Zevs_Isver Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:46 #51 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:46 4 хвилин тому, sergkots сказано: Негромадяни Латвії: 20 років без права голосу за 20ть років так і не вивчили Латвійську мову.... складнюча напевно....
sergkots Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:50 #52 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:50 1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано: за 20ть років так і не вивчили Латвійську мову.... складнюча напевно.... За 28 років так і не вивчили українську... 1
Zevs_Isver Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:53 #53 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 10:53 2 хвилин тому, sergkots сказано: За 28 років так і не вивчили українську... а нафіг? "нас же і так всє панімают"
Nokian Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:08 #54 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:08 43 хвилин тому, nickel сказано: Я тебе вірно розумію: ти вважаєш, що одні мають право голосу, а інші - ні? Наприклад домогосподаркам не варто давати право голосу, а солдатам, які захищають батьківщину - так? Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. 2 8
Популярний пост nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:27 Популярний пост #55 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:27 11 минут назад, Nokian сказал: Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. Нащо той пафос? Ми програємо цю війну, якщо президент з свинарчуками буде красти в армії, щоб відпочити на Мальдівах, поки солдати гниють в окопах. Я також так вмію. І в моїх словах більше правди ніж у твоїх. Будемо продовжувати? п.с. Забудь про Черчіля, Де Черчіль, а де Порошенко? Черчіль за 5 років виграв війну, а Порошенко? То чому ти їх рівняєш? 10
Популярний пост nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:44 Популярний пост #56 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 11:44 20 минут назад, Nokian сказал: Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Чия б корова мукала. Навіть залишившись у меншості, ти вимагаєш, то визнання заслуг Порошенка, то позбавити голосу 75% населення. Особисто ти як тільки не обзивав прихильників Зеленського і самого Зеленського. Тепер ти мені будеш розказувати, що не час розсварюватися? Я тебе попереджував, що вибори пройдуть, а люди залишаться. Ти виливав на людей лайно і зараз, замість вибачень, несеш пафосну пургу про війну. Ти раніше не знав, що не час сваритися, чи що у нас війна? 4 10
paksivatova Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 12:53 #57 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 12:53 1 час назад, Nokian сказал: Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. я бачу,хтось за радянським союзом скучає
MANJAK11 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 13:56 #58 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 13:56 7 часов назад, nickel сказал: На коли тобі купити квиток до царської росії? За гроші не переживай, я оплачу. 4
bublik007 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 14:48 #59 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 14:48 3 годин тому, Nokian сказано: Я вважаю,що ми надто розслабилися,надто збайдужіли,надто розчарувалися,надто зчерствіли. Сьогодні на Сході загинув один боєць. І це продовжуватиметься ще довго,довго і довго. Навіть,якщо припинимо стріляти . Тоді нас просто розділять та поглинуть. Тихою сапою. Ми вистоїмо лише коли кожна домогосподарка буде гнути одну лінію з солдатом. В нас війна, а ми хочемо ги ги та га га . Ну і нове обличчя. Так,наче мова йде про нову блузку. Черчіль програв вибори у 1945 році саме на фоні страшенної втоми народу від війни. Потім народ його перепросив і знову вибрав. Є одна надважлива деталь. Англія в 45 війну вже виграла та закінчила ,а в нас все ще триває Не час зараз розсваритися заради своєї пихи та самовдоволення. Не час розслаблятися. Не час ще приймати прості та легкі рішення. А ті домогосподарки,котрі не підтримують нашу армію- невдовзі підтримуватимуть чужу. Особливо з президентом,котрий готовий отримати з будь якої сторони та в будь якій кількості. Все змішалось-коні, люди)))) 1
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:04 #60 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:04 Ну. Маємо президента нового. І, поки що маємо: Кінець бідності посадимо олігархів, злодіів знизимо тарифи Війна торгівля на крові,... а коли вибрали,.... танифи , газ,... - то не президент, а кабмін рубати руки - так то не президент, а суди війна - альтернативі мінську не має ....... тобто . Я не я і ваще вам нічого не обіцяв. Мало того це говорить не він, а його прес секретар. Може, я не правий? Навіщо було весьи компанію побудовану на нечесній інформаціі. 1 4 1
Pavelix Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:07 #61 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:07 2 минуты назад, nemo сказал: Навіщо було весьи компанію побудовану на нечесній інформаціі. це ж очевидно... для того щоб виграти...
