Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, flashmax сказал:

а ось навпаки, підчепити, медсестра може запросто

Може.

7 часов назад, flashmax сказал:

лікарь

Без м'якого знаку.

Опубліковано
10 годин тому, yu2007 сказано:

А якщо батьки студента тримали вдома свині, то й держекзаменів вважай теж не було)))

Кожен судить по собі))).

• Ха-ха 2
  • -1 2
Опубліковано
23 годин тому, Bliksss сказано:

просто цікаво, ящо відновили і навіть зупиняють всіх підряд - що це міняє?

https://konkurent.ua/publication/59037/na-blokpostu-u-kivertsyah-pasazhiram-marshrutki-miryaut-temperaturu-video/

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 час назад, Alex S сказал:

З них – 648 за останню добу.

От вам і послаблення з нехтуванняям правилами. Нові рекорди щодня. Прощавай гром.  транспорт, кафе і ринки. Як не вміють дотримуватись правил, то будуть знов по домах сидіти. Дибіли, б...

• +1 7
Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

От вам і послаблення з нехтуванняям правилами. Нові рекорди щодня. Прощавай гром.  транспорт, кафе і ринки. Як не вміють дотримуватись правил, то будуть знов по домах сидіти. Дибіли, б...

щойно був на північному - на вході ніхто температуру не міряє, антисептик - відсутній. Продавці - більшість без масок, але якщо підходиш у масці - швиденько одягають ))) про покупців - мовчу, одиниці в масках.

• Cумний 2
Опубліковано (змінено)

@Alex S кілька разів робив зауваження іншим, сам сидів на самоізоляції більше 2-х тижнів ,як виявилось - не даремно, 1 тест - негативний, 2 - позитивний, 3 - негативний.

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 2
  • Cумний 2
  • +1 1
Опубліковано
16 хвилин тому, volks сказано:

Вчора їздив веліком по місту в масці. Незважаючи на те, що температура була більш як +30. 

Цікаво було спостерігати за поглядами людей, які дивились на мене.

Дехто дивився здивованими очима, дехто посміхався. Більшість кого як бачив, були без масок.

• Cумний 2
  • -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, SΩLΩMΩN сказал:

Вчора їздив веліком по місту в масці

Ну то таке.

А от в магазинах, базарах транспорті. Але більшості вже пофіг.

Опубліковано
10 хвилин тому, Bliksss сказано:

А що, по бабці не видно, що у неї прогресуючий ПГМ  МП ?

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
6 хвилин тому, Alex S сказано:

Я  звідки знаю.Маска для відвідування публічних місць поліцаями і охоронними структурам признається тільки з клапаном . 

Це де так вказано? Я читав іншу інфомрацію:

В МОЗ попередили про небезпеку респіраторів з клапаном

Респіратори з клапаном видиху захищають тільки того, хто їх носить, але не виконують функцію захисної маски, оскільки виділяють повітряний потік. Про це повідомив на брифінгу заступник міністра охорони здоров’я — головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає кореспондент УНН.

• Збентежений 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
22 minutes ago, Alex S said:

Та стримати ковід можна було. В моєму регіоні роботи він стабільно мінімальний.

Ти в Таджикистані чи Казахстані зараз працюєш?

В твоєму регіоні за вчора:

09CC171E-5CCC-4C79-8FF0-BD0F0C2D035B.thumb.jpeg.6e0ea5843fa604bcf45528d8d507da84.jpeg

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Alex S сказано:

@SΩLΩMΩN  я тебе тільки про одне запитаю. Я зараз трохи в від їзді ,скажем умовно, не в Україні.Ти коли пост про гиндиків в трудових містечках читав, чи про поїзд на магнітній подушці - ти про Ковель чи про Луцьк думав?

Не зрозумів питання.

• Збентежений 1
Опубліковано
1 хвилина тому, SΩLΩMΩN сказано:

Не зрозумів питання.

Він десь у Еміратах або іншій не самій бідній країні!  Пляжі, рейкові автобуси, роздача бабла на сигарети, ну і "індюхи" / Індуси та "паки" / пакистанці .

Щось ти себе як школьнік позиціонуєш.

• Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Alex S сказано:

як школьнік-двоюшнік я б сказав. Соломон то шутка.

6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Він десь у Еміратах або іншій не самій бідній країні!  Пляжі, рейкові автобуси, роздача бабла на сигарети, ну і "індюхи" / Індуси та "паки" / пакистанці .

Щось ти себе як школьнік позиціонуєш.

Емірати, роздача бабла індикам, індуси на поїзди на магнітних подушках :rolleyes:

Це все нагадало мені одну армянську казку.

https://www.youtube.com/watch?v=2lt7ngXaSOg

Змінено користувачем SΩLΩMΩN
Опубліковано

Ого, скільки постів про мене. Можна вже створювати окрему тему про  SΩLΩMΩNАле у цій темі було б цікаво читати про коронавірус і реакцію на вірус а не про реакцію на SΩLΩMΩN.

• Ха-ха 2
Опубліковано
6 minutes ago, SΩLΩMΩN said:

Ого, скільки постів про мене. Можна вже створювати окрему тему про  SΩLΩMΩNАле у цій темі було б цікаво читати про коронавірус і реакцію на вірус а не про реакцію на SΩLΩMΩN.

порохоюоти пишуть що за останні дні радикально збільшилося кількість захворювань на Ковід...

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано
19 годин тому, Zevs_Isver сказано:

порохоюоти пишуть що за останні дні радикально збільшилося кількість захворювань на Ковід...

напевно тести почали робити більшеB)

Опубліковано

Швагро має два негативних, дружині так і не фіксували. Температура в дружини так і "плаває" до 37.5. Сьогодні лікар має закрити швагру лікарняне і видати папірку дружині що вона здорова. Хоча так і не знаємо як вона має йти працювати, коли на завод не мають пускати з температурою більше 36.8. В мене один теж негативний, прийде другий і теж до праці. Тим часом теща досі лікується... Зараз знову мають прописувати курс антибіотиків, так як температура скочила до 40. Медики припускають кишкові інфекції через ослаблений імунітет

• Дякую! 2
  • +1 5
Опубліковано (змінено)
51 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

напевно тести почали робити більше

хз, я в статистику потрапив, а от родичі, з 4-х чоловік тільки в однієї людини взяли аналіз (звичайно ж позитивний, і другий, і третій) а в інших, що разом мешкають - не стали, кажуть а нафіга - і так все ясно, от вам і статистика.

P.S. Бачили чергу на пр.Волі, там де беруть ІФА ? Людей - на вулиці тьма

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...