Перейти до змісту

Розмитнення "євроблях"

jack74

Рекомендовані повідомлення

45 минут назад, Cherman сказал:

і це ще продавець щось планує заробити.

ти в цьому впевнений на 100% ? можливо так, а можливо хоча б своє вернути . По різному буває. В мене постійно є одна дві позиції, які продаю в ДВА рази дешевше ніж брав, і то черга не стоїть

49 минут назад, Cherman сказал:

Нахєра я вчився в універі, треба було машини ганяти.:lol:

так ніколи не пізно. Тим більше в такій спеціальності. Головне мати сильну уважність і постійно поглиблювати свої знання по ттх різних автомобілів, щоб не попадати в просак

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 575
  • Створено
  • Остання відповідь
1 година тому, MANJAK11 сказано:

ти в цьому впевнений на 100% ? можливо так, а можливо хоча б своє вернути 

Та то є такий тип людей, які вміють рахувати чужі гроші і думають , що там медом намазано. :0116:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Cherman сказал:

Ти знаєш, скільки спілкувався з перегонщиками/перекупами, щось не помічав названих тобою якостей. Бачив тільки хитрожопість та вкрай сильне бажання заробити.

кожному свої люди попадаются )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Cherman сказано:

Зараз шукаю собі авто, то майже впевнений.:)

Петицію про доступне розмитнення підписували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Cherman said:

Зараз шукаю собі авто, то майже впевнений.:)

А чому не попросиш родичів в фатерлянді знайти тобі авто? Чесний пробіг, привезуть автовозом і зекономиш на заробіткові перекупів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, yu2007 сказано:

А чому не попросиш родичів в фатерлянді знайти тобі авто? Чесний пробіг, привезуть автовозом і зекономиш на заробіткові перекупів.

Може зреклися вже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Cherman сказано:

спочатку каже, що то помилка обладнання, а потім, що він цього не знав, то кляті еуропейці скрутили.:0016: Але, при цьому ціну скидувати відмовляється.

Поводиться, як вибрець Зе!. Клятий порох пробіг скуртив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Cherman сказано:

Ти вже букви плутаєш від недоїдання.

І що ви пропонуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, Cherman said:

... Але, при цьому ціну скидувати відмовляється.

Для чого скидати ціну. Ринок великий, покупців багато, а обладнанням користуються далеко не всі. Продасть комусь іншому. Одна справа, коли людина продає своє власне авто, і вже пройшов якийсь час, і зовсім інша, коли це перекуп.

То в тебе це зараз більше як хобі, аніж намір купити?)) 

Я трохи далекий від теми, та думаю, що вдало купити авто в Україні за більш-менш адекватні гроші - це треба щоб дуже повезло :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Cherman сказано:

Ну, як що пропоную? Лососни тунця, наповни організм вітамінами і мінералами.

Це ваша дієтична добавка? І як, допомагає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

І що ви пропонуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, MANJAK11 сказано:
Спойлер

О! маски шоу! Правльно, нагадуйте іншим, щоб носили маски. Штраф за неносіння майже 10$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 minute ago, Cherman said:

Схоже, що хороші авто від власників, теж швидко перехоплюють перекупи.

Знайомі продавали недорого Гольфа Плюс, пізно ввечорі зробили оголошення до них після 12-и ночі передзвонив чоловік, відразу після розмови зарезервував авто, а вранці приїхав за ним з Кременця(того, що в Тернопільській обл.).

Нічого дивного, якщо той плюс на "старому" дизелі або звичайному бензині (не TSI чи FSI). А якщо там ще й реального пробігу менше 200, то це, вважай, "вічне" авто.

Spoiler
On 11/17/2020 at 10:52 PM, Cherman said:

Чи є в Луцьку/поблизу сервіси, які займаються діагностикою та ремонтом коробок 7G-Tronic?

Ох нічосі, то ти до мерсів прицінюєшся? :D))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

О! маски шоу! Правльно, нагадуйте іншим, щоб носили маски. Штраф за неносіння майже 10$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:
Спойлер

Нє, я б зробив, як за кордоном. Мінімум 100$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Штраф за неносіння майже 10$

36 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Нє, я б зробив, як за кордоном. Мінімум 100$.