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:16 #62 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:16 5 хвилин тому, Pavelix сказано: це ж очевидно... для того щоб виграти... Я тут не за старого, і не ображаю нового. Оперую просто інформацією яку всі знають - перегони. Не знаю, хто скільки в кого і куди вкрав і як. але: для чого хаяти іншу людину, наперед знаючи, що вона за це не несе відповідальність (лише дотичну). надіюсь новий прещидент таки здолає корупцію і розжене купу непотрібних службовців, прикласть сили щоб прийняти нормальні закони,... 1 1 1
Pavelix Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:25 #63 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:25 5 минут назад, nemo сказал: Я тут не за старого, і не ображаю нового. Оперую просто інформацією яку всі знають - перегони. Не знаю, хто скільки в кого і куди вкрав і як. але: для чого хаяти іншу людину, наперед знаючи, що вона за це не несе відповідальність (лише дотичну). надіюсь новий прещидент таки здолає корупцію і розжене купу непотрібних службовців, прикласть сили щоб прийняти нормальні закони,... Та не тре будти наівним.... це ж боротьба за владу.... перегони ці передвичобрчі і тд.... це ж не лицарі і не мушкетери які.... там всі засоби хороші.... йде в бій все що можна щоб максимально нагнати рейтинг собі і максимально занизити супернику... тому я й написав що нічого дивного..... для того щоб виграти все й робилось... аналогічно зараз буде все мінятись в риториці бо зараз це вже не вигідно і тд.... це нормальна політична гра.... усі вони так робили і роблять і будуть робити.... інша справа реальні діі зміни і тд.... це вже будем чекати і спостерігати.... і судити черз рік 2 ..3..4..
INVICTUS Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:34 #64 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:34 29 хвилин тому, nemo сказано: Ну. Маємо президента нового. І, поки що маємо: Кінець бідності посадимо олігархів, злодіів знизимо тарифи Війна торгівля на крові,... а коли вибрали,.... танифи , газ,... - то не президент, а кабмін рубати руки - так то не президент, а суди війна - альтернативі мінську не має ....... тобто . Я не я і ваще вам нічого не обіцяв. Мало того це говорить не він, а його прес секретар. Може, я не правий? Навіщо було весьи компанію побудовану на нечесній інформаціі. ще навіть офіційно результати виборів не оголосили, а ви чогось чекаєте 1 1
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:41 #65 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:41 6 хвилин тому, Werwolf777 сказано: ще навіть офіційно результати виборів не оголосили, а ви чогось чекаєте А я і не чекав. мені думка 75% цікава. Як вони до цього ставляться.
INVICTUS Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:49 #66 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 15:49 6 хвилин тому, nemo сказано: А я і не чекав. мені думка 75% цікава. Як вони до цього ставляться. відбудеться інавгурація, почне щось робити (або не почне) - тоді і побачимо треба хоча б декілька місяців, щоб ПОЧАТИ розуміти, кого обрали 3 1
nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:20 #67 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:20 (змінено) Заскрінив на всяк випадок Змінено 23 Квітня, 2019 в 16:21 користувачем nickel 1 7
Гість Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:45 #68 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 16:45 В 22.04.2019 в 12:40, zaHARE сказал: На даному етапі країна знаходиться в умовно-стабільному стані,на відміну від 2014 року. Початок теми просто епічний, якщо не сказати зає...тельский. Умовно-стабільний плять! Війна набирає оберти, кожен день сводки з фронту - мінімум один загиблий чи поранені, віддавати хєрову кучу бабла за кредитами у 2019 році, усюди корупція, но - умовно-стабільно - стабільно возиться контрабас, вивозиться ліс, миється бурштин - все стабільно, браво. Як там кричали на Банковій - ДЯКУЮ!!!
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 #69 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 23 хвилин тому, risenseven сказано: Початок теми просто епічний, якщо не сказати зає...тельский. Умовно-стабільний плять! Війна набирає оберти, кожен день сводки з фронту - мінімум один загиблий чи поранені, віддавати хєрову кучу бабла за кредитами у 2019 році, усюди корупція, но - умовно-стабільно - стабільно возиться контрабас, вивозиться ліс, миється бурштин - все стабільно, браво. Як там кричали на Банковій - ДЯКУЮ!!! Не переживайте. Саме президент тепер відвоює донбас і в придачу кузбаз, крим та кубань. Також він піде і наведе лад з бурштином, а саме зробить робочі місця в тих регіонах,... також саме він прийде та поприбирає , а і на останок він стане на всіх кордонах . І тільки так в нас запанує достаток і радість. А може досить шукати гарного царя? Можливо пора думати «а, що я зробив доя себе для сім‘ї» можливо тоді нам буде як і всіх нормальних краінах все одно хто президент. І не він, а тільки ви відповідаєте за себе , сім‘ю і благополучча. 1 2
paksivatova Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 #70 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:15 59 минут назад, Nokian сказал: Ха ха ха. Прихильники Зе . Якщо Зе та його прихильники мочив Пороха 5 років зі всіх екранів,зі всіх фейсбуків ,поливав ,підмахував,обзивав, Порохоботи-це найлагідніше слово. То виявляється ,що він всього лиш не мушкетер. Та любому прихильнику Пороха тут ,навіть тим,хто муху не образить- наставили мінусів,обзивали,затикали рота ще набагато раніше ,ніж хтось щось почав писати за Зе. Хіба неправда? Ну реванш- так реванш. Життя розсудить. Більше в політиці писати не буду рік часу. Хто матиме які питання- в приват будьласка. Ну і щиро,я мав претензії до позиції юзера,а не до особи. І нікого особисто ображати не збирався. Живіть з миром. а відлік від сьогодні починається?
fedot Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:44 #71 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:44 Хтось або не вміє читати, або комусь не доходить... 1
Гість Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:57 #72 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 17:57 38 минут назад, nemo сказал: А може досить шукати гарного царя? Можливо пора думати «а, що я зробив доя себе для сім‘ї» можливо тоді нам буде як і всіх нормальних краінах все одно хто президент. І не він, а тільки ви відповідаєте за себе , сім‘ю і благополучча. Психоаналітик? При чому тут сім'я і ти сам? Мова йде за країну в цілому і за відповідальність за країну в цілому. А прості громадяни уже давним давно самі навіть скидаються на асфальт на дороги, дитячі площадки і спортивні майданчики, тільки потім приходять гарні дяді і на камеру розказують, що це "наша спільна перемога!!!"
nemo Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:06 #73 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:06 (змінено) 10 хвилин тому, risenseven сказано: Психоаналітик? При чому тут сім'я і ти сам? Мова йде за країну в цілому і за відповідальність за країну в цілому. А прості громадяни уже давним давно самі навіть скидаються на асфальт на дороги, дитячі площадки і спортивні майданчики, тільки потім приходять гарні дяді і на камеру розказують, що це "наша спільна перемога!!!" Так , а мене в чому попрікаєте? Діючий президент не дав іі фізично завоювати, домігся незалежності(справжньоі) церкви, майбутній обіцяє економічне процвітання, попередній президент (своіми недалекоглядними діями) дав нам зрозуміти, що ми нація, а не республіка(хоча ціна за це велика дуже і не має виправдань). То чому ми сваримось? Змінено 23 Квітня, 2019 в 18:08 користувачем nemo 2 1
nickel Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:09 #74 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:09 Петя таки зробив долар по 8 4
iiron Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:27 #75 Опубліковано 23 Квітня, 2019 в 18:27 17 хвилин тому, nickel сказано: Петя таки зробив долар по 8 Невже
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти