Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

кто пишет инфу в чат от МОЗ.?

показатель заболеваемости на 100тыс в %

Screenshot_2020-04-11-13-48-12.png

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с Европы повалил народ на паски. обычно заезжало 600-800 в день, сегодня привезли 1800, на завтра уже 1000билетов продали с Чехии

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, Nokian сказал:

А нафіга робити те, в чому НЕМА ПОТРЕБИ?Набагато доцільніше було би робити поголовно тести всім на гепатит, туберкульоз,віл.

Ту вище ж чітко написали, що в Закарпатті КОЖНІ 4 ДНІ  помирає одна людина від туберкульозу.

В нас думаю ситуація ще гірша.

І це постійно , 28 років вже.

Хтось дуже ворушиться?

Ні, бо на це треба виділяти гроші  ПОСТІЙНО.

І ніякого особливого пррофіту від цього владі нема.

А тут роздули епупею , порішали свої вузькополітичні питання  І  НАВЯЗАЛИ людям кредити років на 5.

Здоровим, повноцінним людям, котрі здатні і будуть тепер 5 років виплачувати борги.

Хто не розуміє  суті цієї афери,тому ніякий тест  айкю і не допоможе.

Ніколи

Що за хвороба в Дани Величко, я вже знайшов

Цитата

Синдром Капгра

Примером того, как психическое заболевание может менять человеческое восприятие реальности, служит синдром Капгра, или бред отрицательного двойника. Впервые расстройство было описано французским психиатром Жозефом Капгра в 1923 году. При наличии синдрома человек уверен, что кого-то из его близкого окружения, а иногда и его самого заменил двойник. Больные верят, что этот самый двойник желает ему зла и специально вредит. Существуют две формы заболевания: когда пациенту кажется, что он действительно видит двойника и когда он остаётся невидим. Учёные до сих пор не знают точную причину этого необычного заболевания. Парадокс синдрома в том, что больные способны распознавать лица близких, но отказываются признавать, что это они. Однако последние исследования доктора Бауэра и многих других учёных позволяют предположить, что причина кроется в отсутствии эмоционального отклика на знакомые лица. Это подтвердил эксперимент, во время которого больные с синдромом Капгра признавали голос тех, кого считали двойниками, если их близкие говорили с ними из другой комнаты через микрофон, не показывая своего лица.

а от , що в тебе, коли людина займаєтся запереченням фактів, й постійно вірить в конспірологічні теорії заговорів - поки що ні. Мабуть це якийсь вид легкої шизофренії , я ж не спеціаліст, бо на звичайний кретинизм не схоже, людина ж ніби є непоганим спеціалістом в деяких областях 

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, romanc сказал:

вот интересно, во всех областях одновременно ОДА выпустили фейки о тотальном карантине, подняли панику, а теперь все пишут опровержение.

этим СБУ должно заниматься.

СБУ займається дуже "важливими" речами,їм ніколи займатися дрібницями

ось,наприклад,сьогодні передали наводку на активістів,що вдягали маски на пам'ятники у Львові

92788000_676429626501754_5218616535743987712_o.thumb.jpg.e3a38dd4d4c82408ebafc59c6e70cb3d.jpg

93282361_676429436501773_5065712152363401216_o.thumb.jpg.c66a491ea64940471259c45baa206f06.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 hours ago, Nokian said:

А нафіга робити те, в чому НЕМА ПОТРЕБИ?Набагато доцільніше було би робити поголовно тести всім на гепатит, туберкульоз,віл.

Ту вище ж чітко написали, що в Закарпатті КОЖНІ 4 ДНІ  помирає одна людина від туберкульозу.

В нас думаю ситуація ще гірша.

І це постійно , 28 років вже.

Хтось дуже ворушиться?

Ні, бо на це треба виділяти гроші  ПОСТІЙНО.

І ніякого особливого пррофіту від цього владі нема.

А тут роздули епупею , порішали свої вузькополітичні питання  І  НАВЯЗАЛИ людям кредити років на 5.

Здоровим, повноцінним людям, котрі здатні і будуть тепер 5 років виплачувати борги.

Хто не розуміє  суті цієї афери,тому ніякий тест  айкю і не допоможе.

