Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

8 хвилин тому, Nokian сказано:

А тощо ,буде як в Одесі?

Грош ціна твоїм словам! Отже не маєш права чогось вимагати і від інших.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Waver сказано:

але крім цього в свій вільний час, навіть на роботі, люди ще займаються чимось цікавим, для себе

наприклад мені політ. срач на форумі цікавий, але це не значить, що це в мене один інтерес в житті і на це йде весь вільний час :) 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Ha3aP сказано:

Грош ціна твоїм словам! Отже не маєш права чогось вимагати і від інших.

Походу я запитую,де я в кого щось вимагаю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Nokian сказано:

Походу я запитую,де я в кого щось вимагаю?

Ти обіцявся в темі політики не писати взагалі, вже 2 рази. Коли тобі то пишиш, ти починаєш: шо, правда очі ріже? і т.д.

Обіцявся? Ну от і будь добрий дотримуватись свого слова ;)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не писання,це легкі замітки.

Ну а твоє зління,воно ж в ТВОЇЙ  голові.

Я тут до чого.

Ти ж господар свої голові,злитись їй,чи ні .

Чи таки я?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Nokian сказано:

Я тут до чого.

Чи таки я?

За те ти не господар своїм словам ((

Я не злюсь, я просто ненавиджу таких людей котрі говорять одне, а потім роблять зовсім друге. І ти тут не тільки запитання задаєш, а попрікаєш раз через раз.

Все, я закінчую флуд. Розумні люди зробили висновки стосовно твої слів ;)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це лише твоя проблема.

Якщо я своїм думкам господар,то мені так глибоко пофіг,хто мене попрікає,чи злить.

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Nokian сказал:

Якщо я своїм думкам господар,то мені так глибоко пофіг,хто мене попрікає,чи злить.

Ти і словам своїм господар: захотів - дав, захотів - забрав. Карочє не балабол. :D

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

Я тут до чого.

Чи таки я?

Та то у людей спрацьовує механізм самозбереження, не думати про власні проблеми, типу Не думать о хромой обезьяне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 20.09.2019 в 12:19, Werwolf777 сказал:

рукаліцо

думаєш за сотні років поляки менше вбили? вчи історію, а не тільки те, що тобі з ТВ та інтернету ллють в голову "надійні джерела"

Так, згідно історичних даних,під час окупації поляки ополячували українців,але геноциду не було. Та навіть хай буде так як ти кажеш, то чому брати  нам кацапи і цілуємо в сраку їх? Де логіка? 

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, zaHARE сказано:

Так, згідно історичних даних,під час окупації поляки ополячували українців,але геноциду не було. Та навіть хай буде так як ти кажеш, то чому брати  нам кацапи і цілуємо в сраку їх? Де логіка? 

я казав, що москальня нам брати? заперечив тобі, коли ти поляків "білими і пушистими" почав виставляти

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, zaHARE сказал:

Вже мало тих людей, але ще є ті, хто пам'ятає те що витворяла армія крайова на теренах Волині. І якщо це не був геноцид то що це тоді було?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Werwolf777 сказал:

я казав, що москальня нам брати? заперечив тобі, коли ти поляків "білими і пушистими" почав виставляти

8 минут назад, Electronshik сказал:

Вже мало тих людей, але ще є ті, хто пам'ятає те що витворяла армія крайова на теренах Волині. І якщо це не був геноцид то що це тоді було?

Народ ви постіно з'їзджаєте в деталі. Я написав,що логіки в братанні з кацапами,які нас методично знищують набагато меньше ,ніж в братанні з поляками та іншими. Ви пишете мені про армію крайову і т.д. Ну,то ми й з поляками не цілуємось в ясна. Я просто привів їх як приклад. То чого ж тоді з кацапами ми брати? Бо так вони сказали?

• Збентежений 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, zaHARE сказал:

Ви пишете мені про армію крайову і т.д. Ну,то ми й з поляками не цілуємось в ясна. 

Поляки дають для українців роботу з нормальними зарплатами. Тому тема армії Крайова наразі не актуальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, weldermaster сказал:

Поляки дають для українців роботу з нормальними зарплатами. Тому тема армії Крайова наразі не актуальна.

А як завтра росіяни дадуть роботу з ще більш високими зарплатами то що? Тема війни стане неактуальна по цій логіці?

