Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, Zelensky сказал:

@Dima4s  аде я вам дякую. За відео.

Я не знав, що такі експерименти зараз заборонені Законами і Гельсінською Декларацією.

Це офіційно заборонені. Але ж ви розумієте, що не все так просто. Таємно дослідження можуть тривати будь де.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, weldermaster сказано:

Це офіційно заборонені. Але ж ви розумієте, що не все так просто. Таємно дослідження можуть тривати будь де.

Так. Знаю про інші дослідження. Китай наприклад на ці декларації не дивиться.

Але в їхній вакцині Коронавак використали клітини мавпи а не ембріону людини.

Принаймі так пише в інструкції, яке надало наше МОЗ.

Змінено користувачем Zelensky
Опубліковано (змінено)
16 часов назад, Zelensky сказал:

А вообще. Чого це вас занесло на sciencedirect ? Це специфічний ресурс. Про нього пересічні бордівці ні слухом ні духом. 

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
12 часов назад, Zheny@ сказал:

а шо рабить?

Ну значить я залишаю за собою право теж матюкатися, без санкцій з твоєї сторони ;)

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Юріч сказано:

Ну значить я залишаю за собою право теж матюкатися, без санкцій з твоєї сторони ;)

Аби ти нікого не послав далі, чим на х*й.

Опубліковано
2 часа назад, Юріч сказал:

Знаєте,як послати нудного клієнта, щоб він не образився? 

знаю )) типу *пішов я нах*й, а ти потихеньку за мною * :D

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
3 часа назад, MANJAK11 сказал:

знаю )) типу *пішов я нах*й, а ти потихеньку за мною * :D

Так точно ))

Кажете клієнту: "Я зараз встаю і іду нах*й звідси, а ви потихеньку йдете за мною" :D

Опубліковано
11 хвилин тому, Cherman сказано:

Женя, в тому то і проблема, що на борді можна спокійно когось посилати на**й. Анархія повна. А років 7-8 назад, можна було отримати попередження, навіть якщо апнеш тему з продажем, частіше ніж в три дня. Мені в 2014-му зробили рідонлі на 2 тижня за те, що я місцевого сєпара послав подалі. А зараз що? Сайт десь з 2018-го нагадує філіал психлікарні, тому і люди з нього побігли. На сайті сидять або реально хворі люди, які в реальному житті розказують про суіцидальні думки, або піздуни-сказочніки, які заходять сюди потішити своє ЧСВ. Ну і ще є юзери, які свідомо заходять тролити. Це відбиває будь-яке бажання запитати щось навіть на якусь технічну тему. Мені здається, виклади щось даже в темі "Кулінарія", то і там все засреться на тему ковіду, вакцинації, зеле/порохоботів, ще прийде якийсь підстаркуватий дурень та почне казати: "хулі ви тут готовите, фрілансери дпз-ні, а вот я..." і т.д.

Барахолка так само заглохла тому, що ніхто з модераторів туди і не заглядує. Мого знайомого, який тут лише продавав/купував і не ліз ні в які срачі, просто тупо замінусили з десятка акаунтів, щоб придушити конкурента.

І ті, хто тут розказує про неввічливе спілкування(хоча самі ображають та провокують), то вони в першу чергу в реалі ведуть себе чемно і люб'язно, зжавши свою дупу від страху, щоб чего бы не вышло. Я тут успішно деанонімізував декого з місцевих памороків, то мені аж смішно стало, з ким я сперечаюсь та на кого трачу свій час.

причина в іншому, повір.

З появою різних пабліків типу ФБ, інста і т.д. - Борда заглохла.

І це зовсім не через відсутність модерації.

Опубліковано
12 minutes ago, Cherman said:

Це відбиває будь-яке бажання запитати щось навіть на якусь технічну тему.

Ну не знаю. Я недавно на борді дізнався свіжі ціни на стоматологію, перед тим в іншій темі отримав контакти майстрів по газових колонках і досить вигідно вирішив питання з заміною. І хоч в цих темах і флудили, я був лише радий, адже вони активно апалась і потрапляли на очі більшій кількості користувачів.

Ще раніше купив пару залізяк (все ж безпечніше купувати в старих користувачів, аніж на олх). 

