Oli Опубліковано 25 Червня, 2018 в 01:07 Поділитися #26 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 01:07 29 хвилин тому, Юріч сказано: Хододильник "Nord", 185 см, дуууже місткий, не смердить, полок в дверках куча, все переставляється, не ремонтувався, в роботі 19й рік - міняти не збираюся . Аналогічно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
westboiuu Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:21 Поділитися #27 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:21 11 годин тому, volks сказано: Атлант. 2 роки - політ нормальний. Вибрали, бо в батьків дружини більше 10 років без проблем, і в родичів також. Я хотів Снайге, бо в мене вдома за 25 років була якась одна невелика проблемка. А батьки взяли знову ж таки Снайге. 2 роки -все гуд. В брата Лижа. То вже через рік був в ремонті. А за 10 років, то вже куєву тучу разів. не гони на лижу в мене і в батьків lg side by side 8 років включив і забув шо таке розморозкі і все таке правда купували не за 500уе Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:35 Поділитися #28 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:35 Samsung типу цього але точної моделі не знайшов, но подібна. 9 років - політ нормальний, жодних зауважень. Пізніше купили батькам, 5 років - політ нормальний! P.S. Ну бюджет трохи більший за вказаний вами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:57 Поділитися #29 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:57 12 часов назад, Skorpio76 сказал: Назріла потреба придбати холодильник. Пріоритети: 1. Простий, але надійний. 2. Розумна ціна. 3. Ємнісна морозильна камера і 2 метри "зросту". 4. Енергоощадний. Придивляюся до Атланта (3 роки гарантії, велика морозильна камера, ціна). Цікавлять відгуки тих, хто нещодавно придбав Атланта - як вони в експлуатації? Хоча вибір Атланта не остаточний. Тому "хваліться" чи критикуйте інші марки. P.S. Зустрічав недорогі Індезіти, але через їх російське походження варіант не приймається. Зараз же в Атланта акція - 5 років гарантії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
san4ez1 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:01 Поділитися #30 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:01 10 хвилин тому, nickel сказано: Зараз же в Атланта акція - 5 років гарантії. На пральні машинки від Zanussі, що збирають в Івано-Франківську теж 5 років давали, але зламалася за 2 роки, а далі гарантія не підтримується і ремонтуєш за свої гроші...Тому 5 років гарантії нічого не гарантують Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:09 Поділитися #31 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:09 47 минут назад, westboiuu сказал: не гони на лижу Гонять гівно по трубах. А я написав те, що знаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
westboiuu Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:12 Поділитися #32 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:12 2 хвилин тому, volks сказано: Гонять гівно по трубах. А я написав те, що знаю. молодець а я знаю шо фольксваген гавно машини Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:13 Поділитися #33 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:13 1 минуту назад, westboiuu сказал: молодець а я знаю шо фольксваген гавно машини І чьо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
westboiuu Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:18 Поділитися #34 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:18 1 хвилина тому, volks сказано: І чьо? як казав генрі форд (лутшая машина это новая машина) те саме і за холодильник Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:29 Поділитися #35 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:29 у нас в сім'ї у всіх в квартирах стоять Snaige - 4 штуки вже, працюють надійно, без проблем. ціна лояльна, дизайн акуратний, функціональний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:36 Поділитися #36 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:36 Маю 5-6 років атлант двохкомпресорний, тому і брат купив, рік тому довелось замінити пелюстку (стінка, що морозить в холодильнику), ясно що пальто не то, але більш менш, став чуть шумніший. По тому, що купив брат у Києві, практично відразу були претензії по шумам, тріск ледь помітний, вже щось і замінювали, понад 10 раз майстри приїзджали, майже рік триває епопея і все ніяк не зроблять, а міняти на новий не хочуть. Мій по шумності прийнятний, принаймні стартує тихо, і тихіший від газового котла). Після установки пелюстки був тріск, але вдалось підлаштувати, щоб не було. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:36 Поділитися #37 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 08:36 34 минуты назад, san4ez1 сказал: На пральні машинки від Zanussі, що збирають в Івано-Франківську теж 5 років давали, але зламалася за 2 роки, а далі гарантія не підтримується і ремонтуєш за свої гроші...Тому 5 років гарантії нічого не гарантують Або ти сам лоханувся, або тебе розвели. 5 років гарантії - це 5 років гарантії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
westboiuu Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:39 Поділитися #38 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:39 1 година тому, nickel сказано: Або ти сам лоханувся, або тебе розвели. 5 років гарантії - це 5 років гарантії. нічого він не лоханувся 2 рокі повна гарантія а наступні три тількі на роботи а запчастини оплачює клієнт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:45 Поділитися #39 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:45 5 минут назад, westboiuu сказал: нічого він не лоханувся 2 рокі повна гарантія а наступні три тількі на роботи а запчастини оплачює клієнт Ну так, а при чому тут ЦЕ? Атлант по акції дає 5 років повної гарантії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:51 Поділитися #40 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:51 11 минут назад, westboiuu сказал: нічого він не лоханувся 2 рокі повна гарантія а наступні три тількі на роботи а запчастини оплачює клієнт І таки лоханувся, якщо так пише 1 час назад, san4ez1 сказал: На пральні машинки від Zanussі, що збирають в Івано-Франківську теж 5 років давали, але зламалася за 2 роки, а далі гарантія не підтримується і ремонтуєш за свої гроші...Тому 5 років гарантії нічого не гарантують Бо 3 роки гарантії + 2 роки безкоштовного сервісу, це не 5 років повної гарантії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