Може вони планують брати не ціною, а кількістю :glare:, але заманаються виписувати протоколи, а от якби були камери з розпізнаванням лиць :rotate:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Cherman сказано:

9-річне авто має пробіг 125 тисяч, мені розповідають, що бабуся на ньому за хлібом їздила

Моє приїхало 8-ми річним зі 135тис.  Сервісна була,  але якось дивно заповнена.  Пізніше я за адресою і назвою з печатки знайшов реальний Швейцарський сервіс (дилер фіат),  попросив у них на сайті через зворотню форму сервісну історію.  Відписали,  що то конфіденційна інформація,  але в догонку запитали,  що саме мене цікавить.  В результаті невеличкого листування підтвердили пробіг і записи в сервісній, ще дещо вияснив додатково. Я на 99,9% впевнений,  що так і є. 

Наразі 10-ти річне авто ще недокатало до 150 тис. Тому невеликі пробіги таки бувають,  хоч і не часто мабуть. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 minutes ago, Cherman said:

1.6 бензин, і чесного пробігу якраз в районі 200тис., ще й комплектація норм.

Чому собі не взяв? Якщо тому Гольфу вже 10+ років, то він втратив в ціні вже все що міг, і далі йому дешевшати в українських реаліях практично немає куди. Покатався б пару років та й продав би майже за ті самі гроші. Чи мама @Cherman любіт скорость?))

30 minutes ago, Cherman said:

То в двоюрідного брата чорний ЖиЕЛь W221. Він його пригнав в 2018-му, тоді, коли було льготне розмитнення, з горем пополам облуговував, і зараз, схоже, попав на ремонт коробки.

Я Мерси не потягну, принаймні ті, що з такою коробкою.:)

Добре мати брата олігарха))) Я в часи бляхоанархії облизувався на швагровий S203 з трьохлітровим пихлом і на автоматі. Та бог якось милував :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 minutes ago, Unknown said:

Наразі 10-ти річне авто ще недокатало до 150 тис. Тому невеликі пробіги таки бувають,  хоч і не часто мабуть.

Бувають, знаю авто, якому вже 14 рік пішов, а пробігу лише 105 тисяч. От тільки хто такі авто в нас задешево продавати буде, якщо вони не сильно биті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, Cherman said:

Мама каже, що багажник маленький, мішки з бульбою не влазять.

Все там влазить. Стеля висока, задні сидіння склав і спокійно вантаж собі півтони бульби:

Leergewicht 1348 kg

Zul. Gesamtgewicht 1910 kg

Zuladung 637 kg :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 hours ago, Cherman said:

Та я вірю, що бувають невеликі пробіги, але такі машини, вартують, зазвичай, вище середньоринкової ціни.

В мене, дядько з Санкт-Петербурга такий.Одне авто, купував новим в 2004-му, за 8 років наїздив 70тисяч, знову купив авто з салону, в 2019-му продав з пробігом 65 тисяч.

Дійсно бувають, а за кордоном ще більше бувають... але на такі авто ціни зовсім інші тому наші на них навіть не дивляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Cherman сказано:

То в двоюрідного брата чорний ЖиЕЛь W221. Він його пригнав в 2018-му, тоді, коли було льготне розмитнення

Барига, за Петра розжився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, Cherman сказал:

Ти знаєш, скільки спілкувався з перегонщиками/перекупами, щось не помічав названих тобою якостей. Бачив тільки хитрожопість та вкрай сильне бажання заробити.

А во сколько бы ты свою работу по перекупке-пригону оценил бы? + Риск своей 10к уев

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Waver сказал:

Дійсно бувають, а за кордоном ще більше бувають... але на такі авто ціни зовсім інші тому наші на них навіть не дивляться.

Во во. Ставиш пробіг до 200 тис. І ціни відразу до наших наближаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Cherman сказал:

Ти, пару сторінок тому, десь називав мінімальні ціни, які беруть перегонщики. Але ж не плюс 30-40%, як буває в деяких випадках. Щодо ризика - ризикують великими сумами не тільки в цій сфері.

Если я называл суммы, это не означает, что я считаю эти суммы завышенными. Просто привел статистику. 

Реально, если б я вкладывал 10к. С таким риском, меньше, чем за 1к чистыми не работал бы. И это с максимальным торгом и ценой для быстрой продаже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...