Ще можу написати про кілька корисних (для мене) постів на борді в цьому році, тому не все так погано :) 

пс. Ну от я часом тролю, але ж нікого поганими словами не обзиваю, найух не посилаю і т.д. (навіть коли посилають мене). Що в цьому поганого?))

• Ха-ха 1
  • +1 6
Опубліковано

Я на матюки вже й уваги стараюся не звертати. Сам матюжуся.

А шо дєлать?

Ну, вже коли відверто йде перехід на особистості, із матюками і т.д.

Тоді вже підгорає.

Опубліковано
48 minutes ago, Zheny@ said:

причина в іншому, повір.

З появою різних пабліків типу ФБ, інста і т.д. - Борда заглохла.

І це зовсім не через відсутність модерації.

офтоп

Spoiler

Х*ябліків.

В часи політсрачів вони теж були і це чомусь не заважало. Скільки срачів в день було через репости з ФБ чи твітера, пам'ятаю - аж читати не встигав.

Досить було пустити адмінсклад в політоту щоб наверх полізло всяке, витравивши більш-менш адекватних подалі. І от тепер в гру вступають ФБ сотоваріщі, як альтернатива.

Опубліковано
8 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

офтоп

Показати прихований контент

Якщо почати банити всіх, хто матюкнувся чи ще там щось - борда помре. Повністю.

Опубліковано

Якщо правила Є, але вони НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ - група,або спільнота скочується а охлократію,де бал правлять зазвичай самі нахабні та агресивні,ну і далеко не інтелектуальні особистості.

Борда зараз нагадує клуб,де сторож уявив себе власником і веде себе як наче бога за бороду впіймав.

Тупо,нахабно ,з почуттям вседозволеності,друзям -все,ворогам -закон.

Тому й відпало бажання нормальним людям сюди заходити.

Кадри вирішують все.

Нема чого валити на фейсбук,ліжка переставляти,коли треба поміняти персонал.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Ну не знаю. Я недавно на борді дізнався свіжі ціни на стоматологію, перед тим в іншій темі отримав контакти майстрів по газових колонках і досить вигідно вирішив питання з заміною. І хоч в цих темах і флудили, я був лише радий, адже вони активно апалась і потрапляли на очі більшій кількості користувачів.

Ще раніше купив пару залізяк (все ж безпечніше купувати в старих користувачів, аніж на олх). 

Ще можу написати про кілька корисних (для мене) постів на борді в цьому році, тому не все так погано :) 

пс. Ну от я часом тролю, але ж нікого поганими словами не обзиваю, найух не посилаю і т.д. (навіть коли посилають мене). Що в цьому поганого?))

13 минут назад, Nokian сказал:

Якщо правила Є, але вони НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ - група,або спільнота скочується а охлократію,де бал правлять зазвичай самі нахабні та агресивні,ну і далеко не інтелектуальні особистості.

Борда зараз нагадує клуб,де сторож уявив себе власником і веде себе як наче бога за бороду впіймав.

Кадри вирішують все.

В одно окно смотрели двое:
Один увидел — дождь и грязь,
Другой — листвы зеленой вязь,
Весну и небо голубое!
... В одно окно смотрели двое.

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано

Є два виду матюків:

1. Який охуєнний матч був вчора !

2. Їбануті всі, хто голосував за (ім'я кандидата)

Перший нікого не ображає. Другий навпаки. От саме другий варіант не треба вживати при спілкуванні.

Опубліковано
18 минут назад, Юріч сказал:

Їбануті всі, хто голосував за (ім'я кандидата)

Перший нікого не ображає. Другий навпаки. От саме другий варіант не треба вживати при спілкуванні.

Сагласєн. Мене за нього Женя в баню відправив. 

Опубліковано
3 годин тому, Nokian сказано:

Кадри вирішують все.

що ти мелеш знову?

Який, нафіг, персонал?

Власник борди сюди заходить 1 раз на рік. Воно йому нафіг не всралося вже!

З адмінами і модераторами така ж історія.

@t0rik заходить не часто.  Немає для кого щось нове в тій Борді робити!

До*уя всього помінялося з 2018 по 2020 поки я був за кордоном і не заходив на Борду??

перестань верзти всяку дічь.

І да, я єдиний, хто ще з адмін/модер-персоналу лишився живий на Борді.  І да я генералісімус калітки. І що? 

• Ха-ха 2
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...