westboiuu Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:54 Поділитися #41 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:54 8 хвилин тому, nickel сказано: Ну так, а при чому тут ЦЕ? Атлант по акції дає 5 років повної гарантії. Компания Atlant уже не первый раз увеличивает срок гарантии на холодильники и стиралки. Первая акция стартовала в 2007 году и продолжалась в течение нескольких лет. В рамках акции покупатели получали 2-летнюю гарантию, которая дополнялась 3-летним бесплатным постгарантийным обслуживанием. В результате общий срок гарантии составлял 5 лет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:57 Поділитися #42 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 09:57 2 минуты назад, westboiuu сказал: Компания Atlant уже не первый раз увеличивает срок гарантии на холодильники и стиралки. Первая акция стартовала в 2007 году и продолжалась в течение нескольких лет. В рамках акции покупатели получали 2-летнюю гарантию, которая дополнялась 3-летним бесплатным постгарантийным обслуживанием. В результате общий срок гарантии составлял 5 лет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
westboiuu Опубліковано 25 Червня, 2018 в 10:01 Поділитися #43 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 10:01 Щойно, nickel сказано: я вже цю разводілову з гарантією прошов на котел - назвали сумму офігенну за плату а заміна безкоштовно- пішов до знайомого телемастера випаяв згорілий варістор випили бутилку водяри і котел працює далі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 25 Червня, 2018 в 10:03 Поділитися #44 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 10:03 В нас Атлант 15 років - політ нормальний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 14:43 Поділитися #45 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 14:43 18 годин тому, volks сказано: Атлант. 2 роки - політ нормальний. Вибрали, бо в батьків дружини більше 10 років без проблем, і в родичів також. В мене холодильник Атлант - 14 років. В мами трошки менше часу - морозильна камера. І те і інше справно працює. Єдиний як для мене недолік - негарно пожовтіли ручки і верх. Цитувати Не скажу за Атланти холодильники, а минулого літа ледь не купив їх пральну машинку. Реклама в них гарна. Добре ,що мій бувший продавець працював на той час в Ельдорадо і трохи розказав про Атлант. Колись давно читала, що якщо фірма спеціалізується на чомусь одному - то воно якісне, а вже якщо під той же бренд ліплять все, то там вже як карта ляже... Можливо тому завод по випуску холодильників робить неякісні пралки))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Electronshik Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:11 Поділитися #46 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:11 Я би дивився на холодильники системи No Frost. Що б не був капельного типу. Бо рано чи пізно трубка відводу конденсату забивається і конденсат (як не мий, але у тій трубці сприяюче середовище для розвитку бактерій, особливо якщо туди попадуть частки їжи ну наприклад хтось щось розлив) починає текти у холодильник, і мусиш це чистити. За них кажуть що може бути більш шумний, не знаю мені не заважає В мене LG. Система Total No Frost. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:37 Поділитися #47 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:37 26 минут назад, Electronshik сказал: Я би дивився на холодильники системи No Frost. Що б не був капельного типу. Бо рано чи пізно трубка відводу конденсату забивається і конденсат (як не мий, але у тій трубці сприяюче середовище для розвитку бактерій, особливо якщо туди попадуть частки їжи ну наприклад хтось щось розлив) починає текти у холодильник, і мусиш це чистити. За них кажуть що може бути більш шумний, не знаю мені не заважає В мене LG. Система Total No Frost. Трубку хоть можна самому почистити або замінити. А от у нових ноу фрост все зашито і фіг доберешся до чогось. Мені 2 майстра що займаються ремонтами холодильників казали що холодильники з крапельною системою майже вічні, а от ноу фрости "летять" від перепаду напруги (а на це гарантія не поширюється!!!! і пофіг чи вона 3 чи 5 чи 10 років)... А там якщо вийде хлодаген і їх розшити, то походу дешевше нового купити. А мити від забруднень (не розморожувати, а саме мити) нада і той і той. Я то канєшно тоже купила ноу фрост (ну нада ж попробувати що воно таке), але чогось сумніваюсь що він відпрацює стільки ж скільки попередній. Поки що, мало часу пройшло нічого не можу сказати. Також дивилась в сторону атланта (найбільша морозильна камера мене там цікавила), але по відгуках в інтернеті зрозуміла що теперішній атлант уже не то (аналогічно і снайге)... Та й Атлант атланту рознь: ті шо 6-7тис.грн. канєшно поступаються тим що по 10-12... І ще, холодильник нада візуально бачити під потреби конкретної сімї (полки, банки, кастрюлі) ергономічність і т.д. Під Ваш бюджет я б напевно взяла б новий крапельний бошик за 10-11 (але то суто моя думка). Доречі хто які стабілізатори напруги порадить через які холодильник включати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:40 Поділитися #48 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:40 1 минуту назад, natalka) сказал: Доречі хто які стабілізатори напруги порадить через які холодильник включати? Я таким захисним реле на всю квартиру обійшовся. https://bt.rozetka.com.ua/4974136/p4974136/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
san4ez1 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:53 Поділитися #49 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:53 . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
san4ez1 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:58 Поділитися #50 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:58 8 годин тому, nickel сказано: І таки лоханувся, якщо так пише Бо 3 роки гарантії + 2 роки безкоштовного сервісу, це не 5 років повної гарантії. Я десь писав що платив чи ремонтував другий раз?Ви такі "розумні" , що аж іноді харить!Повна не повна...в нас в Україні щодо гарантій є дуже багато питань...Я взяв ту машинку тільки, щоб підтримати українське ппідприємство і коли бачив , що писали 5 років гарантії( не маю на руках доків чи повна та гарантія була чи ні), то подумав, раз стільки дають то вона і прослужить стільки....Я вже давно купив нормальну пралку і не парюсь.Експеримент з укр. виробником для мене завершений. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.