Ніколи

Цікава стаття з історії - для саморозвитку та для того щоб зрозуміти навіщо вводиться такий карантин... багато чого спільного з сьогоднішньою стуацією.  Особливо зверни увагу на цифри.

https://cripo.com.ua/stories/budni-epidemii-100-let-nazad-doistoricheskie-mikroby-voennaya-tsenzura-i-samoubijstva-zabolevshih/

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, MANJAK11 сказано:

Що за хвороба в Дани Величко, я вже знайшов

а от , що в тебе, коли людина займаєтся запереченням фактів, й постійно вірить в конспірологічні теорії заговорів - поки що ні. Мабуть це якийсь вид легкої шизофренії , я ж не спеціаліст, бо на звичайний кретинизм не схоже, людина ж ніби є непоганим спеціалістом в деяких областях 

Ти краще,як людина дещо знайома з цифрами, проаналізуй, , наскільки доцільно було купувати 2000  ШВЛ, щоб задіяти з них десяту частину.І це в пік епідемії.

Може було раціональніше використати кошти.

На рахунок двійників, то тут на форумі є дві пари, котрі синхронно мені опонують.

Одні  по футблу ,другі взагалі по всьому.

То краще їх запитати про голоси і таке все інше.

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Nokian сказал:

Ти краще,як людина дещо знайома з цифрами, проаналізуй, , наскільки доцільно було купувати 2000  ШВЛ, щоб задіяти з них десяту частину.І це в пік епідемії.

На рахунок двійників, то тут на форумі є дві пари, котрі синхронно мені опонують.

@MANJAK11 це параноя. Звичайнісінька параноя. Весь світ проти нього зговорився, придумав коронавірус, карантин-шмарантин. Навіть на Борді в нього двійники і змова.

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а це посильний вклад Приватбанку  для полегшення  громадянам наслідків карантину ( походу корінь слова Карантин походить від слова Кара)

Ну в нашій країні так точно.

З 01.05.2020 року тариф видаткових операцій буде збільшено.
pict1
А саме:
  • Комісія за платіж на Картку для виплат (нецільове поповнення) – 0,5%;
  • Комісія за зняття власних коштів з Корпоративної картки чи картки «Ключ до рахунку» в Україні – 1%.
  • Cумний 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут таке:

Спойлер

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, розвели тут паніку... і не тільки тут... Вчора жінка з 15-00 дзвонила мені, лякала що завтра (тобто вже сьогодні) всі магазини закриті будуть, і тп. Ну я зразу до пєрвоісточніков - сайт облради, облдержадміністрації, міської ради... Знайшов звернення Погуляйка, послухав, потім ще перечитав в буквенній формі - знайшов тільки рекомендації - дзвоню назад жінці, мол не панікуй. А фіг там, тож в фейсбуці написали, перевір мол на сайті облради... Я кажу, мол, тільки звідти, все тихо, тільки рекомендують... Коротше, поки дійшла додому, то попустило... Але цілий вечір дивувався людській тупості, коли дивився на фотографії з-під супермаркетів, з довгими чергами.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Тут таке:

Один злодій, звинувачує інших))) Бляха, ну свята ж людина)))))

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, bublik007 сказано:

так саме смішне що було купа статей про благодійну касу влікарнях. хтось ж це все кришує.... не може бути такого що поліція і прокуратура просто так нічого кримінального не знайшла....

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Dima4s сказано:

так саме смішне що було купа статей про благодійну касу влікарнях. хтось ж це все кришує.... не може бути такого що поліція і прокуратура просто так нічого кримінального не знайшла....

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, bublik007 сказано:

ХЗ!  Я з ним понад 15р співпрацюю: я і мої рідні є членами ВОЛК. Скільки разів не стикався, то ще ні разу не підісрав, все гарантовано платилося, а те що кажуть. Мені як клієнту завжди подабалося його відношення до мене і моїх рідних як до споживача. В цьому плані він молодець!

А що про нього кажуть? В чому він злодій?

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, Ukrainec сказано:

ХЗ!  Я з ним понад 15р співпрацюю: я і мої рідні є членами ВОЛК. Скільки разів не стикався, то ще ні разу не підісрав, все гарантовано платилося, а те що кажуть. Мені як клієнту завжди подабалося його відношення до мене і моїх рідних як до споживача. В цьому плані він молодець!

А що про нього кажуть? В чому він злодій?

Благодійний фонд, він такий благодійний)))) Володя, ти правда не чув про "бізнес конфлікти з Духневич?)))