8 часов назад, zaHARE сказал:

То чого ж тоді з кацапами ми брати?

Хто вам таку х@йню сказав?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Electronshik сказал:

А як завтра росіяни дадуть роботу з ще більш високими зарплатами то що? Тема війни стане неактуальна по цій логіці?

Все можливо. Пройде деякий час і можливо вже наші внуки і внучки будуть брататися з старшими братушками. В історії память коротка..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, weldermaster сказано:

Все можливо. Пройде деякий час і можливо вже наші внуки і внучки будуть брататися з старшими братушками. В історії память коротка..

то в людей вона коротка... особливо в деяких індивідуумів, які за декілька років забувають "діяння" політиків, почувши нову порцію обіцянок і пропаганди:)

Змінено користувачем Werwolf777
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, Electronshik сказал:

Хто вам таку х@йню сказав?

Ваш шостий і сказав. А Джек піддакнув. От я ж і кажу,шо х@йню сказав))))

Цитата

Третє. Я дуже хочу звернутися до пана Путіна.  

Шановний Володимире Володимировичу, не допустіть зі свого боку навіть натяку на військовий конфлікт. Тому що Росія і Україна – ми дійсно братні народи.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, бля, клоун, та й все :) Ну ти ж сам стверджуєш, що нема такого народу, як росіяни, так? - Так. А є лише населення. так? - так. Так от те "населення" складається з різних людей, і серед них - там є і рідні наші, і двоюрідні, і троюрідні, і ... - тому й "братні", а не "рідні"! ферштейн?

І ще відповім тому, хто там сильно здивувався про "братній" татарський народ - ти впевнений на 100%, що в твоїй крові нема татарської? Впевнений, що за часів татаро-монгольського нашестя, за часів Золотої Орди, ніякий татарин чи монгол не підмішав своє "сімм'я" в твоє "родинне древо"??? Ото ж. 

Як і поляки, як і австріяки, як і литовці, і т.д.

І справа ж взагалі не в словах, не в назвах, а заморочках в бОшці! А то, знайшовся тут "істінний арієц"...

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, jack74 сказано:

за часів Золотої Орди, ніякий татарин чи монгол не підмішав своє "сімм'я" в твоє "родинне древо"??? Ото ж. 

якщо судити з аваратки то щось таки підмішано 

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 20.09.2019 в 11:50, Basil сказал:

Я люблю такі прогнози: може увійти в історію як президент, який програв війну Росії, а може як такий, що виграв. Про що прогноз? А ні про що. Так, пагаваріть. Колись жінка питала, що значить прогноз погоди від Гугла, де пише: ймовірність дощу 50%. Пояснюю, якщо простими словами, то ймовірність дощу 50% і 50% що дощу не буде, якщо ще простіше, то дощ або буде або ні. Де прогноз? Немає прогнозу. Те саме з сьогоднішніми оракулами.

• Дякую! 2
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, nickel сказано:

Я люблю такі прогнози: може увійти в історію як президент, який програв війну Росії, а може як такий, що виграв. Про що прогноз? А ні про що. Так, пагаваріть. Колись жінка питала, що значить прогноз погоди від Гугла, де пише: ймовірність дощу 50%. Пояснюю, якщо простими словами, то ймовірність дощу 50% і 50% що дощу не буде, якщо ще простіше, то дощ або буде або ні. Де прогноз? Немає прогнозу. Те саме з сьогоднішніми оракулами.

більших втрат ніж умудрився допустити порошенко вже не буде.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, case_l сказал:

більших втрат ніж умудрився допустити порошенко вже не буде.  

Можуть. Війна ще не закінчилася.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, nickel сказано:

Можуть. Війна ще не закінчилася.

Не ламай кайфу зелєбобам. При Зеленському такого бути не може, бо він один із найвеличніших лідерів світу.

• Ха-ха 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 23.09.2019 в 11:38, jack74 сказал:

Так от те "населення" складається з різних людей, і серед них - там є і рідні наші, і двоюрідні, і троюрідні, і ... - тому й "братні", а не "рідні"! ферштейн?

ну, бля, клоун, та й все :) 

А то, знайшовся тут "істінний арієц"...

Прикинь. Я русий і в мене карі очі.

• Ха-ха 3
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...