Перейти до змісту

IPTV ділимось досвідом

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 minutes ago, MACCEN said:

я дружу тільки з тими хто не буде піз"діти всяку фігню аби тільки щось казати

по твоїх постах - зразу видно, що джерела - ну дуже надійні ))

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 minutes ago, MACCEN said:

ак само як в Україну ввозять всілякі шмоткі брендові під виглядом гуманітарки щоб не платити податки

суперечка починалась з тендеру на ІТ, тепер - про контрабас шмоток...

Опубліковано
4 минуты назад, Bliksss сказал:

суперечка починалась з тендеру на ІТ, тепер - про контрабас шмоток...

тема переходить у спам, кожен остається при своїх думках. 

Опубліковано

Поверну тему з флуду.

Хто має досвід користування GlanzTV, прошу поради: який із запропонованих в сервісі плейлистів краще вибрати (файлом чи посиланням, в HLS потоці чи Mpeg-TS, з Ottplayer в назві чи без), через який плеєр краще дивитись ( в наявності телевізор самсунг на тайзені із встановленим ForkPlayer), і який краще вибрати сервер в налаштуваннях профілю для отримання найбільш стабільного і безперебійного перегляду ?

Бо вчора трохи погрався, але були і лаги, і періодична буферизація, і взагалі зупинка відтворення з написом "потік не відтворюється". Хотілось би почути поради що краще обирати з вищеперерахованого ?

Опубліковано
8 годин тому, SergLutsk сказано:

Поверну тему з флуду.

Хто має досвід користування GlanzTV, прошу поради: який із запропонованих в сервісі плейлистів краще вибрати (файлом чи посиланням, в HLS потоці чи Mpeg-TS, з Ottplayer в назві чи без), через який плеєр краще дивитись ( в наявності телевізор самсунг на тайзені із встановленим ForkPlayer), і який краще вибрати сервер в налаштуваннях профілю для отримання найбільш стабільного і безперебійного перегляду ?

Бо вчора трохи погрався, але були і лаги, і періодична буферизація, і взагалі зупинка відтворення з написом "потік не відтворюється". Хотілось би почути поради що краще обирати з вищеперерахованого ?

Все залежить від інету, провайдера та пристрою.

- hls, или mpeg-ts. Разницы в качестве картинки нет, для большинства устройств рекомендуется hls, поток в этом случае загружается на максимальной скорости отдельными частями, при выборе mpeg ts поток накапливается в буфере и после выводится картинка, во втором варианте может помочь при переключении дорожек на некоторых устройствах, например tizen os, но каналы могут переклюяаться медленней (с не большой задержкой)

Я вибрав hls - першу строку в меню - присутній є архів програм, працює стоп-плей. 

Крім цього треба ще вибрати країну, тільки не Україна, а то пропадуть канали, що закриті на супутниках. А також сервер. В мене датагруп, періодично перемикаю між сервером 4 та 5.
Зараз 4. 

ForkPlayer в мне на hls канали 4К не показує, треба перемикати на лист TS. Взагалі закин всі 4 силки в ForkPlayer  і не парься.

Щодо самого  ForkPlayer. В меню треба вибрати правильний плеєр, скоріше за все вибраний не підтримує кодування сигналу. В мене - "iframe HTML5"

Опубліковано

може хто користується аналогом скажем так мігого але зарубіжного?

наприклад США просто хочеться подивитись їхні канали

Опубліковано
22 minutes ago, MACCEN said:

наприклад США просто хочеться подивитись їхні канали

також колись було цікаво, але, доводилось дивитись через впн - контент ліцензований для перегляду в штатах )) була якась акція, за 1 бакс дивився тиждень, а повна ціна - десь біля 20. Як називалось хз, не запам'ятав, тому що не зайшло.

Ось, щось схоже і без обмежень по країні (ніби то) https://ott-premium.com/

Опубліковано
12 годин тому, foma144 сказано:

вибрати країну, тільки не Україна, а то пропадуть канали, що закриті на супутниках

А от тут здивувався, і про які саме канали йдеться мова ? Українські ? Бо як тільки підключився і вперше вставив плейлист, то в мене жоден канал не запускався. Тоді порився в профілі, а в мене там країна стоїть Афганістан. Ну я його першим ділом і змінив на Україну, і вуаля, канали почали запускатись. Тому вирішив що так і треба свою країну вибирати. А сервера пробував 1 і 2 ставити.

Ок, дякую, буду пробувати далі

Опубліковано

Я мав на увазі українські канали, що закрились на супутниках. Щоб бізнес не доставав, навіть пірати закрили доступ до каналів, але є вихід. В налаштуваннях виставити країну буть-яку, крім неньки. В мене Польша. Пропадають 1+1, ICTV, ахметова футболи (3 шт) та інші. А при виборі іншої країни все працює.

Опубліковано
3 годин тому, foma144 сказано:

Пропадають 1+1, ICTV, ахметова футболи (3 шт)

Змінив країну на Британію, але футболи так і не з"явились (власне крім спорту мене більше нічого там і не цікавить):( 

По ідеї, я ж плейлист не файлом качаю, а вставляю посиланням, тому зміна налаштувань в профілі мала б спрацювати одразу після перезапуску плеєра, так ? Чи я щось не так розумію ? Але українські футболи 1,2,3 в мене так і не з"явились після зміни країни.

