Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Бачиш інші причини?  Поділися!

Нещодавно мав діалог з одним бізнесменом, з товарооборотом фірми понад 100млн. на рік, так він зараз частково переорієнтовує фірму на інший вид продукії бо тим чим він займався дає лише  25-30% рентабельності, а новий вид продукції понад 70%. То з його слів: навіщо витрачати час на те що дає меншу віддачу.

Я б з цим твердженням посперечався, але він міліонер, а не я :) 

Змінено користувачем Ukrainec
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
1 час назад, Cniperman сказал:

Але мої пости охоплюють всіх членів родини. А реакцію на оприлюднення настільки особистого мені важко спрогнозувати) 

Важко було признаватися першим хворим. Самі сусіди могли прийти хату палити. А зараз, думаю, нічого поганого не станеться. А на Борді взагалі ніякого негативу, бо ти ж нікому загрозу не несеш через монітори. Не очкуй. Пиши більше.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, rrid сказал:

колись було більше 400 машин на автобусних маршрутах міста. цей період пам'ятається як "платиш дорожче, ніж в тролейбусі, але їдеш сидячи". потім була "реформа" на "більші автобуси" - маршруток залишилось понад 200, і "сидячи їдеш тільки з кінцевої"

От не починай вже знову про цей рай. Коли були Мерседеси, я не міг вже сісти в декількох зупинках від кінцевої. І потім зі своїми 196 см їхав у позі зю через усе місто. Тому я за те, щоб поставити пам'ятник Шибі за більші маршрутки. А що стосується загальної сидячки в 200 маршрутках, то кількість місць майже не змінилась. 12 в Мерсі проти 22 в Богдані 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 час назад, SΩLΩMΩN сказал:

Розкажіть будь ласка, що робиться в лікарні. Чи вистачає місць, ліків? Що кажуть лікарі і що кажуть паціенти? Чи "беруть" лікарі і за що?

Що там робиться не маю сам чіткого розуміння... Після важкого перебігу в тещі вона стала не контактною, з нею неможливо говорити, залишається тільки надіятись що спеціалісти приведуть їй в ясність... Дружина замкнута з сином в боксі, окрім своєї палати майже нічого не бачать. Їй теж діагностували одностороннє запалення, лікують, тестів нема. При тому на кашель вона не жалілась, паро раз дні три тому кашлянула та й все. За ліки платять, вроді все

Змінено користувачем Cniperman
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
40 хвилин тому, Cniperman сказано:

За ліки платять, вроді все

приблизно, яка сума на дорослого/день?

P.S. на жаль, цікавлюсь вже не просто так

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 година тому, yarik1 сказано:

Бачу тільки 1. немає там супер рентабельності і це трошки там і взагалі рентабельності не буде(як зараз наприклад). Ручне управління з боку геть далеких з міськради і ще купа всього. А те що продали - красавчікі. 

Чоловіче, ще у відносно не далекому 2012 році. До Революції Гідності. Один власник маршрутки казав, про 100$ / день чистої виручки.

А місяць тому, водій одного з маршрутів, пробалтався, що якщо немає 50$ / день чистими, то дарма виїхав.

То тепер порахуй. Хоча уже рахували не раз.  Скільки заробляє власник і скільки воділа.

• +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А місяць тому, водій одного з маршрутів, пробалтався, що якщо немає 50$ / день чистими, то дарма виїхав.

це вже з електронними квитками так?

Опубліковано
Щойно, case_l сказано:

це вже з електронними квитками так?

Походу нє.

Бо до валідаторів точно мали стільки (як не більше). Зараз готівка, що дають, на тому ще мають щось. Але тікати не спішать ,чомусь.

Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Зараз готівка, що дають, на тому ще мають щось.

готівка, "сарай на колесах" який іздить - поки їздить (були випадки що і без гальм, передачею і ручніком гальмували), на податках добре можна зекономити, коли купуєш умовно по 100 а чек дають на 150))) от і працюють собі у збиток, все для людей, все для людей...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
20 минут назад, Bliksss сказал:

приблизно, яка сума на дорослого/день?

P.S. на жаль, цікавлюсь вже не просто так

Десь на 500 в день на двох. Залежить чим лікувати будуть

• +1 4
Опубліковано
2 хвилин тому, Cniperman сказано:

думалось - значно більше.... племінниця (5 років) взимку була в інфекційній - 2-х стороннє запалення (ще кілька дітей  з садочка було), то по 800-1000грн на день.

Що цікаво, зараз в її мами (моєї сестри) підтверджений КВ, симптомів вже нема майже ніяких -кашлю, температури (була всього дня 3-4), тільки слабість - малій пофіг, тільки нудиться вдома сидіти, то я деколи забираю погуляти на повітрі (без контакту з іншими).

• +1 1
Опубліковано

От цікаво, якщо відмовитись від "сіті кард" взагалі, можна інше рішення впровадити, навіть зробити його валідним разом з сітікардом, чи "сіті кард" не буде возмущатись?

Якщо треба моніторинг, то можна його й надати в доступі онлайн - хто дивиться дані з "сіті карду" наприклад?

Технічно не складно і не так затратно зробити як здається, зате не залежиш від когось.

Опубліковано
20 хвилин тому, nickel сказано:

Ти? Чи хтось з родичів?

Мати і сестра, в мене - негативний, здав повторно - про всяк випадок

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
18 хвилин тому, MACCEN сказано:

От цікаво, якщо відмовитись від "сіті кард" взагалі, можна інше рішення впровадити, 

Можна але згідно договором з міського бюджету потрібно буде заплатити 50 млн. грн. Профіт!

• +1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, MACCEN сказано:

От цікаво, якщо відмовитись від "сіті кард" взагалі, можна інше рішення впровадити, навіть зробити його валідним разом з сітікардом, чи "сіті кард" не буде возмущатись?

звичайно можна, здається, навіть на борді писали, у випадку, якщо "не зайде", міськрада виплатить туркомолдаванам хх млн. грн. "за труды".

• +1 2
Опубліковано
8 хвилин тому, case_l сказано:

добре хоч так впровадили 

ну да, в дяді Стьопи - було дешевше в рази (може і краще) місцева розробка, ще й розстрочку пропонував

Опубліковано
20 годин тому, Cniperman сказано:

В четвер буде 2 тижні з моменту першого забору аналізу на ковід як тісноконтактуючих з хворою. Результатів досі нема. Яка достовірність нашої інформації при такій халатності?

Виявляється, на область є всього 2 вірусолога. 

На Волині – два вірусолога на всю область: не встигають робити ПЛР-тести на коронавірус

Опубліковано
4 годин тому, Cniperman сказано:

Дякую за інформацію.

А манюпас переконують, що все профінансовано. Цікаво, куди пішли 2,6 млрд. грн?

На борьбу с коронавирусом из бюджета потрачено более 2,6 миллиарда (инфографика)

До 28 мая 2020 года включительно, за счет бюджетов всех уровней проведено платежей на сумму 2,62 млрд грн: 658 млн грн из госбюджета и 1 965 млн грн из местных бюджетов. Об этом сообщает пресс-служба Минфина со ссылкой на Госказначейство.

WhatsApp%20Image%202020-06-02%20at%2012_

Опубліковано
48 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

Виявляється, на область є всього 2 вірусолога. 

А як же всі остальні? :D Луцька Борда - Тема : Коронавірус і реакція на нього. 223 сторінки на даний момент.

• Ха-ха 6
  • +1 1
Опубліковано
47 хвилин тому, sss381 сказано:

А як же всі остальні? :D Луцька Борда - Тема : Коронавірус і реакція на нього. 223 сторінки на даний момент.

ні, тут лише один вірусолог (який мав 5-тірку по мікробіології чи то вірусології, хз),  ну може 2. І ті стверджують що вірус не страшний! (страшні лише  його наслідки)

• Ха-ха 2
Опубліковано
В 01.06.2020 в 18:30, rrid сказал:

"туди" - це ще фігня (якщо не знаєш "технології", то розкажу по серкрету - береш квиток до села, куди можна взяти квиток, а в салоні водію доплачуєш, або, щоб надійно - до наступного за твоїм селом де АС "бачить" зупинку), а от як ти будеш їхати назад, коли приїде антобус, де всі дозволені місця будуть зайняті? ;)

тому або боїшся коронавірусу і сидиш вдома, або не боїшся, і їздиш, як і раніше. або переходиш на індивідуальну доставку тіла в потрібну точку (що також не гарантує, що ніде не заразишся)

Я про "назад" і пишу...

В 31.05.2020 в 17:33, MANJAK11 сказал:

а шо такоє ? а з міським не те саме ? сіли в девьятку в Ліпінах 10 чоловік, кому на роботу на ДПЗ і все, весь маршрут водій по баблу і пасажири на зупинках сосуть пістон. Хай не 10 а 7, що особливо суті не міняє. Але пєши ісчо ))

Не пиши х*йні (соррі, не стримався, адекватнішим будб, не буду), ПО МІСТУ (особисто не раз пішки ходив), і 30+ км ВІД міста - то РІЗНІ, холєра, речі...

• -1 1
Опубліковано (змінено)
34 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Не пиши х*йні (соррі, не стримався, адекватнішим будб, не буду), ПО МІСТУ (особисто не раз пішки ходив), і 30+ км ВІД міста - то РІЗНІ, холєра, речі...

при чому тут різні не різні речі ? ітог твоїх хворих фантазій всерівно однаковий

Змінено користувачем MANJAK11
Опубліковано (змінено)
9 минут назад, MANJAK11 сказал:

при чому тут різні не різні речі ? ітог твоїх хворих фантазій всерівно однаковий

Іди .... лісом.. Хворе тут - ТІЛЬКИ ти. Розумієш, неадекватне, щро таке "з Ліпін на ДПЗ", і з умовного Оконська до Луцька? Лікуйся, хамло!

Чи я щось не так написав вище - треба розробити систему з замовленням ЗВОРОТНЬОГО квитка та ТВОЇЙ зупинці, на конкретну годину, щоб такого, що "всі, крім кінцевої сосуть пістон" - НЕ було, а? І НЕ про міські перевезення (де зараз такого немає, і не передбачається - по пару чоловік їздить, у всіх маршрутках і тролейбусах, що я сьогодні бачив, було саме так)... Вчись читати!

Змінено користувачем AgentSmith13
  • -1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...