AnimaNoir Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:27 Поділитися #26 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:27 2 минуты назад, case_l сказал: я завжди дивлюсь онлайн з торнентів , качаю послідовно файл і все. на половині перегляду фільму в мене докачується і роздається весь файл Це як варіант. Бо просто онлайн, і навіть хвалені ейс стрім, всеодно часто підтуплюює, глючить і тд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:30 Поділитися #27 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:30 Я не кажу що цього не можна зробити) зараз і з мобілок можна, я говорю що особисто мене онлайн не влаштовує ні в якому виді, починаючи від нестабільності, закінчуючи якістю ( я писам вище про ейстрім) Не бачу пробоеми почекати 20-30хв поки стягне 1080p фільм. А часом і серіальчики 1 сезон під 100гіг тягну, воно собі лежить на харді і без проблем можна роздати медіасервером хоч на телефон хоч на ноут і тд... без лагів) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:41 Поділитися #28 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:41 1 час назад, Zevs_Isver сказал: для збереження нервів обох сторін їм варто було б вибачитися, повернути гроші за цей місяць, повернути гроші за підключення і припинити дію договору я цього не просила. Якщо уважно прочитати що я хочу, то зрозумієте. Так багато флуду, а по суті запитання є що сказати, не вирішуючи що і як мені дивитись? я не хочу щось взагалі качати на комп, мені це не потрібно. 49 минут назад, vampirich сказал: Просто з цікавості https://speedtest.org.ua/en А цей кіко покаже? У вас роутер? Чи з'єднання напряму до компа -ноута кабелем провайдера? напряму. Спробувала одночасно запустити. Спойлер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:48 Поділитися #29 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:48 5 хвилин тому, natalka) сказано: я цього не просила. Якщо уважно прочитати що я хочу, то зрозумієте. це була порада для провайдера, для збереження нервів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:50 Поділитися #30 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 15:50 Спойлер 10 минут назад, natalka) сказал: я цього не просила. Якщо уважно прочитати що я хочу, то зрозумієте. Так багато флуду, а по суті запитання є що сказати, не вирішуючи що і як мені дивитись? я не хочу щось взагалі качати на комп, мені це не потрібно. напряму. Спробувала одночасно запустити. Показать контент Вам ніхто не вказує що і як дивитись) А тема взагалі дивна, у вас чудові показники . 100на100 я за 10 років пару раз бачив. Проблема явно не в інтернеті. Вам пояснили, хочете максимальної швидкості - качайте торентами. А сайти по онлайн перегляду .самі по собі можуть тупити. Зараз київстар підключив боржникам на карантин 3мбіт, і навіть він горе з пополам тягне 1080... 720 ідеально (ютуб). Доречі ютуб як у вас показує? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:14 Поділитися #31 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:14 17 минут назад, AnimaNoir сказал: Вам ніхто не вказує що і як дивитись. А тема взагалі дивна, у вас чудові показники . 100на100 я за 10 років пару раз бачив. Доречі ютуб як у вас показує? А яким чином вони чудові? Що майже на половину нижчі? Я хочу хоча би таку, як в мене була до грудня - завантаження біля 90 Мб. Вона в мене така була весь час. Тому я не хочу чогось надзвичайного, а лише намагаюсь зрозуміти що сталось і хотілось би все вернути взад. Якщо зараз підвисання деяких сайтів зрозуміле (карантин, надмірне навантаження), то Ви ж читали що в мене проблеми почались з грудня? Ютуб ніби нормально, але я там особливо не завісаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:15 Поділитися #32 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:15 30 хвилин тому, natalka) сказано: Так багато флуду яка гарне слово флуд його можна вжити коли ну зовсім нічого не зрозуміло от мої результати: 100Мбіт і на 1Гбіт передачі файла по мережі Спойлер використовуючи методу: 7 годин тому, natalka) сказано: Ну я перевірила сьогодні. Фільм 20Гб - середня швидкість завантаження по торренту 9,3 Мбайти (діапазон за весь час завантаження був від 7 до 10,4). Якщо перевести, то 9,3*8=74,4 Мб. маю: 11.14Мбайт/с = 89 Мбіт 107.51Мбайт/с= 860 Мбіт кому мені жалітися? що робити? то жарт а можна побачити такий ж тест? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:37 Поділитися #33 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:37 можна мені 5 коп? Дякую! Хлопчик з Лінуксом недарма приходив. Тому як 50% проблем з інетом криється у Вінді. Віруси всякі, і т.