Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

54 минуты назад, Nokian сказал:

Або наводжу аргументи

можна хоч один приклад ? чи знов тіпа пройдеш повз ?

55 минут назад, Nokian сказал:

А ці всі мінуси, фиркання, образи, посилання - ну явний признак, що людині ПРОСТО НЕМА , що сказати.

тобто коли ти тіпа проходиш повз, то тобі є що сказати ? Чому, на всі аргументи, якими тобі відповідають ти ЗАВЖДИ проходиш повз ?

58 минут назад, Nokian сказал:

Як і логічних думок.

це називаєтся поляризація думок і селективне сприйняття. Ти їх (логічних думок) просто не помічаєш, тому ця пробема не на нашій стороні кабеля

1 час назад, Nokian сказал:

Декому так хочеться вилити свій страх,відчай ітд тд.

помилка проекції, те, що тобі так здаєтся, не обовьязково так і є

Насправді ти не можеш мовчати, бо на мої висновки звертають увагу набагато більше, ніж на твої.

яким способом ти це дослідив ?

Але ж на тебе мало звертають увагу, тому варто лише мені десь ,щось написати,як ти тут же прибіжиш і будеш коментувати

емммм це просто пі*дєц :0016: ото в тебе манія величі, я охєрєваю, чесно

Ну ясно прикриваючись, що не можеш мовчати.

весело получаєтся, дуал мовчки мінусує - ху*овий, я не мовчки мінусую - тоже ху*овий. Може тобі виключно плюсики ставити і восторгатись, який ти пі*дєц вумний, талановитий і оригінальний ? :0016: А не пішов би ти нахєр ))) Ти там в своїй хворій уяві думай що хочеш, але поки ти будеш пи*діти всяку хєрню, я на неї буду реагувати і заперечувати. А ти роби як знаєш, от на шо на шо, а на це мені точно пофіг :) 

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вадім,2+2=4.

• +1 1
  • -1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бідні американці,така пошесть в них, як то переживуть 

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 минуту назад, Nokian сказал:

Вадім,2+2=4.

Вітя 3+3=6

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 минуты назад, Nokian сказал:

Вадім,2+2=4.

бач, як ми гарно з тобою спілкуємся. Я тобі і пояснюю щось весь час, щось питаю, а ти мені хуяк і 2+2=4, я так розумію, це комплексна відповідь на ВСІ поставлені питання за останні декілька постів ? Оце в твоєму розумінні аргументами називаєтся ? ну ну, мабуть краще таки проходь повз, може за розумного зійдеш :D

• Ха-ха 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Nokian сказано:

А ці всі мінуси, фиркання, образи, посилання - ну явний признак, що людині ПРОСТО НЕМА , що сказати.

це звичайний форумний срач, це нормально 

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, yu2007 сказано:

Он мене @Waver майже в кожному з останніх його постів згадує. Мої «тупі повідомлення» в темі про літаки настільки отруїли йому життя,

він ніби і дорослий мужик, але образився на форумних хом'ячків 

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

Бідні американці,така пошесть в них, як то переживуть 

Що ти там про заздрість писав?

Ти переглянув це відео як мавпа газету. Все побачив, все почув і нічого не поняв. Я написав величенький пост про це, ще коли ти написав

В 05.05.2020 в 20:32, Nokian сказал:

Із звичайного ,трохи сильнішого ,природнього вірусу,роздули світову істерію.

Кожна країна,точніше влада кожної країни роздувала її у своїх вузькополітичних цілях,використовуючи  один з базових людських страхів,страх перед заразою.

Цю шиту білими нитками справу було ясно ще два місяці тому,коли померлих журналізди чомусь враз почали називати загиблими.

Написав той текст, але згадав як ти їх читаєш і не опублікував, але стало шкода праці - зберіг. Таки опублікую, ти не прочитаєш, інші прочитають. І це відео якраз доречне, мені не треба буде лінки шукати

Цитата

В США подали заявки на отримання допомоги по безробіттю вже 33,5 мільйонів осіб. Темпи подачі заявок знижуються, але кінця ще навіть не видно, прогнозують безробіття до 20%. Якщо не маєш контракту і на підприємстві відсутній профсоюз, то можна звільнити в той же день, коли підприємство закрили на карантин. Але держава гарантує виплату по безробіттю 80% від зарплати, а там не так як в нас - усі на мінімалці, а решта в конверті. Тобто допомога - реально 80%, з часом знизиться до 10%, так стимулюють людей до пошуку роботи. А зараз федеральні уряди, на додачу до державної допомоги, доплачують ще по 600 баксів в тиждень. І звичайні трудяги стали отримувати допомогу більше ніж була зарплата. Люди не хочуть повертатися на роботу, навіть якщо їхнє підприємство запрацювало. Це колосальні кошти навіть для США. Але це крапля в морі тих витрат, які прийдеться зробити уряду США, щоб подолати ще й економічну кризу, спричинену коронавірусом.

В Євросоюзі ситуація з безробіттям трохи краще, бо їхнє законодавство стоїть більше на стороні людей ніж бізнесу, і не дозволяє звільняти відразу. Але все рівно прогнозується ріст безробіття до 9-10%, при теперішніх 6,7. Також колосальні виплати, також економічна криза. 

В Великобританії кількість безробітних вже досягла 9%, при тому, що цілі галузі отримали від держави підтримку у вигляді зарплат працівникам на час карантину аби не звільняли. Галузеве опитування показало що з 47 000 пабів, закриються 19 000, лише це додасть 320 000 безробітних. Падіння ВВП найбільше за останні 300 років (триста Карл). 

Яку таку вузькополітичну вигоду можна отримати від неконтрольованої кризи? Всі йдуть на карантин, розуміючи, що він стає причиною неконтрольованої економічної кризи, через "звичайний, трохи сильніший природнього вірус". Чий це план, якщо чи не найбільше від нього страждають саме розвинуті країни?

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Waver сказал:

одночасно ще дечім допомагаю нашим хлопцям яких уже близько сотні зараз і які уже неділю стоять під Білим Домом у Вашингтоні, та тим хто організовує туди виїзд ще багатьох інших з різних куточків країни...

Це якийсь протест, пов'язаний з карантином?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля.. ото вас криє..

Я навіть перечитати той срач намагався... марно.

Чистити його, це невдячна справа. Заколупаюся, потім скажуть нашо мої пости потер. Чи ще щось.

нагадало про "модерацію"

%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Zheny@ сказал:

мля.. ото вас криє..

Я навіть перечитати той срач намагався... марно.

Чистити його, це невдячна справа. Заколупаюся, потім скажуть нашо мої пости потер. Чи ще щось.

нагадало про "модерацію"

Ну хоч тему про авіацію, там в тому флуді тематичних постів не було взагалі.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, nickel сказал:

Це якийсь протест, пов'язаний з карантином?

по останніх новинах там зараз протестують медсестри (через недостатню кі-ть засобів індиідуального захисту).

А з 1 травня (ну і теж до зараз навпевно) - далекобійники, через тещо в період пандемії значно впали ставки на фрахт.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, natalka) сказано:

по останніх новинах там зараз протестують медсестри (через недостатню кі-ть засобів індиідуального захисту).

не смішно зовсім, але...

COVID-19-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пишуть, що з 12.05.2020 у Луцьку запрацює громадський транспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, yu2007 сказал:

Все, маслопуп, ніби як вже всім. Можеш заходити ))

Та ні, я ще ззовні зачекаю, а то ще мене зачепить :)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 minutes ago, SΩLΩMΩN said:

Spoiler

1584416225184193154.png

Змінено користувачем Ko3bMa
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Nokian сказано:

Насправді ти не можеш мовчати, бо на мої висновки звертають увагу набагато більше, ніж на твої.

В тебе є купа можливостей  заводити СВОЇ теми і писати там любі СВОЇ висновки.

Але ж на тебе мало звертають увагу, тому варто лише мені десь ,щось написати,як ти тут же прибіжиш і будеш коментувати.

Ну ясно прикриваючись, що не можеш мовчат

Прощу вибачення за офтоп)))

Ото, Вікторе, Вас "поперло"))))

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, SΩLΩMΩN сказал:

Поки не запрацює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, MANJAK11 сказано:

бач, як ми гарно з тобою спілкуємся. Я тобі і пояснюю щось весь час, щось питаю, а ти мені хуяк і 2+2=4, я так розумію, це комплексна відповідь на ВСІ поставлені питання за останні декілька постів ? Оце в твоєму розумінні аргументами називаєтся ? ну ну, мабуть краще таки проходь повз, може за розумного зійдеш :D

Ось наочна різниця,що я тобі за очевидні речі ставлю плюс,а мені -мінус.

Який мені сенс писати тобі комплексну відповідь,якщо ти всеодно поставиш мінус навіть на 2+2=4.

Попалилися.

Ось для цього я і казав і кажу,аби трохи остигнути та адекватніше реагувати один на одного, треба просто деякий час проходити повз.

Просто остигнути.

Я це робив у добровільному порядку досить довго,а от ти не можеш чомусь.

Будь розумнішим.

Змінено користувачем Nokian
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.05.2020 в 14:58, rrid сказал:

маєш конкретні цифри, які це підтверджують? бо Головне управління Держпродспоживслужби в Київській обл. в себе на сайті розмістило трохи іншу інформацію:

Нагадаю, що санстанцію не ліквідували, а підпорядкували Держпродспоживслужбі

Тяжки́й го́стрий респірато́рний синдро́м (ТГРС) (англ. Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) — вірусне інфекційне захворювання, особливий варіант коронавірусної інфекції, здатний до небезпечного епідемічного поширення, в тому числі й внутрішньогоспітального, з переважанням повітряно-крапельної передачі інфекції з ураженням дихальної системи та, у тяжких випадках, з появою атипової пневмонії[1] з виразною гострою дихальною недостатністю.

Легкість зараження, швидкість поширення, тяжкий перебіг, висока летальність — особливості, які дозволяють віднести ТГРС до тих інфекційних захворювань, які виявили здатність чинити серйозний вплив на здоров'я населення і можуть швидко поширюватися в міжнародних масштабах та увійшли до переліку подій, які можуть спричинити надзвичайну ситуацію в галузі охорони здоров'я.

Держпродспоживслужбі курити менше треба...

Карта поширення в 2002-2003, чорним позначено, де була смертність:

Файл:SARS map.svg

При SARS було 35% смертності. Зараз - 2-3%.

Змінено користувачем AgentSmith13
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке відчуття що вам по 15 рочків, а ніби дорослі дядьки і такою херньою займаєтесь. Ставите одне одному  мінуси і доказуєте який я розумний, а ти далба%об. І це стосується не тільки вам обох. Борда стала не цікавою, вкотре в цьому переконався, не заходив сюди довгий час. 

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, yu2007 сказано:

Шановне панство, нагадую, тема ця називається «Коронавікторс і реакція на нього». Хто що може сказати по темі?)

...і РЕАКЦІЯ на нього.

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Nokian сказал:

Ось наочна різниця,що я тобі за очевидні речі ставлю плюс,а мені -мінус.

Який мені сенс писати тобі комплексну відповідь,якщо ти всеодно поставиш мінус навіть на 2+2=4.

Попалилися.

Ось для цього я і казав і кажу,аби трохи остигнути та адекватніше реагувати один на одного, треба просто деякий час проходити повз.

Просто остигнути.

Я це робив у добровільному порядку досить довго,а от ти не можеш чомусь.

Будь розумнішим.

я тобі вже писав, що розглядають поради лише тих людей, яких поважають, ти до таких не відносишся. І да, на мінуси тобі пофіг, раз ти через пост на них звертаєш увагу ))) 

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

я тобі вже писав, що розглядають поради лише тих людей, яких поважають, ти до таких не відносишся. І да, на мінуси тобі пофіг, раз ти через пост на них звертаєш увагу ))) 

На мінуси пофіг,це просто показник необ'єктивності ,що б я не говорив,навіть 2+2,ти сприйматимеш упереджено.

Ну а повагу до мене визначаєш не тільки ти,хоч дуже стараєшся її зменшити,не здогадуючись чому.

Це довга тема.

В Америці просто в таких випадках суд забороняє людям наближатися на 100 ,чи скільки там метрів.

І всім добре.

Так і я тобі пропоную .

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїхався сьогодні по місту. Народ вже болт забив на маски. Стрий ринок працює але людей з села немає, тільки перекупи, продавці або без масок або з масками натягнутими на бороду. Сенс з такого карантину? 

П.С. доречі при вході в клітку, на старому ринку, міряють температуру! Навіть в Сільпо в центрі і то не міряють.

Змінено користувачем SΩLΩMΩN
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...