Пруфів, як ти  розумієш, не буде. Але, диму ж без вогню не буває))) Не вірю я цим "перебиранцям", екс-регіоналам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, bublik007 сказано:

Благодійний фонд, він такий благодійний))))

Який ще благодійний фонд? Я це знаю трішки по іншому, це щось типу страхового фонду, зобов"язання він свої виконує, що ще хотіти? Колись про потраплянні в лікарню виплата становила 1400 грн на той час 180$ доволі суттєво(зараз не знаю) + давалась зубна щітка, паста, мило і ще щось. Тобто навіть якщо ти попав, чи хтось з твоїх рідних попав без грошей в лікарню на кілька днів поки знайдеш гроші мене це рятувало, ситуації були в мене різні. Нічого поганого в цьому не має.

7 хвилин тому, bublik007 сказано:

Володя, ти правда не чув про "бізнес конфлікти з Духневич?))) 

Не повіриш, але ні. Якщо чесно я не одразу згадав хто це...

7 хвилин тому, bublik007 сказано:

Пруфів, як ти  розумієш, не буде. Але, диму ж без вогню не буває)))

Буває! Бо так і те що я машину за бронежилети купив, і нажився  на внесках по збору певних коштів, і працюю на роботі з фізкультутною, а не технічною освітою,  і ще багато чого... Ти тільки почни в нашій країні щось робити для людей, а "добродіїв" повір знайдется. ;)  Всі бачать себе в тобі, коли ти щось робиш. Є така навіть мудрість на цю тему: 

Цитувати

те що я ти бачиш в мені це не моє, це твоє, бо моє, це те що я бачу в тобі.

Тому без пруфів це просто наклеп.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Тому без пруфів це просто наклеп.

Я тебе почув)) Тема,  про коронавірус.

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 minutes ago, Ukrainec said:

те що я машину за бронежилети купив

Брехня, то ж на бронешапках, хіба нє?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, yu2007 сказано:

Брехня, то ж на бронешапках, хіба нє?))

не... то було на бронепрезервативах.

тепер от ненарадуюсь

kupit-zaz-968-m-korosten-447799.jpg

* фото ілюстроване, взято з інету

Змінено користувачем Ukrainec
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Ukrainec сказано:

тепер от ненарадуюсь

Лєксус)))) Скільки ж броніків він коштує)))) Ой, вибачаюсь за офтоп))) Карантин, туди його в качель)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Cherman сказано:

Як ти в нього влазиш? В тебе велік більший за цього апарата.:D 

p.s. Пардон за офтоп.

Видно ти в ньому не їздив раз таке питаєш 

* фото ілюстроване, взято з інету

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інфа не підтвержена офіційно, від товариша з Горохова (там двіж серйозний, зараз біля адміністрації - купа машин і т.п.):

"...на даний момент 14 підтверджених, з них 7 медпрацівників
Села різні
Судячи по всьомиу, пішло від тої бабки з Липи, яку випхали з інфекційного додому, бо в неї нетяжкий стан був
Але персонал інфекційного вже заразився і поніс заразу в маси.
Ще просто не всі тести оброблені,  далі буде.."

• Збентежений 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Nokian сказал:

та не переймайся, ти всерівно не осознаєш сам свій діагноз, (як і кожен з нас), така вже психологія людини :) 

ЗІ ну от хто тобі сказав, що в Україні вже *пік епідемії* ? сам придумав ? Нічого, що  точно пік епідемії можна визначити лише в минулому часі, коли епідемія ПОВНІСТЮ локалізована ? Бо навіть коли починаєтся спад, це ще не значить всьо, це може бути лише затишшя перед бурею, а в нас навіть спад ще не починався. Єслі шо, то я не тобі Вітя росказую, тебе вже могила виправить, а тим людям, які ще раптом вірять в той брєд, який ти регулярно несеш. А питання були суто риторичними, можеш не відповідати

• Ха-ха 2
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 часов назад, Nokian сказал:

Просто 10 людей в світі це замутили

То може вже й імена цих 10-ти назвеш

Щоб ми всі зрозуміли накінець твою геніальність

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова пошта приєднується до "коронобєсія"...

224681435_.thumb.png.7698dd090d0d788779c96015f5b6c750.png

А потім співробітники відділення (якщо мають хоч трошки самоповаги), на якому буде проводитися оця "навчальна тривога", подадуть на НП позови до суду (а БЕЗПІДСТАВНА невиплата у повному обсягу заробітної плати - то ще й кримінал), і правильно зроблять! Ну і клієнти, що лишаться без посилок - теж згадають їм ту "смс-ку"...

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...