д. Проuрами які собі "резервують канал" чи порти чи ще щось. Під Лінукс відомих вірусів на пальцях 2-х рук все. І без дозволу root ніяка прога нікуди не полізе. Між іншим. Пуск- виконати (win+R) - cmd - netstat і результат (скріншот) сюди. При ВИМКНЕНОМУ торренті!!!!1 Глянемо, що і куди у вас лізе в нет. Тест швидкості ще є на 2ip.ru Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:45 Поділитися #34 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 16:45 1 година тому, AnimaNoir сказано: я говорю що особисто мене онлайн не влаштовує ні в якому виді, починаючи від нестабільності, закінчуючи якістю Постійно качаю торентом 1080 і відразу вмикаю перегляд, нічого не лагає, не розумію що і нащо треба чекати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 21:07 Поділитися #35 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 21:07 4 часа назад, Zheny@ сказал: ...Пуск- виконати (win+R) - cmd - netstat і результат (скріншот) сюди. При ВИМКНЕНОМУ торренті!!!!1 скріншот? там на екран навіть не влазить... Я в приват скину цей файлік 4 часа назад, Zheny@ сказал: Тест швидкості ще є на 2ip.ru ой, там взагалі "печальні" результати: 29 і 58 Який принцип дії всії цих тестів? Чому так відрізняються результати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 21:14 Поділитися #36 Опубліковано 6 Квітня, 2020 в 21:14 Щойно, natalka) сказано: Який принцип дії всії цих тестів? Чому так відрізняються результати? різні сервери, віддаленість серверів, як провайдери ріжуть швидкість і т.д. Моя "Воля " видає 88/90. 6 хвилин тому, natalka) сказано: скріншот? там на екран навіть не влазить... Мишкою виділити все і натиснути enter. А потім вставити у текстовий файлик ctrl+v Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bormotuha Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 07:10 Поділитися #37 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 07:10 9 годин тому, Zheny@ сказано: Мишкою виділити все і натиснути enter. А потім вставити у текстовий файлик ctrl+v або ctrl+a і вставити (ctrl+v) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 07:49 Поділитися #38 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 07:49 40 хвилин тому, bormotuha сказано: або ctrl+a в командній стрічці ctrl+a - НЕ ДІЄ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 08:49 Поділитися #39 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 08:49 Ну що, відпишу я. (якщо комусь цікаво) @natalka) написала мені в приват на рахунок "що не так з її інетом?" . Народ, ви тут більшість крутитеся в навколо-комп'ютерній і комп'ютерній темі! 16 годин тому, Zheny@ сказано: можна мені 5 коп? Дякую! Хлопчик з Лінуксом недарма приходив. Тому як 50% проблем з інетом криється у Вінді. Віруси всякі, і т.д. Проuрами які собі "резервують канал" чи порти чи ще щось. Під Лінукс відомих вірусів на пальцях 2-х рук все. І без дозволу root ніяка прога нікуди не полізе. Між іншим. Пуск- виконати (win+R) - cmd - netstat і результат (скріншот) сюди. При ВИМКНЕНОМУ торренті!!!!1 Глянемо, що і куди у вас лізе в нет. Тест швидкості ще є на 2ip.ru І я був правий. Нетстат на компі клієнта показав дивну активність. І, як виявилося, з наводящих питань, комп "приторможував". З чого було зроблено висновки про зараження ПК вірусом-майнером! Рекомендовано було просканувати ПК утилітою CureIT. (Хоча це вже @natalka) зробила сама, до того, як я написав це). Ну і фінальний результат! Ось так! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 12:22 Поділитися #40 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 12:22 3 годин тому, Zheny@ сказано: Ось так! Техпідтримка Київстару в тебе в неоплатному боргу. Нарешті їй, 2 місяці потому, перестануть виносити мосх. І особливо не з їх вини. Хоча, звичайно, набагато простіше звинувачувати інших, ніж для початку розібратися в собі. Така поведінка властива для більшості людей, на жаль. Винні всі навколо, крім мене. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 13:05 Поділитися #41 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 13:05 може бути все що завгодно, а винен КС Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 13:18 Поділитися #42 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 13:18 Зараз в інтернета (провайдерів) взагалі важкі часи - багато сидять вдома і хочуть дивитись онлайн фільми В мене по тестах зі 100 мбіт якось витягує 90, але от фільми всерівно періодично підлагують, коли частіше, коли рідше. Причому таке буває і коли через ейс стрім з торрентів запускаю, і коли через TorrServe, і коли з онлайн сервісів типу ндрезки, філмікс і т.д. Не завжди, бувають і "вдалі" дні, але буває і полагує цілий вечір. Походу аони просто не справляються з напливом самоізольованих P.S. випереджачи питання - ні, я не самоізольований, після роботи ввечері фільми запускаю і по вихідних Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 15:51 Поділитися #43 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 15:51 2 часа назад, Serpent сказал: Техпідтримка Київстару в тебе в неоплатному боргу. Нарешті їй, 2 місяці потому, перестануть виносити мосх. І особливо не з їх вини. А тепер відпишусь я Дійсно, дуже дякую Жені, що на відміну від всіх, хто тут жалів бідного провайдера що я одненька "виношу" йому мозок (а Ви спробуйте достукатись ще до "живої" підтримки), він звернув увагу на нюанси і деталі в моєму описі проблеми і допоміг мені встановити причину. Це в першу чергу, говорить про нього як спеціаліста і майстра своєї справи, який здатний в кучі інформації швидко знайти і побачити саме те що потрібно. Чого не можу сказати, про більшість тут присутніх Я на компютері до карантину користувалась фактично лише інтернетом, тому всі підвисання які я помічала з грудня 2019 - я повязувала лише з швидкістю інтернету і ні разу не заглядала на завантаженість ЦП. А ще я сліпо вірила антивірусу Panda, який регулярно мені за результатами тестувань повідомляв що "угроз не обнаружено". Наразі я його знесла і нікому не рекомедую. Звичайно що я була впевнена що в мене немає вірусів, а про віруси-майнери я взагалі ніколи і не чула. Після всіх ти дій, які я провела вночі , відразу впала завантаженість ЦП, і так, я вперше за 4 місяці побачила швидкість завантаження по спідтесту 91Мб. Тому вірус - це дійсно причина і пояснення яке я і шукала. Я ж писала, я хочу реальних фактів, доказів - і я від них відстану. Але чи вона одна? Представникам і прихильникам провайдера рано радіти ))) Провівши повторне, контрольне тестування 2 години тому, слідкуючи за завантаження ЦП, спідтест наразі показазує 75-80 Тому, найближчі пару днів я ще буду за цим всім спостерігати, пробувати і торренти (доречі хто має якусь ссилку десь на 40-60Гб? - реально не знаю що качати) і iPerf (якщо зможу осилити ) По iPerf мені ще хтось щось порадить? Цитата Дійсно iPerf, якщо запустити на моєму компютері покаже реальну швидкість в реальних умовах, чи він просто показує максимальну пропускну здатність з штучним трафіком? І чому саме 2 версія? На що звернути увагу при такому тестуванні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 16:09 Поділитися #44 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 16:09 1 година тому, natalka) сказано: він звернув увагу на нюанси і деталі в моєму описі проблеми <skip> Після всіх ти дій, які я провела вночі , відразу впала завантаженість ЦП я десь в описі пропустив про завантаження ЦП? 1 година тому, natalka) сказано: Це в першу чергу, говорить про нього як спеціаліста і майстра своєї справи, який здатний в кучі інформації швидко знайти і побачити саме те що потрібно. ми і не сумнівалися Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lisovic Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 16:37 Поділитися #45 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 16:37 On 06.04.2020 at 12:08, natalka) сказано: Запустила при працівнику Speedtest - швидкість 60 Мб. Він сказав що не знає що це за програма і звідки вона бере дані і це вообще його не цікавить. Так для інформації, результати Speedtest можуть сильно відрізнятись від сервера до якого конектитись, і часто сервер вибирається не оптимально. Тому "в тупу" на результати тестів не варто орієнтуватись. Якшо є підозри на малу швидкість, то варто вручну протестувати декілька серверів, або якщо є знайомий мережевий адмін, то попросити дати доступ до iperf сервера. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lisovic Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 16:45 Поділитися #46 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 16:45 47 хвилин тому, natalka) сказано: По iPerf мені ще хтось щось порадить? Цитувати Дійсно iPerf, якщо запустити на моєму компютері покаже реальну швидкість в реальних умовах, чи він просто показує максимальну пропускну здатність з штучним трафіком? І чому саме 2 версія? На що звернути увагу при такому тестуванні? Так, iperf показує більш реальну картину пропускної здатності, і він більш гнучкий в налаштуваннях, що дозволяє виключити з впливу багато чинників які можуть впливати на результат. Чому 2 версія? Версія клієнта має бути такою ж як і версія сервера. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:06 Поділитися #47 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:06 55 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: я десь о писі пропустив про завантаження ЦП? так. Це я коли запідозрив майнера, перепитав чи навантаженості процесора немає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:08 Поділитися #48 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:08 Щойно, Zheny@ сказано: так. Це я коли запідозрив майнера, перепитав чи навантаженості процесора немає. якщо я пропустив про загрузку ЦП о оригінальному описі - посипаю голову попелом від палених рошенок Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:11 Поділитися #49 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:11 3 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: якщо я пропустив про загрузку ЦП о оригінальному описі - посипаю голову попелом від палених рошенок Цього не було в описі, це було в переписці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:17 Поділитися #50 Опубліковано 7 Квітня, 2020 в 17:17 4 хвилин тому, Zheny@ сказано: Цього не було в описі, це було в переписці. уф, мені відлягло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.