Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
27 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я тобі стосовно пороха більше скажу,на днях він був в Рівному,то зібралось повний майдан людей.

ти в танку? Не ображайся, але таке склалося враження.

Він уже НЕ ПРЕЗИДЕНТ, а такий самий громадянин, як і ти чи я. От і все. Він не перша особа країни. Він такий самий смертний яким був до 2014 року. КРАПКА.

31 хвилин тому, zaHARE сказано:

А хто замовив Гандзюк? 

Це сталося коли?  При Зе? чи ще при ПОП-і?

31 хвилин тому, zaHARE сказано:

А закон про зняття недоторканості з президента вже підписав?

Рада має прийняти. Нова рада.

Хватить робити з ПОП-а святого а з Зе диявола.

Обоє рябоє. От тільки стара "гвардія"  уже дістала. Совок головного мозку.

• Відповідей 7,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
46 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ахмєтов сидить?

за 5 років не "посадили", а тут - місяць, навіть - не пройшов, і вже - "а що зробив,а який х@ло а не президент" ??? 

P.S. сенс не в тому, що б - "саджати неугодних"

Опубліковано
15 минут назад, Zheny@ сказал:

ти в танку? Не ображайся, але таке склалося враження.

Він уже НЕ ПРЕЗИДЕНТ, а такий самий громадянин, як і ти чи я. От і все. Він не перша особа країни. Він такий самий смертний яким був до 2014 року. КРАПКА.

Ти не зрозумів? Я тобі про міфічні автобуси з бабульками про які всі писали. Якби так було б,то зараз до простого громадянина як я і ти хєр би хто підійшов. А він вільно пересувався серед людей і під час президентства і зараз.

Рада має прийняти. Нова рада.

мав на увазі закон про імпічмент.Рада його прийняла і голова підписав.

Хватить робити з ПОП-а святого а з Зе диявола.

Обоє рябоє. От тільки стара "гвардія"  уже дістала. Совок головного мозку.

Згоден ПОП не святий і Зе не диявол.  от тільки стара гвардія вилазить в нових лицях. А ми ж не цього хотіли.

Опубліковано

тіли

3 минуты назад, Bliksss сказал:

за 5 років не "посадили", а тут - місяць, навіть - не пройшов, і вже - "а що зробив,а який х@ло а не президент" ??? 

ну так ти мабуть не в курсі? Вже з ахмєтом все порішали. Сидіти він точно не буде. Готується до масштабної приватизації.

Опубліковано
2 хвилин тому, zaHARE сказано:

Я тобі про міфічні автобуси з бабульками про які всі писали.

трохи зайнятий на роботі, буду мати час - закину ссилки на фотки з волиньпоста, волиньньюс, з "мордокниги"

Опубліковано
6 минут назад, Bliksss сказал:

трохи зайнятий на роботі, буду мати час - закину ссилки на фотки з волиньпоста, волиньньюс, з "мордокниги"

не напрягайся. не про минуле мова. Про теперішнє.

Опубліковано
1 хвилина тому, zaHARE сказано:

ну так ти мабуть не в курсі? Вже з ахмєтом все порішали. Сидіти він точно не буде. Готується до масштабної приватизації.

я - такі не в курсі :privet:, куди вже нам - простим смертним

Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

ти не правий. Всі ми президенти)))).

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Зеленський розкрив домовленості з Коломойським, Пінчуком і Ахметовим

Цитувати

Президент додав, що він домовився з Ахметовим про відмову від формули "Роттердам+".

"З паном Ахметовим ми не лише дійшли згоди щодо відміни від формули "Роттердам+", але і домовилися, що він буде вкладати гроші у медицину та інвестувати в дороги, інфраструктуру Донбасу", - повідомив він.

Опубліковано
3 хвилин тому, zaHARE сказано:

не напрягайся.

вговорив - не буду, але - фотки з бабульками - таки закину, трохи пізніше

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

вговорив - не буду, але - фотки з бабульками - таки закину, трохи пізніше

та є їх тут море.не захламляй

Опубліковано
1 хвилина тому, Віталій СК сказано:

Заодно ще і Юліні автобуси.

нема питань - можу ще "яйце януковоща" закинути, хіба в цьому питання?

Опубліковано

Приємно було прочитати як ВАШЕ сцикло поділило країну з олігархами ,все мучився згадував де вже я таке бачив поки не згадав... В рашці за Єльцина в акурат перед дефолтом ,вони його зробили президентом а країну розграбили. Тепер все повторюється зеля дозволяє грабувати під нуль Україну олігархам ,а вони роблять йому вибори в парламент з монокоАліцією.

Опубліковано
1 час назад, Віталій СК сказал:

Президент додав, що він домовився з Ахметовим про відмову від формули "Роттердам+".

"З паном Ахметовим ми не лише дійшли згоди щодо відміни від формули "Роттердам+", але і домовилися, що він буде вкладати гроші у медицину та інвестувати в дороги, інфраструктуру Донбасу", - повідомив він.

Отак просто взяв і погодився на все.

Опубліковано
1 hour ago, Poison said:

Приємно було прочитати як ВАШЕ сцикло поділило країну з олігархами ,все мучився згадував де вже я таке бачив поки не згадав... В рашці за Єльцина в акурат перед дефолтом ,вони його зробили президентом а країну розграбили. Тепер все повторюється зеля дозволяє грабувати під нуль Україну олігархам ,а вони роблять йому вибори в парламент з монокоАліцією.

Віталік :) ти теж громадянин України :) так що сцикло таке ж твоє як і наше.
Я правда не бачу поки що ж такого Зеленський дозволив олігархам з того що не можна було за Порошенка, но в тебе певно інфи побільше :) від самих олігархів
Та і Україна вже 5 років як в ситуації коли олігархам усе можна і монокоаліція в Раді — ну нічьо, не дефолтнули ніби, Україну так просто не розграбуєш.... багата :)

Опубліковано
24 хвилин тому, Poison сказано:

Сцикло мені не президент! https://tsn.ua/groshi/agentstvo-fitch-sprognozuvalo-vartist-dolara-v-ukrayini-na-2020-rik-1366407.html перші ластівки пішли ,далі буде...

З 26 на 30 то не з 8 на 16!

Опубліковано
1 минуту назад, Ha3aP сказал:

З 26 на 30 то не з 8 на 16!

Я ж написав що це тільки початок ,далі буде.

Опубліковано
25 хвилин тому, Poison сказано:

Я ж написав що це тільки початок ,далі буде.

Звичайно ж буде, сценарій - тільки один, для початку, у них, ось цього

112.jpg

а вже потім і до цього добереться рука правосуддя

113.jpg

Опубліковано

"ваших" - давно вже розпізнали...Ніякі - "тунелі кохання" - не виправлять ситуацію,   3,14дар - він і там - 3,14дар

123456676.jpg

Опубліковано

легенький оффтопік, але тісно пов'язаний з президентами
Хоч і не так давно ніби, але достатньо щоб чверть населення забулася :) ми всі дивувалися — чому ті східняки такі озлоблені ? невже можна так зазомбувати телевізором ? як вони не розуміють ? ну і так далі...
Так от, йопта, в мене дежавю :) купа цілком сопокійних та адекватних людей просто взбісилися. Перехід на особистості, відкрита агресія, повне занурення в навколополітичний срач з нав'язуванням навколишнім "своєї" точки зору — то лише вершина айсберга. Фіг з тим фейсбуком, бордою чи лавочкою біля під'їзду, вони тупо кругом — в вайберній групі однокласників, в групі кумів, в групі з продажу велосипедів чи кросівок....

І в голові знову крутиться оте "сх"ялі ?"... 

Опубліковано
21 хвилин тому, Соромітник сказано:

І в голові знову крутиться оте "сх"ялі ?"...

У людей завищені очікування плюс їх системно поливають інформаційним брудом. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...