Опубліковано

Кому цікаво, можу дати по тестувати https://ilook.tv (ЕдемТВ), оплачено до 30 листопада. Пишіть, посилання відправлю в особисті повідомлення

Опубліковано
On 31.10.2020 at 14:11, SergLutsk сказано:

Змінив країну на Британію, але футболи так і не з"явились (власне крім спорту мене більше нічого там і не цікавить):( 

По ідеї, я ж плейлист не файлом качаю, а вставляю посиланням, тому зміна налаштувань в профілі мала б спрацювати одразу після перезапуску плеєра, так ? Чи я щось не так розумію ? Але українські футболи 1,2,3 в мене так і не з"явились після зміни країни.

Яким плеєром дивитесь? В мене на ОТТ також пропали,встановив TV mate,там показують

Опубліковано

Все на місці, все показує:

-  На телеку forkplayer 

- На ноуті дивлюсь VLC media player

- На смарті Televizo

- На приставці Т2 моделі q-125 скачаним файлом m3u. Перші три вставлена ссилка перша HLS.

Сервер 4, країна Польша.

Опубліковано
20 минут назад, foma144 сказал:

Все на місці, все показує:

-  На телеку forkplayer 

- На ноуті дивлюсь VLC media player

- На смарті Televizo

- На приставці Т2 моделі q-125 скачаним файлом m3u. Перші три вставлена ссилка перша HLS.

Сервер 4, країна Польша.

А де плейлісти берете?

Опубліковано
21 годин тому, soccer сказано:

Яким плеєром дивитесь? В мене на ОТТ також пропали,встановив TV mate,там показують

Дивлюсь через Ott play by Alex ( його порадили на 4пда як найкращий під  ІPTV ). В принципі по роботі плеєром задоволений, буферизацій на вихідних фактично не було, перемикає канали значно швидше за OTT Player або ForkPlayer, і архівом в ньому зручно користуватись, багато функцій закладено в різні кнопки пульта.

Але дійсно, вчора додивився, що після зміни країни в форку з'явились українські футболи, а в цьому Ott play так і не з'явились. І перезапускав його, і перезаходив заново, і навіть генерував новий пароль входу - безрезультатно, не з'явились, дивно. В чому затик ще не розібрався.

Опубліковано

Купив дешевий плейер на роботу - World Vision i64. Помучився з налаштуваннями, запхав українські плейлісти,  виявляється є один який на халяву роздає,  причому офіційно :)  (Тариф Соціальний, Кнопка Пристрої і внизу сторінки кнопка Додати Плейлист)

І от - спостерігаю дикі тормоза (під'єднав кабелем). Причому Ютуб відтворюється без тормозів, потужності проца хватає. Просканував тему, по слову тормоза - збігів не знайдено.

А що саме цікаве - "кормив" ці m3u приставці з потужним процем - теж такі самі тормоза. Хто мав таку приставку, як воно? Чи це я один такий "щасливий" :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Підніму тему...

Потрібно тещі в селі організувати щось на кшталт ІРТВ малою кров'ю.

В наявності є цифровий ТВ приймач uClan T2 SE Internet та інтернет від провайдера БіТ

Цікавить тільки ТВ-канали без кіно, достатньо і безкоштовних.

Я так розумію, що потрібно десь нарити плейлист з цими каналами. Де?

Що порадите?

Опубліковано
38 minutes ago, Basil said:

достатньо і безкоштовних

38 minutes ago, Basil said:

десь нарити плейлист з цими каналами

або платити хоча б 30 гр в місяць і мати стабільні укр канали, або ж постійно моніторити  і мати требали з переглядом,

тут тема https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=994466

тут пробуйте дивіться плейліст, щось є щось умовно є, короче кажучи після всіх безкоштовних розумієш, що кразе платити 30 грн і мати стабільне, а не кожен раз виясняти, що ж то не працює.

Опубліковано
Опубліковано
4 hours ago, Basil said:

значить ви не зареєстровані

4 hours ago, Basil said:

а про це можна докладніше?

чесно скажу, не уже в темі, раніше був є edem.tv це ніби російські пірати, так пишуть, в мене є підозри, що може і українські просто не хочуть палитись, але оплату вони або в вебмані приймали

є укр альтернатива, але дорожче 29 грн в тиждень https://lanet.tv/channels

пакет CORE  єдиний нюанс після зміни айпі може доведеться занового генерити ключ, але ви зможете чей пакет на 3 тв підключити, і ці тв можуть бути в різних провайдерів

також там є промо пакет безкоштовний, там багато каналів але без основних, можете почати з нього 24 канал досить класний

Опубліковано

Вчора через Glanz пробував дивитись матчі ліги чемпіонів, і отримав постійні буферизації, практично кожну хвилину-дві. Звичайно задоволення від такого перегляду сумнівне. В результаті покинув той мазохізм. Канали Матч різні пробував.

Поділіться в кого вчора успішніше вдалось подивитись, на якому провайдері ? Або якщо на Glanz - тоді на якому сервері/налаштуваннях ?

Гадаю якраз по таких топ-трансляціях з максимальним навантаженням і варто оцінювати якість IPTV провайдера.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...