Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 11:53 Поділитися #826 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 11:53 19 хвилин тому, Юріч сказано: Я хочу добити недобитків, щоб нормальні люди могли спілкуватися...спілкуватися, а не репостити все підряд. Ти хотів сказати, що хочеш добити порохоботів, щоб нормальні прихильники теперішнього гаранта могли спілкуватися, але боїшся, що Федот забанить? 2 2 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 25 Червня, 2019 в 11:58 Поділитися #827 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 11:58 ото читаю і тримаю в руках "БАН-Хаммер". Ще потерплю пару годинок і відстріляю усіх хто тут за останній місяць / тиждень насрав, хто порозкидав те, що насрано, і хто підкинув у вентилятор. 41 хвилин тому, Віталій СК сказано: Ця борда і так на хер нікому не впала, ТОді якого хєра ти тут? Не подобається - ніхто нікого силою не тримає. Іди на "faceBook" чи інший форум. Все просто. 2 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 11:59 Поділитися #828 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 11:59 29 хвилин тому, jack74 сказано: Панове "політінформатори", вам від того перечитування отих помиїв і перепощування сюди оцього "абищо" що, небо світлішає? Чи свербіж зникає? Не набридло ще? А тобі від того, що ти скрізь вмикаєш "вахтьора", небо світлішає, чи свербіж зникає? Чи може "політінформатори" правила порушують? Нє? Ну то хай перепощують що хочуть. 2 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:02 Поділитися #829 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:02 3 хвилин тому, Zheny@ сказано: ТОді якого хєра ти тут? Не подобається - ніхто нікого силою не тримає. Іди на "faceBook" чи інший форум. Все просто. Ось! Оце саме те, що я @Юрічу і хотів донести. 2 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:07 Поділитися #830 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:07 8 хвилин тому, Zheny@ сказано: ото читаю і тримаю в руках "БАН-Хаммер". Ще потерплю пару годинок і відстріляю усіх хто тут за останній місяць / тиждень насрав, хто порозкидав те, що насрано, і хто підкинув у вентилятор. До речі, на минулій сторінці @Bliksss піднасрав. То може з нього і треба почати? 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:13 Поділитися #831 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:13 Прошу побачення за офтоп..Козаки, може в приваті "поміряєтесь" "мудрими" думками? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:18 Поділитися #832 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:18 Палю вам єдину мудру думку Срач із-за гівна що тут постять — то є покази реклами Чим гівняніше гівно — тим більший срач та вища кількість показів. Ну не вигідно власникам робити з борди закриту спілку інтелектуалів дурники більше грошей приносять ІМХО, я б теж хотів норм модератора та правила типу "постити лише свої думки з посиланнями на підтверджені факти" тоді це стадо баранів гуляло б десь у фесбуку і срали там один одному в черепні лоточки, бо всі адеквати від них повідписувалися полюбе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WebTraveller Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:20 Поділитися #833 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:20 26 минут назад, Віталій СК сказал: Ти хотів сказати, що хочеш добити порохоботів, щоб нормальні прихильники теперішнього гаранта могли спілкуватися, але боїшся, що Федот забанить? Ти сам себе тільки що назвав "порохоботом"?)) Чи визнав шо все-таки ви тут не просто так колишнього підтримуєте і гівно на вентилятор кидаєте? 3 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WebTraveller Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:26 Поділитися #834 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:26 7 минут назад, Соромітник сказал: Палю вам єдину мудру думку Срач із-за гівна що тт постять — то є покази реклами Чим гівняніше гівно — тим більший срач та вища кількість показів. Ну не вигідно власникам робити з борди закриту спілку інтелектуалів дурникі більше грошей приносять Не думаю шо борда шось там заробляє на рекламі)) Може на оренду серваків.... і то.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:27 Поділитися #835 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:27 6 хвилин тому, WebTraveller сказано: Ти сам себе тільки що назвав "порохоботом"?)) Чи визнав шо все-таки ви тут не просто так колишнього підтримуєте і гівно на вентилятор кидаєте? О боже, який витончений тролінг! Непогано, як для чувака, який отримує з/п рублями, тобто доларами, але з Росії. 2 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WebTraveller Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:30 Поділитися #836 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:30 (змінено) 3 минуты назад, Віталій СК сказал: О боже, який витончений тролінг! Непогано, як для чувака, який отримує з/п рублями, тобто доларами, але з Росії. Ага. Нема до чого домахатись, домахайся хто чим і скільки заробляє. Я не тільки з Росії заробляю (на даний момент в рази менше ніж роки 3-4 назад), маю доходи і з Європи і не тільки Тож нізя? Жаба давить? Змінено 25 Червня, 2019 в 12:31 користувачем WebTraveller 5 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:50 Поділитися #837 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:50 15 хвилин тому, WebTraveller сказано: Ага. Нема до чого домахатись, домахайся хто чим і скільки заробляє. Я не тільки з Росії заробляю (на даний момент в рази менше ніж роки 3-4 назад), маю доходи і з Європи і не тільки Тож нізя? Жаба давить? воу, воу, чіл аут..... то нормально, не кіпішуй..... - доведено 2ма, мать їх, президентами то просто бізнес Спойлер ото я зараз відгребу від обох таборів.... і порохоботи відмітяться і Зе!біли..... 2 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:51 Поділитися #838 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:51 Щойно, Zevs_Isver сказано: ото я зараз відгребу від обох таборів.... і порохоботи відмітяться і Зе!біли..... а третього табору немає 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:53 Поділитися #839 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:53 2 хвилин тому, alexvvv сказано: а третього табору немає Та нє, є - противсіхи були завжди. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:55 Поділитися #840 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 12:55 3 хвилин тому, alexvvv сказано: а третього табору немає є, але вони в Канаді, Штатах і Аргентині..... 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:02 Поділитися #841 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:02 1 година тому, jack74 сказано: бл.., вже шонєбудь сюди тащать... якісь мозгові висєри недоаналітєгів, недополітиків, недожурнашлістів... І все, блін, з пальця висмоктане... Ото не мають люди чим смоктальний апарат зайняти, а інші руки... Панове "політінформатори", вам від того перечитування отих помиїв і перепощування сюди оцього "абищо" що, небо світлішає? Чи свербіж зникає? Не набридло ще? Вільний форум вільних людей, які вільні висловлювати свої думки або поширювати думки інших. Захотів цензуру - тоді тобі запоребрик. Правда очі ріже щодо твого кандидата - так це тема про нього, бачили очі, що обирали. Маєш чим аргументовано спростувати чужу думку - покажи свій інтелект, обґрунтуй, переконай. Бо твоє останнє повідомлення - це і є "помиї" та "абищо". з.і.Можеш обрати позицію інтелектуально обділених, як дупал, та просто поставити мінус 4 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:38 Поділитися #842 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:38 46 хвилин тому, alexvvv сказано: а третього табору немає Я, як з роботи приїду, то зроблю і третій табір, і п'яте колесо до воза декому)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iiron Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:57 Поділитися #843 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:57 Щойно, fedot сказано: Я, як з роботи приїду, то зроблю і третій табір, і п'яте колесо до воза декому)) justice777 пише - Захотів цензуру - тоді тобі запоребрик. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:59 Автор Поділитися #844 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 13:59 3 часа назад, justice777 сказал: Рішення Парламентської асамблеї Ради Європи про повернення російської делегації до ПАРЄ без будь-яких попередніх умов - серйозне, я б навіть сказав, історична поразка Заходу перед обличчям країни, яка першою в новому тисячолітті порушила міжнародне право і силою приєднала до себе чужу територію Тепер уважно слідкуйте як на більшості,а може й на всіх український ТБ каналах слова війна замінять на конфлікт,а терористи на угрупування. І тепер цілком вірогідно,що з раши знімуть всі санкції. 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WebTraveller Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:01 Поділитися #845 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:01 (змінено) 1 час назад, Zevs_Isver сказал: воу, воу, чіл аут..... то нормально, не кіпішуй..... - доведено 2ма, мать їх, президентами то просто бізнес Показать контент ото я зараз відгребу від обох таборів.... і порохоботи відмітяться і Зе!біли..... Ніхто не кіпішує. Навіть питати некультурно хто як і скільки заробляє.. Але Віталіку СК напевно зарплату маленьку платять От він і шукає до чого б то домахатись, коли інших аргументів немає p.s. І мінусів наліпити головне. хоча на свої мінуси потребує аргументованого пояснення Змінено 25 Червня, 2019 в 14:05 користувачем WebTraveller 1 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:07 Поділитися #846 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:07 3 хвилин тому, WebTraveller сказано: Ніхто не кіпішує. Навіть питати некультурно хто як і скільки заробляє.. Але Віталіку СК напевно зарплату маленьку платять От він і шукає до чого б то домахатись, коли інших аргументів немає Чуваче, ніхто і не питав розмір твоєї з/п, вспокойся вже. Але от висмоктати з пальця (чи чогось іншого), що я себе назвав порохоботом і т. д. і потім писати, що я до тебе домахався - це вже вершина ідіотизму. 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WebTraveller Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:12 Поділитися #847 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:12 Только что, Віталій СК сказал: Чуваче, ніхто і не питав розмір твоєї з/п, вспокойся вже. Але от висмоктати з пальця (чи чогось іншого), що я себе назвав порохоботом і т. д. і потім писати, що я до тебе домахався - це вже вершина ідіотизму. То якого ти милого домахався де і шо я заробляю. Ні в кого не вкрав ні копійки. Заробив своєю головою. Заспокойся. А люба адекватна людина почитає твоє повідомлення, у відповіть на яке я назвав тебе порохоботом, зрозуміє так само. Ви ж зараз нічого свого не пишете. Тупо копіюєте всяку хрєнь з інету. 4 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:20 Поділитися #848 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:20 6 хвилин тому, WebTraveller сказано: Ви ж зараз нічого свого не пишете. Тупо копіюєте всяку хрєнь з інету. Слухай, ми вже другу сторінку пишемо лише своє, а не копіюємо хрень з інету. Може досить? Я в темі про вибори більше години тому написав своє, то може поспілкуєшся там зі мною? 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
WebTraveller Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:22 Поділитися #849 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:22 (змінено) 3 минуты назад, Віталій СК сказал: Слухай, ми вже другу сторінку пишемо лише своє, а не копіюємо хрень з інету. Може досить? Я в темі про вибори більше години тому написав своє, то може поспілкуєшся там зі мною? Шоб ти і там спригнув на чужі заробітки? Не я ж почав це. Мене це заїло, я тобі і відписав, шо не потрібно рахувати чужі гроші, це як мінімум некультурно і точно не варто обговорення на форумі. з вами вже ніхто ні в якій темі не хоче спілкуватись в вас вже давно "всьо пропало", коли ваш святий програв вибори Змінено 25 Червня, 2019 в 14:24 користувачем WebTraveller 1 1 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:28 Поділитися #850 Опубліковано 25 Червня, 2019 в 14:28 4 хвилин тому, WebTraveller сказано: з вами вже ніхто ні в якій темі не хоче спілкуватись в вас вже давно "всьо пропало", коли ваш святий програв вибори Не переживай - вас через 5 років чекає те ж саме. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти