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
Только что, Nokian сказал:

Ну і чому майже при такій кількості заражених , в Німеччині померло  в 100 раз менше, ніж в Італії?

Тому що наша медицина в дупі

• Дякую! 1
Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

Твоє питання з розряду "А чому у нас не випускають такі автомобілі як у Німеччині"

Наша медицина в дупі. Тому й рівнятись треба не на Німеччину і не на Італію

• Дякую! 4
  • +1 2
Опубліковано
22 минуты назад, WebTraveller сказал:

Твоє питання з розряду "А чому у нас не випускають такі автомобілі як у Німеччині"

Вони навіть проводку до своїх мерсів в себе зробити не можуть. Приходиться нам її для них робити.

Опубліковано (змінено)

Треба Нокіана до нього відправити.

Нехай привітається, обніме, побажає здоров"я.

Цим самим докаже нам всім (через 2-3 тижні), що ніякого короновірусу не існує. Це звичайний грип

Змінено користувачем WebTraveller
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 5
  • +1 3
Опубліковано
50 minutes ago, Nokian said:

Твоя версія, чому?

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Хочу зазначити,  що випадок коронавірусу встановлено   за методикою швидкого тесту, так звана  експрес-діагностика. Ця методика може давати похибку. Тому, говорити про те, що це дійсно коронавірус-не можна, поки не буде піттверженя ПЛР( полімеразна ланцюгова реакція), На сьогоднішній день, такі аналізи проводять тільки в Києві, в Референс лабораторії. Тому, 100%, сказати , що це коронавірусна інфекція, можна  буде , тільки після отриманих результатів ПЛР. Не сійте паніки, по крайній мірі, поки-що......))) Мапед не мій, знайома вірусолог прокоментувала.

• +1 3
Опубліковано
7 годин тому, flashmax сказано:

Але потрібно враховувати два фактори:  перехворіти не означає набути імунітет. та у нас цілком може бути така летальність як у Італії,.

По першому пункту є пруф?

Опубліковано
6 хвилин тому, sergkots сказано:

По першому пункту є пруф?

не раз писалось що китайці повторно хворіли, один навіть вмер через тиждень після виписки

Опубліковано
Щойно, Cherman сказано:

Так, на гаражі теж по-всякому пишеться.:) Якихось наукових посилань нема. Тут можна хіба думати, що десь недолікували.

ну мутує КВ як грип - і знову буде теж саме

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...